ktlk Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Οπα, Οπα... Καμία σχέση το pureview της Nokia με το binding που κάνουν οι άλλοι.. Το original pureview δεν έπαιρνε απλά τον μέσο όρο κάθε pixel αλλά συνδύαζε και κράταγε την καλύτερη πληροφορία... Επίσης ήταν και το κομμάτι ήχος που με τα μικρόφωνα του έκανε εγγραφή ακριβώς μπροστά στο ηχείο σε συναυλία και δεν μπουκώνε πουθενά Τωρα όσο αφορά το 9αρι ήταν πολύ αισιόδοξο και καθόλου πατάτα αυτό που έκανε. Το δυναμικό εύρος που έχει το 9αρι δεν το βλέπουν ούτε με κυαλι ο ανταγωνισμός... Δεν είναι καμερα για τον καθένα κάτι που είπε και η Nokia όταν το έβγαλε ότι είναι για enthusiasist photographers.. Όπως και οι dslr δεν είναι για να τραβάς στο auto... Στο manual και το raw είναι η δύναμη τους... Με το 9 απλά η συνεργασία με την Light σταμάτησε και στο 10αρι δεν μπόρεσαν να το κάνουν να δουλέψει το σύστημα με τον πειραγμένο snap και έχει τρέλα κολλήματα.. Για εμένα ήταν λάθος το update σε 10. Έπρεπε ένα ιδιαίτερο κομμάτι να το συνεχίσει με 9 και με security patches . Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 Οπα, Οπα... Καμία σχέση το pureview της Nokia με το binding που κάνουν οι άλλοι.. Το original pureview δεν έπαιρνε απλά τον μέσο όρο κάθε pixel αλλά συνδύαζε και κράταγε την καλύτερη πληροφορία... Επίσης ήταν και το κομμάτι ήχος που με τα μικρόφωνα του έκανε εγγραφή ακριβώς μπροστά στο ηχείο σε συναυλία και δεν μπουκώνε πουθενά Τωρα όσο αφορά το 9αρι ήταν πολύ αισιόδοξο και καθόλου πατάτα αυτό που έκανε. Το δυναμικό εύρος που έχει το 9αρι δεν το βλέπουν ούτε με κυαλι ο ανταγωνισμός... Δεν είναι καμερα για τον καθένα κάτι που είπε και η Nokia όταν το έβγαλε ότι είναι για enthusiasist photographers.. Όπως και οι dslr δεν είναι για να τραβάς στο auto... Στο manual και το raw είναι η δύναμη τους... Με το 9 απλά η συνεργασία με την Light σταμάτησε και στο 10αρι δεν μπόρεσαν να το κάνουν να δουλέψει το σύστημα με τον πειραγμένο snap και έχει τρέλα κολλήματα.. Για εμένα ήταν λάθος το update σε 10. Έπρεπε ένα ιδιαίτερο κομμάτι να το συνεχίσει με 9 και με security patches . Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Άντε να πείσεις κι αυτούς που δεν έχουν τη συσκευή!... Ή που δεν την είδαν καν από κοντά! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 18, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2020 (edited) Για εμένα ήταν λάθος το update σε 10. Έπρεπε ένα ιδιαίτερο κομμάτι να το συνεχίσει με 9 και με security patches. Εκεί να δεις κράξιμο που θα έπεφτε! Πρώτη φορά το διαβάζω αυτό τόσα χρόνια στα φόρουμ! Η εταιρία έχει μια ναυαρχίδα, έπρεπε να τη στηρίξει και να βάλει όλες τις τις δυνάμεις να δουλεύει σωστά. Επειδή τη συσκευή την είχα προτείνει σε φίλο και την είχε αγοράσει, και με το Android 9 έτρωγε σκαλώματα η συσκευή στην ευρύτερη λειτουργία της, το δακτυλικό ήταν χάλια και η κάμερα κολλούσε από την αρχή. Αυτά τα διαπίστωσα και εγώ. Άρα δε φταίει το Android 10. Τέλος... πρώτη φορά είδα μετάφραση του «η συσκευή είναι για enthusiast photographers» σε «η συσκευή δεν είναι για όλους». Μάλλον ο καθένας καταλαβαίνει τα πράγματα όπως θα ήθελε να είναι. Edited May 18, 2020 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2020 https://www.gsmarena.com/hmd_poaches_the_former_head_of_marketing_for_oneplus_in_europe-news-43293.php Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Προσωπικά εμένα και του κουμπάρου μέχρι το update αν αφαιρέσεις τον δαχτυλίκο ήταν άψογο Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Να με συγχωρείς αλλά όταν πας να βγάλεις μια ναυαρχίδα μια νέα εταιρία, ουσιαστικά η πρώτη της... Πας για πωλήσεις... Η βγάζεις μια συσκευή.. Την βλέπεις, βλέπεις και τον ανταγωνισμό... Και λες αααα είναι μόνο για camera ενθουσιαστικ...... Είναι σαν να αποφάσιζε η Huawei να βγάλει το p30 και μετά το p20 να μην τα κατάφερνε και να έλεγε είναι για αυτούς που θα κάτσουν να δουλέψουν και να πάρουν το κάτι της από την κάμερα του κινητού τους...τα περισσότερα review που βρήκα λέγανε για ένα παριεργο σύστημα με κάμερα που το raw ειδικά ψιλοκολουσε η και έβγαζε προσωρινά το app εκτός λειτουργίας.. Και το δαχτυλικο ήταν για τα ανάθεμα... Κάπως περίεργα μας τα λέει η νέα Nokia.. Αντε να δούμε το επόμενο τι θα είναι.... Πάμε για ταφόπλακα μου φαίνεται.. 3η και φαρμακερή Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Καλά review πίστευε τα μισά... Ότι πληρώσεις λένε... Εγώ ξέρω τι εδώ στο χέρι μου.. Όσο για τον ανταγωνισμό το γύρισε στο ζοομ γτ δεν έχει να δώσει κάτι άλλο.. Τεσπα αν και δεν αφορά συσκευές της https://www.forbes.com/sites/carlypage/2020/05/21/worlds-fastest-5g-nokia-beats-ericsson-with-new-5g-speed-record/ Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Πάμε για ταφόπλακα μου φαίνεται.. 3η και φαρμακερή Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για 2η εννοείς μήπως? γιατί μόνο μία φορά έχασε τα κινητά, όταν τα ξεπούλησε στη Microsoft, τώρα μέσω HMD θα είναι η 2η... Αλλά είναι ακόμη νωρίς για να προκαταλαμβάνουμε... Άμα βγει δυνατή ναυαρχίδα να ακουστεί λίγο, θα φρενάρει η πτώση ;) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Για 2η εννοείς μήπως? γιατί μόνο μία φορά έχασε τα κινητά, όταν τα ξεπούλησε στη Microsoft, τώρα μέσω HMD θα είναι η 2η... Αλλά είναι ακόμη νωρίς για να προκαταλαμβάνουμε... Άμα βγει δυνατή ναυαρχίδα να ακουστεί λίγο, θα φρενάρει η πτώση ;) 3η είναι... Symbian, Maemo/Meego, Windows και Android. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Συμπαθέστατη, αλλά δυστυχώς το τρένο το έχασε. Ας μην τρέφουμε αυταπάτες... Δείτε τον ανταγωνισμό και θα καταλάβετε. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2020 Συμπαθέστατη, αλλά δυστυχώς το τρένο το έχασε. Ας μην τρέφουμε αυταπάτες... Δείτε τον ανταγωνισμό και θα καταλάβετε. Θεωρώ πως τίποτα δεν έχασε ακόμα... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 3η είναι... Symbian, Maemo/Meego, Windows και Android. Αν εννοείς ταφόπλακα λειτουργικών, αφενός αναφέρεις 4, αφετέρου, το Android δεν θα πάθει απολύτως τίποτα αν σβηστεί η Nokia... Έχει Samsung, κινέζους κλπ, τι να το νοιάξει η Nokia του 1% (ή λιγότερο). Τελος πάντων. Ναι, δεν πάει καλά, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη και αυτό λόγω της δυναμικής του ονόματος που φέρει. Αλλά για να σωθεί χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2020 Αν εννοείς ταφόπλακα λειτουργικών, αφενός αναφέρεις 4, αφετέρου, το Android δεν θα πάθει απολύτως τίποτα αν σβηστεί η Nokia... Έχει Samsung, κινέζους κλπ, τι να το νοιάξει η Nokia του 1% (ή λιγότερο). Τελος πάντων. Ναι, δεν πάει καλά, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη και αυτό λόγω της δυναμικής του ονόματος που φέρει. Αλλά για να σωθεί χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια Ελπιδοφόρο το 9.3 PureView. Μένει να το αποδείξει. Αν και για το 8.3 5G άκουσα θετικά σχόλια κάπου. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Τελος πάντων. Ναι, δεν πάει καλά, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμη και αυτό λόγω της δυναμικής του ονόματος που φέρει. Αλλά για να σωθεί χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια Ίσως αυτή η δυναμική του ονόματος την έχει φάει..ίσως ποντάρανε στο όνομα περισσότερο από όσο θα έπρεπε..είπαμε υπάρχει ένας συναισθηματισμός, ρομαντισμός κτλ αλλά πόσο να συμβιβαστεί ο καταναλωτής μόνο και μόνο για χάρη ενός ονόματος;; Επίσης υποτίθεται ότι πρώην εργαζόμενοι της νόκια στελεχώνουν την hmd αλλά βλέπω ότι λανθασμένοι χειρισμοί εξακολουθούν να γίνονται, αδικαιολόγητο για την εμπειρία τους.. Το δυναμικό ξεκίνημα μας έδωσε ελπίδες και φαινόταν να πατάνε σωστά αλλά κάπου χάθηκε η μπάλα..ειδικά τη ναυαρχίδα σου την προσέχεις όπως λέχθηκε σε παραπάνω σχόλια, δεν υπάρχουν περιθώρια να πάει το παραμικρό στραβά, πως θα βγάλεις καλό όνομα; Τα είπαν οι κύριοι athanaso77 και dimgeo δε χρειάζεται να κουράσω περισσότερο, νομίζω συμφωνούμε όλοι. Το μόνο που σκέφτομαι και με προβληματίζει ως φαν είναι αν όντως έχασε το τραίνο όπως είπε ο φίλος πιο πάνω..δε θέλω να το πιστέψω αλλά μάλλον έτσι έχουν τα πράγματα, σύμφωνα πάντα με την τωρινή εικόνα της εταιρίας..δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος, δε βλέπω μέλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Εγώ που το έγραψα είμαι ο πρώτος που στεναχωριέμαι φίλε μου, διότι αυτή η εταιρεία είναι ιστορική, ήταν ιστορική αν θέλεις και προσέφερε πάρα πολλά στην κινητή τηλεφωνία. Τουλάχιστον εμείς οι παλαιότεροι γνωρίζουμε τι σήμαινε η λέξη Nokia. Δεν θα ξεχάσω ποτέ 20 χρόνια πριν, τη χαρά που ένιωσα όταν με ειδοποίησαν από το κατάστημα της Telestet Ηρακλείου Κρήτης, να πάω να παραλάβω το Nokia 3310. Ολοι γνωρίζουμε τι σήμαινε τότε... Βέβαια, η εταιρία αυτή έκανε πολύ μεγάλα λάθη και το κυριότερο κατά τη γνώμη μου είναι ότι υποτίμησε τη δύναμη του ανερχόμενου λειτουργικού, του Android και δεν επένδυσε σε αυτό, όπως επίσης απεδείχθη λάθος και η συνεργασία με τη Microsoft. Επειδή όμως βγαίνουμε off topic σταματώ εδώ. Εύχομαι ειλικρινά να βρει τον δρόμο της και κάποια στιγμή να γίνει η Nokia που όλοι ξέραμε. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Πρώην εργαζόμενοι της Nokia είναι. Το θέμα είναι τι υλικό τους έμεινε από τότε. Ειδικά στις κάμερες. Όλο το θέμα εστιάζεται στις κάμερες πιο πολύ. Στα υπόλοιπα τα πάει αρκετά καλά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 24, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Εγώ που το έγραψα είμαι ο πρώτος που στεναχωριέμαι φίλε μου, διότι αυτή η εταιρεία είναι ιστορική, ήταν ιστορική αν θέλεις και προσέφερε πάρα πολλά στην κινητή τηλεφωνία. Τουλάχιστον εμείς οι παλαιότεροι γνωρίζουμε τι σήμαινε η λέξη Nokia. Δυστυχώς όμως αυτή η ΝΟΚΙΑ δεν υπάρχει πια. Η ταμπέλα από μόνη της δεν αρκεί, το αντίθετο μάλιστα... όσο χρησιμοποιείται από τρίτους, τόσο περισσότερο ευτελίζεται. Είναι προφανές ότι η HMD είναι πολύ λίγη για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός πάλαι ποτέ τόσο ισχυρού brand όπως η Nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 https://nokiamob.net/2020/05/24/history-of-nokia-cameraphones-revisited-in-an-ultimate-pureview-camera-comparison/ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2020 Μια τέτοια συσκευή χρειάζεται η Nokia! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Άθλιο και άσχημο Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2020 Θέμα γούστου. Ας λειτουργεί άψογα και τα υπόλοιπα είναι νά 'χαμε να λέγαμε. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 https://nokiamob.net/2020/05/29/nokia-foldable-phone-project-is-still-alive/ Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Έβλεπα σήμερα στο Netflix το historical 101..και είχε στο επεισόδιο για τσ robots και έλεγε ότι η Nokia ήταν η πρώτη που έφτιαξε ρομποτικό βραχίονα το 1966..ήξερα ό,τι είχε ξεκινήσει με λάστιχα, αλλά αυτό δεν το γνωρίζα Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2020 Έβλεπα σήμερα στο Netflix το historical 101..και είχε στο επεισόδιο για τσ robots και έλεγε ότι η Nokia ήταν η πρώτη που έφτιαξε ρομποτικό βραχίονα το 1966..ήξερα ό,τι είχε ξεκινήσει με λάστιχα, αλλά αυτό δεν το γνωρίζα Sent from my Nokia 9 using Tapatalk https://sites.google.com/site/nokiagoutasanaskos/home/istoria Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. May 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2020 μπορεί οι ναυαρχίδες να δίνουν πρεστίζ αλλά τα mid range σε καθιερώνουν στο κόσμο και είναι η επαφή σου με αυτόν (και φέρνουν και τζίρο). Και εκεί δυστυχώς δεν είναι ανταγωνιστική καθόλου. Δεν χρειάζεται καμία σπουδέα καινοτομία εκεί. Λίγο φτηνές συσκευές θέλει. Για αυτό έγινε κινέζα η nokia για να "μπορέσει". Αλλά παίζει μπάλα μόνη της η xiaomi (και μερικές ακόμα) και με μια χαρά ποιοτικά τηλέφωνα. Και δεν σου λέω να έχει τις ίδιες τιμές ακριβώς, σου λέω να έχει παρόμοιες (λίγο πιο τσιμπημένες). Αλλά αυτή έχει shift μία ολόκληρη κλάση.. δλδ με λεφτά high end xiaomi ζητάει να αγοράσεις mid range nokia. Αυτό δεν θα το δεχθεί ο άλλος;.. Πρέπει να δει τις τιμές και πως θα βγάλει πιο φτηνά τηλέφωνα ειδικά στα mid range που είναι ανύπαρκτη. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts