nikosxeng3 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 Avatar είναι το 2720 που χρησιμοποιώ ως μοναδικό κινητό τους τελευταίους πέντε μήνες. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 (edited) Avatar είναι το 2720 που χρησιμοποιώ ως μοναδικό κινητό τους τελευταίους πέντε μήνες. Τα βασικά social media τα έχει; Λειτουργούν κανονικά στο KaiOs; Μακάρι να μπορούσα να έχω κι εγώ ως βασικό ένα τέτοιο κινητό! Κάποτε γινόταν... Edited April 15, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 Nokia 7.3... με και χωρίς 5G!!! https://www.gsmarena.com/nokia_73_prototypes_tested_with_new_quad_camera_design_may_get_a_64mp_sensor-news-42681.php Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. April 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2020 (edited) Στο 2720 δουλεύουν τα Facebook και what'sapp χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας με ζωντανό ήχο και εικόνα. Μόνο με ηχητικό μήνυμα ή βίντεο σε μήνυμα και φυσικά γραπτά μηνύματα και εικόνες. Διαθέσιμο και το twitter. Περισσότερα στο θέμα του: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8005921 (υπάρχει έκπληξη..). Συγνώμη για το εκτός μήνυμα. Edited April 16, 2020 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Χριστός ανέστη! https://nokiapoweruser.com/sources-nokia-9-3-pureview-with-under-display-selfie-camera-puredisplay-v3-with-120-ghz-screen-refresh-rate-mostly-confirmed/ Αν τα πλάνα προχωρήσουν έτσι, η επόμενη ναυαρχίδα θα είναι αρκετά τίμια και θα πλησιάσει αρκετά τον ανταγωνισμό Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Έτσι λέγαμε και για το 9 πριν βγει... ίδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Με τη Light μάλλον πείραμα έκαναν, γι αυτό το 9άρι δεν πέτυχε τόσο. Τώρα δεν νομίζω να ισχύει το ίδιο για το 9.3 Pure View! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Με τη Light μάλλον πείραμα έκαναν, γι αυτό το 9άρι δεν πέτυχε τόσο. Τώρα δεν νομίζω να ισχύει το ίδιο για το 9.3 Pure View! Με τα νομίζω - δε νομίζω δεν έχει καμία ουσία. Τα ίδια έλεγες και όταν ήταν να βγει το 9. Ας περιμένουμε να βγει το 9.3 ή όπως θα λέγεται και τότε κρίνουμε αναλόγως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Τα ίδια έλεγες και όταν ήταν να βγει το 9. Μεγάλη αλήθεια. Όλο τα ίδια και τα ίδια μερικές Πηνελόπες. "Ελπίζουμε // Καρτερούμε // Προσμένουμε ..." Ας βγάλει το "Connecting people" και ας βάλει το "Όσο με πληγώνεις, τόσο με πωρώνεις" Μόνο το 7 Plus ήταν το ευχάριστο, και απ'ότι βλέπω από τα υπόλοιπα, μάλλον στάθηκε τυχερή με ένα κινητό. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά να απορείς τι διάολο έχουν στο μυαλό τους εκεί όταν λανσάρουν κινητά. Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Μόνο το 7 Plus ήταν το ευχάριστο, και απ'ότι βλέπω από τα υπόλοιπα, μάλλον στάθηκε τυχερή με ένα κινητό. Μη το λες, και αυτό είχε την αστοχία με τη θύρα φόρτισης που ταλαιπώρησε πολύ κόσμο... :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Πάντως το Nokia 8 δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα! Αμέσως να μου επιτεθείτε όταν λέω κάτι που νομίζω. Τη γνώμη μου λέω όπως κι εσείς! Ή εσείς πάντα μέσα πέφτετε. Κι όμως το 7plus και 8 πούλησαν περισσότερα από τα υπόλοιπα. Προβλήματα έχουν όλα τα κινητά. Κανένα δεν είναι τέλειο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 19, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Πάντως το Nokia 8 δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα! Αμέσως να μου επιτεθείτε όταν λέω κάτι που νομίζω. Τη γνώμη μου λέω όπως κι εσείς! Ή εσείς πάντα μέσα πέφτετε. Κι όμως το 7plus και 8 πούλησαν περισσότερα από τα υπόλοιπα. Προβλήματα έχουν όλα τα κινητά. Κανένα δεν είναι τέλειο! Evris δε μας ενδιαφέρει η γνώμη σου, ούτε η δίκη μου ενδιαφέρει κάποιον άλλο, προσπαθούμε να αναλύουμε τα στοιχεία και τα δεδομένα κι όχι να λέμε ότι μας έρχεται στο κεφάλι επειδή έτσι θα θέλαμε να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. April 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2020 Μη το λες, και αυτό είχε την αστοχία με τη θύρα φόρτισης που ταλαιπώρησε πολύ κόσμο... :down: Χαχαχα, όντως ??? Ιδέα δεν είχα. Θυμάμαι μόνο που παίνευαν την κάμερά του. Το γλυκοκοίταζα γιατί ήταν πολύ ποιοτικό και αποδοτικό για την τιμή του, αλλά ευτυχώς τελικά... :blink: Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
A_gamer Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Να βγάλει κάτι πραγματικά καλό, και μόνο τότε να πούμε 'Χριστός Ανέστη'. :p (Όχι πως με χάλασε το 5.1 Plus, που το πήρα σε έκπτωση κιόλας.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 (edited) Κι εμένα το Nokia 8 ήταν άψογο. Αν είχε και λίγο καλύτερη κάμερα... Μετά το Nokia 8.1 ξέχασαν και το ois. Edited April 20, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Το 8 ήταν τίμια συσκευή, που όμως σε προδιέθετε για έναν υποσχόμενο διάδοχο που δεν ήρθε ποτέ. Το 8 Sirocco κατώτερο των περιστάσεων, το 9 με τα γνωστά του θέματα. Γενικώς ακόμα ματαίως περιμένουμε κάτι που - ακόμα και να μην κάνει το "μπαμ" που περιμένουν πολλοί από την HMD/Nokia - τουλάχιστον θα είναι μία τίμια συσκευή στυλ Nokia 8, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του 2020. Νομίζω ούτε το φημολογούμενο 9.3 θα είναι αυτό που περιμέναμε. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2020 Τι δεν κάνει σωστά η συγκεκριμένη εταιρεία... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 (edited) Η αλήθεια είναι ότι αρκετά τα κάνει σωστά. Κάμερες καλές δεν δίνει. Νομίζω ο καλύτερος διάδοχος του 8 πρέπει να ήταν το 8.1. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές των καμερών που εχει. Αλλά δεν ξέρω αν το έχει πάρει κάποιος να μας πει. Όσο για το 9.3 Pure View ας περιμένουμε να το δούμε πρώτα. Μη περιμένουμε και θαύματα να κάνει. Όπως περιμένουμε και το 7.3! Έπειτα δεν είδαμε ακόμα και το 8.3 5G, το οποίο σε προδιαγραφές είναι κοντά στο Note 8 Pro που έχουμε, με πολύ μεγαλύτερη οθόνη όμως και πιο γρήγορο επεξεργαστή! Αλλά και αρκετά ακριβότερο. Edited April 21, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Το πρόβλημα για την HMD είναι ότι οι συσκευές της δεν ξεχωρίζουν πουθενά, σε κανένα τομέα δεν έχουν κάτι ξεχωριστό που να προσελκύσει κοινό. Και σε συνδυασμό με τις συγκριτικά υψηλές τιμές... οι πωλήσεις είναι μηδαμινές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Τι δεν δίνει? Κάμερες? Χαχαχχχα... Η νοκια ανέκαθεν δεν είχε παρε δώσε με το dxomark Εδώ τότε έθαψαν το 808 και το 1020 Sent from my Nokia 9 using Tapatalk Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Τι δεν δίνει? Κάμερες? Χαχαχχχα... Η νοκια ανέκαθεν δεν είχε παρε δώσε με το dxomark Εδώ τότε έθαψαν το 808 και το 1020 Γιατί δίνει κάμερες;;; :confused: Εκτός και αν έχεις μείνει ακόμα στο 808 και το 1020. Γιατί εκείνη η ΝΟΚΙΑ δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή HMD και τις συσκευές της. Επίσης το dxomark τι σχέση έχει με τη συζήτηση; Νομίζεις ότι περιμένουμε το dxomark για να καταλάβουμε αν ένα κινητό έχει καλή κάμερα; Υπάρχουν αρκετοί ανάμεσα μας που έχουν τη δυνατότητα να περνάνε αρκετές συσκευές από τα χέρια τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Εγώ πάλι λέω πως η Nokia δεν έχει κάποιο σοβαρό λειτουργικό πρόβλημα, το μόνο που λείπει είναι οι αξιοπρεπείς κάμερες! Με λίγα λόγια οι κάμερες φταίνε που δεν πάνε καλά τα Nokia και όχι κάτι άλλο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Πρέπει ομολογουμένως να ρίξει τιμές όμως. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Πρέπει ομολογουμένως να ρίξει τιμές όμως. Αυτό ακριβώς. Χωρίς να προσφέρεις κάτι καλύτερο από τον ανταγωνισμό, δεν μπορείς να έχεις αδικαιολόγητα υψηλότερες τιμές. Γιαυτο και δεν πουλάει τίποτα και πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. April 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2020 Αυτό ακριβώς. Χωρίς να προσφέρεις κάτι καλύτερο από τον ανταγωνισμό, δεν μπορείς να έχεις αδικαιολόγητα υψηλότερες τιμές. Γιαυτο και δεν πουλάει τίποτα και πουθενά. Ενώ στις αρχές που πουλούσε είχε πιο χαμηλές τιμές; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts