Jump to content

[Επίσημο] Νokia 3650

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από τον WizeMan

Εγώ έχω ένα σοβαρό πρόβλημα. Όταν περνάω εφαρμογές στο 3650 μου αυτό αποκρίνεται πολύ αργά. Και αυτό το κάνει γενικότερα και στο μενού. Δοκίμασα παράλληλα και ένα άλλο 3650 (2.50 σαν το δικό μου) και αυτό εγκαθιστούσε στο άψε-σβήσε τις εφαρμογές που του έστελνα μέσω Bluetooth (είτε ήταν .sis είτε .jar). Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει... Υπ'όψιν, του έχω κάνει μια φορά φόρματ μπας και έβρισκε την υγειά του αλλά δεν είχε αποτέλεσμα... και πολλά reset ρε παιδί μου... ούτε Windows 98 με μπλέ οθόνη να ήταν!

στην ιδια εφαρμογη το κανει?γιατι αλλες τρεχουν γρηγορα και αλλες οχι.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από τον manos the greek

Έχω μια απορία μπορείτε να μου την λύσετε;

Λοιπόν , έχω βάλει μια εικόνα για ταπετσαρία την οποία την έχω διαγράψει πως μπορώ να βρω το αρχείο της και να το σώσω αν ήταν άλλη φωτογραφία δεν θα με ένοιαζε αλλά είναι μια πολύ special για μένα. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα το εκτιμήσω δεόντως

Ευχαριστώ εκ των πρότερων!!!

Εγώ μια φορά που έψαχνα το κινητό είχα βρεί κάπου την photo του wallpaper σε έναν φάκελο! Αν το ψάξεις θα υπάρχει πιστεύω! :o

Αρχικό Μήνυμα από τον Minotavrs

ean den piasei tipota kane kati mpakalistiko memn alla pianei vgale me kapoio tropo to background tou kinitou sou photo kai kane epegergasia gia na to valeis ws photo pleon sthn siskevi sou

Σε αυτη την περιπτωση σαφως καλυτερα ειναι να κανει με το "Σeleq" ενα capture screen και μετα να την κανει crop στο pc.

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την geokaza

Αρχικό Μήνυμα από τον Minotavrs

ean den piasei tipota kane kati mpakalistiko memn alla pianei vgale me kapoio tropo to background tou kinitou sou photo kai kane epegergasia gia na to valeis ws photo pleon sthn siskevi sou

Σε αυτη την περιπτωση σαφως καλυτερα ειναι να κανει με το "Σeleq" ενα capture screen και μετα να την κανει crop στο pc.

Akrivws.Krata ena screenshot kai eisai ok.Mono pou h photo tha exei analush wallpaper.

Αρχικό Μήνυμα από τον mitsos

Wirelessly posted (Nokia 3650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0)

To arxeio omws exei epektasi .mbm me poio programma na to anoiksoume?

Τα αρχεία mbm περιέχουν συμπιεσμένες μία ή περισσότερες bitmap εικόνες. Το μόνο πρόγραμμα που ξέρω ότι μπορεί να τις αποσυμπιέσει είναι το bmconv που υπάρχει στο SDK του Series 60.

Αρχικό Μήνυμα από τον lagoudakis

στην ιδια εφαρμογη το κανει?γιατι αλλες τρεχουν γρηγορα και αλλες οχι.

Ακριβώς στις ίδιες! Και μάλιστα όχι μόνο στις εφαρμογές αλλά και στο μενού :confused: :'(

Παιδιά θέλω βοήθεια και βασίζομαι σε εσάς!!

Λοιπόν έχω το mp3 Go full στο 3650. Έστειλα ένα mp3 μέσω υπέρυθρων και μου το εμφανίζει σαν νέο μήνυμα πάω να το ακούσω και μου λέει μη υποστηριζόμενη λειτουργία. Πως μπορώ να το ακούσω με το mp3 Go;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Εγω κανω το εξης...Ανοιγω το Σeleq και αφου κανω "find..." to mp3 (ειτε το filename ειτε γραφοντας *.mp3) μετα κανω ενα "cut" και το μεταφερω στο φακελο mp3.That's it!

kati pio eykolo gia to mp3go.anoigeis to mp3 patas playlist kai exei ena fakelo me ena + to patas soy leei edd folder kai psaxneis sto e/system/mail ton proto fakelo poy exei kati arithmoys kai psaxneis to mp3 thats all

Euxaristo polu kai tous 2 sas!

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Αρχικό Μήνυμα από τον bbbb

Kserei kaneis pos stelnei sms me unicode xaraktires to 3650;to eixa petyxei mia fora alla de 8imamai pos to ekana.

Θα σου πω έναν ανορθόδοξο τρόπο! Δημιουργείς το SMS στον υπολογιστή σου, το στέλνεις με το notepad και μετά copy-paste σαν μηνυμα! Δεν ξέρω αν γίνεται πιο εύκολα! :o

Αρχικό Μήνυμα από τον johner

Θα σου πω έναν ανορθόδοξο τρόπο! Δημιουργείς το SMS στον υπολογιστή σου, το στέλνεις με το notepad και μετά copy-paste σαν μηνυμα! Δεν ξέρω αν γίνεται πιο εύκολα! :o

Αυτό το έχω δοκιμάσει ήδη και δεν πιάνει.Παρόλο που είναι σε unicode το αρχείο μόλις το κάνω c-p στο μήνυμα μετατρέπεται σε gsm αλφάβητο.

Re paidia auto to 3650 na min exei ena radiaki?????Megali paraleipsi tis nokia kata tin gnomi mou :mad: :mad:

An pigainame se kapoio nokia club kai tous legame na vazame mia keraioula??????

An exei paei kapoios kai exei idi rwtisei as apantisei pls!!!!!

P.S Oloi mazi stin diamartiria stis 10 tou mina!!!!Na deiksoume se autous tous kafrous ti paei na pei sindromitis!!!!!! :mad: :mad:

Connecting People in every way....

Παιδιά το θέμα το έχουμε εξαντλήσει. Η έλλειψη ραδιοφώνου είναι θέμα hardware και δεν διορθώνεται ούτε προστίθεται. Το μόνο που υπάρχει είναι το avec radio που είναι stream radio και δουλεύει (αν δουλεύει δηλαδή γιατί δεν το έχω δοκιμάσει) μέσω GPRS
Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε

Εκτος βεβαια αν του "χωσουμε" κανενα τρανζιστορακι των 3cm πισω και το κανουμε "Τουβλο" ! :lol: Μην παρεξηγηθειτε, κι εγω το 3650 εχω ;)

Για οσους δεν μπορουν να κανουν χωρις ραδιακι υπαρχει ενα handsfree που ειναι και ραδιοφωνακι και μαλιστα πολυ καλο ! Δεν ειναι αυτο της Nokia γιατι δυστυχως θελει pop port (η καπως ετσι ! ). Ειναι ενα που δουλευει και σε Panasonic και Siemens... Πολυ μικρο και διακρητικο !

Αφου το βρηκα εγω στη Ροδο φανταζομαι οτι στην Αθηνα θα υπαρχει σιγουρα...

ΕDIT:

Μη με ρωτησετε τι κανει και τετοια γιατι δεν το αγορασα επειδη εχω το Bluetooth Handsfree της Nokia, πολυ φοβαμαι οτι αν αγορασω το ραδιοφωνοHandfree το αλλο θα παει στα σκουπιδια και δε λεει !!! :o

Η τιμη του παντως ειναι 25 ευρω !

Μέχρι πόσο mgb memory υπάρχει???Στην voda μου είπαν κάτι για μέχρι ένα giga.Ψευτιές είναι αυτά η αληθεύει?????

Αρχικό Μήνυμα από τον sadiagraxa

Εκτος βεβαια αν του "χωσουμε" κανενα τρανζιστορακι των 3cm πισω και το κανουμε "Τουβλο" ! :lol: Μην παρεξηγηθειτε, κι εγω το 3650 εχω ;)

Για οσους δεν μπορουν να κανουν χωρις ραδιακι υπαρχει ενα handsfree που ειναι και ραδιοφωνακι και μαλιστα πολυ καλο ! Δεν ειναι αυτο της Nokia γιατι δυστυχως θελει pop port (η καπως ετσι ! ). Ειναι ενα που δουλευει και σε Panasonic και Siemens... Πολυ μικρο και διακρητικο !

Αφου το βρηκα εγω στη Ροδο φανταζομαι οτι στην Αθηνα θα υπαρχει σιγουρα...

ΕDIT:

Μη με ρωτησετε τι κανει και τετοια γιατι δεν το αγορασα επειδη εχω το Bluetooth Handsfree της Nokia, πολυ φοβαμαι οτι αν αγορασω το ραδιοφωνοHandfree το αλλο θα παει στα σκουπιδια και δε λεει !!! :o

Η τιμη του παντως ειναι 25 ευρω !

Aυτό το ραδιοφωνάκι που λες έχει ένα ή δυο ακουστικά?Εγώ έχω ένα με μονό ακουστικό το οποίο είχα πάρει πριν 3.5χρόνια για το νόκια 3210 4500δρχ από το multirama και λειτουργεί και στο 3650.Το μόνο κακό είναι ότι δεν μπορείς να δεις ποιον στάθμο έχεις γιατί έχει μόνο ένα κουμπί εμπρός για το scan των σταθμών και 2 στα πλάγια ένα οn-off και ένα για την φωνή.

Αρχικό Μήνυμα από τον Arg8gr

Αυτό το ραδιοφωνάκι λειτουργεί και στο 7650???????

Αν στο 7650 το βύσμα που παίρνει το handsfree είναι σαν αυτό της σειράς 3 των νόκια και της σειράς 8 λειτουργεί σίγουρα.

Αρχικό Μήνυμα από τον Arg8gr

Δεν ξέρω αν το βύσμα είναι ίδιο.Θα το ψάξω και θα σου πω.Και πόσο κάνει περίπου τώρα???????

Δεν νομίζω να ξεπερνά τα 20€