mariosx Δημ. June 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2010 Παιδια σκοπευω να αγορασω μια καρτα μνημης 16gb για το Liquid μου. Οι περισσοτερες στο ebay γραφουνε επανω sdhc. Θα δουλευουν αυτου του τυπου στο τηλεφωνο μου ή πρεπει να παρω καποια που δεν γραφει επανω hc? Μηπως καποιος απο εσας πηρε απο ebay 16αρα καρτα για το liquid του? SDHC είναι όλες οι κάρτες SD από 4GB μέχρι 32GB Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. June 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2010 λοιπόν το πήρα. έκανα απευθείας αναβάθμιση σε 2.1 το wifi enterprise είναι οκ.... μπαίνει μια χαρά παντού..,.. αλλά εχω 2 προβλήματακια... πρώτον, όταν το έχω στο αθόρυβο με vibrate, ότανέρχονται μηνύματα δεν κάνει δόνηση, παρα μόνο αναβοσβήνει το ledάκι πάνω... ξέρουμε μήπως να το φτιάξω???? και δευτερον, κολλάει αρκετά ****το!!!! τρώει κάτι τρελά σκαλώματα!!!! στα μηνύματα, όταν πατάω τα κουμπιά,κλπ.... κολλάει και σε εσάς??? Για την δονηση στα μηνύματα, πρεπει να πας στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και να επιλεξεις Vibrate. Λοιπον το οτι κολλαει φταιει 1. Ο default launcher προτεινω να τον αντικαταστησεις με τον launcher pro ή το ADW launcher. 2. Ειναι προβλημα της 1.100.05 το οτι αργει να διαβασει την sim. Mε μια custom ROM θα λυθει το προβλημα, αλλα φανταζομαι μπορεις να κανεις και push καποια αρχεια για να φτιαξεις το προβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samouko Δημ. June 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2010 Για την δονηση στα μηνύματα, πρεπει να πας στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων και να επιλεξεις Vibrate. Λοιπον το οτι κολλαει φταιει 1. Ο default launcher προτεινω να τον αντικαταστησεις με τον launcher pro ή το ADW launcher. 2. Ειναι προβλημα της 1.100.05 το οτι αργει να διαβασει την sim. Mε μια custom ROM θα λυθει το προβλημα, αλλα φανταζομαι μπορεις να κανεις και push καποια αρχεια για να φτιαξεις το προβλημα. ok... τα έφτιαξα τα μηνύματα... Τώρα για τα κολλήματα που τρώει θα του ρίξω μια ματιά από Δευτέρα που θα είμαι πιο λάσκα και θα σου πώ πώς πάει... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Γαιτι αυτη η μεγαλη διαφορα στην τιμη? Acer Liquid Acer Liquid E Υποτιθεται οτι η μονη διαφορα ειναι η εκδοση του Android:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. July 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2010 Τελικα το LiquidE εχει 512mb RAM. Και αυτη ειναι η μονη διαφορα. Ολες οι ROM ομως ειναι κοινες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 επειδή τώρα καλοκαιράκι το εχω μέσα στην τσέπη και θέλω να το χειρίζομαι με το ένα χέρι του πήρα αυτή την θήκη http://cgi.ebay.com/Soft-Silicone-Skin-Case-Acer-Liquid-Clear-/110514787835?cmd=ViewItem&pt=PDA_Accessories&hash=item19bb31d5fb και πρέπει να πω οτι είναι τέλεια. δειχνει ομορφο και δεν παραμένει το ίδιο ελαφρύ. σε παραλία το κουβαλάω.σε τσάντες μέσα το πετάω δεν παθαίνει τίποτα. εχω και screen protector βέβαια :) Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 (edited) εχω και screen protector βέβαια :) Σκεφτομαι κ εγω να παρω μια silicon skin. Οσο για την οθονη, νομιζω οτι δν εχεις φοβο για γρατζουνιες, ειναι γυαλινη ;). Και επι της ευκαιριας, kυκλοφορισε η πρωτη επισημη (κανονικα επισημη αυτη τη φορα ) 2.1 ROM για το liquid. Καλο flashαρισμα!!!:):):D Edited July 12, 2010 by demolition22 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 11, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Σκεφτομαι κ εγω να παρω μια silicon skin. Οσο για την οθονη, νομιζω οτι δν εχεις φοβο για γρατζουνιες, ειναι γυαλινη ;). Μην σε καθησυχάζει αυτό. Ένα screen protector πάντα χρειάζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 (edited) Παιδιά, χρειάζομαι βοήθεια για να επαναφέρω το κινητό μου στα καλά του. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν ενώ είχα root, έκανα επαναφορά μιας rom με restoration από την sd μέσω του malez recovery.. Η rom που φορτώθηκε ήταν πολύ αργή και δεν είχα radio (δεν λειτουργεί η συσκευή ως τηλέφωνο) Το κινητό αν και φορτώνει την rom όταν το συνδέω στη usb δεν το βλέπει με τίποτα ο υπολογιστής για να βάλω κάποια καινούργια μη προβληματική rom. Το χειρότερο είναι ότι με την τρέχουσα rom, όπως έγραψα και παραπάνω δεν έχω radio για να παίρνει τηλέφωνα. Αυτό υποθέτω έγινε επειδή η rom που φόρτωσα βασίζεται σε παλαιότερο radio version από αυτό που "είχε πάνω" η συσκευή. Ακόμη, μετά το restoration δεν μπορώ να μπω στο recovery από κάποιο menu για να επαναφέρω κάποια άλλη rom, ούτε μπορώ να εγκαταστήσω μέσω usb ξανά το recovery. Any ideas?? EDIT: volume up+ camera button + power button phone goes to recovery mode Ευτυχώς τα κατάφερα και μπήκα σε recovery απ' όπου ξαναφλάσαρα απ' την sd μια σωστή rom. Πάλι δεν είχα radio, αλλά είχα usb οπότε ξαναφλάσαρα απ' την αρχή με acer tools την εργοστασιακή rom και όλα ok... Edited July 12, 2010 by okapi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 δεν έχω radio για να παίρνει τηλέφωνα. δοκίμασες με το CD? :p πλάκα κάνω. απο την περιπέτεια σου αλλα και απο κάμποσες δικές μου εχω καταλήξει στο εξης : Πρέπει να είσαι υπερκουλός για να το brickareis μόνιμα :lol::lol: Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Το αστείο είναι ότι την πάτησα στην προσπάθειά μου να του περάσω 1.6 Σκέφτηκα και εγώ ο καψερός να του περάσω κάτι stock, ώστε να είμαι stable και να μην ψάχνομαι στις καλοκαιρινές μου διακοπές. Ηθικό δίδαγμα; Cooked roms και ξερό ψωμί! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. July 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2010 Εγω επειδη τελευταίως δν εχω πολυ χρονο κ χρειαζομαι το τηλεφωνο να ειναι σταθερο, διαλεξα την 1.100.39 που ειναι και επισημη κ so far so good!! Η μπαταρια ειναι πολυ καλυτερη τωρα 2-με το ζορι 3 μερουλες με αρκeτα τηλεφωνα, αλλα χωρις gps, wifi ή data. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Η τελευταία που βρίσκω είναι η 1.100.05. Μπορείς να δώσεις κάποιο link για την 1.100.39; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 για την 1.100.39 ψαξε λιγο στο Modaco. Eμενα θα με χασετε απο την παρεα καθως το κινητακι μου..παπαλα.. Πως το εχασα δεν καταλαβα ακομη.. Καλη συνέχεια και εύχομαι με 2.2 σύντομα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 για την 1.100.39 ψαξε λιγο στο Modaco. Eμενα θα με χασετε απο την παρεα καθως το κινητακι μου..παπαλα.. Πως το εχασα δεν καταλαβα ακομη.. Καλη συνέχεια και εύχομαι με 2.2 σύντομα!! http://www.theftaware.com/?step=section_find στο κλέψαν ε;:mad: αυτή η εφαρμογουλα την είχα διαβάσει οτι κάνει καλή δουλεια. ισως για δεκα ευρω αξίζει Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 έβαλα το xian v1 μαζί με την oc boot που εχει φτιάξει και το εργαλειό πετάει!!! παει μεχρι 996 αλλα το εχω λόγω ζέστης στο 883. πάει σφαιρατα. ειναι cooked rom απο το 0.39 και οχι απο stream dump. γιαυτό και η ταχυτητα. το προτεινω!!! :) (ελπίζω να καταλαβατε τι θέλω να γραψω χααχχα) Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sauber Δημ. August 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 Πολυ καλο το acer για την τιμη του, ετοιμος ειμαι να το παραγγειλω απο expansys, ξερετε αν το expansys κανει δοσεις σε πιστωτικη ( offtopic, το ξερω ); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 25, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2010 ξερετε αν το expansys κανει δοσεις σε πιστωτικη ( offtopic, το ξερω ); Από όσο γνωρίζω όχι. Μπορείς βέβαια να επικοινωνήσεις μαζί τους για να το εξακριβώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. September 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2010 2.2 leak για το liquid. θα το βαλω μέσα στην μέρα :D Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_tav Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) 2.2 leak για το liquid. θα το βαλω μέσα στην μέρα :D ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ UNMOUNT FS.. ΠΡΩΤΑ. ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. -Ομάδα διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων γραμμάτων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone. Edited September 8, 2010 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmatsar Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 ξερει καποιος τη διαδικασία να στειλεις στην ACER italy το τηλεφωνο για service? Ειδα οτι καποιοι χρηστες το εχουν κανει ηδη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samouko Δημ. November 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2010 καλησπέρα παιδιά.. μια ερώτηση παρακαλώ... για να το βάλω σε safe mode πατάω το power button και τα πλήκτρα του volume up and down??? ή πατάω το power button και μόλις δονήσει πατάω τα πλήκτρα του volume....??? ναι.. να βάλω την Fryo έκδοση προσπαθώ...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samouko Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 λοιπόν παιδιά, για όποιον ενδιαφέρεται... ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΕ android 2.2 FRYO !!!! ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!!! Αναλυτικές οδηγίες θα βρείτε: http://theunlockr.com/2010/03/16/how-to-root-the-acer-liquid/ και αν δεν παίζει το video κλικ και το .bin είναι εδώ.... Πραγματικά τα ευχαριστώ πάνε στον LIQUID_USER από το http://android.modaco.com enjoy.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qpol Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 για σας πως μπορώ να περάσω στο κινητό ελληνικό menu γιατί δεν έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samouko Δημ. January 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2011 για σας πως μπορώ να περάσω στο κινητό ελληνικό menu γιατί δεν έχει Ελληνικό μενού όχι... το μόνο που μπορείς να κάνεις για να γράφεις όμως ελληνικά σε μνματα και internet είναι να κατεβάσεις από το μάρκετ το greek input method Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts