atillas24 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 ...Με μέτρια προς βαρια χρήση θα έλεγα, (εγκαταστάσεις από play store, μερικά sms, κάνα τέταρτο παιχνίδι, ίσως παραπάνω, "traffic racer", ένα benchmark που έκανα, πειράματα με camera apps φωτογραφίες κτλ και λίγ ψάξιμο γενικότερα) μετά από 3ω και 30λ είμαι στο 81% με οθόνη 1ω και 12λ Καλά είναι; Μια χαρα εισαι...! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχει τροπος να βγαλουμε τη μπαρα google search που εχει στη κεντρικη οθονη, χωρις ομως root...; Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Προσέξτε ένα κουλό που έγινε σε μένα: Όπως παρατηρήσατε όλοι, πριν περίπου 10-15 ημέτρες άλλαξε το λογότυπο εκκίνησης της συσκευής και εμφανίζονται πλεον κάτι εξωγήινοι, τέρατα κτλ. Έτσι έγινε και σε μένα. Σήμερα όμως το πρωι που έκλεισα τη συσκευή και την ξανα άνοιξα, εμφανίστηκε πάλι το παλιό logo της ΜΟΤΟ, αυτό με τα κτίρια κτλ. Συνέβη και σε κάποιον άλλον? Ποιός άραγε ο λόγος? και σε εμενα το ιδιο πριν μιση ωρα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Δεν θα ήταν εξωγήινοι αν εμφανίζονταν συνέχεια.:lol::lol::lol: Δεν νομίζω να έγινε downgrade στην συσκευή. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 και σε εμενα το ιδιο πριν μιση ωρα ! Ναι, και σε μένα. Το έχει κρατήσει η συσκευή μέσα, δε ξέρω τι να πω. Μπορεί να είναι σφάλμα. Αν είναι έτσι, όπως μας ήρθε ενημέρωση για την αλλαγή, έτσι θα γίνει και τώρα. Bug fix. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conan22b Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 δεν είναι ακριβώς ίδιο με το παλιό. Το παλιό δεν ανέφερε στο ξεκίνημά του "powered by Android" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssavvass Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Μια χαρα εισαι...! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχει τροπος να βγαλουμε τη μπαρα google search που εχει στη κεντρικη οθονη, χωρις ομως root...; Πας google now, κάτω δεξιά πατάς τις 3 τελιτσες μπαίνεις ρυθμίσεις και πατάς off.Να μην εμφανίζεται καθόλου νομίζω δεν γίνετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Πας google now, κάτω δεξιά πατάς τις 3 τελιτσες μπαίνεις ρυθμίσεις και πατάς off.Να μην εμφανίζεται καθόλου νομίζω δεν γίνετε μπορεί να κατεβάσει το nova launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Δηλαδή έχοντας ροοτ πώς θα φυγει αυτό ρε παιδία; Το motoguide δε δουλεύει.... Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 (edited) Δηλαδή έχοντας ροοτ πώς θα φυγει αυτό ρε παιδία; Το motoguide δε δουλεύει.... κατεβάστε από εδώ το motoguide την έκδοση 1.04 μπας και δουλέψει.. δεν γνωρίζω άλλο τρόπο να υπενθιμήσω ότι το xposed δεν δουλεύει με art Edited April 14, 2014 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 κατεβάστε από εδώ το motoguide την έκδοση 1.04 μπας και δουλέψει.. δεν γνωρίζω άλλο τρόπο να υπενθιμήσω ότι το xposed δεν δουλεύει με art Ωραιος τελικα με την 1.04 εφυγε το παλιο σημα της κοσμοτε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 κατεβάστε από εδώ το motoguide την έκδοση 1.04 μπας και δουλέψει.. δεν γνωρίζω άλλο τρόπο να υπενθιμήσω ότι το xposed δεν δουλεύει με art Ευχαριστώ πολύ φίλε.. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Εχω περασει το igo primo 2 σφο Motorola moto g. Οταν παω στη τρισδιάστατη συλλογή οχημάτων για να αλλάξω το κόκκινο αυτοκίνητο σε μπλε βελακι εκει με το που παταω να μπω στο μενου μου πετάει error out of memory για τη μνήμη. Τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Παιδια τελικα νομιζω βρηκα τι φταιει για τον ηχο του ακουστικου οταν μιλας στο τηλεφωνο! τουλαχιστον σε μενα Χαλαει ο ηχος οταν ειμαι σε 3g Ενω ακουγεται χωρις αυτο το τριξιμο δηλαδη πολυ καλυτερα οταν το εχω σε 2g! Μεγαλο fail απλα! Θα μπω να το ψαξω και στα φορουμ της μοροτορολα! Προς το παρον θα προσπαθησω να ειμαι με 2g αν και σερνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Παιδια τελικα νομιζω βρηκα τι φταιει για τον ηχο του ακουστικου οταν μιλας στο τηλεφωνο! τουλαχιστον σε μενα Χαλαει ο ηχος οταν ειμαι σε 3g Ενω ακουγεται χωρις αυτο το τριξιμο δηλαδη πολυ καλυτερα οταν το εχω σε 2g! Εγω παντα σε 2g μιλαω αλλα και παλι μου το παρουσιαζε το προβλημα. Εμενα φανικε να πιανει η λυση που εδωσε ενας φιλος μερικες σελιδες πισω, κατι με τις ρυθμισεις του ηχου(ρυθμισεις->ηχος->ηχητικα εφε->απενεργοποιηση)... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Potatuk Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Έχει βρει κανενας σας step by step tutorial για να κάνω unlock bootloader και root? Παράθεση My Devices: Motorola Moto G (Stock, no root) Current Phone Viewsonic G-Tablet (Smoother Bean 4.1.2, Rooted) Current Tablet Samsung Galaxy 550 (OmniROM 4.4, Rooted) Vodafone 858 Smart (Stock, Rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Μια χαρα εισαι...! Υπαρχει τροπος να βγαλουμε τη μπαρα google search που εχει στη κεντρικη οθονη, χωρις ομως root...; Εγώ απεγκατέστησα (ή πιο σωστά απενεργοποίησα) το google search και έφυγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Εγω παντα σε 2g μιλαω αλλα και παλι μου το παρουσιαζε το προβλημα. Εμενα φανικε να πιανει η λυση που εδωσε ενας φιλος μερικες σελιδες πισω, κατι με τις ρυθμισεις του ηχου(ρυθμισεις->ηχος->ηχητικα εφε->απενεργοποιηση)... Ναι και αυτο! Εγω το προτεινα χεχε! Σου ειπα φιλε μου το ειχα δει σε συζυτηση στο επισημο της μοτορολα! Ελπιζω να βγαλουν κανα update γιατι το εχουν ατομα το προβλημα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Ναι και αυτο! Εγω το προτεινα χεχε! :up::up::up: ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ απεγκατέστησα (ή πιο σωστά απενεργοποίησα) το google search και έφυγε. Πως το εβγαλες;;!! Ο,τι εχω δοκιμασει δε πιανει! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 :up::up::up: ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως το εβγαλες;;!! Ο,τι εχω δοκιμασει δε πιανει! πας ρυθμίσεις -εφαρμογές -όλα - google αναζήτηση ,το ανοίγεις και απενεργοποιεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 (edited) Νομίζω πως η οθόνη Καταναλωνει πολυ μπαταρία. Περίπου 65% Ποσο σας βγαζει περίπου? Ειμαι απο 97% περίπου στο 85% 1ω κ 38λ και 31λ οθόνη. Η χρήση είναι web browsing μόνο μέσω 3g. Και υο εχω στην αυτόματη φωτεινότητα. Τώρα το άλλαξα σε χαμηλή περίπου 30% φωτεινότητα Edited April 15, 2014 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Νομίζω πως η οθόνη Καταναλωνει πολυ μπαταρία. Περίπου 65% Ποσο σας βγαζει περίπου? Ειμαι απο 97% περίπου στο 85% 1ω κ 38λ και 31λ οθόνη. Η χρήση είναι web browsing μόνο μέσω 3g. Και υο εχω στην αυτόματη φωτεινότητα. Τώρα το άλλαξα σε χαμηλή περίπου 30% φωτεινότητα Όλα αυτά που λες είναι απολύτως φυσιολογικά. Μη ψάχνεσαι και ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ. Δεν έχεις battery drain μη φοβάσαι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Αν βαλω ένα εικονίδιο μπαταρίας σαν widget στην οθόνη για να βλέπω το ποσοστό τι επιπτώσεις θα υπάρχουν στον επεξεργαστή και στη κατανάλωση μπαταρίας? Πχ το battery hd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Λοιπόν παιδάκια 2 μικρές ερωτησούλες. Παράγγειλα από planetmobile το moto g 16gigo και λογικά θα μου έρθει σε 3 μερούλες.Πρώτον πόσο κοστίζει η μετατροπή της sim σε microsim και δεύτερον το κινητό θα το έχω στη φόρτιση μέχρι να πάει 100% και μετά θα το βγάλω σωστά? Δε χρειάζετε παραπάνω ώρα. Αυτά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Λοιπόν παιδάκια 2 μικρές ερωτησούλες. Παράγγειλα από planetmobile το moto g 16gigo και λογικά θα μου έρθει σε 3 μερούλες.Πρώτον πόσο κοστίζει η μετατροπή της sim σε microsim και δεύτερον το κινητό θα το έχω στη φόρτιση μέχρι να πάει 100% και μετά θα το βγάλω σωστά? Δε χρειάζετε παραπάνω ώρα. Αυτά! :) Αρχικα μπορεις σ ενα public και να στην κόψουμε τζάμπα. Το κινητό είναι ηδη φορτισμένο περιμένεις να φτασει 10% και το φορτιζεις μέχρι 100 κλειστό για τις πρωτες 4-5 φορτισεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Αρχικα μπορεις σ ενα public και να στην κόψουμε τζάμπα. Το κινητό είναι ηδη φορτισμένο περιμένεις να φτασει 10% και το φορτιζεις μέχρι 100 κλειστό για τις πρωτες 4-5 φορτισεις Είναι ήδη φορτισμένο? Ευχαριστώ πολύ πάντως. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts