atillas24 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ισως ακουστει χαζο, αλλα παλευω απο χθες να στειλω κενο μηνυμα (για να μαθω λεπτα, υπ. MB, κλπ) αλλα δε μπορω με τιποτα. Τι πρεπει να κανω; Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nocta24 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Ισως ακουστει χαζο, αλλα παλευω απο χθες να στειλω κενο μηνυμα (για να μαθω λεπτα, υπ. MB, κλπ) αλλα δε μπορω με τιποτα. Τι πρεπει να κανω; Κατέβασε την εφαρμογή "Send Blank Empty SMS" και όταν θέλεις να στέλνεις κενά μηνύματα, στέλνε από αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Δοκίμασε να βάλεις ένα κενό ή μια τελεία. Εμένα είχε δουλέψει νομίζω σε Vodafone Ελλάδος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Το δικαρτο υπαρχει πουθενα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Εχει αλλαξει κανεις στιε ρυθμισεις >επιλογες προγραμματιστη> αλλαγη της κλιμακας των γραφικων μεταβασης κτλο απο 1 σε 0.5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Γιατί δεν το κάνεις εσύ ; μπορεί να αλλαχτεί μετά πάλι αφού. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilis_k6 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Πότε δεν βάζω κινητό μαζί με κλειδιά κτλπ στην τσέπη. Απλά η τσέπη είχε κουμπί μεταλλικό και από την πισω μεριά του κουμπιού το γρατζουνισε. και το δικο μου nexus4 εκανε γρατζουνια για πλακα. χωρις ποτε να μπει σε τσεπες κτλ. το gor glass 3 ειναι πολυ ανωτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Κάποιοι εδώ μέσα ψάχνανε για φορτιστή και αυτός(στα 2000mA), που έχει σε προσφορά το e-shop, νομίζω κάνει: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.502143&sid=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Κάποιοι εδώ μέσα ψάχνανε για φορτιστή και αυτός(στα 2000mA), που έχει σε προσφορά το e-shop, νομίζω κάνει: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.502143&sid=1 Thx που το ποσταρες λεω να το τσακωσω!! Αλλα τι διαφορα θα εχει ?ας πουμε εγω χρησιμοποιω εναν apple! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Δοκίμασε να βάλεις ένα κενό ή μια τελεία. Εμένα είχε δουλέψει νομίζω σε Vodafone Ελλάδος. Εχω δοκιμασει να βαλω κενο. Και πολλα μαλιστα, αλλα και παλι δε το στελνει... Θα δοκιμασω τη τελεια... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas02 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Επειδη αρκετοι εχουν αναφερει την ελειψη του Σ πηγαινετε στα μυνηματα,ρυθμισεις,μεθοδος κωδικοποιησης sms και επιλεγετε αυτοματο!! Με τον dialer δεν νομιζετε οτι επικρατει μια ψιλοσυγχιση;αντι να βγαινει ο dialer κατευθειαν εμφανιζει πρωτα τις επαφες και μετα πρεπει να επιλεξεις ξανα για να εμφανισθει ο dialer....επισης οταν σε καλουν δεν βγαινει το κοκκινο η το πρασινο σηματακι παρα μονο αν αγγιξεις το τηλεφωνο και τοτε πρεπει να συρεις ειτε αριστερα για απορριψη η δεξια για αποδοχη Εχει κατεβασει κανεις αλλο dialer; Η βελτιωνεται με καποια ρυθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Με τον dialer δεν νομιζετε οτι επικρατει μια ψιλοσυγχιση;αντι να βγαινει ο dialer κατευθειαν εμφανιζει πρωτα τις επαφες και μετα πρεπει να επιλεξεις ξανα για να εμφανισθει ο dialer....επισης οταν σε καλουν δεν βγαινει το κοκκινο η το πρασινο σηματακι παρα μονο αν αγγιξεις το τηλεφωνο και τοτε πρεπει να συρεις ειτε αριστερα για απορριψη η δεξια για αποδοχη Εχει κατεβασει κανεις αλλο dialer; Η βελτιωνεται με καποια ρυθμιση; Ο dialer είναι ότι χειρότερο στην KitKat. Ακόμα να τον χωνέψω. Δοκίμασε τον exdialer, είναι σε άλλο επίπεδο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Ο dialer είναι ότι χειρότερο στην KitKat. Ακόμα να τον χωνέψω. Δοκίμασε τον exdialer, είναι σε άλλο επίπεδο. Για μενα απλα δεν ειναι ομορφος ! Αλλα γενικα ειναι σουπερ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas02 Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Επισης εαν δεν κανω λαθος δεν εχει σημειωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Thx που το ποσταρες λεω να το τσακωσω!! Αλλα τι διαφορα θα εχει ?ας πουμε εγω χρησιμοποιω εναν apple! Εκτος του ότι είναι 2000mA και θα φορτίζει πιο γρήγορα, φαντάζομαι τίποτα άλλο. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Thx που το ποσταρες λεω να το τσακωσω!! Αλλα τι διαφορα θα εχει ?ας πουμε εγω χρησιμοποιω εναν apple! επισης οταν σε καλουν δεν βγαινει το κοκκινο η το πρασινο σηματακι παρα μονο αν αγγιξεις το τηλεφωνο και τοτε πρεπει να συρεις ειτε αριστερα για απορριψη η δεξια για αποδοχη Εχει κατεβασει κανεις αλλο dialer; Η βελτιωνεται με καποια ρυθμιση; όντως υπάρχει κάποια εφαρμογή ή widghet για να γίνεται αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Δοκίμασε να βάλεις ένα κενό ή μια τελεία. Εμένα είχε δουλέψει νομίζω σε Vodafone Ελλάδος. Οκ. Επιασε η τελεια! Thanx φιλε...! ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης εαν δεν κανω λαθος δεν εχει σημειωσεις; Οντως δεν εχει και η αληθεια ειναι οτι ειναι μεγαλη παραληψη απο μερος της google... Με βολευε πολυ Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
humanoid Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 (edited) Έχεις παρακαλέσει πολλές φορές κούριερ να έρθει να πάρει ένα πακέτο? Και για το λόγο που λες ότι θα το γύριζες πίσω, τότε χίλιες φορές αμαζον! Εγώ ένα mail έστειλα και είχα σε δύο μέρες καινούριο, και είχε το πρόβλημα με το update που έχανε σήμα. Άντε πήγαινε στη wind και εξήγησε τους αυτό το πρόβλημα. Αν λοιπόν προτιμάς 8gb αντί για 16gb στην ίδια τιμή, εγγύηση δύο χρόνων wind αντί δύο χρόνων Amazon-Motorola, τότε πήγαινε και παρ'το από wind. Και για να ξέρουμε λοιπόν, παρ'το από wind και αν έχει πρόβλημα ενημέρωσε μας για την αντιμετώπιση... να μην την κακολογω άδικα δηλαδή! Η Amazon δίνει ένα χρόνο εγγύηση. Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; Αυτός είναι και ο λόγος που έχει χαμηλότερη τιμή - τόσο απλά. Καλύτερα από Wind γιατί έχεις πραγματική κάλυψη. http://www.public.gr/search/public/searchResultsRefinements.jsp?trail=SRCH%253Amoto%2Bg&pageNo=&advancedSearchForBooks=&_dyncharset=UTF-8&sortOrder=&sortMode=&parentCategoryId=cccat1590004pp&sortProperty=&BookWriterConstraint=&addFacet=1002%253Acccat1590004pp&BookpublisherNameConstraint=&BookTitleConstraint=&pageSize=&RootCategorySearchConstraint=&BookPriceConstraint2=&BookPriceConstraint1= Ριξε εδω μια ματια! Άρα η Wind τα φέρνει, εφόσον από εκεί προμηθεύονται τα συγκεκριμένα καταστήματα οτιδήποτε αφορά στην κινητή. Όπως και να έχει μπράβο τους. Ήταν καιρός να αποκτήσουμε τα επίσημα αξεσουάρ σε καλές τιμές ;) Edited March 31, 2014 by humanoid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Για dialer δοκιμαστε και το DW, ουτε καν εχω καταφερει να εξερευνησω ολες τις πραγματικες του δυνατοτητες. Εχω βολευτει πολυ με αυτον. Επισης, μια ασχετη-σχετικη ερωτηση: Οταν εχω αναπαντηση και πατω το σηματακι στο notification bar για να δω ποιος πηρε, μου ζηταει να επιλεξω το προγραμμα με το οποιο θα "δω" την χαμενη κληση (κοινως, ποιον dialer/αρχειο θα χρησιμοποιησω). Ζηταω συνεχως το DW, παρα το "παντα", αλλα με γραφει... παντα! Με καθε αναπαντητη πρεπει να επιλεγω το παντα και αυτο δεν το συγκρατει ως default επιλογη! Σημερα επελεξα τον dialer του κιτ-κατ για να δω αν θα το κρατησει, αν θα ξεκολλησει ή αν ειναι θεμα του DW (αμφιβαλλω). Το εχει παρατηρησει αυτο το προβλημα κανεις (ειτε με dialer ή με αλλη εφαρμογη); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Για dialer δοκιμαστε και το DW, ουτε καν εχω καταφερει να εξερευνησω ολες τις πραγματικες του δυνατοτητες. Εχω βολευτει πολυ με αυτον. Επισης, μια ασχετη-σχετικη ερωτηση: Οταν εχω αναπαντηση και πατω το σηματακι στο notification bar για να δω ποιος πηρε, μου ζηταει να επιλεξω το προγραμμα με το οποιο θα "δω" την χαμενη κληση (κοινως, ποιον dialer/αρχειο θα χρησιμοποιησω). Ζηταω συνεχως το DW, παρα το "παντα", αλλα με γραφει... παντα! Με καθε αναπαντητη πρεπει να επιλεγω το παντα και αυτο δεν το συγκρατει ως default επιλογη! Σημερα επελεξα τον dialer του κιτ-κατ για να δω αν θα το κρατησει, αν θα ξεκολλησει ή αν ειναι θεμα του DW (αμφιβαλλω). Το εχει παρατηρησει αυτο το προβλημα κανεις (ειτε με dialer ή με αλλη εφαρμογη); Το συγκεκριμενο το ειχανε αναφερει στο νημα των εφαρμογων και ειχανε καταληξει οτι ειναι θεμα εφαρμογης. Σε επομενο update ισως διορθωθει. Αν δε κανω λαθος πρεπει να ητανε για την εφαρμογη που λες. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Ααααα, μαλιστα. Ευχαριστω Ασε, δεν διαβαζω τα νηματα των εφαρμογων, σορι για την αγνοια μου. Μηπως καποιος συμφορουμιτης εχει το σχετικο λινκ; Ευχαριστω και παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Το 16GB μπορούμε να το βρούμε από wind; Αν ναι πόσο; Αξίζει να προτιμήσω Wind αντί για amazon. Έχω αποφασίσει (σχεδόν) να το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masbass Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Το κινητό το πήρα την Πέμπτη και το χρησιμοποιώ χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι που σήμερα ήμουν στην αναμονή στον γιατρό και διάβαζα κάτι άρθρα που είχα σωσμένα στο Pocket οπότε μόλις έρχεται η σειρά μου πατάω το power για να σβήσει η οθόνη και σε 2 λεπτά που το ξαναπατάω για να δω κατι βλέπω οτι δεν ανταποκρίνεται κι εχει σβήσει εντελώς. Κάνω boot και μου ανακοινώνει οτι έχει μείνει 1% στην μπαταρία! Πιο πριν που διάβαζα ήταν στο 85%+ και είχα κλειστό το Data ενώ το ανοιχτό WiFi δεν ήταν συνδεδεμένο με κάποιο wireless δικτυο. Το χει παθει κανεις; Τι κάνουμε τώρα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Yiouhou http://www.insomnia.gr/_/articles/google/android/%CE%B4%CE%B9%CE%AD%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%BB%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-android-443-r6374 Ας ελπισουμε να το παρουμε και μεις αυτο το update! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Το 16GB μπορούμε να το βρούμε από wind; Αν ναι πόσο; Αξίζει να προτιμήσω Wind αντί για amazon. Έχω αποφασίσει (σχεδόν) να το πάρω. Αν δε κανω λαθος το φερνει το e-shop το 16GB στα 219€... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tethys Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Αν δε κανω λαθος το φερνει το e-shop το 16GB στα 219€... Και αυτό παραεισαγωγής είναι. Δεν ξέρω αν το καλύπτει το e-shop. Καλού κακού ρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts