Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι στο eshop στα 199ε!

Είναι σίγουρο αυτό?

εγω περιμένω να έρθει Ελλάδα από τότε π άνοιξα το παρόν νήμα...:(

http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main

Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry:

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σήμερα παρέλαβα τη συσκευή από το αγγλικό άμαζον. Μπορεί να μου προτείνει κάποιος κατάλληλο φορτιστή;

Εχω να σου προτεινω αυτον της Nokia http://www.skroutz.gr/c/581/fortistes-kinhtwn-tilefwnwn.html?from=drop&keyphrase=USB+NOKIA+AC-16E&o=USB+NOKIA+AC-16E+FAST+CHARGER+1000MAH

με 1Α output, πραγμα που σημαινει οτι φορτιζει αρκετα γρηγορα. Ειναι επισης κομψος και ταιριαζει χρωματικα με το usb καλωδιο :p

Εγω τον πηρα απο e-shop, τον ειχε προσφορα στα 6,99Ε την προηγουμενη βδομαδα σε bulk.

Εχω να σου προτεινω αυτον της Nokia http://www.skroutz.gr/c/581/fortistes-kinhtwn-tilefwnwn.html?from=drop&keyphrase=USB+NOKIA+AC-16E&o=USB+NOKIA+AC-16E+FAST+CHARGER+1000MAH

με 1Α output, πραγμα που σημαινει οτι φορτιζει αρκετα γρηγορα. Ειναι επισης κομψος και ταιριαζει χρωματικα με το usb καλωδιο :p

Εγω τον πηρα απο e-shop, τον ειχε προσφορα στα 6,99Ε την προηγουμενη βδομαδα σε bulk.

μήπως όμως το 1Α output είναι μεγάλο για τη συγκεκριμένη μπαταρία?

αν κ βρήκα αυτό

Ideally, you want a charger rated between 500mA and 1.5A – the higher the rating, the faster it will charge (within these parameters, higher than 1.5A and the Moto G will restrict it anyway).

στο http://www.digitaltrends.com/mobile/moto-g-problems/

http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main

Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry:

Πρώτες εντυπώσεις,

Εκπληκτική οθόνη, τα βλέπεις όλα κάτω από τον ήλιο.

Απροβλημάτιστη ,σταθερή και σμουθ kitkat

Πολύ ωραίο grip

Δυνατό ηχείο

Γρήγορο

Μέτρια κάμερα, μέτριο βίντεο.

Εύγε στην επιθετική πολιτική της μοτορολα που δίνει μια τέτοια συσκευή στην τιμή αυτή.

Πρώτες εντυπώσεις,

Πολύ ωραίο grip

Δυνατό ηχείο

Γρήγορο

Εύγε στην επιθετική πολιτική της μοτορολα που δίνει μια τέτοια συσκευή στην τιμή αυτή.

Με γεια!

Σε σχέση με galaxy nexus πως είναι; Το ίδιο πάνω κάτω;

Όλα καλά κι ωραία στο KitKat, αυτή την ασπρίλα του Phone App μπορούμε να την αλλάξουμε κάπως? Νομίζω το μαύρο που ήταν πριν ταίριαζε περισσότερο.

Πρώτες εντυπώσεις,

Πολύ ωραίο grip

Δυνατό ηχείο

Γρήγορο

Σε στοκ launcher δεν σου κολλαει λιγο? Προλαβες να το δουλεψεις το κινητο με 4.3?

Όλα καλά κι ωραία στο KitKat, αυτή την ασπρίλα του Phone App μπορούμε να την αλλάξουμε κάπως? Νομίζω το μαύρο που ήταν πριν ταίριαζε περισσότερο.

+1

φερνει σε iphone

μήπως όμως το 1Α output είναι μεγάλο για τη συγκεκριμένη μπαταρία?

αν κ βρήκα αυτό

στο http://www.digitaltrends.com/mobile/moto-g-problems/

Πάρε τον αυθεντικό να κάνεις τη δουλειά σου.Είναι και φτηνός.(850mA)

http://www.parts-shop.gr/p.Antaptoras-fortisis-Motorola-SPN5507A-Original.913026.html

Με γεια!

Σε σχέση με galaxy nexus πως είναι; Το ίδιο πάνω κάτω;

Ευχαριστω.

Η εμπειρια χρησης ειναι ακριβως η ιδια διοτι δεν εχει bloatware οπως γνωριζεις.

Αυτοι οι επιπλεον 2 krait πυρηνες και η kitkat ομως κανουν την διαφορα στην ταχυτητα φιλε μου.

Δικαια το λενε στο εξωτερικο mini nexus.

Εκει που υστερει ειναι η καμερα και το 720p βιντεο.

Αξιζει να την δοκιμασεις karx:)

Σε στοκ launcher δεν σου κολλαει λιγο? Προλαβες να το δουλεψεις το κινητο με 4.3?

Ναι, εχεις δικιο το παρατηρησα αυτο που λες στην αρχη, αλλα τελικα 'διορθωθηκε' ξερεις πως;

Μου ηρθανε σημερα το πρωι περιπου 27 ενημερωσεις και μεσα σ αυτες ητανε και οι εφαρμογες της motorola, moto assist κ.α....της εκανα και τωρα ειλικρινα δεν εχω το παραμικρο θεμα.

Αν εβλεπα το παραμικρο lag θα το πουλουσα κατευθειαν, δεν υπερβαλω.

Ευχαριστω.

Αυτοι οι επιπλεον 2 krait πυρηνες και η kitkat ομως κανουν την διαφορα στην ταχυτητα φιλε μου.

Ναι, εχεις δικιο το παρατηρησα αυτο που λες στην αρχη, αλλα τελικα 'διορθωθηκε' ξερεις πως;

Μου ηρθανε σημερα το πρωι περιπου 27 ενημερωσεις και μεσα σ αυτες ητανε και οι εφαρμογες της motorola, moto assist κ.α....της εκανα και τωρα ειλικρινα δεν εχω το παραμικρο θεμα.

Αν εβλεπα το παραμικρο lag θα το πουλουσα κατευθειαν, δεν υπερβαλω.

Σοβαρα? Εφυγε αυτο το λαγκ? Και γω τα εκανα αλλα τιποτα! Και πραγματικα ο στοκ στην 4.3 ηταν σαν τον nova! Τωρα σερνεται...και καποιες εφαρμογες οταν την ανοιγεις η την κλεινεις κολλαει ελαχιστα και μετανιωσα με το υποχρεωτικο update σε κιτ κατ

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας για τον φορτιστή.

Προέκυψε πρόβλημα με τα windows xp. Στο pc έχω ''σπασμένα'' συνδέω το τηλέφωνο το αναγνωρίζει αρχικά αλλά ενώ κατέβασα το motorola device manager software τελικά το κινητό δεν μπορεί να δουλέψει σε συνεργασία με τον υπολογιστή για μεταφορά αρχείων (φωτό - βίντεο).

Υπάρχει λύση;

Ευχαριστω.

Απ΄ότι διάβασα δεν έχει Κrait αλλά Quad ARM Cortex A7

Σοβαρα? Εφυγε αυτο το λαγκ? Και γω τα εκανα αλλα τιποτα! Και πραγματικα ο στοκ στην 4.3 ηταν σαν τον nova! Τωρα σερνεται...και καποιες εφαρμογες οταν την ανοιγεις η την κλεινεις κολλαει ελαχιστα και μετανιωσα με το υποχρεωτικο update σε κιτ κατ

Σου λέω τα βήματα που έκανα:

4.3, μου έρχεται η 4.4, την εγκαθιστώ και μετά καπάκι κάνω και μια επαναφορά εργοστασιακών.

Μετά όπως σου είπα πιο πάνω με τις εφαρμογές της μοτορόλα και όλα καλά.

Ευχαριστω.

Πολύ καλά νέα. Επιτέλους να ξαναπάρει τα πάνω της η εταιρία να έχουμε άλλη μια εναλλακτική από nexus. Δυστυχώς για άλλη μια φορά μας τα χαλάει στην κάμερα, αλλά δε θυμάμαι και καμιά συσκευή Motorola να πήγαινε καλά σε αυτόν τον τομέα.

Αυτό που μου άρεσε που διάβασα είναι ότι έχει τέλειο ήχο και ποιότητα στις κλήσεις. Μετά το nexus 4 δίνω βάση και σ'αυτό.

Μάλλον με βλέπω για Moto X κατευθείαν, καθώς έχει αυτά τα έξτρα που με ενθουσιάζουν. Πρέπει όμως να βαρεθώ και το HTC one, που όπως σου είχα πει δεν του έχω βρει ελάττωμα ακόμη (άλλη κατηγορία τιμής βέβαια).

ενταξει σημερα το πηρα, το κινητακι ειναι τουμπανο. κριμα που δεν βαλανε 1,5 γιγα ραμ ετσι για το μελλον να εισαι ανετος.

Αλλα μιλαμε παει σφαιρα, και η φωτογραφικη του μια χαρα μου φαινεται. Ποιοτητα κατασκευης ΑΨΟΓΗ, πλαστικατζουρα βεβαια αλλα ΟΚ καλυτερη απο σαμμυ. Θα του αλλαξω και ενα καπακι να σπασει λιγο η μαυριλα και τελος. Η οθονη αψογη, το σημα απαιχτο (καλαμαρια που μενω εχει χαλια σημα, αυτο το κινητο ειναι ακομα καλυτερο και απο Νοκια - ελαχιστα αλλα ειναι καλυτερο), wifi δυνατο, ηχειο πολυ πολυ καλο

ενταξει ειναι φτηνο αλλα δεν του φαινεται καθολου και ειναι σε ολα του προσεγμενα, δεν βρισκω καποιο μειονεκτημα , μπραβο στη μοτορολα!!

μου ανοιξε η ορεξη για moto x τωρα.....

All it takes is a swipe...

ενταξει σημερα το πηρα, το κινητακι ειναι τουμπανο. κριμα που δεν βαλανε 1,5 γιγα ραμ ετσι για το μελλον να εισαι ανετος.

Αλλα μιλαμε παει σφαιρα, και η φωτογραφικη του μια χαρα μου φαινεται. Ποιοτητα κατασκευης ΑΨΟΓΗ, πλαστικατζουρα βεβαια αλλα ΟΚ καλυτερη απο σαμμυ. Θα του αλλαξω και ενα καπακι να σπασει λιγο η μαυριλα και τελος. Η οθονη αψογη, το σημα απαιχτο (καλαμαρια που μενω εχει χαλια σημα, αυτο το κινητο ειναι ακομα καλυτερο και απο Νοκια - ελαχιστα αλλα ειναι καλυτερο), wifi δυνατο, ηχειο πολυ πολυ καλο

ενταξει ειναι φτηνο αλλα δεν του φαινεται καθολου και ειναι σε ολα του προσεγμενα, δεν βρισκω καποιο μειονεκτημα , μπραβο στη μοτορολα!!

μου ανοιξε η ορεξη για moto x τωρα.....

φιλε καλοριζικο!! εβαλες κιτ κατ? η εισαι 4.3?

η καμερα για μενα ειναι το μοναδικο μειον!! γιατι πραγματικα εχω ενα galaxy s advance και εχει 5 mega pixel αλλα εχει πολυ καλυτερη ευκρινεια!

με το που μπηκε σε wifi κατεβασε την 4.4.2, τη καμερα του τη βρισκω ικανοποιητικη, βεβαια δεν τολμω να συγκρινω με το προηγουμενο μου 925, η διαφορα ειναι μεγαλη...για φωτος εχω μηχανη οποτε κλειν
All it takes is a swipe...

Σου λέω τα βήματα που έκανα:

4.3, μου έρχεται η 4.4, την εγκαθιστώ και μετά καπάκι κάνω και μια επαναφορά εργοστασιακών.

Μετά όπως σου είπα πιο πάνω με τις εφαρμογές της μοτορόλα και όλα καλά.

Φιλε μου και γω αυτα εκανα αλλα ο στοκ λαντσερ λαγκαρει! Και αλλαξα και αrt να δω τι παιζει αλλα δεν βλεπω καμια διαφορα δεν ξερω!

Εσυ εισαι dalvik?

• The title was changed to Moto G