ykostarikas Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 εχω παει πλακα με τη μπαταρια μια τυπικη ημερα... και με 13% ειχε ανετα ενα μισαωρο οθονης ακομα αλλα τελειωσε ο αγωνας και πηγα για νανι :p Πώς στο καλό βγάζεις 5 ώρες;;; Εγώ 3 με το ζόρι!:wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό λέω. Αφού ο ήχος στην μουσική (από το ακουστικό εννοώ, όχι το μεγάφωνο) είναι μια χαρά, δεν συντρέχει θέμα hardware αλλά λογισμικού ή κεραίας. Συμφωνώ, το ακουστικό έχει τέλειο ήχο αν βάλεις μουσική ή αν μιλήσεις π.χ. με viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easytarget Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Πώς στο καλό βγάζεις 5 ώρες;;; Εγώ 3 με το ζόρι!:wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνώ, το ακουστικό έχει τέλειο ήχο αν βάλεις μουσική ή αν μιλήσεις π.χ. με viber. Πολύ μεγάλο ρόλο το 3g όπως και το αν υπάρχει καλό σήμα εκεί που είσαι.Εμένα στο σπίτι που το σήμα της wind είναι χάλια κατανα΄λώνει ενέργεια στο να ψάχνει και αυτό φαίνεται και στην διαχέιριση . Παρόλαυτα και εμένα την ημέρα την βγάζει πολύ άνετα , συνήθως κρατάει 1,5 ημέρα με 2-3 ώρες οθόνη Παράθεση Near to the East, in a part of Ancient Greece...in an ancient land called Macedonia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Πολύ μεγάλο ρόλο το 3g όπως και το αν υπάρχει καλό σήμα εκεί που είσαι.Εμένα στο σπίτι που το σήμα της wind είναι χάλια κατανα΄λώνει ενέργεια στο να ψάχνει και αυτό φαίνεται και στην διαχέιριση . Παρόλαυτα και εμένα την ημέρα την βγάζει πολύ άνετα , συνήθως κρατάει 1,5 ημέρα με 2-3 ώρες οθόνη Εγω όταν το χω με wifi και 2g σημα βγάζει στο νερό 4.5-5 ώρες οθόνη. Με 3g και δεδομένα νταξει πέφτει σε 3.5-4 ωρες περίπου η οθόνη όπως είναι και λογικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Πώς στο καλό βγάζεις 5 ώρες;;; Εγώ 3 με το ζόρι!:wacko: ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συμφωνώ, το ακουστικό έχει τέλειο ήχο αν βάλεις μουσική ή αν μιλήσεις π.χ. με viber. το σημα παιζει ρολο, εχω καλο σημα wind εδω εκει που κυκλοφορω, τη συγκεκριμενη μερα το ειχα σε 3g τις 2 ωρες που ετρεχα για να βλεπω το χαρτη στο runkeeper, τις υπολοιπες ωρες λειτουργει με 2G αφου ειμαι σε wifi. εαν δε παω για τρεξιμο χτυπαει ανετα 6,5-7 ωρες browsing (και αρα screen on time). Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Συμφωνώ, το ακουστικό έχει τέλειο ήχο αν βάλεις μουσική ή αν μιλήσεις π.χ. με viber. Αφού πχ στο viber δεν υπάρχει πρόβλημα, τότε είναι θέμα είτε της κεραίας (μακάρι να μην είναι) είτε του λογισμικού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 εαν δε παω για τρεξιμο χτυπαει ανετα 6,5-7 ωρες browsing (και αρα screen on time). 7 ώρες βγάζει οριακά με airplane mode όχι άνετα :p Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 (edited) http://motorola-blog.blogspot.gr/2014/07/the-download-join-motorola-assist.html?linkId=8788030 Τελευταία παράγραφος.. Βραζιλία, Ινδία οι πρώτες που παίρνουν την αναβάθμιση.. Ελπίζω να μην αργήσουν και στις άλλες χώρες Όσοι είναι root και έχουν custom recovery στους XDA έχει ανέβει η αναβάθμιση.. Αν την περάσει κανείς ας ποσταρει εδώ για τι αλλαγές έχει Edited July 11, 2014 by Xander Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 http://motorola-blog.blogspot.gr/2014/07/the-download-join-motorola-assist.html?linkId=8788030 Τελευταία παράγραφος.. Βραζιλία, Ινδία οι πρώτες που παίρνουν την αναβάθμιση.. Ελπίζω να μην αργήσουν και στις άλλες χώρες Όσοι είναι root και έχουν custom recovery στους XDA έχει ανέβει η αναβάθμιση.. Αν την περάσει κανείς ας ποσταρει εδώ για τι αλλαγές έχει ενα λινκ φιλε μου για την 4.4.4 official στο xda ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 ενα λινκ φιλε μου για την 4.4.4 official στο xda ? http://forum.xda-developers.com/moto-g/development/4-4-3-moto-g-stock-rom-t2804891 Αυτό νομίζω είναι.. Αν και κάνε μια ερώτηση αν υποστηρίζει το XT1032 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 http://forum.xda-developers.com/moto-g/development/4-4-3-moto-g-stock-rom-t2804891 Αυτό νομίζω είναι.. Αν και κάνε μια ερώτηση αν υποστηρίζει το XT1032 αυτην κατεβασα και μολις την εβαλα. δουλευειε μια χαρα και πολυ γρηγορα. θα βαλω και εφαρμογες και το τεσταρω καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 (edited) Πηρα τελικα καπάκι μπαταρίας κόκκινο και θηκη grip shell lemon lime, και τα δυο του ταιριάζουν πολύ... Edited July 11, 2014 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 καλησπερα παιδια . εχω ενα μπριζάκι που γράφει 100-240v/0.1A 500mah είναι καλό για να βάλω το usb του moto και να το φορτίζω από αυτό ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 καλησπερα παιδια . εχω ενα μπριζάκι που γράφει 100-240v/0.1A 500mah είναι καλό για να βάλω το usb του moto και να το φορτίζω από αυτό ? Πολυ μικρό είναι θ αργεί να φορτίσει το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Πολυ μικρό είναι θ αργεί να φορτίσει το κινητό πόσο πρέπει να είναι το κανονικό να πάω να αγοράσω ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 πόσο πρέπει να είναι το κανονικό να πάω να αγοράσω ? Μέχρι 1.5Α υποστηρίζει η μοτορολα. Οσο πιο μεγάλος τόσο πιο γρήγορα φορτίζει το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marat Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Παιδιά το GR COSMOTE που είναι επάνω αριστερά πως φεύγει γιατί ενοχλεί την γραμμή ειδοποιήσεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Παιδιά το GR COSMOTE που είναι επάνω αριστερά πως φεύγει γιατί ενοχλεί την γραμμή ειδοποιήσεων? Θα φύγει με το update 4.4.4 που θα βγει σε λίγες μέρες!!! Θα έχει επιλογή να μην εμφανίζεται ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Παιδιά το GR COSMOTE που είναι επάνω αριστερά πως φεύγει γιατί ενοχλεί την γραμμή ειδοποιήσεων? Αν το κάνεις ρουτ φεύγει και τώρα αν θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marat Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Έχω και ένα θέμα με το hungout σήμερα , ακούω τους άλλους με Πολύ παραμορφωμένο ηχο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Σκέφτομαι να το κάνω ρουτ για το xposed. Και να βάλω κανα κερνελ. Αξίζει λέτε; Έτσι κ αλλιώς δεν θα χρειαστεί η εγγύηση... τί μπορεί να πάθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Σκέφτομαι να το κάνω ρουτ για το xposed. Και να βάλω κανα κερνελ. Αξίζει λέτε; Έτσι κ αλλιώς δεν θα χρειαστεί η εγγύηση... τί μπορεί να πάθει; Αν δε σε νοιάζει η εγγύηση τι άλλο; Δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς. Από τη στιγμή που δε σε νοιάζει βάλε βγάλε ότι θες. Προσωπικά θα πήγαινα για xposed και stock US rom για πιο γρήγορα updates. Στο μέλλον αν τυχόν δεν πάρει 4.5 θα πήγαινα CM. Custom kernels πολύ κακό για το τίποτα, αξίζουν μόνο για τη φάση "παίζω με το κινητό". Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Αν δε σε νοιάζει η εγγύηση τι άλλο; Δεν καταλαβαίνω τι ρωτάς. Από τη στιγμή που δε σε νοιάζει βάλε βγάλε ότι θες. Προσωπικά θα πήγαινα για xposed και stock US rom για πιο γρήγορα updates. Στο μέλλον αν τυχόν δεν πάρει 4.5 θα πήγαινα CM. Custom kernels πολύ κακό για το τίποτα, αξίζουν μόνο για τη φάση "παίζω με το κινητό". Απλώς σκεφτόμουν ότι δεν πρόκειται να πάθει κάτι ώστε να χρειαστεί η εγγύηση. Μόνο υλικές ζημιες μπορεί να πάθει που δεν καλύπτονται, γιαυτό δε βλέπω λόγο να μη ρουταριστεί. Μόνο από θέμα software δεν μας καλύπτει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Αν εννοείς την περίπτωση που δεν σου ανοίγει λόγω brick, ναι δε σε καλύπτει αν έχεις κάνει root. Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Αν δεν ανοίγει πως θα καταλάβουν ότι έχεις κάνει root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2014 Αν δεν ανοίγει πως θα καταλάβουν ότι έχεις κάνει root; Αν δεν ανοίγει δεν μπορούν να το δουν γιατί δεν ανοίγει για να δουν τον αριθμό ΙΜΕΙ αρα δεν έχεις θέμα. Απλώς σκεφτόμουν ότι δεν πρόκειται να πάθει κάτι ώστε να χρειαστεί η εγγύηση. Μόνο υλικές ζημιες μπορεί να πάθει που δεν καλύπτονται, γιαυτό δε βλέπω λόγο να μη ρουταριστεί. Μόνο από θέμα software δεν μας καλύπτει; Αξίζει να κάνεις ρουτ για το xposed. Σου προσφέρει πολλά καλα το gravitybox και το motoguide για να φυγει το κοσμοτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts