an8rwpofagos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 1) Οποιοσδήποτε φορτιστής με ενσωματωμένο καλώδιο microUSB είναι συμβατός με το Moto G. Επίσης, οποιοσδήποτε φορτιστής κινητού έχει έξοδο USB 2.0 type A (η κλασσική έξοδος που έχουν και όλοι οι, λίγο πιο παλιοί, υπολογιστές) θα σου κάνει. Από ότι βλέπω στο gsmarena.com το HTC Desire S χρησιμοποιεί microUSB port οπότε δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα να χρησιμοποιήσεις τον φορτιστή του και για το Moto G. Δες και τα posts #157 και #164, σε αυτό εδώ το θέμα, σχετικά με τον φορτιστή: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5073265#post5073265 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5073762#post5073762 2) Στην Αθήνα δεν έχω δει κανένα κατάστημα ακόμα να πουλάει αξεσουάρ για το Moto G, όπως screen protectors, θήκες κτλ. Δεν έχει κυκλοφορήσει και το κινητό ακόμα στην Ελλάδα, ούτε καν στα σκρουτζομάγαζα. Από ότι φαίνεται η μόνη λύση, για την ώρα, είναι αγορά αξεσουάρ μέσω ίντερνετ. Εγώ είχα πάρει μία θήκη TPU (thermoplastic polyurethane), μέσω eBay, από Γερμανό πωλητή, €4,90 με δωρεάν ταχυδρομικά. Μου ήρθε σχετικά γρήγορα από Γερμανία -σχεδόν ούτε βδομάδα δεν πήρε- αν και τώρα πάνω στις γιορτές μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερος φόρτος στα ταχυδρομεία, και ο τύπος μου είχε βάλει μέσα και 2 screen protectors δωρεάν. Η συγκεκριμένη θήκη είναι διάφανη μαύρη (smoke black). Απλή αλλά καλή. http://www.ebay.com/itm/370952026402 Να'σαι καλα φιλε, πολυ καλο ποστ. Πηρα απο ebay το screen protector αναγκαστικα και περιμενω. Ισως παρω και τον ανταπτορα να τελειωνω. Λεει εχει μια θηκη δωρο (phones4u) οποτε θα περιμενω να την δω πως ειναι και κρατησα το λινκ που πεταξες μπας και την τσιμπησω. Με αυτη την θηκη το μπαινωβγαζεις ευκολα απο την τσεπη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Αν κάποιος φίλος ενδιαφέρεται για Moto G 8gb, ας στείλει μήνυμα. Έκανα ένα λάθος παραγγέλνοντας από Amazon και έρχονται 2!!! :lol: Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Αν κάποιος φίλος ενδιαφέρεται για Moto G 8gb, ας στείλει μήνυμα. Έκανα ένα λάθος παραγγέλνοντας από Amazon και έρχονται 2!!! :lol: Αν είναι καλή η τιμή του. 16αρι δεν έχει στοκ το Amazon? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Αν είναι καλή η τιμή του. 16αρι δεν έχει στοκ το Amazon? 178 ευρώ βγήκε η χρέωση με την ισοτιμία ευρώ/λίρας συν 7 ευρώ μεταφορικά. Τα μεταφορικά τα χρεώνομαι εγώ για το δεύτερο. Με 178 ευρώ όποιος από Αθήνα ενδιαφέρεται, ας στείλει μήνυμα. 3 Γενάρη είναι η παράδοση. Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Σύνδεσα το στικάκι με το παρακάτω εντελώς φτηνιάρικο μαραφέτι του 1,20 ευρώ από το eBay. Πανέξυπνη λύση είναι και της meenova. http://www.ebay.co.uk/itm/231009409412?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 http://www.meenova.com/ Στο φτηνιάρικο λειτουργεί κανονικά read-Write? Διότι στο meenova θέλει root για το Write! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Mόνο read δοκίμασα. Τώρα δεν το έχω πλέον. Πότε πρόλαβες και το έδωσες το Moto? :) Ποιος ξέρει τι πήρες πάλι! Ok.Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen_Patrick Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 ...Με αυτη την θηκη το μπαινωβγαζεις ευκολα απο την τσεπη? Η συγκεκριμένη θήκη δίνει λίγο επιπλέον όγκο στο κινητό, αλλά και καλύτερο grip στο χέρι. Εγώ χρησιμοποιώ ένα τσαντάκι ώμου και βάζω και το κινητό εκεί, αλλά και στην τσέπη να το βάζεις δε πιστεύω να έχεις πρόβλημα με το βάλε-βγάλε. Ακόμα και σε τσέπη στενού τζιν! Ισα-ίσα που με την θήκη θα αισθάνεσαι ότι έχεις ασφαλέστερο κράτημα και δεν κινδυνεύει να σου φύγει από το χέρι το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Πήρα ένα Note 2 που βρήκα σφραγισμένο σε εκπληκτική τιμή αλλά...σίγουρα θα ξαναπάρω ένα G, 16άρι αυτήν τη φορά! Μου άφησε άριστες εντυπώσεις! Ε αφού άφησε άριστες εντυπώσεις σε σένα(γητευτή των κινητών:D)τότε άριστο είναι.Το παρήγγειλα ήδη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Και εμένα η παραγγελία είναι έτοιμη για αποστολή!!Θα με ενημερώσουν για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης σύντομα!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red7genius Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Οι Γερμανοί (amazon) το έστειλαν μια μέρα μετά από ότι είπαν. Μίλησα με την UPS και αντι να έρθει σήμερα, πάει για παρασκευή. Οργάνωση σου λέει μετα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 κάπου το πήρε το μάτι μου και σε ένα σκρουτζομάγαζο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 κάπου το πήρε το μάτι μου και σε ένα σκρουτζομάγαζο!! 198€ τα 8gb οι αθεόφοβοι! Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 198€ τα 8gb οι αθεόφοβοι! Αυτό!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Και χωρίς να είναι άμεσα διαθέσιμο! Κατόπιν παραγγελίας λέει, σε 7-13 ημέρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Αν ήταν ετοιμοπαράδοτο δε νομίζω ότι θα ήταν τόσο απογοητευτική η τιμή του. Περίπου 20€ παραπάνω απο ότι να το παραγγείλεις απ΄εξω. Άσε που έχει και την αποκλειστικότητα για την ώρα. (δειτέ π.χ πόσο πουλάνε τα τζιμάνια του σκρουτζ το Ν5!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Το θεμα ειναι οτι με αυτα τα λεφτα παιρνεις 16αρι.Ειναι κριμα να τα δωσεις για το 8αρι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Συμφωνώ με αυτό που λες αλλά μην ξεχνάς οτι υπάρχουν και άτομα που δε θέλουν/ξέρουν να μπλέξουν με αγορές από το εξωτερικό ή θέλουν μόνο με αντικαταβολή να αγοράζουν. Για αυτούς δεν είναι πολύ άσχημη τιμή τα 198€. Ποιο άλλο εφάμιλλο κινητό βρίσκεις σε αυτά τα λεφτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpapachr Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Έχει σκάσει μύτη σε κανέναν η 4.4.2 ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Συμφωνώ με αυτό που λες αλλά μην ξεχνάς οτι υπάρχουν και άτομα που δε θέλουν/ξέρουν να μπλέξουν με αγορές από το εξωτερικό ή θέλουν μόνο με αντικαταβολή να αγοράζουν. Για αυτούς δεν είναι πολύ άσχημη τιμή τα 198€. Ποιο άλλο εφάμιλλο κινητό βρίσκεις σε αυτά τα λεφτά? Εχεις απολυτο δικιο!!!Η τιμη του παραμενει σχετικα χαμηλη(ακομα και για τα ελληνικα δεδομενα) .Συζητηση να γινεται.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Αυτό!!!:lol: Είναι καλή η τιμή αν σκεφτείς ότι είναι νέο μοντέλο.Με 20€ παραπάνω κάποιος που δεν έχει την δυνατότητα να το παραγγείλει απ΄έξω, θα το πάρει από εδώ. Είναι καλό το ότι ξεκίνησε από τα 198€.Αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα όταν το φέρουν κι άλλοι,θα πέσει κι άλλο η τιμή του. Χρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα σ΄όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 (edited) Παιδια καλα χριστουγεννα σε ολους! Σημερα το παρελαβα. 1. Δεν εχω micro sim και εχω ξενερωσει. Κοιταω πως να την κοψω σε micro αλλα ειναι πολυ παλια η sim (του 2002 και εχουν μεγαλυτερη επιφανεια οι "επαφες" της ) και φοβαμαι μην κανω πατατα. Αν παω στην cosmote που ανηκω γινεται να μου δωσουν μια micro με το ιδιο νουμερο και να κρατησω και την παλια για τις παλιες μου συσκευες? 2. Πως ενεργοποιειται το gesture typing (swipe) ? Edit Μαλλον γινεται αφου κατεβασεις το google keyboard. Τελικα, δεν ειχε δωρο θηκη, αλλα ενα ακομα cover (λευκο). Οποτε πρεπει παρω μια θηκη τελικα. Edited December 25, 2013 by an8rwpofagos edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Αν παω σε στην cosmote που ανηκω γιατι να μου δωσουν μια micro με το ιδιο νουμερο και να κρατησω και την παλια για τις παλιες μου συσκευες? Θα σου δώσουν twin sim δηλαδή μια micro και μια κανονική.Την παλιά σου θα της πετάξεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Παρήγγειλα εχθες το 8αρη απο amazon για τον αδερφό μου. Πρεπει να έχει γίνει χαμός και με αυτό γιατί δεν μου έδωσε εκτίμηση παράδοσης. Τιμή 130 λίρες, μαζι με flipcover θηκη της μοτορολα βγήκαν 158 λίρες κομπλε με φπα και μεταφορικά. Δεν βρήκα κανένα νόημα να κοιτάξω προς Κίνα μεριά για καλυτερο vfm. Για την εγχώρια αγορά δεν το συζητώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Θα σου δώσουν twin sim δηλαδή μια micro και μια κανονική.Την παλιά σου θα της πετάξεις! Ευχαριστω για την απαντηση φιλε θα παω να ρητησω την Παρασκευη. Ελπιζω να γινεται σε μενα γιατι εχω απλη καρτα και οχι συμβολαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Χρονια πολλα παιδες. Είναι καλή η τιμή αν σκεφτείς ότι είναι νέο μοντέλο.Με 20€ παραπάνω κάποιος που δεν έχει την δυνατότητα να το παραγγείλει απ΄έξω, θα το πάρει από εδώ. Είναι καλό το ότι ξεκίνησε από τα 198€.Αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα όταν το φέρουν κι άλλοι,θα πέσει κι άλλο η τιμή του. Χρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα σ΄όλους! Σεβαστε οι γνωμες ολων, προσωπικα εχω διαφορετικη αποψη.Θεωρω αρκετα τσιμπημενη την εγχωρια τιμη(198+μεταφορικα) για το λογο οτι χανεται η εννοια του best vfm. Σε αυτον που δεν εχει τη δυνατοτητα να αγορασει απ εξω,σεβαστο κι αυτο, θα του ελεγα να περιμενει λιγο γιατι οπως λες ειναι θεμα χρονου να πεσει η τιμη. ....και επειδη ειμαστε σε τεχνολογικο φορουμ, υπαρχει αρκετη αισχροκερδια εκει εξω, ακομα και στο σκρουτζ. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts