norther Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Το θέμα με το wifi hotspot είναι γνωστό (αν και νομίζω ότι ένας φίλος έδωσε μια λύση μερικές σελίδες πισω), αυτό με το gps δε το έχω ξανακουσει. Τώρα για τη μπαταρία... Εμένα μου κρατάει περισσότερο από ότι σε kitkat!! Με το κίνδυνο να φανώ γραφικός, θα σου έλεγα να κανείς wipe data & clear partition αν δε τα έχεις κάνει... και με το gps ειναι γνωστο και σε nexus συσκευες απλα αν επειδη δεν το χρησιμοποιουν οι περισοτεροι δεν το εχουν καταλαβει ακομα... το κινητο το εστειλα για σερβις και εγινε αλλαγη πλακετας... γυρησε με κιτκατ και τα τεσταρα ολα οτι δουλευουν αψογα για μια εβδομαδα... με το που ξαναπερασα το update παλι ξεκινησε τα ιδια... gps (χανει περιοδικα το σημα ) - hotspot (δοκιμασα και αυτο που ειπε ο φιλος αλλα δεν)... απαραδεκτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Καλησπερα. Χτες αγορασα το moto G 4G. Εκτος τις διαφορας του δικτυου και της καρτας μνημης εχει αλλες διαφορες με το απλο moto G ; Επισης ποια εκδοση φορανε αυτη τη στιγμη τα moto G ; Μου εκανε ενα update χτες στο 5.1 . Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Αυτά που αναφέρεις + γυροσκόπιο αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Καλησπερα. Χτες αγορασα το moto G 4G. Εκτος τις διαφορας του δικτυου και της καρτας μνημης εχει αλλες διαφορες με το απλο moto G ; Επισης ποια εκδοση φορανε αυτη τη στιγμη τα moto G ; Μου εκανε ενα update χτες στο 5.1 . Όχι, άλλες διάφορες δεν έχουν... Τώρα, όσον αφορά τις εκδόσεις το 4G έχει 5.1 ενώ το απλό moto g την 5.0.2.... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Αυτά που αναφέρεις + γυροσκόπιο αν θυμάμαι καλά. Γυροσκοπιο ; Τι κανει ακριβως ;;;; ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι, άλλες διάφορες δεν έχουν... Τώρα, όσον αφορά τις εκδόσεις το 4G έχει 5.1 ενώ το απλό moto g την 5.0.2.... Μικρη διαφορα...Ερωτηση...πριν το update ειχα βαλει καμια 20 εφαρμογες και μετα το εκανε αυτοματα. Πρεπει να κανω format παλι ; Η τι αλλο μπορω να κανω ;; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 Από ότι καταλαβαίνω προσφέρει καλύτερη δυνατότητα εντοπισμού της κλίσης κατά την κίνηση της συσκευής. Μια εφαρμογή που θυμάμαι (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη) ήταν η δυνατότητα να τραβάς πανοραμικές φωτογραφίες, που σε συσκευές χωρίς γυροσκόπιο ήταν απενεργοποιημένη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2015 (edited) Από ότι καταλαβαίνω προσφέρει καλύτερη δυνατότητα εντοπισμού της κλίσης κατά την κίνηση της συσκευής. Μια εφαρμογή που θυμάμαι (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμη) ήταν η δυνατότητα να τραβάς πανοραμικές φωτογραφίες, που σε συσκευές χωρίς γυροσκόπιο ήταν απενεργοποιημένη. ενταξει μικροδιαφορες...σχεδον ιδια τα κινητα παντως. Απο μπαταρια πως πανε τα δικα σας; Ποσες ωρες οθονη ; Επισης στο κουτακι υπαρχουν και φορτιστης και ακουστικα ! Γαλλικο κινητο ! Edited June 27, 2015 by Modeling Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria4790 Δημ. June 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2015 Παιδια σας χανει κ σας το σημα χωρις λογο σημερα; με επανεκκινηση μονο φτιαχνει.. Τι φαση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. June 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2015 Πέρασα την ρομ 5.1 του GPE. To κινητό είναι πιο γρήγορο και με πολύ καλύτερη μπαταρία (δεν έχει ράδιο βέβαια... ). Αλλά το wifi μετά από ώρα που μένει σε αναμονή το κινητό αποσυνδέεται ενώ έχω τικάρει την ανάλογη ρύθμιση. Έχει κανείς άλλος που έβαλε 5.1 GPE το ίδιο θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Πέρασα την ρομ 5.1 του GPE. To κινητό είναι πιο γρήγορο και με πολύ καλύτερη μπαταρία (δεν έχει ράδιο βέβαια... ). Αλλά το wifi μετά από ώρα που μένει σε αναμονή το κινητό αποσυνδέεται ενώ έχω τικάρει την ανάλογη ρύθμιση. Έχει κανείς άλλος που έβαλε 5.1 GPE το ίδιο θέμα; δεν παρατηρησα κατι...το κινητο πραγματι ειναι πολυ πιο γρηγορο ετσι και με καλυτερη μπαταρια..υπαρχει τροπος να φλασαρουμε την στοκ μοτο καμερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 δεν παρατηρησα κατι...το κινητο πραγματι ειναι πολυ πιο γρηγορο ετσι και με καλυτερη μπαταρια..υπαρχει τροπος να φλασαρουμε την στοκ μοτο καμερα? Έψαξα το apk της στο ιντερνετ και την κατέβασα και από blackmart αλλά δεν εγκαθίσταται. Ούτε και το ράδιο της Motorola. Οι περισσότερες εφαρμογές της Motorola δεν είναι compatible πλέον. Αν χρειαστεί ξέρεις πως γυρνάμε σε στοκ ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 Έψαξα το apk της στο ιντερνετ και την κατέβασα και από blackmart αλλά δεν εγκαθίσταται. Ούτε και το ράδιο της Motorola. Οι περισσότερες εφαρμογές της Motorola δεν είναι compatible πλέον. Αν χρειαστεί ξέρεις πως γυρνάμε σε στοκ ρομ; ακολουθησα οδηγο απο το xda, αφου κατεβασα πρωτα την στοκ ρομ 5.0.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. July 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2015 ακολουθησα οδηγο απο το xda, αφου κατεβασα πρωτα την στοκ ρομ 5.0.2 Έχω δει έναν αλλά δεν ξέρω αν είναι ο σωστός. Μπορείς να δώσεις λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Παιδιά, απλά να επιβεβαιώσω κι εγώ ότι με CyanogenMod 12.1 (βασισμένο στο Android 5.1) αισθάνομαι ότι έχω άλλη συσκευή, όσον αφορά την ταχύτητα και την αυτονομία. Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 odontiatros1986 έχεις κάνα link/οδηγό για το πώς περνάμε τη cyanogenmod? Από το root της συσκευής μέχρι το backup της stock rom κτλ. Επίσης εφόσον η CyanogenMod 12.1 δεν είναι stable, τι προβλήματα βρήκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 How to Install CyanogenMod on the Motorola Moto G ("falcon") - CyanogenMod Αν κολλήσεις κάπου, μου λες (συνήθως με 2-3 googlαρίσματα βρίσκεις τη λύση). Bugs δε διαπίστωσα. Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys83 Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Ευχαριστώ, θα το ψάξω και θα πράξω αναλόγως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fusser Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Ραδιόφωνο έχει η CM 12.1; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norther Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 καλησπέρα... υπάρχουν πουθενα οδηγιες για να γυρισω το κινητο σε 4,4,4 απο 5 που ειναι τωρα..? δεν με ενδιαφερουν αρχεια και εφαρμογες για backup... και αφου το κανω να μην με πρηζει καθε τοσο για να κανω ενημερωση...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 καλησπέρα... υπάρχουν πουθενα οδηγιες για να γυρισω το κινητο σε 4,4,4 απο 5 που ειναι τωρα..? δεν με ενδιαφερουν αρχεια και εφαρμογες για backup... και αφου το κανω να μην με πρηζει καθε τοσο για να κανω ενημερωση...? φιλε γιατι θες να φυρισεις πισω ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norther Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 φιλε γιατι θες να φυρισεις πισω ; γιατι εχω προβλημα με το gps, με το Hotspot και το κινητο εχει γινει πιο αργο... με την κιτκατ πηγαινε σφαιρα... και σε ολα απροβληματιστο... ( εχω κανει καναδυο wipe και factory reset....) και επειδη καναδυο φορες που μιλησα με το live chat δεν μου ανεφεραν οτι δεν ειναι γνωστα προβληματα και μπορει να μην φτιαξουν ουτε με την 5,1 ΑΝ την παρουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros1986 Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Ραδιόφωνο έχει η CM 12.1; Ναι, με λειτουργίες μεγαφώνου και ηχογράφησης. Παράθεση http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg Automagic * Automation @ Google Play Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 γιατι εχω προβλημα με το gps, με το Hotspot και το κινητο εχει γινει πιο αργο... με την κιτκατ πηγαινε σφαιρα... και σε ολα απροβληματιστο... ( εχω κανει καναδυο wipe και factory reset....) και επειδη καναδυο φορες που μιλησα με το live chat δεν μου ανεφεραν οτι δεν ειναι γνωστα προβληματα και μπορει να μην φτιαξουν ουτε με την 5,1 ΑΝ την παρουμε.... κατσε τωρα τι φοραει το δικο σου ; Γιατι το δικο μου πηρε 5.1 ,εννοειται οτι εχει γινει πολυ αργο το κινητο οντως.. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
norther Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 κατσε τωρα τι φοραει το δικο σου ; Γιατι το δικο μου πηρε 5.1 ,εννοειται οτι εχει γινει πολυ αργο το κινητο οντως.. με την 5,0,2 ειμαι... αλλα αυτο με το gps και το hotspot ειναι τραγικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 με την 5,0,2 ειμαι... αλλα αυτο με το gps και το hotspot ειναι τραγικο... καντο αναβαθμιση στην 5,1 ισως στρωσει...παντως παει πολυ πιο αργα γενικα το κινητο με την 5,καμια σχεση με την 4.4 ...ηταν σφαιρα! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts