whatsername Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Για πείτε μου λίγο; ποιες διαφορές έχουμε μετά την 4.4.4? Πέρα από την φαντεζυ εμφάνιση των κλήσεων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Τόσο πολύ βαριέσαι να ψάξεις; Updated Phone dialer application Ability to pause video recording Enables Motorola Alert application download Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 grip shell που θα βρουμε στην Ελλαδα, σε σχετικα λογικη τιμη Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkat Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 (edited) grip shell που θα βρουμε στην Ελλαδα, σε σχετικα λογικη τιμη Public 16 ευρώ... Edited July 24, 2014 by dkat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Στις κλήσεις πάντως έχει βελτιωθεί. Τώρα όταν τερματίζει η κλήση, ξεκλειδώνει άμεσα χωρίς delay. Και γενικά φαίνεται περισσότερο solid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Για πείτε μου λίγο; ποιες διαφορές έχουμε μετά την 4.4.4? Πέρα από την φαντεζυ εμφάνιση των κλήσεων.. Αλλαγη ουσιαστικη ο dialer και οτι μπορεις να βγαλεις το gr cosmote απο πανω! Τιποτα αλλο ουσιαστικο! Και προστεθηκε και ενα app της μοτορολα αλλα κλειν! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στις κλήσεις πάντως έχει βελτιωθεί. Τώρα όταν τερματίζει η κλήση, ξεκλειδώνει άμεσα χωρίς delay. Και γενικά φαίνεται περισσότερο solid. Δοκιμασες κλησεις κανονικα με 3g επιλεγμενο δυκτιο?και το βλεπεις οτι βελτιωθηκε εε? Σε μενα καθολου :(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Αλλαγη ουσιαστικη ο dialer και οτι μπορεις να βγαλεις το gr cosmote απο πανω! Τιποτα αλλο ουσιαστικο! Και προστεθηκε και ενα app της μοτορολα αλλα κλειν! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκιμασες κλησεις κανονικα με 3g επιλεγμενο δυκτιο?και το βλεπεις οτι βελτιωθηκε εε? Σε μενα καθολου :(:( Πάντα 3g το έχω μόνιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Πάντα 3g το έχω μόνιμα. Μπομπα εισαι!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το παρατήρησα και γω. ισως να εχει γινει λιγο πιο γρήγορο το εφε που στελνει την τραβηγμένη φωτο δεξια. μολις εγκατέστησα και το νεο play store το οποίο βαδίζει στα χναρια του android L απο αποψη σχεδιασμου. οποιος θελει οριστε https://docs.google.com/file/d/0BxnEA1OTspCUQ2xTX0dpQ0Q0aUE/preview?pli=1 Νασο thx για το λινκ απιστευτο το google play ετσι!! Πολυ μπροστα ;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Public 16 ευρώ... 10 euro απο wind PURO σε τέτοιο στυλάκι πείρα εγώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 (edited) Μπομπα εισαι!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νασο thx για το λινκ απιστευτο το google play ετσι!! Πολυ μπροστα ;);) Τι διαφορά έχει αυτό το Google play; Edited July 24, 2014 by panos_27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Τι διαφορά έχει αυτό το Google play; εχει κάποιες αλλαγές και διαφορετικό σχεδιασμο. απ οτι διαβασα θα γινει update η εφαρμογή οπου να ναι,αλλα αν δεν θες να περιμενεις το βαζεις απο τωρα ;) @diecast να σαι καλα φιλε. οντως ειναι άψογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 εχει κάποιες αλλαγές και διαφορετικό σχεδιασμο. απ οτι διαβασα θα γινει update η εφαρμογή οπου να ναι,αλλα αν δεν θες να περιμενεις το βαζεις απο τωρα ;) @diecast να σαι καλα φιλε. οντως ειναι άψογο. Το έβαλα αλλα δεν είδα εμφανή διαφορά γι αυτό ρώτησα. Θα το ψάξω παραπάνω μάλλον ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 τι χαζος που ημουν, εσκαγα ενα καρο λεφτα σε high end και μπουρδες...ο συνδυασμος nexus 7 + moto g σκοτωνει, τα εχεις ολα..οπως καταλαβατε το ξαναπηρα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 τι χαζος που ημουν, εσκαγα ενα καρο λεφτα σε high end και μπουρδες...ο συνδυασμος nexus 7 + moto g σκοτωνει, τα εχεις ολα..οπως καταλαβατε το ξαναπηρα Και εγώ αυτον ακριβώς το συνδυασμό εχω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsername Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Και στην εγγραφή βίντεο τελικά. Τραβάς βίντεο , κάνεις παύση ,συνεχίζεις κ το μονταρει μόνο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Και εγώ αυτον ακριβώς το συνδυασμό εχω..... και ειναι ο καλυτερος, αλλωστε το moto g ειναι το nexus mini Λοιπον δεν βρισκει αναβαθμιση, μπορω να κανω κατι να την παρει (περαν του framework, clear data κλπ) Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Μετά την αναβάθμιση παρατηρώ μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Με 3 λεπτά κλήσης έχω πάει 96%.έχει κανείς παρόμοιο θέμα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Marat Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Νομίζω και εγώ έχω τέτοιο θέμα με την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hritso Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 και γω το παρατήρησα αλλά δεν ήμουν σίγουρος. δεν έκανα βέβαια hard reset μιας και δεν μπορώ να ξαναστήσω το τηλέφωνο τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Μετά την αναβάθμιση παρατηρώ μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Με 3 λεπτά κλήσης έχω πάει 96%.έχει κανείς παρόμοιο θέμα?? Κι εγω αυτην την εντυπωση εχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Εμένα νομίζω ότι είναι στα ίδια επίπεδα η μπαταρία. Περιμένετε 2-3 φορτίσεις και βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Μετά την αναβάθμιση παρατηρώ μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Με 3 λεπτά κλήσης έχω πάει 96%.έχει κανείς παρόμοιο θέμα?? Και γω μια απο τα ιδια και εκανα και clear cache partition που υποτιθεται στρωνει! :(:( απογοητευτικο απλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 περιμενετε 2-3 φορτισεις και μετα θα βγαλουμε συμπερασματα. Τουλαχιστον θα παρουμε L + ART και εκει θα δουμε διαφορα.. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Και γω μια απο τα ιδια και εκανα και clear cache partition που υποτιθεται στρωνει! :(:( απογοητευτικο απλα εγώ δεν βλέπω κάτι . αν είχες στην ανδράνεια την συσκευή ήταν 100% πολύ ώρα και έκανες μια κλήση 3 λεπτή και έπεσε 4% τη το ποιο φυσιολογικό υπάρχει ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Αν είστε ρουτ κάντε κι ενα battery calibration να στρώσει, μετά από αναβαθμίσεις και νέες ρομ χρειάζεται https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts