Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν και Δεν είναι τόσο ικανοποιημένος γιατί ασχολούμαι πολύ με το κινητό, ίσως και όλη μέρα, μπορεί να χρειαστώ έως 5-6 ώρες οθόνη, που με 3g και mobile data πολύ δύσκολα βγαίνει.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν και Δεν είναι τόσο ικανοποιημένος γιατί ασχολούμαι πολύ με το κινητό, ίσως και όλη μέρα, μπορεί να χρειαστώ έως 5-6 ώρες οθόνη, που με 3g και mobile data πολύ δύσκολα βγαίνει.

Το δικό μου ρεκόρ είναι 4 μέρες.

Φιλικά Γιώργος

Αν το ρουταρω θα μπορέσω να βελτιώσω την μπαταρία με κάποιον τρόπο;

----- προσθήκη μηνύματος 85 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το δικό μου ρεκόρ είναι 4 μέρες.

4 μέρες;

Με πόση ώρα οθόνη; Και με data Χωρίς καθόλου wifi?

Θα βάλεις το greenify ώστε να κλείνουν μια και καλή οι ενεργοβόρες εφαρμογές.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Guys τι camera app χρησιμοποιητε?

Την μαμίσια η οποία είναι μια χαρά.

Φιλικά Γιώργος

Κι εγω την στοκ.Παροτι την θεωρουν χαλια ή μετρια μερικοι,για μενα ειναι αρκετα ικανοποιητικη.

Αρκετα καλυτερη απο το Optimus G που ειχα πριν απο το μοτορολα.

Ενώ σαν smart... το κινητό είναι άριστο, σαν phone δυστυχώς δεν λέει πολλά... Το Ascend P6 που δεν είχε και το καλύτερο σημα στο χωριό ακόμα και με 3G δεν έγβαινε εκτός δικτύου. Το Moto G με 2G δυστυχώς βγάινει συνέχεια εκτός δικτύου...

Κι εγω την στοκ.Παροτι την θεωρουν χαλια ή μετρια μερικοι,για μενα ειναι αρκετα ικανοποιητικη.

Αρκετα καλυτερη απο το Optimus G που ειχα πριν απο το μοτορολα.

Σοβαρα τωρα δηλαδη τι καμερα ειχε το optimus 3 mp???τοσο χαλι?

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Snap camera.. Πιστεύω καλυτερη απ τη στοκ δοκιμασε την

Thx θα τη δοκιμασω

καλησπερα σε ολους. θα ηθελα τη βοηθεια σας καθως σκεφτομαι να αποκτησω το moto g αλλα εχω ακομη ενα διλλημα μεταξυ αυτου και του lg optimus l9 ii και θα θελα να μαθω κατα ποσο ειστε ευχαριστημενοι οι ηδη κατοχοι και ποια ειναι τα σημαντικοτερα προβληματα του Moto g.

καλησπερα σε ολους. θα ηθελα τη βοηθεια σας καθως σκεφτομαι να αποκτησω το moto g αλλα εχω ακομη ενα διλλημα μεταξυ αυτου και του lg optimus l9 ii και θα θελα να μαθω κατα ποσο ειστε ευχαριστημενοι οι ηδη κατοχοι και ποια ειναι τα σημαντικοτερα προβληματα του Moto g.

Σε σχεση με το λ9 ιι ειναι πολυυυ καλύτερο κινητό. Πιο γρηγορο, πιο smooth, ειναι αγνο αντροιντ που μετραει γιατι ειναι ασκαλωτο! Ενα θεματακι π εχει ειναι οτι δεν εχει καλη ποιοτητα στην ομιλία οταν εισαι με 3g, αυτο ομως θα φτιαξει με την 4.4.3, αλλα και τωρα βελτιωνεται επισης πολυ αν εισαι σε 2g.. Μπαταρια πολυ καλη με μεγάλη αυτονομια

Θα συμφωνήσω με τον panos_27. Το Moto έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή αντί του διπύρηνου κι έχει σχεδόν απείραχτο λειτουργικό. Το ότι θα είναι πιο γρήγορο από το LG είναι σίγουρο. Τώρα αν σε προβληματίζει το θέμα του χώρου, μιας και το απλό Μoto G δεν παίρνει κάρτες sd, μπορείς να σκεφτείς το Moto G 4G/LTE που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό και δέχεται κάρτες sd και έχει και 4G (αν σε ενδιαφέρει φυσικά).

Με ανοιχτά data, αυτή τη φορά έχασα 5% μέσα σε 4! Ώρες ! Τελικά αυτό το κινητό σε τρελαίνει...

Η αστάθεια στην μπαταρία με τρελαίνει!!Με 1 ώρα κλήσεις έχασε μόλις 10% ενώ άλλες φορές αρκετά περισσότερο.Επίσης το σήμα είναι ένα θέμα.Μια 4 γραμμές μια μόλις μια γραμμή στο ίδιο σημείο.ότι να ναι δηλαδή!!

Η αστάθεια στην μπαταρία με τρελαίνει!!Με 1 ώρα κλήσεις έχασε μόλις 10% ενώ άλλες φορές αρκετά περισσότερο.Επίσης το σήμα είναι ένα θέμα.Μια 4 γραμμές μια μόλις μια γραμμή στο ίδιο σημείο.ότι να ναι δηλαδή!!

Ίσως να μην είναι σωστός ο αλγόριθμος για το υπόλοιπο μπαταρίας κάθε στιγμή.

Μικρό το κακό γιατί από μπαταρία τα σπάει.

Φιλικά Γιώργος

Εσυ φίλε ggazas πόσες ώρες οθόνη βγάζεις; με τι χρήση;

Εγώ που χρησιμοποιώ μόνο ιντερνέτ, τρώω περίπου 150mb το μέρα, μου δίνει 4 ώρες οθόνη.

Εσυ φίλε ggazas πόσες ώρες οθόνη βγάζεις; με τι χρήση;

Εγώ που χρησιμοποιώ μόνο ιντερνέτ, τρώω περίπου 150mb το μέρα, μου δίνει 4 ώρες οθόνη.

Από 3 μέχρι 4 μέρες. Πάντα Wi-Fi ανοιχτό και κατά περίπτωση 3g. Οθόνη δεν μπορώ να το μετρήσω.

Φιλικά Γιώργος

Από 3 μέχρι 4 μέρες. Πάντα Wi-Fi ανοιχτό και κατά περίπτωση 3g. Οθόνη δεν μπορώ να το μετρήσω.

Γιατί δεν μπορείς να μετρήσεις καλέ?? :p

Έχεις wifi ανοιχτό όμως, έτσι εξηγείται.

Εγώ δεν χρησιμοποιώ wifi.

Mobile internet της Vodafone.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Επίσης έχω παρατηρήσει ότι κάποιες φορές όταν πχ γράφω στο φορουμ, μου τρώει 1% κάθε 2-3 λεπτά ενώ κάποιες φορές κρατάει παραπάνω έως και 4 λεπτά.

Ποιος αλλος ειχε πει ρε παιδια οτι του κλεισε το κινητό με το που το βγαλε απο φορτιση.. Μετα αφου εγινε το calibrate εχει ξανα συμβει κατι τετοιο η οχι;

Δεν υπάρχει αστάθεια Γιώργο. Το ότι μπορεί να μιλάμε τα ίδια λεπτά και να καταναλώνει διαφορετικά ποσοστά μπαταρίας ίσως οφείλεται στην ισχύ του σήματος ανάλογα τη τοποθεσία που βρισκόμαστε.

Το ότι ορισμένοι ψάχνονται συνέχεια να βρούνε κάτι στραβό χωρίς λόγο δε σου λέει κάτι;

• The title was changed to Moto G