prodigal Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 [ATTACH]44433[/ATTACH][ATTACH]44434[/ATTACH][ATTACH]44435[/ATTACH] Παράθεση Nokia 3310,Nokia 5210,Nokia 5140,Nokia 5130,Nokia 6303 classic, Nokia c3,Siemens MC60, Nokia E52,Nokia E66, Nokia N86 Lg optimus 2x-CyanogenMod, Moto G 16gb-Stock rom, Asus Zenfone 5 16gb, BlackBerry Z30, Xiaomi Note 6 pro 64gb, Pixel 4a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodigal Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Εβαλα art και το κινητο δεν νιωθει καθολου Παράθεση Nokia 3310,Nokia 5210,Nokia 5140,Nokia 5130,Nokia 6303 classic, Nokia c3,Siemens MC60, Nokia E52,Nokia E66, Nokia N86 Lg optimus 2x-CyanogenMod, Moto G 16gb-Stock rom, Asus Zenfone 5 16gb, BlackBerry Z30, Xiaomi Note 6 pro 64gb, Pixel 4a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Εβαλα art και το κινητο δεν νιωθει καθολου Τι εννοείς; Εγώ έχω art από την πρώτη μέρα και είναι κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodigal Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Τι εννοείς; Εγώ έχω art από την πρώτη μέρα και είναι κομπλέ Αυτο εννοω..οτι παει πιο καλα και τρωει λιγοτερη μπαταρια Παράθεση Nokia 3310,Nokia 5210,Nokia 5140,Nokia 5130,Nokia 6303 classic, Nokia c3,Siemens MC60, Nokia E52,Nokia E66, Nokia N86 Lg optimus 2x-CyanogenMod, Moto G 16gb-Stock rom, Asus Zenfone 5 16gb, BlackBerry Z30, Xiaomi Note 6 pro 64gb, Pixel 4a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Αυτο εννοω..οτι παει πιο καλα και τρωει λιγοτερη μπαταρια Έτσι. Τα έχουμε πει αυτά. Αυτό το συμπέρασμα μου κι μένα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 (edited) Τα manuals των περισαοτερων κινητων γραφουν οτι κατα την φορτιση μπορει να μην δουλευει καλα η οθονη αφης. Δεν ειναι προβλημα ουτε bug. Cool down guys! Εγώ πριν χαλάσω την αφή του nexus το είχα συνεχώς στην πρίζα όποτε έβρισκα ευκαιρία και το έλιωνα στο 3g, το κινητό έπαιρνε φωτιά. εκτός του ότι κρατούσε το πολύ 2,5 ώρες στο browsing όταν το φόρτιζα δεν το άφηνα απ τα χέρια μου. Κοπανούσα και ένα fast charge και συνέχιζα... Αργότερα ψάχνοντας για λύση και αιτίες έπεσα πάνω σε ένα βιντεο στο youtube που έλεγε ένας με nexus 4, έχοντας το ίδιο πρόβλημα με μένα, ότι το είχε συνεχώς στην φόρτιση. Άρα κάτι παίζει... Καλύτερα κάντε υπομονή λίγο να φορτίσει και το ξαναπιάνεται, και φορτίστε το στην κάθε ευκαιρία λένε πως είναι καλύτερα για τη ζωή της μπαταρίας. Αυτό που με ανησυχεί είναι στο GPS τί γίνεται... Επειδή μ αρέσει να έχω το gps ανοιχτό και εκτός αυτού το χρησιμοποιώ πολύ σε περιοχές που δεν γνωρίζω το έχω συνεχώς στη φόρτιση. Έχω έναν φορτιστή νομίζω hama 1A από mediamarkt. Φαντάζομαι δεν είναι και ότι καλύτερο να κυκλοφορείς το καλοκαίρι με το gps στη φόρτιση και τον ήλιο να βαράει το κινητό. Το nexus έκαιγε κυριολεκτικά. Γιαυτό έκοβε και τη φόρτιση. Και νομίζω πως όταν η μπαταρία έχει 1% δεν έχει διαφορά με το όταν σβήνει. Το κινητό πάντα κρατάει ένα μικρό μπακαπ για την μπαταρία. Το κινητό σβήνει ανάλογα με το τί ποσοστό βλέπει, γιαυτό κάνουμε 3 κύκλους για να καταλάβει το κινητό την έκταση της μπαταρίας. Το 1% σε καινούργια μπαταρία μπορεί να είναι διαφορετικό σε υπολοιπόμενα mAh απ ότι σε μια μπαταρία που έχει "στρωθεί". ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτσι. Τα έχουμε πει αυτά. Αυτό το συμπέρασμα μου κι μένα. Με το art δεν επηρεάζεται η απόδοση; Νόμιζα είναι λιγότερο ενεργοβόρο αλλά και λιγότερο ισχυρό. Edited April 30, 2014 by giorgos3924 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Έτσι. Τα έχουμε πει αυτά. Αυτό το συμπέρασμα μου κι μένα. Τι εστι art ρε παιδια; Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodigal Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Τι εστι art ρε παιδια; Ο χρονος εκτελεσης των διεργασιων.Υπαρχει στην καρτελα του προγραμματιστη,χωριζεται σε δυο κατηγοριες davlik και art! Επισης,εχω διαβασει οτι οι επομενες εκδοσεις android θα ερχονται κατευθειαν με την art. Οποτε απο μονο του αυτο κατι λεει Παράθεση Nokia 3310,Nokia 5210,Nokia 5140,Nokia 5130,Nokia 6303 classic, Nokia c3,Siemens MC60, Nokia E52,Nokia E66, Nokia N86 Lg optimus 2x-CyanogenMod, Moto G 16gb-Stock rom, Asus Zenfone 5 16gb, BlackBerry Z30, Xiaomi Note 6 pro 64gb, Pixel 4a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Εβαλα art και το κινητο δεν νιωθει καθολου Εγω δεν μπορω να καταλαβω διαφορα στο perfomance απο dalvik σε art! Μονο στη μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Εγω δεν μπορω να καταλαβω διαφορα στο perfomance απο dalvik σε art! Μονο στη μπαταρια Αυτή είναι η ουσία! Χρειάζεται λιγότερη ενέργεια για να εκτελέσει μια εφαρμογή. Έχεις την ίδια απόδοση (κάποιοι αναφέρουν περισσότερη) με λιγότερη ενέργεια. Αυτό έμμεσα σου δίνει περισσότερη "ισχύ". Το δοκιμάζω τώρα κ εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ο χρονος εκτελεσης των διεργασιων.Υπαρχει στην καρτελα του προγραμματιστη,χωριζεται σε δυο κατηγοριες davlik και art! Επισης,εχω διαβασει οτι οι επομενες εκδοσεις android θα ερχονται κατευθειαν με την art. Οποτε απο μονο του αυτο κατι λεει Μπερδευτικα περισσοτερο. Νομιζα οτι ηταν καποιο app απο play store... Χρειαζεται root ή ειναι κατι που υπαρχει ετσι κι αλλιως και αν ναι εγω τι πρεπει να κανω...; Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Μπερδευτικα περισσοτερο. Νομιζα οτι ηταν καποιο app απο play store... Χρειαζεται root ή ειναι κατι που υπαρχει ετσι κι αλλιως και αν ναι εγω τι πρεπει να κανω...; Πας ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο -> Πατάς 7 φορές στο "αριθμός build" (τελευταία επιλογή κάτω) Μετά σου λέει πως έγινες προγραμματιστής. Μετά πας Ρυθμίσεις -> Θα δεις ότι θα εμφανιστεί μια ακόμα επιλογή πάνω από το "Σχετικά με το τηλέφωνο" που θα λέγεται "Επιλογές για προγραμματιστές". Πατάς εκεί και μετά πάς εκεί που λέει "Επιλογή χρόνου εκτέλεσης" και επιλέγεις "Χρήση ART". Θα χρειαστεί restart και θα κάνει κάνα 10λεπτό να ανοίξει. Όταν ανοίξει είσαι έτοιμος. Μόλις το δοκίμασα και είδα μια αισθητή διαφορά στην απόδοση και φυσικά στην μνήμη! Τρώει περισσότερη μνήμη. Αυτός είναι ο στόχος βέβαια. Το όλο project στοχεύει προφανώς στα μελλοντικά smartphone με τις 2άρες μνήμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Δοκιμαστε και αυτο παιδια! Απο τις επιλογες προγραμματιστη [ATTACH]44467[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Πραγματικά το σημαντικότερο μειονέκτημα του αρτ είναι η μνήμη που καταλαμβάνουν οι εφαρμογές. Και βέβαια σε ένα κινητό με 5γιγα αυτό είναι απαγορευτικό. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Δοκιμαστε και αυτο παιδια! Απο τις επιλογες προγραμματιστη [ATTACH]44467[/ATTACH] Τί προσφέρει αυτή η επιλογή; Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Τί προσφέρει αυτή η επιλογή; Ειναι πιο γρηγορες οι μεταβασεις! Μειωνει το χρονο που χρειαζεται να πας απο το viber στο facebook! Δεν ειναι κατι να φοβηθεις να αλλαξεις! Απο μονο του ειναι ολα χ1.0 και τα βαζεις στο 0.5 δοκιμασε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 (edited) Τι εννοείς; Εγώ έχω art από την πρώτη μέρα και είναι κομπλέ what is ART ρε μαγκες ; * Edit : Ενταξει διαβασα το παρακατω post και το βρηκα. Μολις το εβαλα και εγω. Τι υποτιθεται οτι πρεπει να κανει αυτο το ART ; Δηλαδη σε τι θα δω διαφορα Εντονη ; Edited April 30, 2014 by vairas2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 what is ART ρε μαγκες ; Αναφερεται 1-2 σελιδες πισω... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πας ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο -> Πατάς 7 φορές στο "αριθμός build" (τελευταία επιλογή κάτω) Μετά σου λέει πως έγινες προγραμματιστής. Μετά πας Ρυθμίσεις -> Θα δεις ότι θα εμφανιστεί μια ακόμα επιλογή πάνω από το "Σχετικά με το τηλέφωνο" που θα λέγεται "Επιλογές για προγραμματιστές". Πατάς εκεί και μετά πάς εκεί που λέει "Επιλογή χρόνου εκτέλεσης" και επιλέγεις "Χρήση ART". Θα χρειαστεί restart και θα κάνει κάνα 10λεπτό να ανοίξει. Όταν ανοίξει είσαι έτοιμος. Μόλις το δοκίμασα και είδα μια αισθητή διαφορά στην απόδοση και φυσικά στην μνήμη! Τρώει περισσότερη μνήμη. Αυτός είναι ο στόχος βέβαια. Το όλο project στοχεύει προφανώς στα μελλοντικά smartphone με τις 2άρες μνήμες. Α καταλαβα!! Ευχαριστω πολυ για την επεξηγηση!! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Πραγματικά το σημαντικότερο μειονέκτημα του αρτ είναι η μνήμη που καταλαμβάνουν οι εφαρμογές. Και βέβαια σε ένα κινητό με 5γιγα αυτό είναι απαγορευτικό. Με μπερδεψες . Δηλαδη ; θα μειωθει ο χωρος αποθηκευσης με το Art ; Μπορω να το γυρισω πισω αν δω οτι κατι δεν παει καλα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Δηλαδη ; θα μειωθει ο χωρος αποθηκευσης με το Art ; Μπορω να το γυρισω πισω αν δω οτι κατι δεν παει καλα ; Καλη ερωτηση...! Και γω αναρωτιομουνα Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Καλη ερωτηση...! Και γω αναρωτιομουνα Μπορειτε να γυρισετε οποτε θελετε απο art σε dalvik και αντιστροφα. Δεν υπαρχει θεμα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodigal Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Δεν υπαρχει προβλημα να αλλαξεις οσες φορες σε art και davlik αλλα σχετικα με την μνημη παιδια..μην παρασερνεστε απο τα windows!Το android λειτουργει διαφορετικα,τρωει περισσοτερη μνημη και στους περισσοτερους ειναι ταχυτερο το art,αυτο και το οτι λενε οτι οι επομενες εκδοσεις θα ερχονται μονο με art τα λεει ολα!Το κινητο παει μια χαρα,η μπαταρια κραταει αρκετα περισσοτερο τωρα αν ειχαμε 2gb ram θα ηταν σκομη καλυτερα,ας μην τα ζηταμε ολα απο συσκευη που ανταγωνιζεται κινητα που κοστιζουν 100ευρο παραπανω! :D Παράθεση Nokia 3310,Nokia 5210,Nokia 5140,Nokia 5130,Nokia 6303 classic, Nokia c3,Siemens MC60, Nokia E52,Nokia E66, Nokia N86 Lg optimus 2x-CyanogenMod, Moto G 16gb-Stock rom, Asus Zenfone 5 16gb, BlackBerry Z30, Xiaomi Note 6 pro 64gb, Pixel 4a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas2013 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 μαγκες εβαλα το ART ετρεξα quadrant και μου εβγαλε απο 9200 που εβγαζε πριν μονο 5500 !!! ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ :;;;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Τί προσφέρει αυτή η επιλογή; Έχει να κάνει με την εμφάνιση, μειώνει τον χρόνο στα εφέ (π.χ. πώς ανοίγει μια εφαρμογή) και έτσι δείχνει πιο γρήγορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Μου εχει μεινει ελευθερο 1.4 gb και συνεχεια μου το βγαζει οτι απομενει τοσο και ειναι αρκετα ενοχλιτηκο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts