Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατέβασε το total commander και το USB plugin-tc και ξαναδοκίμασε να συνδέσεις το στικακι..

Το έβαλα,λίγο αργό.

Δεν έχει επιλογή για save file?

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το χω μόνο ένα μήνα το κινητό και έχει ήδη αρχίσει να γεμίζει κόκκους σκόνης γύρω γύρω μεταξύ οθόνης και πλαστικού.. Γνωρίζει κανένας καποιον ασφαλή τρόπο για να καθαριστεί ή τελικά η μόνη λύση είναι η θήκη?
Για να μη χάνετε το σταθμό σας ..... Metro Rest plus

Το χω μόνο ένα μήνα το κινητό και έχει ήδη αρχίσει να γεμίζει κόκκους σκόνης γύρω γύρω μεταξύ οθόνης και πλαστικού.. Γνωρίζει κανένας καποιον ασφαλή τρόπο για να καθαριστεί ή τελικά η μόνη λύση είναι η θήκη?

νομιζω με ενα μωρομαντιλο η τα αντιστοιχα που ειναι για lcp panels εισαι κομπλε..

:thanks:

Εννοείς ότι περνάει μέσα από την οθόνη σκόνη?

Ίσως αν δεν έγινε σωστή φόρτιση να ήταν πλασματικό το 60 % και να ήταν λιγότερο στην πραγματικότητα. Ποιος ξέρει!

Κάνε και καμιά επανεκκίνηση μια φορά τη μέρα, βοηθάει και σε τέτοια θεματάκια

Κραταω το "ποιος ξερει", διοτι κανεις δεν ξερει χαχαχαχα. Ουτε η Μοτορολα. Επανεκκινησεις κανω, αλλωστε η επανεκκινηση εγινε θελοντας και μη απο τη στιγμη που εκλεισε το κινητο.

Τωρα, οσον αφορα στο πλασματικο 60%: δεν ηταν σιγουρα πλασματικο διοτι η προηγουμενη φορτιση του κινητου ειχε γινει μολις 24 ωρες νωριτερα απο το drain, χωρις να αυξησω τη χρηση του. Συνεπως, αν αναλογιστεις οτι στην αρχη μού κρατουσε ακομα και πεντε μερες χωρις φορτιση (εχει μειωθει πλεον στις 3-4 μερες, προφανως αυτη ειναι και η κανονικη χρηση που του κανω), μαλλον ηδη ειχε καταναλωσει περισσοτερη μπαταρια απ' ο,τι επρεπε (20-25% επρεπε να εχει φαει, αλλα ηδη ειχε καταναλωσει το 40%) .

Τεσπα, βλεποντας και κανοντας. Οπως ανεφερα, το πολυ-πολυ να το στειλω πισω με κοκκινη κορδελα δωρου.

Με τον αέρα που βρίσκουμε σε σέρβις η\υ και καθαρίζουν τη σκονη απο της κεντρικες μοναδες.Δοκίμασέ το. Φεύγουν τα πάντα όλα;)

Εννοείς ότι περνάει μέσα από την οθόνη σκόνη?

Όχι. Ανάμεσα στο σημείο που τελειώνει η οθόνη και του πλαστικού υπάρχει ένα ελάχιστο κενό(δεν εφάπτονται τελείως αυτα τα 2) και εκει ειναι που γεμίζει με σκόνη.

Με τον αέρα που βρίσκουμε σε σέρβις η\υ και καθαρίζουν τη σκονη απο της κεντρικες μοναδες.Δοκίμασέ το. Φεύγουν τα πάντα όλα;)

Ευχαριστώ. Κάτι τέτοιο είχα υποψη μου και εγώ απλά σκεφτόμουν αν όντως θα κάνει δουλειά.

Για να μη χάνετε το σταθμό σας ..... Metro Rest plus

Το έβαλα,λίγο αργό.

Δεν έχει επιλογή για save file?

Λογικά είναι διαμορφωμένο σε ntfs.. Δεν υποστηρίζει εγγραφή για αυτό. Καντο exfat και πατώντας Παρατεταμενα πάνω σε αυτό που θες θα σου βγάλει επιλογή..

Τι εννοείς αργό? Εμένα μια χαρά κάνει την δουλειά του.. Δεν έχει κάποιο κόλλημα

Μπορεί κάποιος να γράψει για την εφαρμογή clean master? Πριν μερικές σελίδες ειχα διαβασει πως ειναι καλό να καθαρίζεις την cache καθε 2 βδομαδες περίπου. Συμφωνείτε;

Σκέφτομαι να κατεβάσω την εφαρμογη αλλα θα ηθελα μια γνωμη απο καποιον που γνωρίζει πως λειτουργει! Ευχαριστω για ολα οσα εμαθα μεχρι στιγμης παιδες!!

Δεν μπορώ να βρω πως μπορώ να έχω κατά την πληκτρολόγηση του κειμένου (σε μηνύματα και άλλα) αυτόματη πρόταση της πληκτρολόγησης στα ελληνικά.

Καμμιά βοήθεια.

Φιλικά Γιώργος

Μπορεί κάποιος να γράψει για την εφαρμογή clean master? Πριν μερικές σελίδες ειχα διαβασει πως ειναι καλό να καθαρίζεις την cache καθε 2 βδομαδες περίπου. Συμφωνείτε;

Σκέφτομαι να κατεβάσω την εφαρμογη αλλα θα ηθελα μια γνωμη απο καποιον που γνωρίζει πως λειτουργει! Ευχαριστω για ολα οσα εμαθα μεχρι στιγμης παιδες!!

Βαλτην ειναι πολυ καλη εφαρμογη! Αυτο με το 2 βδομαδες δεν εχει να κανει! Οποτε θες καθαριζε το! Εχει αρκετες επιλογε;

Πραγματικα δεν ξερω φιλε μου! Εγω στην αρχη πηρα το κινητο και το εστειλα πισω για αντικατασταση καθως δεν αντεχα την χαλια ποιοτητα του ακουστικου την ωρα που μιλουσα! Μου στειλανε αλλο κινητο το οποιο παλι εχει θεματακι αλλα σε λιγοτερο βαθμο!

Επισης και στα δυο κινητα ειχα θεμα με τα πλαγια κουμπια! Και το power button και τα κουμπια της εντασης κουνιουντε αρκετα! Το οποιο ειναι το χειροτερο ισως προβλημα για μενα καθως φοβαμαι μηπως μετα απο κανα 3μηνο χαλασουν :-( ! Τωρα δεν ξερω να σου πω αν το εχουν ολες οι συσκευες! Εγω απλα ειμαι γκαντεμης..μαλλον!

Ακριβως τα ιδια θεματα με αποσχολουν και μενα! Εχει ενα μικροθεματακι το ακουστικο αλλα στο 80-90% των κλησεων ειναι μια χαρα. Τωρα για τα πλαινα κουπμια εμενα αυτο που ανησυχει ειναι το power button το οποιο μου φαινεται οτι με το "κλειδωνε-ξεκλειδωνε" μπαινει χιλιοστα του χιλιοστου πιο μεσα οσπου σε κανα χρονο απο τωρα θα ειναι μονιμα μεσα!!! Τελικα ο,τι πληρωσεις παιρνεις...

Edited by atillas24

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

Σας ήρθε η νέα αναβάθμιση?

Αλήθεια εύκολος τρόπος για root?

Μακάρι να υπάρχει καμία εφαρμογή τύπου knock on πού να αφήναμε στην άκρη το power button.

Μακάρι να υπάρχει καμία εφαρμογή τύπου knock on πού να αφήναμε στην άκρη το power button.

Απο το πληκτρολογιο σου και στης google-motorola-lenovo το αυτι!!!

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Σας ήρθε η νέα αναβάθμιση?

Νεα αναβαθμιση;;!!

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Ναι πριν λίγο την έκανα.πλέον υποστηρίζει και usb otg χωρίς χρήση εξτρά προγράμματος,επίσης βελτιώνει και κάτι άλλα πράγματά,κάτι και με το σήμα νομίζω διάβασα.επίσης άλλαξε και η οθόνη ενεργοποίησής.

.επίσης άλλαξε και η οθόνη ενεργοποίησής.

Η οθονη ενεργοποιησης ειχε αλλαξει ετσι κι αλλιως απο ενα update εφαρμογης απο το play store, οχι σαν firmware... Παντως εμενα ακομα δε μου βγαζει κατι... Μακαρι παντως!

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

αν μπορεί κάποιος ας ρίξει μια ματια στο ρυθμίσεις - εφαρμογές - ολα.εκεί υπάρχει μια εφαρμογή συστήματος που λέγεται κέλυφος.ανα τακτά χρονικά διαστήματα,απ οτι έχω καταλάβει, συλλέγει στοιχεία και δημιουργεί κάποιο αρχείο αναφοράς βγάζοντας και ειδοποίηση.συμβαίνει και σε εσάς αυτο;

Ακριβως τα ιδια θεματα με αποσχολουν και μενα! Εχει ενα μικροθεματακι το ακουστικο αλλα στο 80-90% των κλησεων ειναι μια χαρα. Τωρα για τα πλαινα κουπμια εμενα αυτο που ανησυχει ειναι το power button το οποιο μου φαινεται οτι με το "κλειδωνε-ξεκλειδωνε" μπαινει χιλιοστα του χιλιοστου πιο μεσα οσπου σε κανα χρονο απο τωρα θα ειναι μονιμα μεσα!!! Τελικα ο,τι πληρωσεις παιρνεις...

Αυτο ακριβως! Το χω παρατηρησει! Καθε κινητο η οτιδηποτς αλλο που βγαινει και το ονομαζουν το καλυτερο value for money παντα εχει ενα πολυ μεγαλο ελαττωμα! Και το συγκεκριμενο με το κουμπι ειναι κατι τραγικο γιατι αμα χαλασει που φαινεται οτι μπορει να χαλασει για πλακα απλα το κινητο δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις κ ειναι για πεταμα! Εγω παντως θα παω να αγορασω την θηκη grip shell απο τα public τουλαχιστον να ειναι καλυμενα τα κουμπια!

Οσο αφορα το ακουστικο και την κακη ποιοτητα δοκιμασε τα εξης!

1)Απνεργοποιησε τα ηχητικα εφε απο ρυθμισεις>ηχος>ηχητικα εφε

2) βαλτο απο 3g σε 2g!

Αυτο ακριβως! Το χω παρατηρησει! Καθε κινητο η οτιδηποτς αλλο που βγαινει και το ονομαζουν το καλυτερο value for money παντα εχει ενα πολυ μεγαλο ελαττωμα! Και το συγκεκριμενο με το κουμπι ειναι κατι τραγικο γιατι αμα χαλασει που φαινεται οτι μπορει να χαλασει για πλακα απλα το κινητο δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις κ ειναι για πεταμα! Εγω παντως θα παω να αγορασω την θηκη grip shell απο τα public τουλαχιστον να ειναι καλυμενα τα κουμπια!

Οσο αφορα το ακουστικο και την κακη ποιοτητα δοκιμασε τα εξης!

1)Απνεργοποιησε τα ηχητικα εφε απο ρυθμισεις>ηχος>ηχητικα εφε

2) βαλτο απο 3g σε 2g!

Συμφωνω απολυτα με το "μεγαλο ελλατωμα" που λες στην αρχη!!! Πιστευω ομως οτι μια θηκη δε θα κανει τιποτα δυστηχως...

1)Τη βρηκα αυτη τη ρυθμηση. Τι ακριβως κανει;

2)Αυτο εννοειτε!

Edited by atillas24

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Το τελευταίο μότο που πήρα απο το Amazon, Μάρτιο, τα κουμπιά ήτανε εμφανώς καλύτερα τοποθετημένα. Σφιχτά. Για να το επιβεβαιώσω διότι πήγε το μυαλό μου στις πρώτες παρτίδες, τσέκαρα ένα G στο public, κι εκεί τα ίδια. Το ίδιο καλά τοποθετημένα. Κατά πάσα πιθανότητα και τα δύο κινητά που σου έδωσαν ήταν απο τις πρώτες παρτίδες.

Τα ηχητικά εφέ δεν έχουνε σχέση μ αυτό.

Edited by left_ace

Τα ηχητικά εφέ δεν έχουνε σχέση μ αυτό.

Με το θεμα του ηχου στο ακουστικο εννοεις;

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Δεν πιστευω να χαλασει το κουμπι σε ενα χρονο(και βαλε) που λετε.Εκτος και αν χρησιμοποιεις την ιδια δυναμη με οταν σπας καρυδια με το χερι.Και να χαλασει(Που δεν νομιζω)σιγα ποσα λεφτα θα παρει για να το φτιαξεις.

Δεν πιστευω να χαλασει το κουμπι σε ενα χρονο(και βαλε) που λετε.Εκτος και αν χρησιμοποιεις την ιδια δυναμη με οταν σπας καρυδια με το χερι.Και να χαλασει(Που δεν νομιζω)σιγα ποσα λεφτα θα παρει για να το φτιαξεις.

Ακόμα και να χαλάσει το κουμπί λόγω κακής κατασκευής θαρρώ ότι είναι μέσα στην εγγύηση απ τη στιγμή που δεν είναι κάτι που οφείλεται σε εξωγενή παράγοντα έτσι δεν είναι;

OnePlus 3T, iPad mini 2

Με το θεμα του ηχου στο ακουστικο εννοεις;

Ναι. Δείτε λίγο προσεκτικά τι λέει για τα εφέ. Πρόκειται για τα ακουστικά και για το εξωτερικό ηχείο της συσκευής η επιλογή που αναφέρει ο φίλος diecast.

Τα κουμπιά παίδες είναι για να τα ακουμπάμε και για να τα πιέζουμε. Γι αυτό το λόγο λέγονται κουμπιά.

Μην είμαστε υπερβολικοί. Ναι υπάρχει θέμα χαλαρότητας στις πρώτες παρτίδες, και σε μένα αλλά δε με αποτρέπει να μην ανοίξω τη συσκευή μου :D

Αλλιώς η θα πάρετε την flip cover θήκη με το πορτάκι η θα το ρουταρετε και θα βάλετε την κατάλληλη εφαρμογή.

• The title was changed to Moto G