left_ace Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Πόσο κακό είναι να χρησιμοποιούμε το κινητό σε πλήρη λειτουργία κατά τη φόρτισή του; Πχ να το φορτίζω και να παίζω games, να βλέπω ταινία, να σερφάρω κτλ... Απλά μειώνεις τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αν έμενα τα φτύσει σε 2χρόνια για παράδειγμα, εσένα θα τα φτύσει σε έναν. Είναι ότι χειρότερο για μια μπαταρία το παράδειγμα που αναφέρεις. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre13 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια,αποφασισα να παρω κι εγω το moto g.Απο που θα μου προτεινατε να το παρω?απο αμαζον βγαινει 217 ενω στα σκρουζομαγαζα το βρισκω και με 195.Τι εγγυηση θα εχω? Edited April 7, 2014 by lostre13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Απλά μειώνεις τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Αν έμενα τα φτύσει σε 2χρόνια για παράδειγμα, εσένα θα τα φτύσει σε έναν. Είναι ότι χειρότερο για μια μπαταρία το παράδειγμα που αναφέρεις. τα παραλες λιγο..πολλα κινητα δεν φορτιζουν κλειστα (συνηθως iphone,lumia). Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 τα παραλες λιγο..πολλα κινητα δεν φορτιζουν κλειστα (συνηθως iphone,lumia). Απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι εννοεί ότι η παράλληλη βαριά χρήση του κινητού κατά τη φόρτιση επιβαρύνει την μπαταρία και όχι αν το έχεις ανοιχτό γιατί νομίζω όλοι μας φορτίζουμε τα κινητά μας ανοιχτά. Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι εννοεί ότι η παράλληλη βαριά χρήση του κινητού κατά τη φόρτιση επιβαρύνει την μπαταρία και όχι αν το έχεις ανοιχτό γιατί νομίζω όλοι μας φορτίζουμε τα κινητά μας ανοιχτά. Σωστά με κατάλαβες. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Ναι αυτό εννοώ. Όπως πχ το να χρησιμοποιείς gps στο αυτοκίνητο, που χωρίς φορτιστή δεν γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Δεν θα φάει και τόση πολλή μπαταρία, έχω την εντύπωση. Πάντως ένα κινητό που μου είχε χαλάσει η μπαταρία του παλιότερα θυμάμαι πως το άφηνα συχνά με φορτιστή να τρέχει πρόγραμμα πλοήγησης στο αμάξι. Και όταν τα έφτυσε οριστικά η μπαταρία αυτό ακριβώς έκανε εκείνη τη στιγμή. Από τότε ποτέ δεν το ξαναβάζω συνέχεια να φορτίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Δεν θα φάει και τόση πολλή μπαταρία, έχω την εντύπωση. Πάντως ένα κινητό που μου είχε χαλάσει η μπαταρία του παλιότερα θυμάμαι πως το άφηνα συχνά με φορτιστή να τρέχει πρόγραμμα πλοήγησης στο αμάξι. Και όταν τα έφτυσε οριστικά η μπαταρία αυτό ακριβώς έκανε εκείνη τη στιγμή. Από τότε ποτέ δεν το ξαναβάζω συνέχεια να φορτίζει. Το Nexus S που είχα (i9023) με iGO Primo 2 gps και χωρίς ανοιχτά data έκαιγε περίπου κάτι περισσότερο από 20% το μισάωρο. Αυτό στις αρχές που το είχα χωρίς φορτιστή αυτοκινήτου. Στα τελευταία του όταν, ειδικά το καλοκαιράκι, ζεσταινότανε και σταματούσε η φόρτιση εν ώρα πλοήγησης τότε μπορεί να ρουφούσε πάνω από 50% την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Λογική κατανάλωση. Αν το χρησιμοποιείς περιστασιακά, κατά τη γνώμη μου δεν έχει πρόβλημα. Αν το χρειάζεσαι κάθε μέρα, τότε καλύτερα να προμηθευτείς ένα αυτόνομο μηχανάκι πλοήγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre13 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Το βρηκα στα 179 απο το planetmobile..εχει ψωνισει κανεις απο εκει?αξιζει να το προτιμησω απο αμαζον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Και εγώ την ίδια απορία έχω..τρομερή τιμή έχει αλλά αξιοπιστία δε ξέρουμε..:/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan05 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Και εγώ την ίδια απορία έχω..τρομερή τιμή έχει αλλά αξιοπιστία δε ξέρουμε..:/ Προσθέστε και εμένα. Αρνητική εντύπωση μου έκανε πάντως το ότι τους έστειλα μια ερώτηση και δεν πήρα ποτέ απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 στο blog του insomnia κάποιος πήρε τηλέφωνο το μαγαζί και το σήκωσαν κανονικά.του είπαν πως τα προιόντα δεν είναι ετοιμοπαράδωτα και τα παραλαμβάνουν από Ευρώπη.Επίσης ότι και να πάρεις είναι 5 ευρώ επιπλέον επειδή στα στέλνουν με courier. :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan05 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 στο blog του insomnia κάποιος πήρε τηλέφωνο το μαγαζί και το σήκωσαν κανονικά.του είπαν πως τα προιόντα δεν είναι ετοιμοπαράδωτα και τα παραλαμβάνουν από Ευρώπη.Επίσης ότι και να πάρεις είναι 5 ευρώ επιπλέον επειδή στα στέλνουν με courier. :/ ΟΚ, αν παραγγείλει κάποιος ας κάνει τον κόπο να ενημερώσει το thread γιατί η τιμή είναι πολύ καλή και προσωπικά (φαντάζομαι και άλλοι) θα προτιμούσα να στηρίξω ελληνικό μαγαζί από το να το πάρω από το αμαζον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Potatuk Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Εγω μολις παρηγγειλα απο birdphone: http://birdphone.gr/ecs/gr/products/Motorola-Moto-G-8GB-Black-EU.aspx Για μενα απο τα πιο αξιοπιστα μαγαζια απο skroutz. Εχω αγορασει κι αλλη φορα και ηταν αψογοι. Παραλαβη σε 1-3 μερες :) Εχει 176+3 (μεταφορικα)... Θα το επερνα απο amazon αγγλιας απλα ηθελα 2 ετη εγγυησης. Παράθεση My Devices: Motorola Moto G (Stock, no root) Current Phone Viewsonic G-Tablet (Smoother Bean 4.1.2, Rooted) Current Tablet Samsung Galaxy 550 (OmniROM 4.4, Rooted) Vodafone 858 Smart (Stock, Rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolo1 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Παιδιά και εγώ εχω το τηλεφωνώ εδω και 15 μέρες...η αγορά έγινε απο birdfhone ,το θέμα ειναι οτι μου χάλασε και δεν ήταν μέσα στην εγγυησει αντικαταστάσεις (δεν φόρτιζε με τπτ μάλλον ελαττωματική μπαταριά? ) ενω στην αρχή πρώτες 3 φορτίσεις ηταν οκ ..τώρα το πήγα στο servise (cellcom) και βλέπουμε:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Παιδιά και εγώ εχω το τηλεφωνώ εδω και 15 μέρες...η αγορά έγινε απο birdfhone ,το θέμα ειναι οτι μου χάλασε και δεν ήταν μέσα στην εγγυησει αντικαταστάσεις (δεν φόρτιζε με τπτ μάλλον ελαττωματική μπαταριά? ) ενω στην αρχή πρώτες 3 φορτίσεις ηταν οκ ..τώρα το πήγα στο servise (cellcom) και βλέπουμε:( Για πιο λόγο δεν ήταν μέσα στην εγγύηση; Δικιά σου ευθύνη είναι η ελαττωματική μπαταρία!!!!!!!! Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Μάλλον εννοεί πως δεν ήταν μέσα στο χρονικό διάστημα που κάνουν αντικατάσταση λόγω DOA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Προφανώς, αλλά και πάλι δεν αναιρεί τα περί ευθύνης του καταστήματος. Θέλω να πω ότι σε περίπτωση που γινόταν κάτι τέτοιο στο Amazon θα γινόταν άμεση αντικατάσταση. Κρίμα γιατί το birdphone συναγωνίζεται χαλαρά με τα ευρωπαϊκά μαγαζιά. Έχει άρτια εξυπηρέτηση. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Και πάλι όμως, (θεωρητικά*) ένα οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα θα έκανε το ίδιο πιστεύω αν έχουν περάσει οι 7 μέρες που δίνει doa. Άντε η διαφορά να ήταν να το παραλάβει από τον πελάτη και να το στείλει εκείνο στο σέρβις αν ήθελε να προσφέρει καλύτερη εξυπηρέτηση. To amazon είναι άλλη περίπτωση πιστεύω. Εκεί μιλάμε καθαρά για πώληση εξ αποστάσεως από άλλη χώρα, οπότε ο μόνος τρόπος να παρέχει κάποια υπηρεσία για να λύσει το πρόβλημα του αγοραστή είναι να το αντικαταστήσει. *Το θεωρητικά πάει στο εξής. Σε κάποιο άλλο θέμα, και αν θυμάμαι καλά, το κινητό που ήταν επίσης αγορασμένο από birdphone και παρουσίασε πρόβλημα εντός 7 ημερών, εστάλη από τον πελάτη στο service για να το δουν αυτοί και να πουν το οκ για αντικατάσταση στο μαγαζί. Προσωπικά δεν μου φάνηκε τόσο σωστό, καθώς το νόημα που έχει το doa είναι να γίνει αντικατάσταση από το κατάστημα(αφού θεωρείται προβληματικό κατά την παράδοση στον πελάτη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Μόλις παρέλαβα και εγώ. Προσβέπω στην βοήθειά σας. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Μόλις παρέλαβα και εγώ. Προσβέπω στην βοήθειά σας. Καλώς τον τυχερό της κλήρωσης. Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Καλώς τον τυχερό της κλήρωσης. Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε. Θα το στήσω το βράδυ. Ευχαριστώ προκαταβολικά.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Αν και δεν έβαλα ακόμα SIM, δεν μπορώ να βρω τον τρόπο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του 3G. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Αν και δεν έβαλα ακόμα SIM, δεν μπορώ να βρω τον τρόπο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του 3G. Βάλε μία σιμ και τσέκαρε την status bar με δύο δάχτυλα προς τα κάτω.Εκεί θα το βρείς. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts