Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομιζα οτι στο "100" τερματιζαν οι εφαρμογες, αλλα εχω 101 ηδη οποτε σας διαβεβαιω οτι ουτε εχω δει την παραμικρη υποψια lag, ουτε καταλαβα σε καμια φαση το κινητο να κομπιαζει...

Στην ερωτηση του φιλου Γιωργου, η επιλογη των 16 γιγα ηταν μονοδρομος για εμενα. Εκανα λιγη υπομονη για να μαζεψω τα 40 γιουρα της διαφορας (45 με μια θηκη που προσθεσα) και δεν το μετανιωσα ουτε ενα δευτερολεπτο. Αυτη τη στιγμη εχω διαθεσιμα 9.95 γιγα και απο εφαρμογες... ε, ποσες αλλες να βαλω πια;

Υ.Σ.: Εχω κι εγω την ιδια απορια με τον Ανδρεα... Αν μιλατε για κιτ κατ, διευκρινιστε το. Ειδαλλως πειτε μας που ειναι το "Device only" στην 4.3 :D

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το location που ειναι στις ρυθμισεις ; επειδη εγω βλεπω μονο Location access.

Είσαι σε 4.3, έτσι; Στην Kit Kat έχουν αλλάξει κάποιες ονομασίες. Οταν μπαίνεις στο “Location Access” που λες, βλέπεις επιλογές για “Mode”, “Recent Location Requests” και “Location Services” ή κάτι παρεμφερές τέλος πάντων; Αν ναι, είσαι στο σωστό μέρος. Να πω ότι στην 4.4.2 πηγαίνεις Settings και το Location το βρίσκεις πρώτο-πρώτο στην κατηγορία PERSONAL (δεν ξέρω εάν αυτό σε βοηθάει καθόλου).

Επισης,οταν λες να σταματησω τις αυτοματες ενημερωσεις σε μερικες εφαρμογες,πως το κανω; Απλως ξετσεκαρω το show noticifactions ;

Οχι, δεν χρειάζεται να ξετσεκάρεις το “Show notifications” στο Settings => Apps. Το θέμα είναι η κάθε εφαρμογή να μην κάνει από μόνη της fetch data, uploads, updates, synchronisation, push κτλ που δεν σου χρειάζονται, στο background, όχι το εάν θα σου βγάζει notifications. Στις ρυθμίσεις της κάθε εφαρμογής το βλέπεις αυτό. Συνήθεις ύποπτοι είναι κυρίως εφαρμογές για τον καιρό, mail clients, news readers, ίσως εφαρμογές όπως το eBay app, το amazon app και τα σχετικά. Εξαρτάται και από το τι updates θέλεις εσύ συγκεκριμένα να βλέπεις.

Edited by Stephen_Patrick

Tσίμπησα το flip shell σε μπλέ χρώμα, αλλάζει φοβερά την αίσθηση του τηλεφώνου χωρίς να το χοντραίνει. Eπειδή η χρεωστική μου είχε λήξει, το παρήγγειλα από ελληνικό eshop, το coolbytes.gr, συν μεταφορικά μου βγήκε 35 ευρώ, όχι και τρομερή διαφορά δηλαδή απο το να το έπαιρνα από το Amazon.

Σίγουρα πάντως μια θήκη που θα κρατήσω για καιρό, είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Εγώ με 70 εφαρμογές τι να πω.

Μια χαρά τρέχουνε όλα νεράκι.

Το HDR είναι το φάσμα από το φως μέχρι το σκοτάδι που μπορεί να αντιληφθεί το μάτι μιας φωτογραφικής μηχανής. Τραβάει ουσιαστικά τρεις φώτο με διαφορετικό exposure και την κάνει μια.

Σα να λέμε η φωτογραφία που έχεις τραβήξει έχει αποτέλεσμα να είναι πιο κοντά στο τι αντιλαμβάνεται το μάτι μας.

Πιο πολύ σε τοπία το χρησιμοποιώ διότι δεν είναι για όλες τις χρήσεις τελικά.

Μπορούμε από κάπου να κατεβάσουμε την ανάλυση της φωτογραφικής μηχανής (για να βγαίνουν λίγο μικρότερα τα αρχεία);

Είσαι σε 4.3, έτσι; Στην Kit Kat έχουν αλλάξει κάποιες ονομασίες. Οταν μπαίνεις στο “Location Access” που λες, βλέπεις επιλογές για “Mode”, “Recent Location Requests” και “Location Services” ή κάτι παρεμφερές τέλος πάντων; Αν ναι, είσαι στο σωστό μέρος. Να πω ότι στην 4.4.2 πηγαίνεις Settings και το Location το βρίσκεις πρώτο-πρώτο στην κατηγορία PERSONAL (δεν ξέρω εάν αυτό σε βοηθάει καθόλου).

Στο Location access εχω βαλει σε off το Access to my location(let apps that have asked your permission use your location information).Αν το ανοιξω με αφηνει να διαλεξω μεταξυ gps satelites και wifi & mobile network.

Μπορούμε από κάπου να κατεβάσουμε την ανάλυση της φωτογραφικής μηχανής (για να βγαίνουν λίγο μικρότερα τα αρχεία);

Δοκιμασε το 16:9

Για όποιον ενδιαφέρεται και ψάχνει φθηνή θήκη πήρα αυτήν από ebay στα 2€. Είναι αδιαφανής από πίσω και λίγο διαφανής στα πλάγια και πολύ smooth στην αφή. Καλύπτει όλο το κινητό και μπορείς να το ακουμπήσεις και με την οθόνη προς τα κάτω καθώς η θήκη εξέχει λίγο από μπροστά οπότε δεν ακουμπάει/γρατσουνιέται η οθόνη. Το μειονέκτημά της είναι ότι είναι λίγο δύσκολο να την περάσεις στο κινητό. Υπάρχει και σε άλλα χρώματα.

Καλησπέρα κι απο μένα στη παρέα.Κάτοχος απο σήμερα το απόγευμα και οι πρώτες εντυπώσεις άριστες.Οθόνη εξαιρετική,γρήγορο χωρις lags,άψογο μεγάφωνο και πεντακάθαρο ακουστικό.Η μπαταρία επαρκέστατη(σημειωτέον πως ήμουν πρώην κάτοχος Lg g2 και ξέρω τι λέω),σήμα κινητής "καμπάνα" όπως και wi-fi και γενικα μια υλοποίηση που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο πολύ ακριβότερα κινητά.
Sent from my Ulefone Power

Συνήθως άδειαζα τις φωτο στο pc. Ίσως να κρατήσω 100-200 μέσα στο κιν, και οι υπόλοιπες στο pc.

Σκεφτόμουν να κάνω χρήση OTG, και να επεκτείνω τον χώρο με φλασακι. Το έχει κάνει κανείς να μας πεί;

Το OTG να ξέρεις πως καταναλώνει πολύ γρήγορα την μπαταρία. Στο λέω γιατί την είχα πατήσει και εγώ μιας και δεν το είχα ψάξει και νόμιζα πως απλά θα κάνω επέκταση και θα είναι σαν να έχει microSD το κινητό.

Μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση στο "γερμανικό". Είναι μόνο 7.2mb.

Πες μας αν δεις διαφορές!!!

Μόλις μου ήρθε η αναβάθμιση στο "γερμανικό". Είναι μόνο 7.2mb.

Δε χρειάζεται να στο πω και γω.

Θέλουμε εντυπώσεις.

Καλησπέρα Θάνο. Εχεις διαπιστώσει εσύ ο ίδιος, εμπειρικά, διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας ανάμεσα σε αυτές τις δύο επιλογές της “λειτουργίας τοποθεσίας” (“εξοικονόμηση μπαταρίας” και “μόνο στη συσκευή”); Ειλικρινά έχω την απορία γιατί προσωπικά δεν έχω συγκρίνει τις 2 αυτές επιλογές μεταξύ τους (δεν επέλεξα όμως τυχαία αλλά διάβασα αρκετά και πειραματίστηκα μέχρι να δω αποτελέσματα).

Επιπλέον, σου λειτουργούνε κανονικά οι εφαρμογές gps (navigon, sygic, don't panic κτλ) με την επιλογή “εξοικονόμηση μπαταρίας” ή πρέπει να μπαίνεις κάθε φορά και να αλλάζεις τις ρυθμίσεις, όπως αναφέρεται εδώ;

http://forums.androidcentral.com/moto-x/348630-battery-life-handy-guide-having-some.html

"I say go with Device Only because it will allow navigation to function."

Κάτι που μου έκανε εντύπωση είναι πως όταν πάω να ενεργοποιήσω την επιλογή “εξοικονόμηση μπαταρίας” μου βγάζει το εξής μήνυμα:

“Να επιτρέπεται στην υπηρεσία της Google να συλλέγει ανώνυμα δεδομένα τοποθεσίας. Ορισμένα δεδομένα ενδέχεται να αποθηκευτούν στη συσκευή σας. Η συλλογή δεδομένων ενδέχεται να πραγματοποιείται ακόμα και όταν δεν εκτελούνται εφαρμογές.

Η τελευταία πρόταση με προβληματίζει όσον αφορά την επίτευξη πραγματικής εξοικονόμησης μπαταρίας (Δες και σχετική παράθεση από ένα thread του xda-developers λίγο πιο κάτω).

Οντως, η ίδια η google συνιστά την επιλογή “εξοικονόμηση μπαταρίας” ως την βέλτιστη για χαμηλότερη κατανάλωση:

http://support.google.com/nexus/answer/3467281?hl=en

High accuracy. High accuracy mode uses GPS, Wi-Fi, mobile networks, and other sensors to get the highest-accuracy location for your device. It uses Google's location service to help estimate your location faster and more accurately.

Battery saving. Battery saving mode allows your device to estimate your location using low battery-intensive location sources, such as Wi-Fi and mobile networks. It uses Google's location service to help estimate your location faster and more accurately.

Device only. Device only mode allows your device to estimate your location using GPS only. It doesn’t use Google's location service to provide location information. This mode may use more battery power and take longer to determine your location.

Ομως, σε πολλά φόρουμ και οδηγούς βλέπω να προτείνουν την επιλογή “μόνο στη συσκευή”. Πχ εδώ (αλλά το ίδιο έχω δει και σε πολλές άλλες πηγές):

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2631082

"I recommend setting location to device only. That's the only way to subdue the Nlp wakelocks. Battery drain is irrelevant unless you are using your GPS for hours a day. Battery drain is actually worse with wifi and network assistance because of the wakelocks."

Εγώ συγκεκριμένα βλέπω μηδαμινές απώλειες μπαταρίας με αυτές τις επιλογές που ανέφερα πιο πάνω. Παράλληλα έχω ένα εύχρηστο περιβάλλον, με gps, wi-fi και 3G μονίμως ανοιχτά, χωρίς να χρειάζεται ποτέ να τα ανοιγοκλείνω από τις ρυθμίσεις. Πιστεύω ότι είναι μία καλή ισορροπία μεταξύ εξοικονόμησης μπαταρίας και άνεσης στη χρήση του κινητού. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει και περιθώριο βελτίωσης.

Καλησπέρα φίλε!! Λοιπόν επειδή έχεις δίκιο Για το wakelock που αναφέρεις. εγώ το δουλεύω με τον εξής τρόπο.εξοικονόμηση ενέργειας ΑΛΛΆ απενεργοποιω την αναφορά τοποθεσίας Google.Έτσι δεν μου κρατάει καθόλου nip collector wakelock.

Όσον αφορά τα προγράμματα sygic klp εννοείται ότι δεν δουλεύουν γιατί ουσιαστικά η επιλογή μόνο στη συσκευή είναι το γνωστό gps στις προηγούμενες εκδόσεις.οπότε το ανοίγω μόνο όταν το χρειάζομαι

Edited by than0s7

Σκεφτομαι να το αγοράσω. Εχω LG Optimus One το αρχαίο ακόμα. Αλλα σέρνεται και ειναι παλαιο πλεον. Εχω tablet κτλ samsung αλλα δεν μου αρεσουν πολυ τα samsung ειδικα το touchwiz. Απο skroutz μπορώ να το παρω πιο φτηνα;

Επειδη ειμαι και developer μου ειναι χρησιμο να εχω και τελευταια εκδοση.

Που είναι το like button; :clap::yahoo:

Αυτά είναι νέα! Θα κλείσω και δεύτερο (το πρώτο το έχει ήδη η σύζυγος και ψηνόμουν να αλλάξω το Solaκι μου.

To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola

Θα πεις δυο λογια για το τι ειναι αυτο? Το ανοιξα και δεν καταλαβα κατι!

Ευχαριστω!

Θα πεις δυο λογια για το τι ειναι αυτο? Το ανοιξα και δεν καταλαβα κατι!

Ευχαριστω!

είναι η επίσημη έκδοση της CyanogenMod και όχι ανεπίσημη όπως αυτές στο xda το πρώτο λινκ είναι η ανακοίνωση για την υποστήριξη συσκευών motorola και μέσα σε αυτά και το g και το δεύτερο είναι για να κατεβάσεις την rom

Τί κάνει αυτή η εφαρμογή?Θα πρέπει να την κατεβάσουμε εμείς ή θα μας έρθει αυτόματα?

:lol:

Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z

Τί κάνει αυτή η εφαρμογή?Θα πρέπει να την κατεβάσουμε εμείς ή θα μας έρθει αυτόματα?

Δεν είναι εφαρμογή, custom rom είναι - η διασημότερη custom rom για συσκευές που τρέχουν Android

Δεν είναι εφαρμογή, custom rom είναι - η διασημότερη custom rom για συσκευές που τρέχουν Android

Δηλαδή??? :O

:thanks::up:

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα χαθεί η εγγύηση βέβαια (αν ποτέ μάθω να rootάρω συσκευές)...

• The title was changed to Moto G