salazar_ Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) Παιδια λιγη βοηθεια!Το πρωι ειχα 10% μπαταρια και μετα απο 2-3 ωρες χωρις να κανω τιποτα ειχα 1%.Το φορτισα πριν λιγο και μετα απο 1 ωρα αφοτου φορτισε χωρις να κανω τιποτα παρα μονο μια κληση ενος λεπτου επεσε στο 96% Ειχα δει για προβληματα battery drain αλλα δεν ειχα δωσει σημασια.Να τονισω οτι εχω βαλει ελαχιστες εφαρμογες στο κινητο edit:νομιζω οτι κατι παιζει με την οθονη.κοιταζοντας τα στατιστικα μπαταριας για κανενα λεπτο το ποσοτο καταναλωσης απο την οθονη ανεβηκε 2-3%. :-( Edited February 6, 2014 by salazar_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Παιδια λιγη βοηθεια!Το πρωι ειχα 10% μπαταρια και μετα απο 2-3 ωρες χωρις να κανω τιποτα ειχα 1%.Το φορτισα πριν λιγο και μετα απο 1 ωρα αφοτου φορτισε χωρις να κανω τιποτα παρα μονο μια κληση ενος λεπτου επεσε στο 96% Ειχα δει για προβληματα battery drain αλλα δεν ειχα δωσει σημασια.Να τονισω οτι εχω βαλει ελαχιστες εφαρμογες στο κινητο Και αυτό γιατί να είναι "πρόβλημα"? Σου κράτησε από το 10% έως στο 1% σε 2-3 ώρες και το θεωρείς "κακό"?.. Τι λέτε ρε παιδιά?..:lol: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Και αυτό γιατί να είναι "πρόβλημα"? Σου κράτησε από το 10% έως στο 1% σε 2-3 ώρες και το θεωρείς "κακό"?.. Τι λέτε ρε παιδιά?..:lol: Δηλαδη χωρις να κανω απολυτως τιποτα ειναι φυσιολογικο να χασει το 10% σε 2-3 ωρες??Εμενα δεν μου ακουγεται πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris01 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Μπορείς να διορθώσεις το λινκ για να δούμε τι έκανες και λύθηκε το πρόβλημα σου; Μάλλον αυτό εννοεί http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2634361 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Δηλαδη χωρις να κανω απολυτως τιποτα ειναι φυσιολογικο να χασει το 10% σε 2-3 ωρες??Εμενα δεν μου ακουγεται πολυ καλο Από την εμπειρία μου με διάφορα κινητά android η μπαταρία όταν είναι σε αυτά τα επίπεδα (<10%) πέφτει πολύ γρήγορα. Δεν είναι ν' ασχολείσαι. Δώσε πιο πολύ σημασία στη διάρκεια της μέρας με καλή μπαταρία τι γίνεται. Αυτό που λες ότι έπεσε σε ένα λεπτό στο 96% με το που το έβγαλες από την πρίζα, ίσως έχει να κάνει ότι θέλει λίγο παραπάνω στην πρίζα. Και το nexus s και το οne που έχω ήθελαν περισσότερη ώρα. Μετά το 96% συνέχισε να πέφτει έτσι γρήγορα η μπαταρία; αν όχι, κάνε αυτό που λέω. Αλλιώς κάνε μια πλήρης αποφόρτιση φόρτιση και δες αν διορθωθεί. Δεν έχω το κινητό, θα σε βοηθήσουν κι άλλα παιδιά εδώ μέσα που θα ξέρουν καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsob Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι χρήστης της συσκευής εδώ και 1 μήνα αλλα σήμερα δεν κρατήθηκα και ξεκίνησα διαδικασία αντικατάστασης απο την αρχή της παραλαβής είχα κάποια προβλήματα που δέν ήθελα να τα παραδεχτώ γιατί πίστεψα οτι έκανα την διαφορά και πήρα μια συσκευή διαφορετική απο τις συνηθισμένες. Για αρχή να ξεκινήσω πως η αντικατάσταση ξεκίνησε μέσα στα πρώτα 5 λεπτά της συζήτησης με το service της AMAZON. /respect Το Amazon μου είπε ότι την συσκευή πρέπει να την στείλω μέσα στις επόμενες 30 μέρες. Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να διασταυρώσω εάν αυτά που θεωρώ προβλήματά τις συσκευής είναι όντος προβλήματα μιας ελλατωματικής συσκευής. Κάποιος φίλος είχε αναφέρει για poor quality όπως επίσης και poor speaker. Από την 1η μέρα κιόλας παρατήρησα οτι σε κάποιες κλήσης η φωνή είναι πεντακάθαρη και σε κάποιες όχι. Δεν έχει να κάνει ούτε με 4.3 ούτε με 4.4 όπως επίσης τα ίδια αποτελέσματα έχει με 2g και με 3g. Σε αντίθεση με όλα τα site που μιλάν για Super Clear Quality >.< Στα ποστ λέγατε ότι αν δεν διάβαζε κάποιος αυτό το ποστ (με το poor speaker) δεν θα μπορούσε να αντιληφθεί το πρόβλημα που σημαίνει οτι εγώ έχω διαφορετικό. Ένα άλλο πρόβλημα που έχω είναι με την ανοιχτή ακρόαση στο πρώτο "ΤΟΥΤ" ο ήχος είναι τελείως παραμορφωμένος και στην συνέχεια διορθώνεται. Άν πάλι κλείσω την πρώτη κλήση και πάρω 2η ενώ έχω τον ήχο στο τέρμα η ένταση συνεχίζει να είναι στο τέρμα άλλα ακούγεται σαν να είναι στο 1/10 αυτό όμως διορθώνεται αν κατεβάσω την φωνή κατά ένα και μετά την αυξήσω πάλι. Το ίδιο αντιμετωπίζω και χωρίς να έχω ενεργοποιημένη την ανοιχτή ακρόαση. Στην συνέχεια θα μιλήσω για ένα πρόβλημα που δέν το είχα με την 4.3 και είμαι σίγουρος γι'αυτό. Κατά την ενεργοποίηση του 3G στα πρώτα 50 δευτερόλεπτα είναι σαν να μην το έχω βάλει με αποτέλεσμα να πατάω και να μην έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο μέχρι σήμερα έλεγα οκ....δεν πειράζει θα το συνηθίσω άλλα σήμερα παρατήρησα πως εάν το κλείσω από τα δεδομένα και το κάνω ξανά ενεργοποίηση δουλεύει άψογα. Περιμένω να μου πείτε και εσείς τις απόψεις σας. p.s Η συσκευή δεν είναι rooted ούτε έχει ξεκλείδωτο bootloader. Edited February 6, 2014 by Tsob Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Από την εμπειρία μου με διάφορα κινητά android η μπαταρία όταν είναι σε αυτά τα επίπεδα (<10%) πέφτει πολύ γρήγορα. Δεν είναι ν' ασχολείσαι. Δώσε πιο πολύ σημασία στη διάρκεια της μέρας με καλή μπαταρία τι γίνεται. Αυτό που λες ότι έπεσε σε ένα λεπτό στο 96% με το που το έβγαλες από την πρίζα, ίσως έχει να κάνει ότι θέλει λίγο παραπάνω στην πρίζα. Και το nexus s και το οne που έχω ήθελαν περισσότερη ώρα. Μετά το 96% συνέχισε να πέφτει έτσι γρήγορα η μπαταρία; αν όχι, κάνε αυτό που λέω. Αλλιώς κάνε μια πλήρης αποφόρτιση φόρτιση και δες αν διορθωθεί. Δεν έχω το κινητό, θα σε βοηθήσουν κι άλλα παιδιά εδώ μέσα που θα ξέρουν καλύτερα. Ευχαριστω για την βοηθεια!!Ναι εξακολουθει να το κανει.Το σκαλισα μερικα δευτερολεπτα και επεσε στο 95%.Νομιζω οτι το προβλημα εντοπιζεται στην οθονη γιατι οσο ειναι αδρανες το ποσοστο μενει σταθερο.Μολις το σκαλισω αρχιζει να πεφτει(και το ποσοστο καταναλωσης της οθονης ανεβαινει πολυ γρηγορα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Εγώ έκανα κατευθείαν factory reset και δουλεύει κανονικά (εκτός από τις αναπάντητες που έτσι ειναι κατασκευασμένο). Το led είναι μόνο λευκό δεν είδα κάποιο άλλο χρώμα. (Tesco mobile/rom) Εγινε φιλε. Ευχαριστω για την απαντηση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Ευχαριστω για την βοηθεια!!Ναι εξακολουθει να το κανει.Το σκαλισα μερικα δευτερολεπτα και επεσε στο 95%.Νομιζω οτι το προβλημα εντοπιζεται στην οθονη γιατι οσο ειναι αδρανες το ποσοστο μενει σταθερο.Μολις το σκαλισω αρχιζει να πεφτει(και το ποσοστο καταναλωσης της οθονης ανεβαινει πολυ γρηγορα) Όταν ανοίγεις την οθόνη είναι λογικό να πέφτει. Το θέμα είναι αν μπαίνει σε deep sleep το κινητό με σβηστη οθόνη. Όταν το αφήνεις 1 ώρα δες πόσο πέφτει. Τι κινητό είχες πριν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Όταν ανοίγεις την οθόνη είναι λογικό να πέφτει. Το θέμα είναι αν μπαίνει σε deep sleep το κινητό με σβηστη οθόνη. Όταν το αφήνεις 1 ώρα δες πόσο πέφτει. Τι κινητό είχες πριν; Ειχα για 4 χρονια το Samsung Omnia HD.Θα ποσταρω σε καμια ωρα τα αποτελεσματα.Ευχαριστω και παλι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Ειχα για 4 χρονια το Samsung Omnia HD.Θα ποσταρω σε καμια ωρα τα αποτελεσματα.Ευχαριστω και παλι:) Οκ, άρα είναι η πρώτη σου εμπειρία με android. Εδώ στο φόρουμ νομίζω υπάρχει οδηγός τι να απενεργοποιήσεις για να αυξηθεί η μπαταρία. Είναι μερικά πράγματα στο android που καταναλώνουν αρκετή μπαταρία, όπως το location, το Google now, διάφορες ρυθμίσεις στα Google settings και στο WiFi> advanced>scanning always available. Δίνω μερικά παραδείγματα. Κοίτα στους οδηγούς, αλλιώς θα βρεις και στο ίντερνετ διάφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Οκ, άρα είναι η πρώτη σου εμπειρία με android. Εδώ στο φόρουμ νομίζω υπάρχει οδηγός τι να απενεργοποιήσεις για να αυξηθεί η μπαταρία. Είναι μερικά πράγματα στο android που καταναλώνουν αρκετή μπαταρία, όπως το location, το Google now, διάφορες ρυθμίσεις στα Google settings και στο WiFi> advanced>scanning always available. Δίνω μερικά παραδείγματα. Κοίτα στους οδηγούς, αλλιώς θα βρεις και στο ίντερνετ διάφορα. Εχω κλειστα τα παντα!!!Ακομα και το 3G :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Με κιτκατ αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apostolis75 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 To Μoto G δεν υποστηρίζει 4G !!! Γενικά πάντως παρατηρώ από τα posts στο thread οτι η Motorola όντως κατάφερε αυτό που επεδίωκε (να φέρει δηλ. καινούριο κόσμο στο Android) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα και από εμένα. Είμαι χρήστης της συσκευής εδώ και 1 μήνα αλλα σήμερα δεν κρατήθηκα και ξεκίνησα διαδικασία αντικατάστασης απο την αρχή της παραλαβής είχα κάποια προβλήματα που δέν ήθελα να τα παραδεχτώ γιατί πίστεψα οτι έκανα την διαφορά και πήρα μια συσκευή διαφορετική απο τις συνηθισμένες. Για αρχή να ξεκινήσω πως η αντικατάσταση ξεκίνησε μέσα στα πρώτα 5 λεπτά της συζήτησης με το service της AMAZON. /respect Το Amazon μου είπε ότι την συσκευή πρέπει να την στείλω μέσα στις επόμενες 30 μέρες. Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να διασταυρώσω εάν αυτά που θεωρώ προβλήματά τις συσκευής είναι όντος προβλήματα μιας ελλατωματικής συσκευής. Κάποιος φίλος είχε αναφέρει για poor quality όπως επίσης και poor speaker. Από την 1η μέρα κιόλας παρατήρησα οτι σε κάποιες κλήσης η φωνή είναι πεντακάθαρη και σε κάποιες όχι. Δεν έχει να κάνει ούτε με 4.3 ούτε με 4.4 όπως επίσης τα ίδια αποτελέσματα έχει με 3g και με 4g. Σε αντίθεση με όλα τα site που μιλάν για Super Clear Quality >.< Στα ποστ λέγατε ότι αν δεν διάβαζε κάποιος αυτό το ποστ (με το poor speaker) δεν θα μπορούσε να αντιληφθεί το πρόβλημα που σημαίνει οτι εγώ έχω διαφορετικό. Ένα άλλο πρόβλημα που έχω είναι με την ανοιχτή ακρόαση στο πρώτο "ΤΟΥΤ" ο ήχος είναι τελείως παραμορφωμένος και στην συνέχεια διορθώνεται. Άν πάλι κλείσω την πρώτη κλήση και πάρω 2η ενώ έχω τον ήχο στο τέρμα η ένταση συνεχίζει να είναι στο τέρμα άλλα ακούγεται σαν να είναι στο 1/10 αυτό όμως διορθώνεται αν κατεβάσω την φωνή κατά ένα και μετά την αυξήσω πάλι. Το ίδιο αντιμετωπίζω και χωρίς να έχω ενεργοποιημένη την ανοιχτή ακρόαση. Στην συνέχεια θα μιλήσω για ένα πρόβλημα που δέν το είχα με την 4.3 και είμαι σίγουρος γι'αυτό. Κατά την ενεργοποίηση του 3G στα πρώτα 50 δευτερόλεπτα είναι σαν να μην το έχω βάλει με αποτέλεσμα να πατάω και να μην έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο μέχρι σήμερα έλεγα οκ....δεν πειράζει θα το συνηθίσω άλλα σήμερα παρατήρησα πως εάν το κλείσω από τα δεδομένα και το κάνω ξανά ενεργοποίηση δουλεύει άψογα. Περιμένω να μου πείτε και εσείς τις απόψεις σας. p.s Η συσκευή δεν είναι rooted ούτε έχει ξεκλείδωτο bootloader. To Μoto G δεν υποστηρίζει 4G !!! Παράθεση Seriousness is the only refuge of the shallow !!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 KitKat :p Το θεμα ειναι οτι το κινητο το εχω δουλεψει ελαχιστα επειδη δεν εχω πολυ χρονο αυτο τον καιρο.Μου εχει δωσει την εντυπωση μιας πολυ καλης συσκευης και δεν εχει εμφανισει καποιο προβλημα εκτος το σημερινο.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apostolis75 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 KitKat :p Το θεμα ειναι οτι το κινητο το εχω δουλεψει ελαχιστα επειδη δεν εχω πολυ χρονο αυτο τον καιρο.Μου εχει δωσει την εντυπωση μιας πολυ καλης συσκευης και δεν εχει εμφανισει καποιο προβλημα εκτος το σημερινο.. :p Τα νούμερα που δίνεις για τη μπαταρία δεν συνιστούν πρόβλημα για android συσκευή ! ( Btw δεν είμαι υπάλληλος της Motorola , ούτε fanboy ) Παράθεση Seriousness is the only refuge of the shallow !!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsob Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 2g και 3g ήθελα να πώ σοζ. Μόλις βρήκα επίσημη απάντηση για ένα απο τα προβλήματα: We have had a few users reporting this. Not sure what causes this, but the solution seems to be to press the volume button down once during the call. If that is enough reason for a replacement I'm sure Amazon can help. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Μόλις παρέλαβα την αντικατάσταση από Amazon. Υπάρχει τρόπος να κόψω την ειδοποίηση για το update? Άμα το κάνω root ίσως? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Τα νούμερα που δίνεις για τη μπαταρία δεν συνιστούν πρόβλημα για android συσκευή ! ( Btw δεν είμαι υπάλληλος της Motorola , ούτε fanboy ) Με την ιδια χρηση παντως δεν επεφτε ετσι τις προηγουμενες ημερες.Ρε παιδια μιλαμε οτι καθε λεπτο χρησης χανει 1% περιπου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Με την ιδια χρηση παντως δεν επεφτε ετσι τις προηγουμενες ημερες.Ρε παιδια μιλαμε οτι καθε λεπτο χρησης χανει 1% περιπου!! Μια από τα ίδια φίλε. Απορώ πως άλλα παιδιά λένε για 5 και 6 ώρες οθόνης... Λες να πέσαμε σε παρτίδα με ελαττωματική μπαταρία; Γενικά στο XDA έχει πολλά παράπονα για μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Μια από τα ίδια φίλε. Απορώ πως άλλα παιδιά λένε για 5 και 6 ώρες οθόνης... Λες να πέσαμε σε παρτίδα με ελαττωματική μπαταρία; Γενικά στο XDA έχει πολλά παράπονα για μπαταρία. Κοίτα μου έχει βγάλει οθόνη 4-5 ώρες.Τώρα δεν ξέρω τι έγινε..Πάντως κάτι δεν πάει καλά με το κινητό.Όντως είναι πολλοί αυτοί που διαμαρτύρονται και για αυτό και για το σήμα.Δεν ξέρω αν είναι θέμα παρτίδας.Πάντως το δικό μου είναι σχεδόν όπως το πήρα.Στοκ ρε παιδί μου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 (edited) δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με την μπαταρία ρε παιδιά. καμία σχέση το δικό μου με αυτά που λέτε.κανενα πρόβλημα. να σας δώσω ένα παράδειγμα. 3 η ώρα το έβγαλα από φορτιστή. 5:30 ήρθα στη δουλειά.λοιπον μεχρι τώρα έχω 3 ώρες οθόνης 60% υπόλοιπο και φωτεινότητα 25%.και από χρήση internet,whats app ,twitter ασταμάτητα με 3g. Edited February 6, 2014 by nasos_79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Μετά αποό μια ώρα όλα φαίνονται οκ.Ίσως φταίει το γεγονός ότι το αφήσα να φτάσει στο 1% πριν φορτήσει και παίζει να μην είχε φορτήσει 100% όταν το έβγαλα.Αλλά σε καμία περίπτωση δεν φτάνω τους παραπάνω χρόνους.Και έχω και τα πάντα κλειστά.Με πολύ χαμηλή φωτεινότητα έχω υπολογίσει ότι γύρω στο 0.2 το λεπτό από οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Μετά αποό μια ώρα όλα φαίνονται οκ.Ίσως φταίει το γεγονός ότι το αφήσα να φτάσει στο 1% πριν φορτήσει και παίζει να μην είχε φορτήσει 100% όταν το έβγαλα.Αλλά σε καμία περίπτωση δεν φτάνω τους παραπάνω χρόνους.Και έχω και τα πάντα κλειστά.Με πολύ χαμηλή φωτεινότητα έχω υπολογίσει ότι γύρω στο 0.2 το λεπτό από οθόνη. σε dalvik το έχεις ή σε ART? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 σε dalvik το έχεις ή σε ART? Σώθηκες τώρα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts