Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ερωτηση προς τους φιλους που ηδη εχουν την συσκευη. Την παρελαβα εχθες αλλα η καρτα micro sim που μου εδωσε η Vodafone ζοριστηκε να μπει και το κινητο δεν την αναγνωριζε ενω με τον ανταπτορα στο Galaxy S μου λειτουργει μια χαρα. Την εβγαλα, ο υπαλληλος της Vodafaone δοκιμασε αλλες δυο αλλα τζιφος. Η συσκευη κατα τα αλλα λειτουργει αψογα και την εχω να καθεται απραγη. :cry:

Μην μου λες τετοια γιατι το περιμενω απο Τεταρτη:wacko:

Ερωτηση προς τους φιλους που ηδη εχουν την συσκευη. Την παρελαβα εχθες αλλα η καρτα micro sim που μου εδωσε η Vodafone ζοριστηκε να μπει και το κινητο δεν την αναγνωριζε ενω με τον ανταπτορα στο Galaxy S μου λειτουργει μια χαρα. Την εβγαλα, ο υπαλληλος της Vodafaone δοκιμασε αλλες δυο αλλα τζιφος. Η συσκευη κατα τα αλλα λειτουργει αψογα και την εχω να καθεται απραγη. :cry:

Είχα κανονική SIM, πήγα στη Vodafone και μου έδωσε μια micro και στην αρχή και στο δικό μου δεν την αναγνώριζε. Ο λόγος ήταν επειδή δεν την τοποθετούσα σωστά, ήταν μεν από τη σωστή πλευρά αλλά είδα στο φυλλάδιο ότι πρέπει να την σπρώξεις μέσα ώστε να ακουστεί ένα ''click''. Το έκανα και δούλεψε, για δοκίμασέ το.

Είχα μια παλιά sim wind την οποία την έκανα micro με ψαλίδι με τη βοήθεια ενός template που βρήκα στο internet.

Κούμπωσε με την πρώτη και έπαιξε χωρίς κανένα πρόβλημα.

Θα μπορουσες να βαλειs το link για το συγκεκριμενο template; Μου κανει τρομερη εντυπωση που συμβαινει αυτο. Η συσκευη δε μου φαινεται ελλατωματικη και δεν εχει αναφερθει πουθενα παρομοιο προβλημα. Ειναι πιθανο οι ετοιμες sim της Vodafone να εχουν κακες διαστασεις η γινομαι παρανοικος και να εστελνα το Moto πισω Αγγλια; Edited by BabisD

Get your facts first, then you can distort them as you please.

Mark Twain

Θα μπορουσες να βαλειs το link για το συγκεκριμενο template;

http://www.thechinacellphone.com/micro_sim_template.pdf

To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola

Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά για τις ημέρες.Έχω και εγώ 2-3 απορίες που θέλουν απάντηση..Μιας και είμαι σε έρευνα αγοράς νές συσκευής είδα και αυτήν εδώ,δεν έχω ποτε μου αγοράσει κινητό motorola σχεδόν πάντα είχα sony ericsson...

Στις απορίες όμως..Απο ότι κατάλαβα κάρτα για επέκταση μνήμης δεν δέχεται?? Και μια εντελώς χαζή ερώτηση που ντρέπομαι που την κάνω αλλά έχω την απορία.. Η συσκευή έχει κανονικότατα πλήρες ελληνικό μενού έτσι??

Επίσεις δεν πρέπει να παίζει video mkv.. Δεν περιμένω βέβαια να κάνει παπάδες σε αυτήν την τιμή απλά είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο xperia sp..

Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια πολλά για τις ημέρες.Έχω και εγώ 2-3 απορίες που θέλουν απάντηση..Μιας και είμαι σε έρευνα αγοράς νές συσκευής είδα και αυτήν εδώ,δεν έχω ποτε μου αγοράσει κινητό motorola σχεδόν πάντα είχα sony ericsson...

Στις απορίες όμως..Απο ότι κατάλαβα κάρτα για επέκταση μνήμης δεν δέχεται?? Και μια εντελώς χαζή ερώτηση που ντρέπομαι που την κάνω αλλά έχω την απορία.. Η συσκευή έχει κανονικότατα πλήρες ελληνικό μενού έτσι??

Επίσεις δεν πρέπει να παίζει video mkv.. Δεν περιμένω βέβαια να κάνει παπάδες σε αυτήν την τιμή απλά είμαι ανάμεσα σε αυτό και στο xperia sp..

Επέκταση δεν δέχεται.16GB είναι το ανώτερο.Παίζει mkv με player που κατεβάζεις δωρεαν και έχει ελληνικό μενού.

Ρε παιδιά πουλιέται στα 160 ευρώ από πωλητή το Amazon η βλέπω λάθος είναι άλλος πωλητής? ,μαζί με τα μεταφορικά.

Ενδιαφέρομαι να το ξαναπάρω για δυο φίλους.

http://www.amazon.co.uk/Moto-8GB-Sim-Free-Smartphone/dp/B00ECBREK2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1388411850&sr=8-1&keywords=motorola+moto+g

Ρε παιδιά πουλιέται στα 160 ευρώ από πωλητή το Amazon η βλέπω λάθος είναι άλλος πωλητής? ,μαζί με τα μεταφορικά.

Ενδιαφέρομαι να το ξαναπάρω για δυο φίλους.

http://www.amazon.co.uk/Moto-8GB-Sim-Free-Smartphone/dp/B00ECBREK2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1388411850&sr=8-1&keywords=motorola+moto+g

Eίναι τα 8GB.Aλλά είσαι σίγουρος ότι η τιμή με μεταφορικά είναι 160€?

Eίναι τα 8GB.Aλλά είσαι σίγουρος ότι η τιμή με μεταφορικά είναι 160€?

Ναι γιατί προχώρησα την παραγγελία μέχρι το τέλος πριν την πληρωμή.

Ναι γιατί προχώρησα την παραγγελία μέχρι το τέλος πριν την πληρωμή.

Kαι γω την προχώρησα και μου βγάζει 173,08€ μαζί με τα μεταφορικά!

Kαι γω την προχώρησα και μου βγάζει 173,08€ μαζί με τα μεταφορικά!

Θα το ξαναδώ μήπως κάνω κάτι λάθος ,πάντως και έτσι βγαίνει 10 ευρώ λιγότερο από ότι το πήρα εγώ.

Δίκιο έχεις !!!

Edited by IatrosG

Θα το ξαναδώ μήπως κάνω κάτι λάθος ,πάντως και έτσι βγαίνει 10 ευρώ λιγότερο από ότι το πήρα εγώ.

Δίκιο έχεις !!!

Οι τιμές θα παίζουν συνέχεια με το συγκεκριμένο κινητό.Πάντως αξίζει να πάρει κανείς κατ΄ευθείαν την έκδοση των 16GB!

Παιδιά καλησπέρα!Ενδιαφέρεται φίλος για το εν λογω κινητό και επειδή δεν εχει κυκλοφορήσει επίσημα εδω,ψάχνουμε απο που να το παραγγείλουμε.Μπορείτε να μας διαφωτίσετε οι κάτοχοι?Ευχαριστώ πολυ!

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Να ρωτήσω κάτι παρήγγειλα από expansys την 19 ΔΕΚ με την απλή αποστολή ξέρει κανείς σε πόσες μέρες έρχεται ; Να αρχίσω να ανησυχώ;

Αφού πέσαν πολλές ερωτήσεις ας βάλω κι εγώ ακόμη μία! :p Ο ήχος του ακουστικού κατά την ομιλία είναι σε καλό επίπεδο; Δηλαδή ακούς τον συνομιλητή σου και πχ. στο δρόμο που έχει φασαρία εύκολα; Το ξέρω χαζή ερώτηση αλλά είναι και βασικό στοιχείο ενός κινητού τηλεφώνου.

Υγ: Βλέπω το 16άρι είναι ξανά σε στοκ στο άμαζον. Να το παραγγείλω ή να κρατηθώ λίγο πας και βγει το S3 σε καμιά προφορά στα 200€ λόγω των ημερών;! :lol:

Υγ2: Καλή χρονιά σε όλους!

Παιδιά καλησπέρα!Ενδιαφέρεται φίλος για το εν λογω κινητό και επειδή δεν εχει κυκλοφορήσει επίσημα εδω,ψάχνουμε απο που να το παραγγείλουμε.Μπορείτε να μας διαφωτίσετε οι κάτοχοι?Ευχαριστώ πολυ!

π.χ. http://www.amazon.co.uk/Moto-16GB-Sim-Free-Smartphone/dp/B00ECBREB6

ή http://www.handtec.co.uk/motorola-moto-g-16gb-xt1032.html

Αφού πέσαν πολλές ερωτήσεις ας βάλω κι εγώ ακόμη μία! :p Ο ήχος του ακουστικού κατά την ομιλία είναι σε καλό επίπεδο; Δηλαδή ακούς τον συνομιλητή σου και πχ. στο δρόμο που έχει φασαρία εύκολα; Το ξέρω χαζή ερώτηση αλλά είναι και βασικό στοιχείο ενός κινητού τηλεφώνου.

Δεν ειναι καθόλου χαζή ερώτηση αυτή που κάνεις.Ισα ίσα είναι πολύ σημαντική η ποιότητα του ακουστικού.

Περιμένω και γω να απαντήσουν οι κάτοχοι.

Να ρωτήσω κάτι παρήγγειλα από expansys την 19 ΔΕΚ με την απλή αποστολή ξέρει κανείς σε πόσες μέρες έρχεται ; Να αρχίσω να ανησυχώ;

Aν παρήγγειλες το 16άρι ακόμα δεν είναι διαθέσιμο όπως δείχνει το site!

Το mail γράφει ότι έγινε αποστολή την 19/12

Πώς έκαναν αποστολή αφού δεν το έχουν διαθέσιμο?Μήπως παρήγγειλες το 8άρι?

Πολλά ευχαριστώ σε όλους τους φίλους για την βοήθεια τους σχετικά με το πρόβλημα του Μοtο G μου. Δυστυχώς όπως φαίνεται εν τέλει μάλλον έπεσα σε περίπτωση ελλατωματικής συσκευής μιας και δεν κατάφερε να αναγνωρίσει καμιά απο τις micro sim που τοποθετήθηκαν. Έχει ήδη ενεργοποιηθεί η διαδικασία επιστροφής στο Amazon. Παραδόξως όμως μάλλον θα αποπειραθώ να το ξαναπαραγγείλω. Πέραν απο το πρόβλημα που μπορεί απλά να είναι μια μεμονωμένη ατυχία, η συσκευή όσο την χρησιμοποίησα ηταν εντυπωσιακή για τα χρήματα της, τολμώ να πω εως και αξιαγάπητη :p Κάτι μου λέει οτι το Μοto G και εγώ θα ξανασυναντηθούμε...

Get your facts first, then you can distort them as you please.

Mark Twain

Όταν το παρήγγειλα την 19/12 το είχαν σε στόκ τώρα δεν το έχουν . Ρωτάω για να μάθω αν έχει πάρει κανένας κινητό από το ίδιο κατάστημα σε πόσες μέρες το παρέδωσαν . Συγνώμη βλακεία το clove ήταν το κατάστημα. Edited by exenid

• The title was changed to Moto G