ipred Δημ. January 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2010 Ασπρόμαυρη είναι. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miriam7m Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Μπορεί να μας πεί κάποιος πόσο κρατάει η μπαταρία του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Snoopitsa Δημ. February 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2010 Μουσική μπορείς να ακούσεις?? ή ραδιόφωνο?? έχω συνηθίσει τα Έρικσον αλλά σκέφτομαι να το "γυρίσω".... Παράθεση When I die I'm going to haunt the f*** out of you people Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. February 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2010 Μουσική μπορείς να ακούσεις?? ή ραδιόφωνο?? έχω συνηθίσει τα Έρικσον αλλά σκέφτομαι να το "γυρίσω".... Και μουσική μπορείς να ακούσεις και ραδιόφωνο έχει, και είναι και πολύ στυλάτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2010 Ναι και για μένα ο media player του είναι πιο ωραίος από τον αντίστοιχο των SE. Η μπαταρία του εμένα μου κρατά 2,5 μέρες με κανονική χρήση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomix Δημ. February 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2010 Γεια χαρα και απο μενα .Μολις πηρα και εγω την συσκευη και θα ηθελα να ρωτησω πως μπορουμε να κανουμε firmware update εαν βεβαια χρειαζετε.Στον ιστοχωρο της ελληνικης LG δεν υπαρχει η συσκευη.Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 Mάλλον δεν υπάρχει επειδή δεν έχει βγει νέο firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Remali1986 Δημ. February 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2010 πανεμορφο κινητο με αψογη ποιοτητα κατασκευης και προσιτη τιμη.......το επομενο μου κινητο πιθανον..........αλλα πρωτα ας ακουσω τις αποψεις των ειδικων..........:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divnick Δημ. February 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2010 (edited) Γεια σας παιδιά και από μένα. Το συγκεκριμένο κινητό το πήρε η αδερφή μου αλλά ακόμα δεν το έχω δει από κοντά για να πω τη γνώμη μου. Αλλά με έχει πρήξει, γιατί χτυπάει όταν δεν έχει μπαταρία, ακόμα και όταν είναι στο αθόρυβο. Γίνεται να το απενεργοποιήσει με κάποιο τρόπο; Δυστυχώς δεν έχω ξαναασχοληθεί με lg και δεν ξέρω (και φυσικά δεν την ανέχω άλλο):X... Αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει, θα το εκτιμούσα. Edited February 16, 2010 by divnick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Γεια χαρα και απο μενα .Μολις πηρα και εγω την συσκευη και θα ηθελα να ρωτησω πως μπορουμε να κανουμε firmware update εαν βεβαια χρειαζετε.Στον ιστοχωρο της ελληνικης LG δεν υπαρχει η συσκευη.Ευχαριστω Πάντως εγώ κατεβάζοντας το λογισμικό από το επίσημο site (όχι το ελληνικό ) έκανα αναβάθμιση , βέβαια δεν ξέρω τι ακριβώς βελτιώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomix Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 (edited) Μολις ηρθε στα χερια μου η θηκη που εχει δημοσιευση πιο πανω ενας φιλος.Μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλη αποτελουμενη απο δυο μερη απο σκληρο πλαστικο που εφαρμοζουν τελεια και αφηνουν ολα τα κουμπια του ελευθερα οπως βεβαια και την οθονη http://cgi.ebay.co.uk/NEW-BLACK-HYBRID-HARD-CASE-SKIN-SHELL-FOR-LG-GD510-POP_W0QQitemZ150398301742QQcmdZViewItemQQimsxq20091217?IMSfp=TL091217182001r11527 Edited February 19, 2010 by geomix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Ωραιο κινητο και σε πολυ καλη τιμη βρισκεται αυτη την εποχη (γυρω στα 159€). Θα μπορουσε καποιος να γραψει τ'αρνητικα του gd510..?? Μεχρι στιγμης εγω εχω βρει την ελλειψη wifi και του 3g. Η μπαταρια του απ'οτι ειδα κραταει 2.5 μερες με μετρια χρηση, ικανοποιητικα για μενα.. Eπισης, μηπως περιλαμβανει στην συσκευασια του εξτρα προστατευτικο οθονης οπως το lg cookie?? Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp14 Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 Ωραιο κινητο και σε πολυ καλη τιμη βρισκεται αυτη την εποχη (γυρω στα 159€). Θα μπορουσε καποιος να γραψει τ'αρνητικα του gd510..?? Κι εγώ που το περιεργάστηκα λίγο, μου φάνηκε εξαιρετικό (γι' αυτό που είναι). Αυτό που με χαλάει όμως πολύ, είναι το SAR του: 1,29 W/kg :(:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2010 σήμερα το έπιασα κι εγώ στα χέρια μου το κινητάκι, αρκετά καλό, κομψό και απίστευτα μικρό σε σημείο να νομίζεις ότι είναι ψεύτικο, το 5800 δίπλα του έδειχνε γίγαντας. Το μενού μου φάνηκε κάπως μεγάλο είχε πάρα πολλά εικονίδια που δε χωρούσαν καν σε μια οθόνη κάτι που με κούρασε προτιμούσα μερικά εικονίδια-κατηγορίες όπως επίσης ήταν πολύ αργό στο κατέβασμα των επαφών πχ. Όπως επίσης ένα ακόμα κουμπάκι στο κάτω μέρος για ξεχωριστί πράσινο και κόκκινο θα βολευε παραπάνω πιστεύω. Γενικά μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις πέρα από τα ψεγάδια που δε με βόλεψαν Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Το μενού μου φάνηκε κάπως μεγάλο είχε πάρα πολλά εικονίδια που δε χωρούσαν καν σε μια οθόνη κάτι που με κούρασε προτιμούσα μερικά εικονίδια-κατηγορίες Έχει επιλογή να χωρίσεις το menu σε κατηγορίες.:) Πας "Ρυθμίσεις Οθόνης" -> "Αρχικό μενού" - > κι επιλέγεις το μενού "Κύλιση" ( το μενού με κατηγορίες δλδ ) Εγώ συμπληρώνω 2 μήνες περίπου με το κινητό και είμαι πολύ ικανοποιημένος για την αγορά μου.Πέρα από τα δεδομένα θετικά του ( μικρό μέγεθος με 3άρα οθόνη και μικρό βάρος ) θεωρώ πως έχει πολύ εύχρηστο μενού. :clap: Τα μοναδικά ψεγάδια του ( πέρα από την έλλειψη κάμερας υψηλής ανάλυσης,gps,wifi ) θεωρώ πως είναι τα εξής : 1) Τα emoticons δεν εμφανίζονται ως προσωπάκια την ώρα που γράφεις όπως πχ στα Sony Ericsson.Eμφανίζονται βέβαια κανονικά στον παραλήπτη του sms. 2) Για εμένα που γράφω πάντα με T9 με καθυστερεί λίγο το γεγονός ότι δεν με αφήνει με έξυπνο τρόπο να σπάω τις λέξεις που δεν έχουν προβλεφτεί.Το κάνω αλλά πιο δύσκολα σε σχέση πχ με το άλλο κινητό μου,το C905. 3) Ο χρόνος μεταξύ προειδοποίησης χαμηλής μπαταρίας και τελειώματος μπαταρίας είναι πολύ μικρός. 4) Όταν κάνεις προβολή των φωτογραφιών μεσολαβεί 1 δευτερόλεπτο για να αποκτήσει η φωτογραφία την πραγματική της ανάλυση. Αυτά.:) Αν δεν εμφανίσει στο μέλλον κανένα πρόβλημα, σε touchscreens της LG θα στρέφομαι πάντα.Λατρεύω την ευχρηστία του μενού τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 (edited) Παιδιά... θα αγοράσω το κινητό για τη γυναίκα μου και θέλω να ξέρω αν μπορώ να περάσω τις επαφές από το παλιό Nokia κινητό στο lg (μέσω συγχρονισμού Outlook και κτλ)... Δεν έχω ξαναγοράσει ποτέ lg κινητό και δεν ξέρω. Γίνεται???? Ευχαριστώ... Edited February 28, 2010 by nsourtgr Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Remali1986 Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 ενα απιστευτο μειον κατ εμε ειδικα σαν χρηστη sony ericsson ειναι τα κακης ποιοτητας ακουστικα.......ελεος παιδια........:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 ενα απιστευτο μειον κατ εμε ειδικα σαν χρηστη sony ericsson ειναι τα κακης ποιοτητας ακουστικα.......ελεος παιδια........:p Aπ'οτι ειδα σ'ενα unboxing video του gd510 στο youtube τ'ακουστικα του ειναι σαν αυτα του lg cookie που ειχα παλιοτερα οποτε συμφωνω κι εγω ειναι κακης ποιοτητας (πολυ πλαστικα :down:) Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 ενα απιστευτο μειον κατ εμε ειδικα σαν χρηστη sony ericsson ειναι τα κακης ποιοτητας ακουστικα.......ελεος παιδια........:p To χειρότερο δεν είναι αυτό αλλά το ότι δε δέχεται κανονικά ακουστικά όπως τα περισσότερα σύγχρονα κινητά και πρέπει να συμβιβαστείς με χαμηλής ποιότητας hands free, πίστευα ότι σήμερα όλοι θα έπρεπε να παρέχουν βύσμα 3,5, εδώ παίρνεις nokia των 50€ κι εχει κλασικό βυσμα όχι σε κινητό των 200€ έλεος Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spidey Δημ. March 1, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 To χειρότερο δεν είναι αυτό αλλά το ότι δε δέχεται κανονικά ακουστικά όπως τα περισσότερα σύγχρονα κινητά και πρέπει να συμβιβαστείς με χαμηλής ποιότητας hands free, πίστευα ότι σήμερα όλοι θα έπρεπε να παρέχουν βύσμα 3,5, εδώ παίρνεις nokia των 50€ κι εχει κλασικό βυσμα όχι σε κινητό των 200€ έλεος Στην προκειμένη περίπτωση το νόκια των 50€ ενδέχεται να βγάζει χειρότερο ήχο και με καλά ακουστικά.. :) Υπάρχουν αντάπτορες για 3,5 ,οπότε μικρό το κακό. Παράθεση Ace of Hearts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Remali1986 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 ε στη τελικη αγοραζεις τα ακουστικα του crystal και καθαρισες...........:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosk88 Δημ. March 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2010 Καλησπέρα παίδες.... Εγώ αγόρασα τον εν λόγω κινητάκι χθες... Για τα λ7 του είναι πολύ καλή αγαρά πιστεύω.... Να περάσει λίγο ο καιρός και θα στείλω εντυπώσεις... Πάντως αρχίζει να μου αρέσει πολύ αυτό το παράξενο μενού του και από την πρώτη στιγμή μου αρεσε πολύ το μεγεθός του το στυλ του και η οθόνη του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Remali1986 Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 κατα την πληκτρολογηση μηνυματων πως τα παει?ρωταω μιας και στελνω καμια 1500αρα μηνυματα το μηνα........:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Πολύ όμορφο και παιχνιδιάρικο κινητό... Αξίζει..... το έχω σαν δεύτερο κινητό μετά το Χ1.... :) P.S. Πολύ καλό και το LG PC Suite III.... Το κατεβάζεται από το Internet... Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. March 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2010 κατα την πληκτρολογηση μηνυματων πως τα παει?ρωταω μιας και στελνω καμια 1500αρα μηνυματα το μηνα........:rolleyes: Είναι πολύ ωραίο να γράφεις sms σε touchscreen.Το μόνο κακό για μένα στο συγκεκριμένο κινητό και φαντάζομαι σε όλα τα LG είναι ότι το Τ9 δεν είναι και τόσο έξυπνο.Πχ θέλω να γράψω "να σου πω" και το "πω" ως 1η επιλογή μου το βγάζει ως "σω". Πάντως με διευκολύνει πολύ το ότι έχει ελληνική γραμματοσειρά στα πλήκτρα.Κανένα από τα 6 προηγούμενα κινητά μου δεν το είχε αυτό.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts