giothesuper Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Τελικά κατάφερα να κάνω Crystal.tar αρχείο με το zImage απο την 800αρα εκδοση , οπότε έχω ταχύτητα με ωραία εικονίδια :D Big thx to tntslack PS.: Όποιος θέλει να κάνει το ίδιο απλά θα χρειαστεί το Powerarchiver για να ανοίξει το αρχείο 800mzh ή 1ghz , να πιάσει το το zImage απο εκεί και να το πετάξει μέσα στο .tar της αρεσκείας του. Χωρίς να κάνει εξαγωγή τίποτα , απλά με το ποντίκι drug&drop. Τα υπόλοιπα με το odin τα ξέρετε. φιλε πως εβγαλες φωτογραφια απο το κινητο? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Απο το λινκ αυτου που έφτιαξε το crystal.tar ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AthensFan Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Παιρνοντας θαρρος απο ενα προσφατο post του tntslack που ανεφερε κατι για android στις αρχες του μηνα επαναλαμβανω την πιο συνηθισμενη ερωτηση του forum...Κανενα νεο για Android παιζει?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosaoua Δημ. December 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2010 Δεν βλέπω φως στο τούνελ. Κρίμα γιατί το κινητάκι έχει πολύ καλές προδιαγραφές. Ακόμη και με BADA θα ήταν καλύτερα τα πράγματα αλλά σιγά μην υποβιβάσει η ίδια η Samsung το δικό της WAVE που μοιάζει να είναι ίδιο το Η1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoulis Δημ. December 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2010 Απο το λινκ αυτου που έφτιαξε το crystal.tar ειναι φιλε ξερεις απο που μπορω να κατεβασω το crystal.tar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 (edited) Παιδιά χρειάζομαι τον Opera mini σε jar αλλά αυτόν που δεν κρασάρει...καταλάβατε ποιον λέω ε? Επίσης κατέβασα το αρχείο για το overclocking. Αν θέλλω να αλάξω εικονίδια τότε ποιο αρχείο αντικαθιστώ? Με το winrar άνοιξα το .tar και έχει μέσα 4 αρχεία. To zimage είναι υπεύθυνο για το overclocking? Αν θέλω αλλα εικονίδια που μπορώ να τα βρώ; Άντε μπας και το κρατήσω το τηλέφωνο και δεν το πετάξω στον τοίχο. Edited December 13, 2010 by thsss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 (edited) Παιδιά χρειάζομαι τον Opera mini σε jar αλλά αυτόν που δεν κρασάρει...καταλάβατε ποιον λέω ε? Επίσης κατέβασα το αρχείο για το overclocking. Αν θέλλω να αλάξω εικονίδια τότε ποιο αρχείο αντικαθιστώ? Με το winrar άνοιξα το .tar και έχει μέσα 4 αρχεία. To zimage είναι υπεύθυνο για το overclocking? Αν θέλω αλλα εικονίδια που μπορώ να τα βρώ; Άντε μπας και το κρατήσω το τηλέφωνο και δεν το πετάξω στον τοίχο. :rotfl: Στη σελίδα που κατέβασες το overclock έχει και κάτι θέματα να κατεβάσεις. Με το winrar δεν γινετε. θα χρειαστείς το Powerarchiver για να ανοίξεις το αρχείο 800mzh ή 1ghz , να πιάσεις το το zImage απο εκεί και να το πετάξεις μέσα στο .tar της αρεσκείας σου. Χωρίς να κάνεις εξαγωγή τίποτα , απλά με το ποντίκι drug&drop. Edited December 13, 2010 by Arxegonos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg08030 Δημ. December 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2010 (edited) ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ ΤΟ Μ1 ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ??? ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΑΝ ΤΗΣ SAMSUNG ΑΛΛΑ ΗΜΑΣΤΕ ΛΙΓΩ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΕ ΤΟ Η1. ΠΗΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ please --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ. Edited December 18, 2010 by mirrorofsorrow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drak7family Δημ. December 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2010 καλησπερα! πρωτη φορα γραφω στο φορουμ και θελω βοηθεια! εχω το Η1 και θελω να μου πειτε τι ακριβος να κανω για να το κανω πιο γρηγορο και αν γινετε να βαλω χαρτες καθος δουλευουν μονο με ιντερνετ και χρεονουν πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 βρε παιδια παω να μπω στα μυνηματα μεσα...και παει να φορτωσει και με πεται εξω... το ανοιγοκλεισα κανα 2 φορες με τη μεθοδο την γνωστη βγαλε μπαταρια :ninja: γιατι ειχε φαει σκαλωμα και δν ενιωθε καθολου.. τωρα παλι παω να δω τα μυνηματα αλλα κολλαει και δεν μπαινει.. τρωει σκαλωμα για 1-2 δευτερολεπτα και νεκρωνει και μετα οκ.. μετα παλι το ιδιο! φοραω την τελευταια εκδοση.. C1.. updated δηλαδη... εκανα και hard reset πριν κανα δυο μηνες γιατι του χα βαλει μερικα προγραμματκαια πανω και γενικα ειχε γ@%@%θει το κινητο.. αντε να βγει αντροιντ αλλιως θα το πεταξω η θα το χαρισω σε κανενα πιο υπομεντικο :lol: Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 Παιδια εκανα overclock στο 1GHZ με το crystal και πραγματικα το κινητο μου ειναι λες κ εχω αγορασει καινουργιο! ευχαριστω πολυ! Αν εχουμε τιποτα νεοτερα απο android η οτιδηποτε αλλο μην διστασετε να το πειτε! Παράθεση Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theoulis Δημ. December 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2010 για το overclock..ανοιγω το odin κλεινω το κινητο και το ανοιγω σε downloading mode, αλλα οταν συνδεεω το usb μου βγαζει την κλασσικη αυτοματη εγκατασταση των windows αλλα δεν το κανει install με αποτελεσμα να μν το διαβαζει... εχει κανεις καμοια λυση?(windows xp btw) ty in advance Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 παιδες εμενα αυτες τις μερες μου κλεινει ξαφνικα...οταν χτυπιεται απαλα η οταν το εχω στην τσεπη του τζιν μου...τι να συνεβει? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taz17 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 το κινητο δε τη παλευει.. μετα απο καμποσες φορες που προσπαθησα να μπω στα μυνηματα.. μπηκε και στην επιλογη που φαινονται ΟΛΑ τα μυνηματα.. μου βγαζει μαι επαφη μονο : αγνωστος αποστολεας! αμα παω στα εισερχομενα τα εχει κανονικα..αλλα σκορπια.. ηδλαδη με χρονολογικη σειρα! το κινητο ειναι τραγικο.......... :mad::mad::mad: Παράθεση Device: HTC Desire Radio: 32.49.00.32U_5.11.05.27 Rom:RCMix S v2.0 A2SD + BravoHboot Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 δικιο εχεις...εχουν βγει πολυ προβληματικα...εκανες hard reset? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
appache7 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 (edited) Παιδιά, μήπως υπάρχει κάποιος με τις γνώσεις, το χρόνο και τη διάθεση να φτιάξει έναν οδηγό βήμα-προς-βήμα για το overclock; Δεν έχω κάνει ποτέ φλασάρισμα και δεν ξέρω πώς. Θα το εκτιμούσα πολύ (και πολλοί άλλοι νομίζω). Ευχαριστώ!!:D EDITED: Νομίζω ότι το βρήκα! Αν δεν τα καταφέρω θα ξαναζητήσω βοήθεια! Μία ακόμη απορία ρε μάγκες! Στον odin, αριστερά που έχει κάτι option boxes, τι να τικάρω και τι όχι;;;;;;;;;;;; Edited December 22, 2010 by appache7 ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gandalf_the Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 χαιρετώ όλους τους χρήστες... έκανα σημερα τη διαδικασία του overclocking, και μέχρι στιγμής πάει όντως καλύτερα. παρατήρησα όμως στο αντίστοιχο site ότι υπήρχε τρόπος να αλλάζεις το theme στο background της κεντρικής σελίδας με τις εφαρμογές (και όχι μόνο). επειδή δεν έβγαλα και πολυ άκρη, μιας και το site ήταν στα ισπανικά, υπάρχει κάποιος που να έχει καταλάβει τι περίπου πρέπει να γίνει γι'αυτό?? ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
appache7 Δημ. December 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2010 Παιδιά έχω πρόβλημα. Κατέβασα το odin που είχε ποστάρει ένας φίλος κανα δυο σελίδες πριν, του έχω βάλει όλες τις επιλογές σωστά σύμφωνα με ένα tutorial που είχε γραφτεί πολλέεεεες σελίδες πριν. 1) Πατάω volume down+camera+ενεργοποίηση, ανοίγει και μου γράφει downloading... 2) Στο odin, πάνω αριστερά μου γράφει com16. 3) Πατάω Start και δεν κάνει τίποτα. Δεν μου βγάζει error ή κάτι, απλά δεν κάνει τίποτα. Σαν να μη το πάτησα ποτέ. Τι να κάνω; Το δοκίμασα πολλές φορές, μάταια όμως. Έχω τα vista και τον Odin2. PLEASE HELP!!! :cry::cry::cry::cry::(:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loa Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 ρε παιδια απο αυτη τη σελιδα http://samsungi8320.wordpress.com/category/limo-rom/ μπορει να βοηθησει καποιος οσο αφορα τους χαρτες.... πως μπορω να τους εγκαταστησω??... να μου δωσει 2-3 βηματα γιατι δεν καταλαβαινω απολυτως τιποτα:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gandalf_the Δημ. December 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2010 σε συνέχεια προηγούμενου post, θα'θελα πολύ να παί3ει το overclocking. δυστυχώς μετά από λίγο απλά κόλλησε το κινητό και δεν αποκρίνεται καθόλου...με παίρνουν τηλέφωνο χτυπάει αλλά το κινητό δεν παίρνει χαμπάρι!!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Παιδιά Καλημέρα μόλις πάω να γράψω βίντεο κρασαρει το τηλ και πρέπει να βγάλω την μπαταρία έχω περάσει το tar με το 1gh το έχει πάθει κανείς αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Εμένα απλά αν το γυρίσω σε βίντεο κρασάρει η εφαρμογη της κάμερας γενικότερα , ουτε φώτο ούτε τπτ μετά. πάπαλα. Οπότε το αφήνω φώτο και όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 μεσα απο τα σχολια μας σε αυτο το τοπικ καταλαβα οτι αυτα τα μοντελα ειναι πραγματικα πολυ προβληματικα κινητα...εγω δεν το εχω ουτε ενα χρονο και θελω να το αλλαξω:( λεω να παρω ενα android...ειναι τα καλυτερα που υπαρχουν... απορω αν η vodafone αμα φερει Μ2 και Η2 αν θα κανει καμια βελτιωση Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Δε θα το ρίσκαρα ποτέ ξανά με 360 συσκεύη. Απλά ας παραδεχτούμε ότι την πατήσαμε , συμβαίνει και στους καλύτερους :p Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και ένα καλό firmware σύντομα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxegonos Δημ. December 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2010 Ξέρει κανένας που μπορώ να βρώ official I8320BUJC1 firmware ή αν ακυρώνετε η εγγύηση τώρα που φοράω το Crystal.tar με το overclock ? Γίνετε μέσω του pcstudio να γυρίσω πίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts