Jump to content

loa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    35
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About loa

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

loa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. loa

    Sony Xperia T

    Εχω παρα πολυ μεγαλη χρηση ram ενω δεν εχω και τοσο πολλες εφαρμογες.. Καμια βοηθεια για περιορισω τη χρηση της; Συμφωνα με το clean master ειναι γυρω στο 77% Ευχαριστω εκ των προτέρων :-)
  2. loa

    Sony Xperia T

    Παιδιά μια βοήθεια στο nooba παρακαλώ :p... Έχω το μισό και παραπάνω αποθηκευτικό χώρο ελεύθερο και έχω χρήση RAM στο 81% το οποίο νομίζω αν είχα διαβάσει καλά σε παλαιότερες αναρτήσεις ευθύνεται για το κρασάρισμα εφαρμογών. Τι μπορώ να κάνω;
  3. loa

    Sony Xperia T

    Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Καταρχήν εμένα μετά την έκδοση 4.3 μ έχουν κρασάρει 2-3 εφαρμογές(Opera,Cut the Rope, Viber). Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει οι εμπειρότεροι ελπίζω να με διαφωτίσουν. Εκείνο που με ζορίζει πιο πολύ από όλα πάντως είναι το Wi-fi. Πηγαίνω στο παραδίπλα δωμάτιο από κει που είναι το rooter και δεν έχω σήμα. Επίσης πολλές φορές με πετάει ενώ είμαι συνδεδεμένος. Έχω κάρτα Q και πολλές φορές το σήμα δεν είναι καλό. Παίζει ρόλο και αυτό; Γιατί έχω ακούσει ότι το σήμα του Wi-fi εξαρτάται και από το άλλο σήμα :p
  4. To βάζω σε downloading mode, το συνδέω και δεν το διαβάζει . Δεν φαίνεται καθόλου στο odin .
  5. Ρε σεις συνδέω το κινητό με το pc και το odin δεν μου το διαβάζει . ξέρει κανείς γιατί και πως θα το φτιάξω ;
  6. Κάτσε λίγο αδελφέ , συνδέω την κάρτα με το card reader ανοίγω το EaseUS Partition Master , διαγράφω τα 2 etx4 που έχω και κρατάω το fat32 όπως είναι . Ανοίγω μετά το odin και φλασσάρω αυτό που μας είπες . Μετά συνδέω πάλι την κάρτα με το pc μέσω card reader και κάνω copy paste μέσα στον φάκελο της κάρτας το αρχείο που μας έδωσες; Μια απάντηση pls και μια αντικατάσταση αν είναι δυνατόν στο νεκρό link .
  7. Παιδιά μια ερώτηση... Στα καλά καθούμενα φρίκαρε το wi-fi μου και δεν βρίσκει κανένα δίκτυο... Η μόνη αλλαγή που έκανα αυτό το διάστημα ήταν να κατεβάσω τον επεξεργαστή από τα 800 mHz στα 550 mHz το οποίο βέβαια δεν νομίζω να έχει και κάποια σημασία.. Το έκλεισα και το ξανάνοιξα το κινητό αλλά πάλι τίποτα... Καμιά λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)
  8. Το βίντεο που έχει έιναι για το παλίο versions όποιος ξέρει ας help γιατί μπερδέψαμε τα μπούτια μας
  9. ρε παιδια απο αυτη τη σελιδα http://samsungi8320.wordpress.com/category/limo-rom/ μπορει να βοηθησει καποιος οσο αφορα τους χαρτες.... πως μπορω να τους εγκαταστησω??... να μου δωσει 2-3 βηματα γιατι δεν καταλαβαινω απολυτως τιποτα:wacko:
  10. Παιδιά μήπως έχεις κάποιος κανένα νέο για Android??? Αυτό είναι το πιο σημαντικό νομίζω:)
  11. χίλια ευχαριστώ φίλε:)
  12. ενα link για να κατεβασω το pc studio δεν μπορω να το βρω.... ελεος!!!
  13. ρε παιδια τι πρεπει να πατησω για να κανω reset?... αηδια το θεμα με τα μηνυματα:wacko:
  14. Αν θα μπορουσε καποιος να βοηθησει θα ηταν κατι απιστευτα χρησιμο για ολους και θα ειναι σαν να ειχαμε στα χερια μας αλλο κινητο. Αν μπορει καποιος να βοηθησει:)
×
×
  • Create New...