caveman21 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Παιδιά πως θα σταματήσω να κάνει περιστροφη η οθόνη; Εχω 3GS με ios4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Παιδιά πως θα σταματήσω να κάνει περιστροφη η οθόνη; Εχω 3GS με ios4 Πάτα 2 φορές το home button, σύρε αριστερά την μπάρα που θα εμφανιστεί και εκεί θα δεις το εικονίδιο που κλειδώνει την περιστροφή της οθόνης. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Πάτα 2 φορές το home button, σύρε αριστερά την μπάρα που θα εμφανιστεί και εκεί θα δεις το εικονίδιο που κλειδώνει την περιστροφή της οθόνης. Sent from my iPhone using Tapatalk Thanks bro. Και κάτι ακόμα, από τότε που έβαλα το ιοσ4 δεν μπορώ να μπω στο Ίντερνετ, ξέρει κανείς τι να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 (edited) Βγήκε καινούρια έκδοση iTunes 10.0 Την κατεβάζω άφοβα?:!: edit: ερώτηση: αν κάνω reset all settings τι ακριβώς γίνεται? Διαγράφεται κανένα δεδομένο? Edited September 4, 2010 by eatmydust Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Βγήκε καινούρια έκδοση iTunes 10.0 Την κατεβάζω άφοβα?:!: edit: ερώτηση: αν κάνω reset all settings τι ακριβώς γίνεται? Διαγράφεται κανένα δεδομένο? Ναι την βάζεις άφοβα. ;) Για το δευτερο που ρωτας δε γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 (edited) edit: ερώτηση: αν κάνω reset all settings τι ακριβώς γίνεται? Διαγράφεται κανένα δεδομένο? Η συγκεκριμένη επιλογή δεν διαγράφει δεδομένα από το τηλέφωνο παρά μόνο επαναφέρει τις αρχικές ρυθμίσεις. Μπορείς να το κάνεις άφοβα εάν δεν είναι JB η συσκευή σου. Εάν είναι απόφυγε το όπως ο διάολος το λιβάνι καθώς το κινητό σου θα κολλήσει κατά 99% και μόνο με restore σε dfu mode θα επανέλθει, πράμα που δεν νομίζω ότι επιθυμείς να συμβεί. Περισσότερες πληροφορίες : iPhone: Basic troubleshooting Thanks bro. Και κάτι ακόμα, από τότε που έβαλα το ιοσ4 δεν μπορώ να μπω στο Ίντερνετ, ξέρει κανείς τι να κάνω; Δοκίμασε να επαναφέρεις τις ρυθμίσεις δικτύου από την σχετική επιλογή reset network settings. iPhone Wi-Fi/EDGE problems? Reset network settings Edited September 4, 2010 by DjArte Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Το έκανα αλλά τίποτα. Κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Το έκανα αλλά τίποτα. Κάτι άλλο; Να βαλεις τις ρυθμισεις του wifi στο static και να τις περασεις χειροκινητα......ισως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Να βαλεις τις ρυθμισεις του wifi στο static και να τις περασεις χειροκινητα......ισως; δεν ειναι το wifi τις ρυθμίσεις απο vodafone που θα τισ βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 δεν ειναι το wifi τις ρυθμίσεις απο vodafone που θα τισ βρω; MMS, GPRS, GPRS via proxy, 3G και Tethering - Firmware 3.x Πήγαινε στις ρυθμίσεις 3G στο post #5 αν και θα έπρεπε να στις περάσει αυτόματα μέσω iTunes... Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos78 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Τα φωτα σας παρακαλω.Μετα απο συγχρονισμο με το itunes μου αφαιρεθηκαν ολες οι εφαρμογες απο το installous στο τηλεφωνο.Υπαρχει γυρισμος για τις εφαρμογες η χαθηκαν οριστικα κ αντε ξανα απ την αρχη?.......:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caveman21 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 MMS, GPRS, GPRS via proxy, 3G και Tethering - Firmware 3.x Πήγαινε στις ρυθμίσεις 3G στο post #5 αν και θα έπρεπε να στις περάσει αυτόματα μέσω iTunes... Ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Τα φωτα σας παρακαλω.Μετα απο συγχρονισμο με το itunes μου αφαιρεθηκαν ολες οι εφαρμογες απο το installous στο τηλεφωνο.Υπαρχει γυρισμος για τις εφαρμογες η χαθηκαν οριστικα κ αντε ξανα απ την αρχη?.......:( Κάθε φορά πριν κάνεις συγχρονισμό με itunes θα πατας δεξι κλικ και transfer purchases... Για να μεταφερθούν οι εφαρμογές στο itunes. Μετά κάνεις άφοβα sync. Τώρα πάει, χάθηκαν...εκτός αν υπάρχουν στον κάδο ανακύκλωσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos78 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Κάθε φορά πριν κάνεις συγχρονισμό με itunes θα πατας δεξι κλικ και transfer purchases... Για να μεταφερθούν οι εφαρμογές στο itunes. Μετά κάνεις άφοβα sync. Τώρα πάει, χάθηκαν...εκτός αν υπάρχουν στον κάδο ανακύκλωσης... Δυστηχως στον καδο ανακυκλωσης υπηρχαν μονο εφαρμογες απο το itunes.Εν τελη στο installous πρεπει να ειναι τσεκαρισμενος ο συγχρονισμος με το itunes η οχι.Εγω παντως δεν το ειχα τσεκαρισμενο.Λες γι αυτο να εφαγα την φολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Δυστηχως στον καδο ανακυκλωσης υπηρχαν μονο εφαρμογες απο το itunes.Εν τελη στο installous πρεπει να ειναι τσεκαρισμενος ο συγχρονισμος με το itunes η οχι.Εγω παντως δεν το ειχα τσεκαρισμενο.Λες γι αυτο να εφαγα την φολα? Να το έχεις τσεκαρισμένο εκείνο αλλά δε φταιει αυτό. Το transfer purchases να κάνεις πάντα. Μετα τα μεταφέρει στο itunes και δεν εχεις κανένα πρόβλημα με τον συγχρονισμό. Αν δε το κάνεις τότε όλα τα κατεβασμένα από installous χανονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos78 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Να το έχεις τσεκαρισμένο εκείνο αλλά δε φταιει αυτό. Το transfer purchases να κάνεις πάντα. Μετα τα μεταφέρει στο itunes και δεν εχεις κανένα πρόβλημα με τον συγχρονισμό. Αν δε το κάνεις τότε όλα τα κατεβασμένα από installous χανονται. Εγινε φιλε μου σε ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 (edited) Να το έχεις τσεκαρισμένο εκείνο αλλά δε φταιει αυτό. Το transfer purchases να κάνεις πάντα. Μετα τα μεταφέρει στο itunes και δεν εχεις κανένα πρόβλημα με τον συγχρονισμό. Αν δε το κάνεις τότε όλα τα κατεβασμένα από installous χανονται. Το transfer purchases που ειναι ακριβως, σε ποιο προγραμμα, στο τηλεφωνο ή στο itunes? Pε παιδια εχω και το εξης προβλημα. Σημερα εβαλα το itunes_10 (Χ64) Εχω win7 64bit και iphone 3GS 4.0.1 j/b Για ποιο λογο μου βγαζει το μηνυμα στην παρακατω φωτο? [ATTACH]17025[/ATTACH] Edited September 5, 2010 by singer συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Το transfer purchases που ειναι ακριβως, σε ποιο προγραμμα, στο τηλεφωνο ή στο itunes? Στο itunes στο pc είναι. Μόλις συνδεθεί επιτυχώς το iphone, πατας δεξι κλικ εκεί που λέει "Iphone" ή όπως έχεις ονομάσει να αναγνωρίζει το iphone σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasM77 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Καλησπερα,αντιμετωπιζω το εξης προβλημα,ενω η συσκευη μου λειτουργει κανονικα και απροβληματιστα,σημερα ανακαλυψα οτι για καποιο λογο,δεν μπορω να γραψω ελληνικους χαρακτηρες.Ενω λατινικους γραφω μια χαρα,και mails και sms,οταν το γυρισω στα ελληνικα δεν.Το τηλεφωνο ειναι iPhone 4 16GB,φοραει 4,0,1 jb...Καμια ιδεα?Θελω οπωσδηποτε να αποφυγω το restore,καθως δεν μπορω με τπτ στον κοσμο να κατσω να ξαναστησω τα cydia apps,τα resoyrces και τα πακετακια,το βαριεμαι οσο τπτ... Σας ακουω και ελπιζω να μην σας κουρασα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Καλησπερα,αντιμετωπιζω το εξης προβλημα,ενω η συσκευη μου λειτουργει κανονικα και απροβληματιστα,σημερα ανακαλυψα οτι για καποιο λογο,δεν μπορω να γραψω ελληνικους χαρακτηρες.Ενω λατινικους γραφω μια χαρα,και mails και sms,οταν το γυρισω στα ελληνικα δεν.Το τηλεφωνο ειναι iPhone 4 16GB,φοραει 4,0,1 jb...Καμια ιδεα?Θελω οπωσδηποτε να αποφυγω το restore,καθως δεν μπορω με τπτ στον κοσμο να κατσω να ξαναστησω τα cydia apps,τα resoyrces και τα πακετακια,το βαριεμαι οσο τπτ... Σας ακουω και ελπιζω να μην σας κουρασα... Ρυθμίσεις --> Γενικά --> Πληκτρολόγιο --> διεθνή πληκτρολόγια. Εκεί πρόσθεσε τα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antreasM77 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 (edited) οχι,δεν με καταλαβες,το εχω ηδη προσθεσει,παταω το κουμπακι για να γυρισει απο λατινικα σε ελληνικα,βλεπω ελληνικο πληκτρολογιο,παταω,κανει την μεγενθυση και καλα οτι το εχω πατησει,αλλα δεν γραφει! πωπω,με ειχε πιασει μεγαλο αγχος...λοιπον,μολις το ανακαλυψα...Ειχα περασει ενα πακετακι απο το cydia το οποιο λεγεται Disable Auto Corection το οποιο υποτιθεται οτι σταματαγε να σου πεταει την προβλεψη λεξεων στα μηνυματα,το οποιο ομως ετσι κι αλλιως δεν λειτουργουσε.Το απεγκατεστησα και ολα κομπλε.Ευχαριστω minovg για την απαντηση... Edited September 6, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,δεν είναι chatroom! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 πωπω,με ειχε πιασει μεγαλο αγχος...λοιπον,μολις το ανακαλυψα...Ειχα περασει ενα πακετακι απο το cydia το οποιο λεγεται Disable Auto Corection το οποιο υποτιθεται οτι σταματαγε να σου πεταει την προβλεψη λεξεων στα μηνυματα,το οποιο ομως ετσι κι αλλιως δεν λειτουργουσε.Το απεγκατεστησα και ολα κομπλε.Ευχαριστω minovg για την απαντηση... Αυτή η λειτουργία δεν υπάρχει ούτως ή άλλως στο iPhone, στην έκδοση 4?:shock::blink: Εγώ πάντως την έχω σε iPhone 3GS. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Αυτή η λειτουργία δεν υπάρχει ούτως ή άλλως στο iPhone, στην έκδοση 4?:shock::blink: Εγώ πάντως την έχω σε iPhone 3GS. Υπάρχει και στο 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, Settings > General > Keyboard > Auto-Correction > On/Off Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuz10n Δημ. September 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2010 Τα φωτα σας παρακαλω.Μετα απο συγχρονισμο με το itunes μου αφαιρεθηκαν ολες οι εφαρμογες απο το installous στο τηλεφωνο.Υπαρχει γυρισμος για τις εφαρμογες η χαθηκαν οριστικα κ αντε ξανα απ την αρχη?.......:( εμενα οταν παταω sync δε τα αφαιρει.. αλλα νομιζω οτι οταν μου εβγαλε να κανει αυτοματα transfer purchases την πρωτη φορα που το βαλα του ειπα ναι και απο τοτε το κανει... Παράθεση SpringBored... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts