Jump to content

vagos78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vagos78

  • Ημ. Γέννησης 14/02/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

vagos78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Και αυτην επιλογη που μου λες εχω επιλεξει,και αλλαγη θυρας usb, αλλα παλι τα ιδια κανει.
  2. Kαποια βοηθεια παιδια.O υπολογιστης μου αναγνωριζει κανονικα το τηλεφωνο οταν το συνδέω με το καλωδιο usb, με το lg pc suite εχω θεμα,δεν αναγνωριζει οτι συνδεθηκε το καλωδιο usb.Mεσο συνδεσης με wifi συνδεεται με το pc suite.Tους drivers του εχω περασει κανονικα στο pc.
  3. Εχω περασει την συγκεκριμενη ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=953078 με ραδιο 5.51,εχει ελληνικο μενου μου φαινεται αρκετα γρηγορη,απλο και πολυ ομορφο γενικα το windows 7 περιβαλλον,οσο για τον κωδικο απο το μαρκετ ονοματεπώνυμό και τηλεφωνο μου ζητησαν,χωρις να ρωτησουν πια συσκευη εχω,σε πεντε λεπτα μου εδωσαν τον κωδικο χωρις κανενα προβλημα.
  4. Καλησπέρα παιδιά κατά την γνώμη σας ποια android nand rom με η χωρίς sense βρίσκετε καλύτερη όσο αφορά το θέμα της μπαταρίας?
  5. Καλησπέρα παιδιά έχω περάσει 4 διαφορετικές ωμεγα ρομς στο τηλέφωνο αλλά καμμιά δεν συγχρονιζει τα δεδομένα του καιρού.χρειαζετε κάποια extra ρύθμιση?
  6. Τελικά αναθμισα μέσω ovi και περαστικε η Άννα χωρίς να χάσω τα ελληνικά.:rolleyes::D.
  7. Eαν να περασω την αννα μεσο ovi το κινητο εχει product code 059D427 cosmote my view και τα ρεστα αρα και ελληνικο της κοσμοτε θα χαθουν τα ελληνικα απο το τηλεφωνο?Εκδοση λογισμικου εχει 014.002 και δεν μου βρισκει αλλη αναβασμιση.Εχω κατεβασει και τον φοινικα την τελευταια εκδοση αλλα μολις παω να τον τρεξω μου γραφει ΄install nokia dogle and try to start application again'.Τι μου προτεινετε να κανω?
  8. Περασαν απο τα χερια μου στο παρελθον Ericsson νοκια.Τα 2 τελευταια κινητα που ειχα ηταν ενα νοκια ν79 κ htc hd.Οταν ηρθε στα χερια μου το iphone κολλησα με δαυτο.Δεν ξερω αυτο το κινητο ειναι μεγαλη αρρωστια.....:D.Apple δαγκωτο απο εμενα.:)
  9. Με την new bootrom ποια η διαφορα?Π.χ θα γινει το τηλεφωνο πιο γρηγορο?
  10. Καλησπερα παιδια.Υπαρχει καποιος σοβαρος λογος καποιο πλεονεκτημα της 4.1 εναντι της 4.0.1 j/b σε 3gs ετσι ωστε να ανεβω στην 4.1 και να κανω το j/b.
  11. Δυστηχως στον καδο ανακυκλωσης υπηρχαν μονο εφαρμογες απο το itunes.Εν τελη στο installous πρεπει να ειναι τσεκαρισμενος ο συγχρονισμος με το itunes η οχι.Εγω παντως δεν το ειχα τσεκαρισμενο.Λες γι αυτο να εφαγα την φολα?
  12. Τα φωτα σας παρακαλω.Μετα απο συγχρονισμο με το itunes μου αφαιρεθηκαν ολες οι εφαρμογες απο το installous στο τηλεφωνο.Υπαρχει γυρισμος για τις εφαρμογες η χαθηκαν οριστικα κ αντε ξανα απ την αρχη?.......:(
×
×
  • Create New...