matmark Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 αυτο φιλε μου κανει back up και τις επαφες του τηλεφωνου? επειδη το εκανα προσφατα ναι κανει και τις επαφες δεν εχασα τπτ απο επαφες Παράθεση LG GT 505/// IPHONE 4S 16GB BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 ωραια. σευχαριστω για την βοηθεια να εισαι καλα. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matmark Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Καμία ιδέα στην παραπάνω ερωτηση Παράθεση LG GT 505/// IPHONE 4S 16GB BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Καμία ιδέα στην παραπάνω ερωτηση προσπαθησες να κανεις πληρης απεγκατασταση του itunes reboot το pc και ξανα εγκατασταση ? αν δεν το εχεις κανει δοκιμασε Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 εμενα για καποιο λογο δεν μου βγαζει στο itunes apps στο library γραφει μονο music movies tv shows radio δεν εχει τα apps οπως εχει εσενα... εαν θες φοτο πες να σου στειλω pm γιατι δεν με αφηνει να την κανω post και επισης οταν παταω το itunes store μου crashari ολο το itunes και μου τι κλεινει... καμια ιδεα ? για να σου εχει οποιαδηποτε επιλογη στα tabs θα πρεπει να εχεις εστω και ενα πχ app, ringtone, podcast, ibooks, αλλιως δεν ειναι διαθεσιμη η επιλογη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 Ποια ένταση αυξομειώνει αυτή η μπάρα; Το δοκίμασα εν ώρα κλήσης ή όταν είμαι στη Home Screen αλλά δεν αλλάζει κάτι σε καμία ένταση(ούτε της έντασης κλήσης ούτε της έντασης του ακουστικού)... Επίσης, δε μου εμφανίζει το κουμπάκι δίπλα από την μπάρα έντασης:X η συγκεκριμενη επιλογη ειναι χειριστηριο του ipod για αυξομειωση της εντασης :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 αυτο φιλε μου κανει back up και τις επαφες του τηλεφωνου? αυτο το backup δεν διαφερει σε τιποτε απο το backup που παιρνει η συσκευη σου κατα την συνδεση με το itunes, καθως και μεσω του icloud οταν ειναι επιλεγμενο . :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matmark Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 για να σου εχει οποιαδηποτε επιλογη στα tabs θα πρεπει να εχεις εστω και ενα πχ app, ringtone, podcast, ibooks, αλλιως δεν ειναι διαθεσιμη η επιλογη :) εννοεις product τις apple ? εαν ναι εχω iphone, αλλα το εκανα απεγκατασταση και και παλι εγκατασταση και παλι δεν μπορω να κανω sync τα apps Παράθεση LG GT 505/// IPHONE 4S 16GB BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 εννοω πως εαν δεν εχεις κατεβασει εστω κι ενα free app δεν θα σου εχει την επιλογη apps στο itunes.. http://farm8.staticflickr.com/7191/6848186796_07051f97b6.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matmark Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Αυτο λέω έχω κατεβάσει αρκετα αλλα δεν δείχνει τιποτα Παράθεση LG GT 505/// IPHONE 4S 16GB BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 μου φαινεται παραξενο. κανε διαγραφη το itunes.. και κατεβασε το τελευταιο απο http://www.apple.com, δεν θα διαγραφει τιποτε απο τις βιβλιοθηκες σου, αφου το διαγραψεις δες εαν εχει μεινει καποιο προγραμμα απο apple και διεγραψε τα και αυτα (quicktime, bonjour, etc).. και μετα κανε εγκατασταση θα πρεπει επισης να κανεις τα εξης: 1) itunes - store - authorize computer 2) itunes - file - purchases transfer λογικα θα συγχρονιστουν τα apps απο τη συσκευη σου στο itunes.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 δεν θα διαγραφει τιποτε απο τις βιβλιοθηκες σου Είσαι σίγουρος γι' αυτό; Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matmark Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Είσαι σίγουρος γι' αυτό; Επειδη το έφτιαξα τελικα αλλα ότι backup είχα πριν το σβυσω τα έχασα όλα Παράθεση LG GT 505/// IPHONE 4S 16GB BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Είσαι σίγουρος γι' αυτό; ναι ειμαι απολυτα σιγουρος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Επειδη το έφτιαξα τελικα αλλα ότι backup είχα πριν το σβυσω τα έχασα όλα δεν εχει λογικη αυτο που λες, τι εννοεις εχασες το backup; εκανες itunes - store - authorize computer; εαν πας itunes - edit - preferences - general - device δεν υπαρχει κανενα backup;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 δεν εχει λογικη αυτο που λες, τι εννοεις εχασες το backup; εκανες itunes - store - authorize computer; εαν πας itunes - edit - preferences - general - device δεν υπαρχει κανενα backup;; Και εγώ έχω την εντύπωση ότι άμα κάνεις uninstall χάνεις libraries, backup (αν δεν τα έχεις κρατήσει κάπου αλλού) κτλ... Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 (edited) Και εγώ έχω την εντύπωση ότι άμα κάνεις uninstall χάνεις libraries, backup (αν δεν τα έχεις κρατήσει κάπου αλλού) κτλ... προς ενημερωση των μελων τα αρχεια μας σωζονται στα παρακατω locations: Mac OS X: /Users/username/Music/iTunes/ Windows XP: C:\Documents and Settings\username\My Documents\My Music\iTunes\ Windows Vista: C:\Users\username\Music\iTunes\ Windows 7: C:\Users\username\My Music\iTunes\ ενω το προγραμμα itunes εγκαθίσταται στο program files μπορουμε να διαγραψουμε με ασφαλεια οταν εχουμε προβληματα (apple support) τα παρακατω προγραμματα χωρις να χασουμε καποιο απο τα αρχεία μας :) iTunes QuickTime Apple Software Update Apple Mobile Device Support Bonjour Apple Application Support (iTunes 9 or later) Edited March 19, 2012 by DINFUN Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masque Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 παιδια καλησπερα σας! δεν εχω εγω το iphone αλλα η κοπελα μου. θελω να μας βοηθησετε σε κατι..δεν μπορω να ενεργοποιησω τις υπηρεσιες τοποθεσιας στις ρυθμισεις. δηλαδη το "διακοπτακι" δεν πηγαινει στη θεση "on". διαφωτηστε με γιατι ειμαστε και οι 2 newbie. ευχαριστω εκ των προτερων. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Άνοιξε το google maps και κάτω αριστερά πάτησε στο συμβολο με το βελακι , θα πρέπει να είσαι σε wifi την πρώτη φορά για να κλειδώσει η θέση σας. Η συσκευη είναι jailbroken; Εάν έχετε κατεβάσει *****ed navigator το πρόβλημα μπορει να συνεχισει, παίζει ρόλο τι κατεβάσατε κι απο που ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matmark Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Ρε παιδιά πηγα να κατέβασω την εφαρμογή msn και μου έβγαλε ότι δεν μπορω μέσω του Greek iTunes να το κατέβασω και απο τότε έχει κολλήσει στην επιφάνεια σε αναμονή και δεν βγαίνει με τίποτα καμία ηδεα; Παράθεση LG GT 505/// IPHONE 4S 16GB BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Κατέβασε την εφαρμογή απο το AppStore στο pc και μετα συγχρονισμο μήπως και ξεκολλήσει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matmark Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Μέσω iTunes εννοείς; Παράθεση LG GT 505/// IPHONE 4S 16GB BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Μέσω iTunes εννοείς; Ναι μέσω iTunes. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matmark Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 Εμένα με ενδιαφέρει να το διαγράψω ομως Παράθεση LG GT 505/// IPHONE 4S 16GB BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2012 θα πρεπει πρωτα να το κατεβασεις πρωτα και μετα να το διαγραψεις.. τωρα εισαι στην μεση .. εκτος εαν εχεις την διαθεση να κανεις restore και setup as new.. που δεν νομιζω... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts