giothesuper Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 πως περναω εφαρμογες και που παω στα itunes για να εγγραφω? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Μέσω του υπολογιστή σου, κάνοντας λήψη του προγράμματος iTunes έχεις πρόσβαση στο iTunes Store/AppStore. Στην iOS συσκευή σου μέσω του εικονιδίου App Store. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wnegro Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 το κινητο το έχεις κανει jb??? Αν όχι τότε αυτο μόνο σου εμφανίζει ,για μουσική και όλα τα αλλα τα κανεις μέσω iTunes . sent from my iPhone 4 via tapatalk . οχι δεν το εχω κανει jb ... υπαρχει κανενας τροπος που μπορω να το κανω (να δω τους φακελους) ισως καποιο αλλο προγραμμα? οπως επισης απο το τελευταιο itunes δεν μπορω να τραβηξω την μουσικη που εχω στην συσκευη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Φακέλους συστήματος δεν μπορείς να δεις. Άλλους φακέλους νομίζω πως ναι, υπάρχουν στο app store κάποια προγράμματα που σου δίνουν τέτοια δυνατότητα. Δεν μπορείς να μεταφέρεις μουσική απο το iPhone σε iTunes. Μόνο το ανάποδο μπορείς να κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2012 Ακόμα δυσκολεύομαι να κατανοήσω όλους αυτούς τους περιορισμούς. Μιλάμε για μια σχεδόν τέλεια συσκευή που κάνουν τα αδύνατα δύνατα για να την μειώσουν. Φίλε μου. Κανε jb την συσκευή σου για να δεις άσπρη μέρα (όσο γίνεται τέλος πάντων) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matmark Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 Υπάρχει κάτι σε gps δωρεάν κάπου η σε σπασμένο για IPhone 4s και που μπορω να τα βρω Παράθεση LG GT 505/// IPHONE 4S 16GB BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2012 'Οχι και η συζήτηση σταματάει εδώ μιας και απαγορεύεται βάση των ΟΠΧ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. February 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2012 φίλος μου σύνδεσε για πρώτη φορά το i-phone 4 με το i-tunes και από τότε έχει μειωθεί ο διαθέσιμος χώρος του τηλεφώνου μιλήσαμε τηλεφωνικά και μου είπε ότι δείχνει μέσα στο τηλέφωνο να έχει 650 τραγούδια ? πως μπορεί αυτά να τα σβήσει από το τηλέφωνο ? που βρίσκονται αυτά τα τραγούδια ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Η διαχείριση των τραγουδιών μπορεί να γίνει μόνο μέσω iTunes. Απο εκεί επιλέγει τι να μεταφερθεί στο κινητό και τι όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelo1 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Γειά σας! Πρίν μερικές μέρες απόκτησα και εγώ ένα iphone 4.Δεν είναι jailbreaked και ούτε σκέφτομαι να το σπασω! θέλω λοιπόν τα φώτα σας γιατί είμαι καινούργιος στα iphone κτλ κτλ.. 1)υπάρχει καμία εφαρμογή Silent Toggle Widget όπως είχα στο παλιό μου Android?Να μην χρειάζεται κάθε φορά να πατάω το διακοπτάκη που έχει δίπλα! 2)Λόγω που σερφάρω αρκετά μήπως θα πρέπει να κατεβάσω κάποιο αντιβιοτικό?και αν,ποιό? 3)Πώς μπορώ να κάνω μεταφορά ή μάλλον αντιγραφή των επαφών μου στην Κάρτα Σιμ,γιατί ο μη γένοιτο γίνει κάτι μην χάσω και όλα τα τηλέφωνα που έχουν αποθηκέυτει στο κινητό... φιλικά, Αγγελος!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Γειά σας! Πρίν μερικές μέρες απόκτησα και εγώ ένα iphone 4.Δεν είναι jailbreaked και ούτε σκέφτομαι να το σπασω! θέλω λοιπόν τα φώτα σας γιατί είμαι καινούργιος στα iphone κτλ κτλ.. 1)υπάρχει καμία εφαρμογή Silent Toggle Widget όπως είχα στο παλιό μου Android?Να μην χρειάζεται κάθε φορά να πατάω το διακοπτάκη που έχει δίπλα! 2)Λόγω που σερφάρω αρκετά μήπως θα πρέπει να κατεβάσω κάποιο αντιβιοτικό?και αν,ποιό? 3)Πώς μπορώ να κάνω μεταφορά ή μάλλον αντιγραφή των επαφών μου στην Κάρτα Σιμ,γιατί ο μη γένοιτο γίνει κάτι μην χάσω και όλα τα τηλέφωνα που έχουν αποθηκέυτει στο κινητό... φιλικά, Αγγελος!:) 1) δεν γινεται αν δεν εισαι jb 2) απο οτι εχω διαβασει δεν χρειαζεται 3) στο iphone δεν μπορεις να μεταφερεις επαφες στην καρτα sim Μεσω του itunes διαλεγεις που θελεις να αποθυκευσεις τις επαφες σου ωστε να μην χαθουν Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaphs Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 Πως και απο που μπορω να δω ( απο το imei ? ) ποτε ενεργοποιηθηκε η συσκευη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaphs Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Πως και απο που μπορω να δω ( απο το imei ? ) ποτε ενεργοποιηθηκε η συσκευη? anyone που να ξερει η να βοηθησει καπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 για το imei ακολούθησε την παρακάτω διαδρομή Settings > General > About κάνε σκρολ προς τα κάτω και θα το δεις http://support.apple.com/kb/HT1267 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ebola75 Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 το IOS υποστηρίζει προγράμματα torrent client ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 για ψάξε για αυτό iTransmission Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsfakianakis Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 για ψάξε για αυτό iTransmission καλημερα που το ψαχνεις αυτο? Παράθεση /Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 καλημερα που το ψαχνεις αυτο? στο cydia πρεπει να εισαι jb Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pidas Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Καλησπερα παιδια, Εχω το iphone 4 εκδοση 4.1 και jailbroken...εκανα φορματ στο pc windows vista κ μετα εβαλα το ιtunes κ προσπαθησα να κανω sync αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι θα μου σβησει ολες τις εφαρμογες κ την μουσικη...τις επαφες δεν τις προσπαθησα...εχω κανει log in καθως και authorize τον υπολογιστη στον λογαριασμο που εχω στο itunes...υπαρχει καποιος τροπος να κανω sync την μουσικη και τις εφαρμογες καθως και τις επαφες μου χωρις να σβηστουν??ειναι τα 3 πραγματα που με ενδιαφερουν γιατι τις φοτο μπορω να τις μεταφερω στον υπολογιστη και δεν με πειραζει κ να τις σβησει...σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια προκαταβολικα και ζητω συγγνωμη αν εχει ηδη αναφερθει..προσπαθησα να ψαξω αλλα χαθηκα μεσα στα ποστς.... Κωστας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 Καλησπερα παιδια, Εχω το iphone 4 εκδοση 4.1 και jailbroken...εκανα φορματ στο pc windows vista κ μετα εβαλα το ιtunes κ προσπαθησα να κανω sync αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι θα μου σβησει ολες τις εφαρμογες κ την μουσικη...τις επαφες δεν τις προσπαθησα...εχω κανει log in καθως και authorize τον υπολογιστη στον λογαριασμο που εχω στο itunes...υπαρχει καποιος τροπος να κανω sync την μουσικη και τις εφαρμογες καθως και τις επαφες μου χωρις να σβηστουν??ειναι τα 3 πραγματα που με ενδιαφερουν γιατι τις φοτο μπορω να τις μεταφερω στον υπολογιστη και δεν με πειραζει κ να τις σβησει...σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια προκαταβολικα και ζητω συγγνωμη αν εχει ηδη αναφερθει..προσπαθησα να ψαξω αλλα χαθηκα μεσα στα ποστς.... Κωστας κανε δεξι κλικ στο ονομα τις συσκευης σου στο itunes και επελεξε transfer purchases ετσι θα περαστουν ξανα η εφαρμογες στο itunes πιστευω και η μουσικη οσο για της επαφες δεν ξερω αλλα λογικα αν κανεις sync θα περαστουν κανονικα απο την στιγμη που υπαρχουν στο τηλεφωνο Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pidas Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 κανε δεξι κλικ στο ονομα τις συσκευης σου στο itunes και επελεξε transfer purchases ετσι θα περαστουν ξανα η εφαρμογες στο itunes πιστευω και η μουσικη οσο για της επαφες δεν ξερω αλλα λογικα αν κανεις sync θα περαστουν κανονικα απο την στιγμη που υπαρχουν στο τηλεφωνο θα περαστουν ολες η μονο αυτες που ειναι απο ιtunes?το λεω γιατι σχεδον ολες κ ειναι πολλες ειναι jailbroken.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2012 θα περαστουν ολες η μονο αυτες που ειναι απο ιtunes?το λεω γιατι σχεδον ολες κ ειναι πολλες ειναι jailbroken.... αυτες που ειναι τωρα στο τηλεφωνο σου , και απο το itunes και απο το installous αν εισαι jb και εχεις κατεβασει απο cydia το app sync Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOSGGGGGG Δημ. March 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2012 καλησπερα.πως μπορω να ενσωματωσω υποτιτλους σε αρχειο mp4 για ipod.ειμαι και jailbreak. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Αν έχεις Mac το iSubtitle είναι φοβερό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. March 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 θελω να κανω jailbrake το 4αρι μου. ειμαι σε 5.0.1. μπορει καποιος να μου δωσει το link με τις οδηγιες γιατι δεν το βρισκω? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts