doganos Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Με τί τα εχεις συγχρονίσει φιλε μου;Outlook ή κατι άλλο; :wacko: τις εφαρμογες του κινητου με το iTunes :wacko: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampirios Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 (edited) :wacko: τις εφαρμογες του κινητου με το iTunes :wacko: Ώπα επαφες νομισα ότι εγραφες...Στραβομαρα έχω...χεχε Απλά χωρίς να εχεις το κινητο συνδεδεμένο άνοιξε το iTunes και διέγραψε τες πηγαίνοντας στο apps.. Μετα σύνδεσε το κινητό και επέλεξε transfer purchases κάνοντας δεξί κλικ εκεί που δειχνει το ονομα του κινητου σου στη δεξιά μπάρα και κανε sync.. Ετσι θα μεταφερθούν οι εφαρμογές σου απο το iphone στο pc Edited February 19, 2011 by vampirios Παράθεση Από τα δεκάδες κινητά που αλλάζω κάθε μήνα,εντύπωση μου κάνει πάντα το..επόμενό μου:PP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Ευχαριστώ. Και κάτι τελευταίο. Στις φωτογραφίες, έχω 5 φακελους με φωτογραφιες μέσα +1 αλμπουμ καμερας +1 Βιβλιοθηκη. Την βιβλιοθήκη πώς γίνεται να την σβήσω; Και να κρατήσω μόνο τους άλλους φακελους; Δεν βρηκα κατι απο το iTunes. Στον φακελο που εχω τις φωτο στον υπολογιστη, δεν υπαρχει «βιβλιοθήκη» αλλά μονο οι ξεχωριστοι δικοι μου φακελοι Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Ευχαριστώ. Και κάτι τελευταίο. Στις φωτογραφίες, έχω 5 φακελους με φωτογραφιες μέσα +1 αλμπουμ καμερας +1 Βιβλιοθηκη. Την βιβλιοθήκη πώς γίνεται να την σβήσω; Και να κρατήσω μόνο τους άλλους φακελους; Δεν βρηκα κατι απο το iTunes. Στον φακελο που εχω τις φωτο στον υπολογιστη, δεν υπαρχει «βιβλιοθήκη» αλλά μονο οι ξεχωριστοι δικοι μου φακελοι Καλημέρα. Δεν μπορείς να σβήσεις την βιβλιοθήκη και να κρατήσεις μόνο τους φακέλους. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 (edited) Καλημέρα. Δεν μπορείς να σβήσεις την βιβλιοθήκη και να κρατήσεις μόνο τους φακέλους. Sent from my iPhone using Tapatalk Φωτογραφίες πώς μπορώ να σβήσω από την βιβλιοθήκη; Edit: Τελικά επέλεξα να κάνει sync μονο τους φακέλους που θέλω και απο 720 φωτογραφίες πήγε στις 320 στην βιβλιοθηκη. Κάτι είναι και αυτό . Edited February 20, 2011 by doganos Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. February 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2011 Φωτογραφίες πώς μπορώ να σβήσω από την βιβλιοθήκη; Edit: Τελικά επέλεξα να κάνει sync μονο τους φακέλους που θέλω και απο 720 φωτογραφίες πήγε στις 320 στην βιβλιοθηκη. Κάτι είναι και αυτό . Και μόνο έτσι μπορείς να σβήσεις, δεν γίνεται μέσα από το τηλέφωνο.. Πάντα για τις Photo που βάζεις με συγχρονισμό μέσω του iTunes. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 παιδια μια βοηθεια σχετικα με το προγραμμα Air Sharing!!!To ειδα ενδιαφερον σχετικα με αυτα που προσφερει και το αγορασα,αλλα διαπιστωνω οτι δεν βγαζω ακρη με τιποτα!!!!!!!!!Μπορει καποιος να βοηθησει?????Πως συνδεω την συσκευη με το pc ωστε να περναω μεσα αρχεια???? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parex Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 παιδια μια βοηθεια σχετικα με το προγραμμα Air Sharing!!!To ειδα ενδιαφερον σχετικα με αυτα που προσφερει και το αγορασα,αλλα διαπιστωνω οτι δεν βγαζω ακρη με τιποτα!!!!!!!!!Μπορει καποιος να βοηθησει?????Πως συνδεω την συσκευη με το pc ωστε να περναω μεσα αρχεια???? δες σχετικό βίντεο από δω... http://www.youtube.com/watch?v=pj81F6boo4E να χρησιμοποιείς το youtube μπορεί να σε βοηθήσει σε πολλά πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Το ειδα φιλε μου αφτο,ομως δυστηχως δεν βοηθαει γιατι γινεται σε apple ενω εγω εχω windows XP!!!:( Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. March 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2011 το βρηκα!!!!!!!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alipkok Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Καλημέρα σε όλους.Φίλος έφερε απο Αυστραλία το iphone στο οποίο μπήκε,όταν ήταν εκεί, sim απο πάροχο Αυστραλίας.Το θεμα είναι ότι τώρα δεν αναγνωρίζει τη sim απο Ελλάδα.Υπάρχει λύση;Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Καλημέρα σε όλους.Φίλος έφερε απο Αυστραλία το iphone στο οποίο μπήκε,όταν ήταν εκεί, sim απο πάροχο Αυστραλίας.Το θεμα είναι ότι τώρα δεν αναγνωρίζει τη sim απο Ελλάδα.Υπάρχει λύση;Ευχαριστώ Θα πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το iPhone που έχει ο φίλος σου. iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3G ή iPhone 4? Καθώς επίσης και ποια έκδοση firmware έχει. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Καλημέρα σε όλους.Φίλος έφερε απο Αυστραλία το iphone στο οποίο μπήκε,όταν ήταν εκεί, sim απο πάροχο Αυστραλίας.Το θεμα είναι ότι τώρα δεν αναγνωρίζει τη sim απο Ελλάδα.Υπάρχει λύση;Ευχαριστώ Δυστυχώς θα πρέπει να περιμένεις το firmware 4.3 για το iPhone σου για να μπορέσεις μέσα Απο την μέθοδο του jailbreak να το κάνεις unlock. Ας ελπίσουμε ότι στο σημερινό event θα ανακοινωθει κάποια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας!! Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 1) Μπορώ στο iPhone 4 να βαλω να χτυπάει ήχος διαφορετικός για κάθε άτομο που με πέρνει? 2) επίσης μπορώ να βάλω ringtones δικά μου εκτός απο το iTunes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 1) Μπορώ στο iPhone 4 να βαλω να χτυπάει ήχος διαφορετικός για κάθε άτομο που με πέρνει? 2) επίσης μπορώ να βάλω ringtones δικά μου εκτός απο το iTunes? Ναι εννοείται πως γίνεται. Για να βάλεις ήχο σε επαφή πατά Πανω στην επαφή που θές διάλεξε αλλαγές και μετά κουδουνισμα. Ενώ για τα ringtones δες εδω: http://www.ehow.com/how_2160460_custom-iphone-ringtones-free.html Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_gates Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Όταν πάρεις με το καλό άλλο iphone θα το κάνεις restore from back up στο δικό σου itune και ότι είχες στο προηγούμενο θα περαστεί στο τωρινό σου.. Αύριο θα το πάρω (επιτέλους) και θέλω να ρωτήσω επειδή θα το ενεργοποιήσω στον υπολογιστή μου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα πάλι για restore from back up σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniskyr Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 υπάρχει τρόπος να κάνω ομαδοποίηση των επαφων μου στο iphone? πχ οικογένεια , φίλοι ,συνάδερφοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 υπάρχει τρόπος να κάνω ομαδοποίηση των επαφων μου στο iphone? πχ οικογένεια , φίλοι ,συνάδερφοι Μόνο μέσω outlook (win) Addres book (Mac):) Τα φτιάχνεις εκεί, και τα συγχρονίζεις.. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2011 Πέρασα τις επαφές από ένα Nokia 6300 στο Outlook. Το θέμα δυστυχώς είναι ότι όταν τις πέρασα από το Outlook στο iPhone, δεν μου τις πέρασε όλες. πχ Έχω 3 αριθμούς κινητών περασμένους ως κινητά σε ένα όνομα αλλά στο iPhone μου εμφανίζει μόνο τον έναν από τους τρεις. Μπορεί να γίνει κάτι ώστε να περαστούν όλοι οι αριθμοί μιας επαφής στο iPhone? (διότι αριθμώ πάνω από 600 επαφές και είναι εξαιρετικά χρονοβόρο να αλλάζω σε κάθε μια τον τύπο του αριθμού ώστε να μου εμφανίζονται όλοι οι αριθμοί μιας επαφής στο iPhone) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Πέρασα τις επαφές από ένα Nokia 6300 στο Outlook. Το θέμα δυστυχώς είναι ότι όταν τις πέρασα από το Outlook στο iPhone, δεν μου τις πέρασε όλες. πχ Έχω 3 αριθμούς κινητών περασμένους ως κινητά σε ένα όνομα αλλά στο iPhone μου εμφανίζει μόνο τον έναν από τους τρεις. Μπορεί να γίνει κάτι ώστε να περαστούν όλοι οι αριθμοί μιας επαφής στο iPhone? (διότι αριθμώ πάνω από 600 επαφές και είναι εξαιρετικά χρονοβόρο να αλλάζω σε κάθε μια τον τύπο του αριθμού ώστε να μου εμφανίζονται όλοι οι αριθμοί μιας επαφής στο iPhone) Θα πρέπει να διορθώσεις την διάταξη των επαφών σου στον outlook. Εκει βρίσκεται το πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Θα πρέπει να διορθώσεις την διάταξη των επαφών σου στον outlook. Εκει βρίσκεται το πρόβλημα. Με λίγα λόγια μου λες να καθίσω να διορθώσω τους τύπους τηλεφώνων σε κάθε επαφή(να αντιστοιχίσω κάθε αριθμό σε διαφορετικό τύπο). Το θέμα είναι ότι αριθμώ πάνω από 600 επαφές και είναι απίστευτα χρονοβόρο. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Με λίγα λόγια μου λες να καθίσω να διορθώσω τους τύπους τηλεφώνων σε κάθε επαφή(να αντιστοιχίσω κάθε αριθμό σε διαφορετικό τύπο). Το θέμα είναι ότι αριθμώ πάνω από 600 επαφές και είναι απίστευτα χρονοβόρο. Θα το κανεις όμως μια φορά και θα έχεις για πάντα σωστές καταχωρήσεις. Το iPhone τις εμφανίζει όπως τις παίρνει απο τον outlook. Οπότε είναι το μόνο που δεν ευθύνεται. Προφανώς δεν συνεργάζεται σωστά το ΝΟΚΙΑ Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Θα το κανεις όμως μια φορά και θα έχεις για πάντα σωστές καταχωρήσεις. Το iPhone τις εμφανίζει όπως τις παίρνει απο τον outlook. Οπότε είναι το μόνο που δεν ευθύνεται. Προφανώς δεν συνεργάζεται σωστά το ΝΟΚΙΑ Sent from my iPhone using Tapatalk Σίγουρα είναι σωστό αυτό που λες. Δεν τίθεται θέμα μη σωστής συνεργασίας του Nokia με το Outlook. Απλά το Nokia δέχεται σε μια επαφή παραπάνω από ένα κινητό τηλέφωνο πχ ή τηλέφωνο σπιτιού. Συνεπώς, θα έλεγα ότι είναι παράλειψη του Outlook ίσως και του iPhone από τη στιγμή που δεν ξέρουμε αν θα δεχόταν δύο αριθμούς καταχωρημένους ως κινητά σε μια επαφή.;) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Σίγουρα είναι σωστό αυτό που λες. Δεν τίθεται θέμα μη σωστής συνεργασίας του Nokia με το Outlook. Απλά το Nokia δέχεται σε μια επαφή παραπάνω από ένα κινητό τηλέφωνο πχ ή τηλέφωνο σπιτιού. Συνεπώς, θα έλεγα ότι είναι παράλειψη του Outlook ίσως και του iPhone από τη στιγμή που δεν ξέρουμε αν θα δεχόταν δύο αριθμούς καταχωρημένους ως κινητά σε μια επαφή.;) Μα και στο iPhone μπορείς να καταχωρήσεις όσα τηλέφωνα θέλεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 Μα και στο iPhone μπορείς να καταχωρήσεις όσα τηλέφωνα θέλεις. Δεν μπορείς να έχεις 2 mobile πχ:rolleyes: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts