thanoslam Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Καλημέρα.Τελικά το VLC Player στο iPad παίζει ταινίες .mp4 χωρίς μετατροπή όχι .avi αλλά δεν μπορώ να βάλω υπότιτλους. Κατέβασε το av player να ηρεμήσεις. Παίζει τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Κατέβασε το av player να ηρεμήσεις. Παίζει τα πάντα. Είχες δίκιο τελικά,αξίζαν τα 2,69e.Εκ πρώτης όψεως πραγματικά ξεμπαιρδεύεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markospav Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 (edited) καλησπερα..θελω ενα προγραμμα το οποιο να υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους ? Edited May 22, 2014 by markospav Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 καλησπερα..θελω ενα προγραμμα το οποιο να υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους ? Και το VLC και το AVPlayer υποστηρίζουν Ελληνικούς υπότιτλους. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fia_Vic Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Παιδιά καλησπέρα, πριν καιρό είχα περάσει ενα φάκελο φωτογραφιών απο το pc στο iphone μεσω itunes. Θέλω τώρα να τον διαγράψω αλλά δε βρίσκω το πως. Απευθείας απο το κινητό δεν γίνεται. Πως μπορώ μέσω itunes? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Παιδιά καλησπέρα, πριν καιρό είχα περάσει ενα φάκελο φωτογραφιών απο το pc στο iphone μεσω itunes. Θέλω τώρα να τον διαγράψω αλλά δε βρίσκω το πως. Απευθείας απο το κινητό δεν γίνεται. Πως μπορώ μέσω itunes? :confused: Όπως επέλεξες τον φάκελο για να περαστούν οι φωτογραφίες μέσω του itunes, με τον ίδιο τρόπο θα το αφαιρέσεις μέσω itunes. Θα πας στην καρτέλα photos του itunes και θα ξετικάρεις το άλμπουμ που θες να διαγράψεις από το iphone. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fia_Vic Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Όπως επέλεξες τον φάκελο για να περαστούν οι φωτογραφίες μέσω του itunes, με τον ίδιο τρόπο θα το αφαιρέσεις μέσω itunes. Θα πας στην καρτέλα photos του itunes και θα ξετικάρεις το άλμπουμ που θες να διαγράψεις από το iphone. Είμαι εδώ αλλα δεν υπάρχει καπου ο φακελος που θελω να διαγραψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Είμαι εδώ αλλα δεν υπάρχει καπου ο φακελος που θελω να διαγραψω. Επέλεξε την 2η επιλογή, επιλεγμένοι φάκελοι, και από κάτω θα εμφανιστούν όλοι οι φάκελοι. Από εκεί θα επιλέξεις εσύ ποιους θες στο στο κινητό και ποιους όχι. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fia_Vic Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Επέλεξε την 2η επιλογή, επιλεγμένοι φάκελοι, και από κάτω θα εμφανιστούν όλοι οι φάκελοι. Από εκεί θα επιλέξεις εσύ ποιους θες στο στο κινητό και ποιους όχι. Το βρήηηηηηηκα!!! Χίλια ευχαριστω! :happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Καλησπέρα παίδες, Έχω ένα Iphone 4 περίπου 2 χρόνια, στο οποίο έχω αλλάξει 2 οθόνες λόγω πτώσης. Από χθες μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα : Αν μείνει για λίγη ώρα χωρίς να το πειράξεις δεν ανοίγει. Καλείς το τηλέφωνο και δεν χτυπάει όμως αυτός που καλεί ακούει κανονικά τον ήχο κλήσης δλδ δεν δείχνει ότι είσαι εκτός δικτύου ή ότι είναι κλειστό. Μετά κάνω reset (πατάω ταυτόχρονα το power button και home button) βγαίνει το μηλαράκι και όλα ΟΚ. Το περίεργο είναι ότι όταν κάνω reset δεν μου ζητάει κωδικό για ξεκλείδωμα της sim. Τι μπορεί να φταίει, γνωρίζει κανείς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 Καλησπέρα παίδες, Έχω ένα Iphone 4 περίπου 2 χρόνια, στο οποίο έχω αλλάξει 2 οθόνες λόγω πτώσης. Από χθες μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα : Αν μείνει για λίγη ώρα χωρίς να το πειράξεις δεν ανοίγει. Καλείς το τηλέφωνο και δεν χτυπάει όμως αυτός που καλεί ακούει κανονικά τον ήχο κλήσης δλδ δεν δείχνει ότι είσαι εκτός δικτύου ή ότι είναι κλειστό. Μετά κάνω reset (πατάω ταυτόχρονα το power button και home button) βγαίνει το μηλαράκι και όλα ΟΚ. Το περίεργο είναι ότι όταν κάνω reset δεν μου ζητάει κωδικό για ξεκλείδωμα της sim. Τι μπορεί να φταίει, γνωρίζει κανείς ? H συσκευή σου έχει ανάγκη επαναφοράς και στη συνέχεια setup as new. Δεν διακρίνω hardware πρόβλημα. Θα πρέπει να διασφαλίσεις τα δεδομένα γιατί θα γίνει πλήρης διαγραφή. Ακολούθησε τη διαδρομή Ρυθμίσεις - Γενικά - Επαναφορά - Περιεχόμενα και Ρυθμίσεις. Εάν συνεχίσουν τα προβλήματα στη συνέχεια θα πρέπει να τη δει τη συσκευή τεχνικός. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 H συσκευή σου έχει ανάγκη επαναφοράς και στη συνέχεια setup as new. Δεν διακρίνω hardware πρόβλημα. Θα πρέπει να διασφαλίσεις τα δεδομένα γιατί θα γίνει πλήρης διαγραφή. Ακολούθησε τη διαδρομή Ρυθμίσεις - Γενικά - Επαναφορά - Περιεχόμενα και Ρυθμίσεις. Εάν συνεχίσουν τα προβλήματα στη συνέχεια θα πρέπει να τη δει τη συσκευή τεχνικός. :) DinFun όταν λες δεδομένα εννοείς επαφές και φωτογραφίες. Οι εφαρμογές θα διαγραφούν όλες μάλλον. Αφού ακολουθήσω τη διαδρομή αυτή, πως θα κάνω το setup as new? Ευχαριστώ για τη βοήθεια σου DinFun. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2014 DinFun όταν λες δεδομένα εννοείς επαφές και φωτογραφίες. Οι εφαρμογές θα διαγραφούν όλες μάλλον. Αφού ακολουθήσω τη διαδρομή αυτή, πως θα κάνω το setup as new? Ευχαριστώ για τη βοήθεια σου DinFun. Eαν οι επαφές είναι συγχρονισμένες στο iCloud δεν χάνονται, το ιδιο ισχύει και για τις εφαρμογές καθώς είναι χρεωμένες στο account και μπορείς να τις ξανακατεβάσεις. Κυρίως φωτογραφίες και video από τη συσκευή κι ό,τι άλλο πιστεύεις πως πρέπει να αποθηκεύσεις. Σίγουρα θα κρατήσεις backup αλλά δεν θέλουμε να ξαναπεράσει το backup καθώς θα επαναφέρει και τα προβληματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 H συσκευή σου έχει ανάγκη επαναφοράς και στη συνέχεια setup as new. Δεν διακρίνω hardware πρόβλημα. Θα πρέπει να διασφαλίσεις τα δεδομένα γιατί θα γίνει πλήρης διαγραφή. Ακολούθησε τη διαδρομή Ρυθμίσεις - Γενικά - Επαναφορά - Περιεχόμενα και Ρυθμίσεις. Εάν συνεχίσουν τα προβλήματα στη συνέχεια θα πρέπει να τη δει τη συσκευή τεχνικός. :) Ζητάει συνθηματικό περιορισμών. Ποιο μπορεί να είναι αυτό, εγώ δεν έχω βάλει συνθηματικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ζητάει συνθηματικό περιορισμών. Ποιο μπορεί να είναι αυτό, εγώ δεν έχω βάλει συνθηματικό Για να κανεις επαναφορά θα πρέπει να απενεργοποιήσεις το find my iPhone, ή να εισάγεις τον κωδικό για το Apple ID. Ενδεχομένως να ζητά και τον 4ψηφιο κωδικό πρόσβασης αν έχει οριστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Οκ το έκανα. Το θέμα είναι ότι μου παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα σήμερα το πρωί. Μάλλον πάει για πέταμα απ 'οτι φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Οκ το έκανα. Το θέμα είναι ότι μου παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα σήμερα το πρωί. Μάλλον πάει για πέταμα απ 'οτι φαίνεται πέρίμενε να δεις με τ ο setup as new και στη συνέχεια κρίνεις αν πρέπει να πάει σε τεχνικό, για πέταμα δεν το συζητώ.. μαλλον αστειεύεσαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Πως κάνω setup as new ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Πως κάνω setup as new ? κατα την επαναφορά εβαλες το παλιο backup ή επελεξες να ενεργοποιηθεί ως νέα συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ως νέα συσκευή. έβαλα γλώσσα, ώρα κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Ως νέα συσκευή. έβαλα γλώσσα, ώρα κτλ ωράια, το πρόβλημα συνεχίζεται η όχι; αν συνεχίζεται τότε πρέπει να απευθυνθείς σε τεχνικό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Καλησπέρα παίδες, Έχω ένα Iphone 4 περίπου 2 χρόνια, στο οποίο έχω αλλάξει 2 οθόνες λόγω πτώσης. Από χθες μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα : Αν μείνει για λίγη ώρα χωρίς να το πειράξεις δεν ανοίγει. Καλείς το τηλέφωνο και δεν χτυπάει όμως αυτός που καλεί ακούει κανονικά τον ήχο κλήσης δλδ δεν δείχνει ότι είσαι εκτός δικτύου ή ότι είναι κλειστό. Μετά κάνω reset (πατάω ταυτόχρονα το power button και home button) βγαίνει το μηλαράκι και όλα ΟΚ. Το περίεργο είναι ότι όταν κάνω reset δεν μου ζητάει κωδικό για ξεκλείδωμα της sim. Τι μπορεί να φταίει, γνωρίζει κανείς ? Πριν προχωρήσεις σε επαναφορές και λοιπές εργασίες που αναφέρει ο DINFUN, πήγαινε στον τεχνικό που άλλαξες την οθόνη και ζήτα του να στο ανοίξει και να σου ξαναβάλει την οθόνη. Ενδέχεται να μην κάνει καλή επαφή η οθόνη. Τουλάχιστον έτσι είχε συμβεί σε μένα. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Παίζει το ενδεχόμενο να φταίει η κάρτα sim που έκοψα πριν από λίγες μέρες. Το λέω γιατί από τη στιγμή που άλλαξα κάρτα sim μου κάνει τέτοια νούμερα. Την Οθόνη την έχω αλλάξει εγώ και δουλεύει περίπου 1 χρόνο χωρίς πρόβλημα. Μήπως η οθόνη χάλασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Έχω δυο απορίες. Πρώτον γιατί δεν με επιτρέπει εκεί που γράφω στο Ίντερνετ να πάω ενδιάμεσα μιας λέξης και να την επεξεργαστή. Μπορώ να πάω μόνο στην αρχή ή στο τέλος αυτής. Αλλάζει κάπως; Αν κάνω κάποιο λάθος σε μια λέξη, θα πρέπει να την σβήσω ολόκληρη εάν το λάθος βρίσκεται στο πρώτο γράμμα. Αν και ομολογώ ότι μέχρι στιγμής ο αυτόματος διορθωτής κάνει εξαιρετική δουλειά. Έχω πάθει ψιλοπλάκα. Δεύτερον, δεν καταλαβαίνω γιατί όταν κλείνω το ipad ενώ τρέχουν εφαρμογές, και το ανοίγω αργότερα, οι εφαρμογές εξακολουθούν να τρέχουν. Πως γίνεται κάτι τέτοιο; Δεν κλείνει τελείως το tablet; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iKotsen Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Έχω δυο απορίες. Πρώτον γιατί δεν με επιτρέπει εκεί που γράφω στο Ίντερνετ να πάω ενδιάμεσα μιας λέξης και να την επεξεργαστή. Μπορώ να πάω μόνο στην αρχή ή στο τέλος αυτής. Αλλάζει κάπως; Αν κάνω κάποιο λάθος σε μια λέξη, θα πρέπει να την σβήσω ολόκληρη εάν το λάθος βρίσκεται στο πρώτο γράμμα. Αν και ομολογώ ότι μέχρι στιγμής ο αυτόματος διορθωτής κάνει εξαιρετική δουλειά. Έχω πάθει ψιλοπλάκα. Δεύτερον, δεν καταλαβαίνω γιατί όταν κλείνω το ipad ενώ τρέχουν εφαρμογές, και το ανοίγω αργότερα, οι εφαρμογές εξακολουθούν να τρέχουν. Πως γίνεται κάτι τέτοιο; Δεν κλείνει τελείως το tablet; 1η Απάντηση: Για να διορθώσεις το γράμμα που θες κράτα το δάχτυλο σου παρατεταμένα πάνω στην οθόνη και μετακίνησε το στο γράμμα που έχεις κάνει λάθος. 2η Απάντηση: Αυτό που περιγράφεις είναι το λεγόμενο Multitasking. Για να κλείσεις τις εφαρμογές πάτα διπλό κλίκ στο Home Button και σύρε προς τα πάνω τις εφαρμογές που θές να κλείσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts