KIRIS Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 καλησπερα παιδια ειχα ενα i phone 4 και μου το εκλεψαν αλλα ειχα μια εφαρμογη για εντοπισμο αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι σε περιπτωση που αυτος κανει restore σε recovery αυτη την διαδικασια δηλαδη που πατας τα 2 κουμπια συγχρονος power + menu και το συνδεεις με το i tunes και κανεισ restore χανω καθε ελπιδα να το βρω η υπαρχει καποιος τροπος τελοσπαντων????? ευχαριστω εκ τον προταιρων! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Το find my phone είχες; GPS και data τα είχες ανοιχτα; Αν γίνει restore δεν υπάρχει ελπίδα :( Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Αγορασμένο; Οχι....... Αλλα δεν νομιζω να παιζει ρολο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Το find my phone είχες; GPS και data τα είχες ανοιχτα; Αν γίνει restore δεν υπάρχει ελπίδα :( ναι αυτο ειχα ενεργα τα εχω ολα αλλα σε περιπτωση που γινει restore χανω καθε ελπιδα??????αυτος εαν βαλει δικια του καρτα βεβαια ηταν κλειδωμενο με κωδικο για αυτο φοβαμαι μηπως για να το περασει κανει restore δεν υπαρχει κανενας τροπος???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Παίζει ρόλο... Σύμφωνα με τον developer... Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 ναι αυτο ειχα ενεργα τα εχω ολα αλλα σε περιπτωση που γινει restore χανω καθε ελπιδα??????αυτος εαν βαλει δικια του καρτα βεβαια ηταν κλειδωμενο με κωδικο για αυτο φοβαμαι μηπως για να το περασει κανει restore δεν υπαρχει κανενας τροπος???? Βλέπεις το στιγμα του κινητού σου δηλαδη; Αν αυτος που το έχει ξέρει να κάνει restore δεν υπάρχει περίπτωση να το βρείς. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2012 Βλέπεις το στιγμα του κινητού σου δηλαδη; Αν αυτος που το έχει ξέρει να κάνει restore δεν υπάρχει περίπτωση να το βρείς. ναι αλλα δεν θα πρεπει να το δηλωσει μετα παλι στο itunes οταν θα βαλει την καρτα του να το δουλεψει????? το IMEI το εχω δηλωσει εγω παλι απο την αρχη τα κανει αυτος ο μπινες και μηδενιζονται ολα χωρις να μπορω να τον εντοπισω???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Με το που γίνει restore η συσκευή είναι σαν καινούργια. Σαν να μην έχει δουλευτεί ποτε και ουτε προηγούμενο apple I'd γνωρίζει ούτε τίποτα. Εσύ το μονο που μπορεις να κάνεις, αν βλέπεις ιδιαιτέρως το στίγμα του iPhone, είναι να πας στην αστυνομία δώσε τους και το imei και προσευχήσου. Τίποτα παραπάνω... Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 Με το που γίνει restore η συσκευή είναι σαν καινούργια. Σαν να μην έχει δουλευτεί ποτε και ουτε προηγούμενο apple I'd γνωρίζει ούτε τίποτα. Εσύ το μονο που μπορεις να κάνεις, αν βλέπεις ιδιαιτέρως το στίγμα του iPhone, είναι να πας στην αστυνομία δώσε τους και το imei και προσευχήσου. Τίποτα παραπάνω... ουτε στιγμα ουτε τιποτα γαργαρα εγινε το εργαλειο!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Παιδια σωστε με! Κατεβασα το applocker απο cydia και χωρις να κανω τπτ μου κλειδωσε το τηλεφωνο κ τωρα ζηταει εναν κωδικο που ποτε δεν εβαλα!:mad: Εχει καποιον default? Μη μου πειτε οτι θα πρεπει να κανω restore...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2012 Παιδια σωστε με! Κατεβασα το applocker απο cydia και χωρις να κανω τπτ μου κλειδωσε το τηλεφωνο κ τωρα ζηταει εναν κωδικο που ποτε δεν εβαλα!:mad: Εχει καποιον default? Μη μου πειτε οτι θα πρεπει να κανω restore...:cry: Have no fear ρε ψηλε!:p Εμπα μεσω του SBS σε safe mode, μετα πηγαινε στο cydia και καντο απεγκατασταση... Μην ψαχνεις... Default κωδικος ειναι το password αλλα ποτε δεν δουλευει :lol: Α... Δεν ξερω μηπως μπορεις να βαλεις νεο κωδικο απ τις ρυθμισεις οταν μπεις σε safe mode... Αλλα δεν νομιζω να το βρεις γτ πχ οταν μπαινω εγω σε safe mode το multiflow εξαφανιζεται αρα ετσι θα γινεται κ με το applocker... Κοιταξε το κ αν δεν.. προχωρα με το plan A. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 καλησπερα λεβεντες, θελω να μου λυσετε 2 - 3 αποριες για το iphone 4, θελω να το αγορασω απο το εξωτερικο και θελω να μου πειτε εαν θα δουλευει σωστα με ελληνικη καρτα sim οπως θα δουλευε ενα ελληνικο κινητο, τι πρεπει να προσεξω ?????????? ποια εκδοση πρεπει να παρω???????? να κανω την κινηση η να το παρω απο Ελλαδα????? σας ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Καλό μήνα φίλοι μου. Θα ήθελα να ρωτήσω,εχω το iphone 3GS και πρόσφατα απόκτησα το ipad2.Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται οτι κάνω στο iphone ή στο ipad ,να εμφανίζεται και στην άλλη συσκευή,όπως φωτογραφίες κλπ. Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Καλό μήνα φίλοι μου. Θα ήθελα να ρωτήσω,εχω το iphone 3GS και πρόσφατα απόκτησα το ipad2.Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται οτι κάνω στο iphone ή στο ipad ,να εμφανίζεται και στην άλλη συσκευή,όπως φωτογραφίες κλπ. Ειδικά για τις φωτογραφίες, γίνεται κ πολύ εύκολα μάλιστα μέσω Photo Stream (iCloud) από το iOS 5 και μετά αν θυμάμαι καλά. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Ειδικά για τις φωτογραφίες, γίνεται κ πολύ εύκολα μάλιστα μέσω Photo Stream (iCloud) από το iOS 5 και μετά αν θυμάμαι καλά. Ευχαριστώ για την απάντηση,αλλά αν γίνεται πιο αναλυτικά διότι δεν πολυσκαμπάζω από εφαρμογές κλπ. Δηλαδή θέλω να κάνω όπως στη διαφήμιση του iphone4s που έλεγε ότι κάνεις στο ένα στο εμφανίζει στο άλλο,τραβάς μια φωτογραφία και στην εμφανίζει στο αλλο,σημειώνεις ενα ραντεβού και το βλεπεις και εκεί κλπ..... Πρέπει να κάνω ρυθμίσεις και στις 2 συσκευές και αν ναι ποιές είναι αυτές; Υ.Γ: εχω το τελευταιο λογισμικο και στις δυο συσκευες Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 (edited) Ευχαριστώ για την απάντηση,αλλά αν γίνεται πιο αναλυτικά διότι δεν πολυσκαμπάζω από εφαρμογές κλπ. Δηλαδή θέλω να κάνω όπως στη διαφήμιση του iphone4s που έλεγε ότι κάνεις στο ένα στο εμφανίζει στο άλλο,τραβάς μια φωτογραφία και στην εμφανίζει στο αλλο,σημειώνεις ενα ραντεβού και το βλεπεις και εκεί κλπ..... Πρέπει να κάνω ρυθμίσεις και στις 2 συσκευές και αν ναι ποιές είναι αυτές; Υ.Γ: εχω το τελευταιο λογισμικο και στις δυο συσκευες Αν έχεις κ στις δύο συσκευές το ίδιο Apple ID γίνονται αυτόματα. 1) Για τις φωτογραφίες μέσα στο Photos.app θα έχει "album" Photo Stream (αν το έχεις ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις - Settings/Photos) 2) Το ίδιο ισχύει κ για το Calendar.app (αν το έχεις ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις, να είναι μέσω iCloud - Settings/Mail, Contacts, Calendars/Accounts) Edited July 4, 2012 by soiramk Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Αν έχεις κ στις δύο συσκευές το ίδιο Apple ID γίνονται αυτόματα. 1) Για τις φωτογραφίες μέσα στο Photos.app θα έχει "album" Photo Stream (αν το έχεις ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις - Settings/Photos) 2) Το ίδιο ισχύει κ για το Calendar.app (αν το έχεις ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις, να είναι μέσω iCloud - Settings/Mail, Contacts, Calendars/Accounts) Ναι και στις δύο συσκευές έχωτο ίδιο Apple ID,οκ θα τα δοκιμάσω όπως μου λές και βλέπουμε.Να'σαι καλά για την βοήθεια... Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Θεουληδες πως βαζω να βλεπω το ποσοστο της μπαταριας στο εικονιδιο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Θεουληδες πως βαζω να βλεπω το ποσοστο της μπαταριας στο εικονιδιο; Αν θυμάμαι καλα πρέπει να είναι : Ρυθμίσεις >Γενικά > χρήση Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Αν θυμάμαι καλα πρέπει να είναι : Ρυθμίσεις >Γενικά > χρήση Οχι φιλε μου.δεν ειναι εκει.απο,τι θυμαμαι με μοντα απο το cydia το χα κανει!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
big Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Οχι φιλε μου.δεν ειναι εκει.απο,τι θυμαμαι με μοντα απο το cydia το χα κανει!! Ποιο iPhone εχεις; Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Οχι φιλε μου.δεν ειναι εκει.απο,τι θυμαμαι με μοντα απο το cydia το χα κανει!! Πρέπει να είσαι σε αρκετά παλιό iOS για να μην είναι εκεί. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 (edited) Οχι φιλε μου.δεν ειναι εκει.απο,τι θυμαμαι με μοντα απο το cydia το χα κανει!! Αν είναι τοσο παλιό που δεν γίνεται οπως σου ειπα κατέβασε το SBSettings απο cydia Edited July 4, 2012 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 4.2.1! Παω για αποσυρση;; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 4.2.1! Παω για αποσυρση;; :p Τουλαχιστον σε 3GS με 4.x.x εκδοσεις, το ποσοστο εμφανιζεται απο τις Ρυθμισεις > Γενικα > Χρηση > Ποσοστο μπαταριας > On/Off Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts