Jump to content

[iPhone FAQ] Απορίες «αρχάριων» χρηστών

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι είχα βρει για jailbroken συσκευές αλλα δεν θυμάμαι το όνομα του tweak. Τωρα όσον αφορά για μη jailbroken συσκευή αυτο που ζητάς ειναι αδύνατον!
Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα μπορουσες,ισως,να μου στειλεις καποιο link με το how to της μεθοδου αυτης;

http://www.iclarified.com/jailbreak/

Διαλέγεις συσκευή και ξεκινάς τη διαδικασία. Οι οδηγοί είναι απόλυτα κατατοπιστικοί.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

http://www.iclarified.com/jailbreak/

Διαλέγεις συσκευή και ξεκινάς τη διαδικασία. Οι οδηγοί είναι απόλυτα κατατοπιστικοί.

Εισαι φοβερος!!εχε το νου σου γιατι ισως χρειαστω βοηθεια.δεν εχω σχετικη εμπειρια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα.. Γνωριζει κανεις ποιο tweak πρεπει να κατεβασω για να βαλω το εμβλημα του παροχου πανω δεξια?

Ειχα περασει παλιοτερα της βονταφον αλλα το εκανα κατα τυχη κ τωρα δεν θυμαμαι....

Εγκατάσταση Zeppelin και μετά Greek superleague carrier logos απο cydia.

Super ως εενα σημειο! Αλλα εγω θελω της κοσμοτε το σημα!:p

ΕDit. Ακυρο... Το βρηκα...

Edited by Leon_G

Παιδακια,οπως ειχα γραψει πριν μερικα ποστς,κολλησε το cydia πανω στην εγκατασταση.πως μπορω να επαναφερω το κινητο προ jailbreak για να δοκιμασω απο την αρχη;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα πρεπει να κανεις κανονικα restore απο iTunes. Απλά πατάς το κουμπί που λέει restore και μετα κατεβάζεις absinthe και κανεις ξανά jailbreak εκτός και αν χρειάζεται το κινητο σου unlock!
Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Την πρωτη φορα το εκανα με το greenpoison αλλα κολλησε στο κατεβασμα του cydia.ο φιλος eatmydust μου προτεινε αυτο το site για jb http://www.iclarified.com/jailbreak/

Λεω να το δοκιμασω.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το εργαλείο για το iOS 5.1.1 jailbreak ειναι το absinthe!

Την πρωτη φορα το εκανα με το greenpoison αλλα κολλησε στο κατεβασμα του cydia.ο φιλος eatmydust μου προτεινε αυτο το site για jb http://www.iclarified.com/jailbreak/

Λεω να το δοκιμασω.:)

Κάνε το με redsnow ή absinthe.

Νίκος

Το εργαλείο για το iOS 5.1.1 jailbreak ειναι το absinthe!

Ειμαι στην 4.2.1! Εχω ipod touch.

Κάνε το με redsnow ή absinthe.

Αυτα ειναι tethered?? Εχουμε links?

Νοιωθω ασχημα τωρα που τα ζηταω στο πιατο αλλα μην με ξεσινεριζεστε.δεν εχω και την καλυτερη σχεση με την apple και ας το χω 4-5 χρονια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω το 4αρι του αδερφου μου και κατεβασα μια εφαρμογη σε μορφη .ipa

Πως μπορω να την περασω στο κινητο του? Λεει να κανω sync με το itunes αλλα πως το κανω? επισης οταν το συνδεω στον mac το iphone, δεν το εμφανιζει σαν αφαιρουμενο δισκο... που ειναι η επιλογη για να το κανω?

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Κανονικά με διπλό κλικ θα στην ανοίξει μέσω iTunes. Εαν είναι αγορασμένη ή free θα στην περάσει μέσα στο κινητό.

Παιδακια, εκανα jb και εγκατεστησα cydia και installus.

Αυτη τη status bar με wifi,φωτεινοτητα και λοιπα,πως την βαζω;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδακια, εκανα jb και εγκατεστησα cydia και installus.

Αυτη τη status bar με wifi,φωτεινοτητα και λοιπα,πως την βαζω;

Θα πάς cydia θα ψάξεις στο search για sbsettings και θα το εγκαταστήσεις.

Μετά απο τις ρυθμίσεις της συσκευής θα το διαμορφώσεις όπως θές.

Νίκος

Θα πάς cydia θα ψάξεις στο search για sbsettings και θα το εγκαταστήσεις.

Μετά απο τις ρυθμίσεις της συσκευής θα το διαμορφώσεις όπως θές.

Μπραβο θεουλη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλησπερα!

Σημερα περασα απο την 4.3.3 (ναι καπως αργα το θυμηθηκα:p) στην 5.1.1 και θελω να ρωτησω κατι...

Οταν πηγαινω στις γνωστοποιησεις κ παιζω με το στυλ υπενθυμισης στα μηνυματα (μπανερ-υπενθυμιση) οντως μου βγαζει δυο διαφορετικους τροπους εμφανισης. Γιατι οταν κανω το ιδιο με τις κλησεις (τηλεφωνο) δεν γινεται καμια αλλαγη? Δηλαδη να με ειδοποιει ας πουμε για την εισερχομενη κληση με μπανερ. Φταει κατι? Ή ετσι ειναι σε ολους??

Kαλησπερα!

Σημερα περασα απο την 4.3.3 (ναι καπως αργα το θυμηθηκα:p) στην 5.1.1 και θελω να ρωτησω κατι...

Οταν πηγαινω στις γνωστοποιησεις κ παιζω με το στυλ υπενθυμισης στα μηνυματα (μπανερ-υπενθυμιση) οντως μου βγαζει δυο διαφορετικους τροπους εμφανισης. Γιατι οταν κανω το ιδιο με τις κλησεις (τηλεφωνο) δεν γινεται καμια αλλαγη? Δηλαδη να με ειδοποιει ας πουμε για την εισερχομενη κληση με μπανερ. Φταει κατι? Ή ετσι ειναι σε ολους??

Όχι όχι ετσι ειναι σε όλα τα iOS 5. Εκτός και αν κανεις το iPhone jailbreak που τότε μπορείς να το αλλάξεις αυτο!

Όχι όχι ετσι ειναι σε όλα τα iOS 5. Εκτός και αν κανεις το iPhone jailbreak που τότε μπορείς να το αλλάξεις αυτο!

Σοβαρα? Πως γινεται αυτο? Τι κατεβαζουμε?

Υπεροχα. Με ενδιαφερει κ εμενα να το κανω αυτο.

Επιπλεον κατι αλλο αν ξερει κανεις...

Στην 4.3.3 ημουν jb κ ειχα μια εφαρμογη το folderenhancer. Τοτε δεν θυμαμαι αν το ειχα πληρωσει-νομιζω ηταν δωρεαν αλλα τωρα βλεπω οτι θελει πληρωμη και δεν εχω καρτα για αγορες. Μπορω να την βρω σε αλλο repo ή τουλαχιστον υπαρχει καποια αντιστοιχη εφαρμογη?

Ρε παιδια εγω πως να κανω το iphone να το βλεπει σαν εξωτερικο δισκο..?

Phone 6s

iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5

HTC Sensation S-Off

Υπεροχα. Με ενδιαφερει κ εμενα να το κανω αυτο.

Επιπλεον κατι αλλο αν ξερει κανεις...

Στην 4.3.3 ημουν jb κ ειχα μια εφαρμογη το folderenhancer. Τοτε δεν θυμαμαι αν το ειχα πληρωσει-νομιζω ηταν δωρεαν αλλα τωρα βλεπω οτι θελει πληρωμη και δεν εχω καρτα για αγορες. Μπορω να την βρω σε αλλο repo ή τουλαχιστον υπαρχει καποια αντιστοιχη εφαρμογη?

Μπορείς να κατεβάσεις το callbar απο τον γνωστό και μη εξαιρεταιο limneos!!

Μπορείς να κατεβάσεις το callbar απο τον γνωστό και μη εξαιρεταιο limneos!!

Eυχαριστω. Το κατεβασα αλλα η αληθεια ειναι δεν μου δουλευει 100% σωστα...

Δηλαδη η ''μπαρα'' που βγαινει ειναι πολυ αχνη. Σχεδον δεν φαινεται. Κ οταν πατας επανω της οι επιλογες που βγαζει (για σιγαση, πληκτρολογιο, αναμονη κλπ) δεν φαινονται σχεδον καθολου.... Κοιταξα βιντεο κ φανηκε τελειως διαφορετικο απ οτι ειναι σε εμενα (αν κ η εκδοση που κοιταζα ηταν η 1.0 κ εγω κατεβασα την 1.4)... Εψαξα για ρυθμισεις αλλα δεν ελεγε κατι...

Edited by karn

Eυχαριστω. Το κατεβασα αλλα η αληθεια ειναι δεν μου δουλευει 100% σωστα...

Δηλαδη η ''μπαρα'' που βγαινει ειναι πολυ αχνη. Σχεδον δεν φαινεται. Κ οταν πατας επανω της οι επιλογες που βγαζει (για σιγαση, πληκτρολογιο, αναμονη κλπ) δεν φαινονται σχεδον καθολου.... Κοιταξα βιντεο κ φανηκε τελειως διαφορετικο απ οτι ειναι σε εμενα (αν κ η εκδοση που κοιταζα ηταν η 1.0 κ εγω κατεβασα την 1.4)... Εψαξα για ρυθμισεις αλλα δεν ελεγε κατι...

Αγορασμένο;

Νίκος

• The topic was unpinned