sakis697 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 (edited) Το είχα ψάξει πριν καιρό για φίλο και δεν είχα βρεί κάτι. Μεγαλη ξενερα.... Μου φαινετε τραγικο να μην εχει... Edited May 6, 2012 by sakis697 Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Αν και δεν το προτιμώ το συγκεκριμένο σε καταλαβαίνω... Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis697 Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Αν και δεν το προτιμώ το συγκεκριμένο σε καταλαβαίνω... Αρα δεν υπαρχει τιποτα...??? Ουτε στο cydia...?Να φτιαξω εφαρμογη αν ειναι για την πτυχιακη και να παρω κ iphone...! :X Παράθεση Phone 6s iPhone 6 iPhone 5s iPhone 5 HTC Sensation S-Off Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. May 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2012 Αρα δεν υπαρχει τιποτα...??? Ουτε στο cydia...?Να φτιαξω εφαρμογη αν ειναι για την πτυχιακη και να παρω κ iphone...! :X Είχαν βγεί 1-2 εφαρμογές στο AppStore πριν κάτι χρόνια δεν αναβαθμίστηκαν και στο τέλος αποσύρθηκαν. Χαχαχα ωραίος ότι πρέπει για πτυχιακή θα βγάλεις και κανένα ευρώ! Σίγουρα θα υπάρχει κοινό. Αφού και ο φίλος που ανέφερα πιο πάνω ακριβώς τα ίδια έλεγε αν υπάρχει τέτοια εφαρμογή αγοράζω IPhone αύριο αλλιώς με τίποτα... παρόλο που δεν υπήρχε όμως το αγόρασε και δεν μετάνιωσε. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ba04091 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Παίδες καλησπέρα... Έχω μια απορία. Είμαι κάτοχος ενός iPhone 4S 16GB. Το έχω 1 μήνα και κάτι και ξαφνικά το Σάββατο απέκτησα ένα πρόβλημα με το Home Button. Ενώ αποκρίνεται κανονικά σε όλες τις λειτουργίες του όταν το πατάω αρχικά κάνει έντονο θόρυβο για μερικά πατήματα και μετά ηρεμεί ( όσο πιο περιγραφικά μπορώ να το πω ακούγεται ενα κρακ κρακ ). Είναι εντός εγγύησης και μπορώ να το στείλω πίσω. 2 τα ενδεχόμενα. Ή refurbised ή αντικατάσταση. Τι να κάνω? Από την μία φοβάμαι γιατί δεν ξέρω τι θα μου στείλουν από την άλλη αν κάποια στιγμή το Home Button κλατάρει εντελώς δεν ξέρω αν θα με καλύπτει η εγγύηση... Σημείωσει ότι το iPhone δεν έχει πέσει πότε ούτε έχει έρθει σε επαφή με άμμους κλπ... Σε δερμάτινη θήκη από την πρώτη μέρα και στην τσέπη. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Το χρησιμοποιείς σε μέρος με σκόνη ή χώμα; Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Πολυ χαζη ερωτηση αλλα πολυ συμαντικη για εμενα..! Υπαρχει μια στο εκατομυριο να βρω εφαρμογη για το iphone που να μην εχει qwerty πληκτρολογιο αλλα το κλασσικο 3*3 οπου στο κουμπακι 2 να εχει τρια γραμματα...? Πραγματικα ειναι ο μονος λογος που δεν εχω iphone... Φίλε μου έχουμε το ίδιο πρόβλημα Λάτρευε το Τ9 που χρησιμοποιώ αιώνες τώρα. Είναι ο μόνος λόγος που δεν έχω πάρει το Ν9. Ψάχνω κι εγώ να το βρω για το 4s. Αν ξέρει κάποιος ας βοηθησει Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ba04091 Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Όχι. Λογιστής είμαι όποτε το κινητό με ακολουθεί στην εφορία και τις Δ.Υ. καμία επαφή με κακουχίες, χώματα κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 Αντικατάσταση μακάρι αλλά δύσκολο. Το πιθανότερο ειναι να πάρεις ανακατασκευασμένο αυτό όμως να μην σε ανησυχεί δεν υστερούν σε κάτι απλά δεν θα ανοίξεις εσύ την ζελατίνα. Πώς πήγε το Φ.Π.Α ηρεμήσατε; Σε ρώτησα για σκόνη γιατί έχει αναφερθεί το ίδιο πρόβλημα σε αρκετά IPhones και λύνεται πολύ απλά και χωρίς κατσαβίδια αλλά καλύτερα να το πας εκεί που το αγόρασες και να ζητήσεις αντικατάσταση. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ba04091 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Ευτυχώς φέτος τελειώσαμε γρήγορα με το ΦΠΑ και τις εκκαθαριστικές και τώρα έχει αρχειοθέτηση για να κάνουμε χώρο για φορολογικές! Θα εκτιμούσα αν μου έλεγες την λύση, μπας και το γλυτώσω γιατί λόγω δουλειάς το iPhone έχει καταντήσει πολυεργαλείο. Αναφέρεσαι σε αυτό το videaki στο youtube με το καθάρισμα με Alcohol? Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taigetos Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Άκριβώς σε αυτό αναφέρομαι, έχω αρκετά προσωπικά παραδείγματα ότι η συγκεκριμένη μέθοδος είναι άκρως αποτελεσματική. Δέν χάνεις και τίποτα να το δοκιμάσεις πρίν το επιστρέψεις. Παράθεση Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Θέλω να ρωτήσω κάτι. Δεν ξέρω αν γίνεται. Θέλω να περάσω σε ένα άλμπουμ που έχω μέσα στο Iphone τη φωτογραφία του εξωφύλλου του. Πηγαίνω λοιπόν στο itunes και δεν μπορω να βρω πώς να την βάλω μέσα στο άλμπουμ.. Μπορεί κανεις να μου πει πως να το κανω?????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Θέλω να ρωτήσω κάτι. Δεν ξέρω αν γίνεται. Θέλω να περάσω σε ένα άλμπουμ που έχω μέσα στο Iphone τη φωτογραφία του εξωφύλλου του. Πηγαίνω λοιπόν στο itunes και δεν μπορω να βρω πώς να την βάλω μέσα στο άλμπουμ.. Μπορεί κανεις να μου πει πως να το κανω?????? Στο iTunes, επιλέγεις όλα τα τραγούδια του άλμπουμ, δεξί κλικ/get info και κάνεις copy το εξώφυλλο που επιθυμείς. Αν πάλι είναι με σωστά tags και υπάρχει ο δίσκος στο iTunes Store, επιλέγεις όλα τα τραγούδια δεξί κλικ/get album artwork. Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Καλησπέρα 1.Υπάρχει προγραμμα για ράδιο (όχι μέσω νετ); 2. Υπάρχει πληκτρολόγιο αλφαριθμητικο (το κλασικό 3 γράμματα σε ενε πληκτρο); 3. Χωρίς νετ δεν έχουμε mms. Πως γίνεται να λάβουμε mms που στάλθηκαν πχ την προηγούμενη ημέρα, όταν βρούμε wifi? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 2. Υπάρχει πληκτρολόγιο αλφαριθμητικο (το κλασικό 3 γράμματα σε ενε πληκτρο); Δοκίμασε το iSmartDialer το χρησιμοποιώ παράλληλα Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα το δοκιμάσω. Κάποιος γνωρίζει για τις ερωτήσεις 1 και 3? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Καλησπέρα 1.Υπάρχει προγραμμα για ράδιο (όχι μέσω νετ); 2. Υπάρχει πληκτρολόγιο αλφαριθμητικο (το κλασικό 3 γράμματα σε ενε πληκτρο); 3. Χωρίς νετ δεν έχουμε mms. Πως γίνεται να λάβουμε mms που στάλθηκαν πχ την προηγούμενη ημέρα, όταν βρούμε wifi? Φίλε μου το τηλέφωνο δεν έχει ραδιοφωνικό δέκτη, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να ακους ραδιόφωνο χωρίς internet. Είναι σαν να λες ότι επειδή έχω ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι να μπορώ να δω τηλεόραση χωρίς συσκευή τηλεόρασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. May 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2012 Για σας έχω το iPhone 4 με iOS 5.1 και θέλω να το ξεκληδοσω δεν έχω υπολογιστή και θα πάω σε Internetcafe πιο πρόγραμμα να χρισιμοποιησω και να μην χάσω τα δεδομένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pounas Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 πως μπορω να κανω downgrade σε 5.0.1 από 5.1 στο iphone 4s, ετσι ωστε να κανω jailbreak μετά στο 5.0.1? μπορει καποιος να βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 Φίλε μου το τηλέφωνο δεν έχει ραδιοφωνικό δέκτη, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να ακους ραδιόφωνο χωρίς internet. Είναι σαν να λες ότι επειδή έχω ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι να μπορώ να δω τηλεόραση χωρίς συσκευή τηλεόρασης. ναι μωρέ, το ξέρω. Απλά πηγα για το θαύμα... Καμία λύση για τα mms? Υ.Γ. Σε ποια ενότητα μπορούμε (και πρέπει) να ρωτάμε για εφαρμογές? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2012 πως μπορω να κανω downgrade σε 5.0.1 από 5.1 στο iphone 4s, ετσι ωστε να κανω jailbreak μετά στο 5.0.1? μπορει καποιος να βοηθησει? Εάν δεν είσαι jb στην 5.1, δεν μπορείς να περάσεις στην 5.0.1 Στην 5.1 ήσουν εξαρχής ή ήσουν σε μικρότερη έκδοση και έκανες update; Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pounas Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Ετσι το αγόρασα είχε το 5.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Ετσι το αγόρασα είχε το 5.1. Τότε δε γίνεται να πας σε παλαιότερη έκδοση. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pounas Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. May 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2012 Καλησπερα. Εχω καποιες μαγνητοφωνησεις στο iphone και θελω να τις περασω σε usb stick. Πως γινεται? Με email δεν μπορω να μου τις στειλω γτ ξεπερνουν τα 8 λεπτα που εχει οριο. Τις εχω περασει στο itunes... Απο εκει κ περα τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts