pa_la_vos Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 (edited) Καλησπερα σας ειμαι νέος χρήστης και χρειάζομαι την βοήθεια σας για τα itunes ποιας μορφης πρεπει να ειναι το password για να δημιουργησω account στο itunes διοτι εχω δοκιμασει ολες τις πιθανες εκδοχες με γραμματα και αριθμους αλλα δεν το δεχεται Edited September 11, 2010 by DjArte Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samichri Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Καλησπερα σας ειμαι νέος χρήστης και χρειάζομαι την βοήθεια σας για τα itunes ποιας μορφης πρεπει να ειναι το password για να δημιουργησω account στο itunes διοτι εχω δοκιμασει ολες τις πιθανες εκδοχες με γραμματα και αριθμους αλλα δεν το δεχεται Καλημέρα και καλώς ήρθες. Ο κωδικός πρέπει να είναι τουλάχιστον 8ψήφιος και πρέπει να έχει συνδιασμό με γράμματα, αριθμούς και κάποια σύμβολα, π.χ. $, #, % κλπ. Μην ξεχάσεις κάποια από τα γράμματα να το βάλεις κεφαλαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 (edited) Ευχαριστώ παρά πολύ για την βοηθεια Πρέπει οπωσδήποτε να δώσω αριθμό πιστωτικής για να δημιουργήσω account στο iTunes? Edited September 11, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,δεν είναι chatroom..Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση μηνύματος ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Πρέπει οπωσδήποτε να δώσω αριθμό πιστωτικής για να δημιουργήσω account στο iTunes? Δεν είναι απαραίτητο να έχεις πιστωτική για να δημιουργήσεις λογαριασμό στο iTunes. Create an iTunes App Store account without a credit card και πήγαινε στο κέντρο της σελίδας που λέει "Creating an account on a computer" Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Όταν κάνεις restore και μετά set up as new περνάς τις επαφές με συγχρονισμό, σωστά? Το πρόβλημα είναι το εξής, στο outlook 2007 στα ονόματα δεν μου εμφανίζονται όλα τα νούμερα. Δηλαδή άν σε ένα όνομα έχω 4 τηλέφωνα μου εμφανίζονται μόνον τα 2. Γιατί? Υπάρχει κανένας τρόπος για να κάνω backup τις επαφές μόνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 εαν αργοτερα θελησω να βαλω αριτημο πιστωτικης η προπληρωμενης καρτας σε τι διαδικασια πρεπει να προβω ?? αφου τωρα εχω επιλεξει χωρις πιστωτικη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 (edited) Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Όταν κάνεις restore και μετά set up as new περνάς τις επαφές με συγχρονισμό, σωστά? Το πρόβλημα είναι το εξής, στο outlook 2007 στα ονόματα δεν μου εμφανίζονται όλα τα νούμερα. Δηλαδή άν σε ένα όνομα έχω 4 τηλέφωνα μου εμφανίζονται μόνον τα 2. Γιατί? Υπάρχει κανένας τρόπος για να κάνω backup τις επαφές μόνο? Μετά το Restore και το Set up as new περνάς τις επαφές με συγχρονισμό αρκεί βέβαια να τις έχεις ήδη περασμένες στο Outlook. Από τη στιγμή που οι επαφές σου είναι στο Outlook, θεωρούνται backed up και μπορείς να τις επαναφέρεις στο iPhone με συγχρονισμό μέσω iTunes. Για την εμφάνιση 2 ή περισσοτέρων αριθμών στο Outlook, checkαρε τις ρυθμίσεις από το Outlook. εαν αργοτερα θελησω να βαλω αριτημο πιστωτικης η προπληρωμενης καρτας σε τι διαδικασια πρεπει να προβω ?? αφου τωρα εχω επιλεξει χωρις πιστωτικη??? - Ανοίγεις το iTunes - Πηγαίνεις επάνω στην καρτέλα Store - View My Account (xxxxxx@email.com) - Αφού βάλεις τον κωδικό σου, θα σου εμφανίσει τα στοιχεία του λογαριασμού σου. - Πηγαίνεις στο Payment Information που προφανώς είναι No payment card on file. και πατάς Edit Payment Information. :) Edited September 11, 2010 by eatmydust Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoh-kun Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Πως μπορώ να αντιστρέψω τη διαδικασία jb στο 3G μου χωρίς να χάσω τις επαφές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Πως μπορώ να αντιστρέψω τη διαδικασία jb στο 3G μου χωρίς να χάσω τις επαφές? Συνδέσου με το iTunes, κάνε Sync μόνο τις επαφές μέσω Outlook, εν συνεχεία συνέχισε με Restore και Set up as new και στη συνέχεια κάνε downgrade σε παλαιότερη έκδοση, ελέω 3G. ΥΓ. Προτείνω την 3.1.2 :) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoh-kun Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Συνδέσου με το iTunes, κάνε Sync μόνο τις επαφές μέσω Outlook, εν συνεχεία συνέχισε με Restore και Set up as new και στη συνέχεια κάνε downgrade σε παλαιότερη έκδοση, ελέω 3G. ΥΓ. Προτείνω την 3.1.2 :) Σε ευχαριστώ! Μπορώ να κάνω κάτι παρόμοιο και για τα messages/sms ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
socratis100 Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Υπάρχει εφαρμογή Flash player για iPhone. Περισσότερες πληροφορίες στο Flash / Frash Ported to iPhone 4!!! [Video]:) Για iphone 3gs δεν εχουμε τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Σε ευχαριστώ! Μπορώ να κάνω κάτι παρόμοιο και για τα messages/sms ? Δεν υπάρχει κάτι για τα Μηνύματα. Για iphone 3gs δεν εχουμε τιποτα? Η ίδια διαδικασία είναι και για το 3GS. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoh-kun Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Πάω να στείλω ένα sms στο "1313" αλλά ως αποστολέα γράφει "131 3" κατά συνέπεια να το στέλνει στο 131. Βάζει μόνο του κενό μετά το τρίτο ψηφίο. Το κινητό είναι iphone 3G. Του έκανα jb και του έβαλα διάφορα παιχνίδια. Πως μπορώ να το διορθώσω? Τελικά δείχνει κενό αλλά δεν είναι. Εγώ έκανα λάθος και το διαπίστωσα μετά που έκανα restore σε v4.1 Τζάμπα ο χρόνος που έχασα... Τώρα να βάλω την v3.1.2 ? Πως ακριβώς μπορώ να κάνω downgrade? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Τελικά δείχνει κενό αλλά δεν είναι. Εγώ έκανα λάθος και Τώρα να βάλω την v3.1.2 ? Πως ακριβώς μπορώ να κάνω downgrade? [Οδηγός] Πώς κάνουμε Downgrade το iPhone 3GS σε παλαιότερο OS (PC/Mac) Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoh-kun Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Υπέροχα.. Επιχείρησα να κάνω downgrade με τον οδηγό ελπίζοντας να μην μου βγάλει error 1015. Έλα όμως που βγάζει. Προσπαθώ τη διαδικασία no 1 για το 1015 αλλά απέτυχε.. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα το κινητό βγάζει το σήμα του itunes + usb αλλά στο itunes στο pc δεν βλέπει το iphone. Τι μπορούμε να κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. September 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2010 Για την εμφάνιση 2 ή περισσοτέρων αριθμών στο Outlook, checkαρε τις ρυθμίσεις από το Outlook. Κοίταξα, αλλά τίποτα! Ξέρει κανείς καμία ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Υπέροχα.. Επιχείρησα να κάνω downgrade με τον οδηγό ελπίζοντας να μην μου βγάλει error 1015. Έλα όμως που βγάζει. Προσπαθώ τη διαδικασία no 1 για το 1015 αλλά απέτυχε.. Το πρόβλημα είναι ότι τώρα το κινητό βγάζει το σήμα του itunes + usb αλλά στο itunes στο pc δεν βλέπει το iphone. Τι μπορούμε να κάνουμε? Ψάχνοντας στο Google, βρήκα αυτό.:rolleyes: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Ξέρουμε κάποια εφαρμογή για να κάνω backup τις επαφές μου? Με το outlook δεν βρίσκω άκρη. Δεν μου τις περνάει όλες τις επαφές. Εσάς σας τις περνάει? Δηλαδή αν έχετε 4 ή 5 νούμερα, σας τα περνάει όλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoh-kun Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 (edited) Ψάχνοντας στο Google, βρήκα αυτό.:rolleyes: Δεν ξέρω αν έγινε κατανοητό διότι δεν είδα συσχέτιση με τη λύση που μου έδωσες αλλά το πρόβλημα προς το παρόν είναι ότι το itunes δεν βρίσκει το iphone. Δεν ξέρω αν έγινε κατανοητό διότι δεν είδα συσχέτιση με τη λύση που μου έδωσες αλλά το πρόβλημα προς το παρόν είναι ότι το itunes δεν βρίσκει το iphone. Να προσθέσω ότι τα windows μου γράφουν "found new hardware" και μου ζητάνε driver software για Apple Mobile Device (Recovery Mode). Δεν έχω το cd και ψάχνω google αλλά δεν το βρίσκω δυστυχώς Edited September 12, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα,χρησιμοποίησε την Τροποποίηση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Πως μπορείτε να θέσετε τη συσκευή εντός και εκτός DFU και Recovery mode Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoh-kun Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 (edited) Πως μπορείτε να θέσετε τη συσκευή εντός και εκτός DFU και Recovery mode Τα δοκίμασα όλα. Τα windows μου ζητάνε driver software που δεν έχω. Τα δοκίμασα όλα. Τα windows μου ζητάνε driver software που δεν έχω. Μετά από πολύ ψάξιμο, κατάφερα να βρω τη λύση στο πρόβλημά μου. Edited September 12, 2010 by nervous συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meres Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Υπάρχει τρόπος να με ειδοποιεί με κάποιο τρόπο η συσκευή όταν πάει να κατεβάσει κάτι μέσω gprs/3g? Να μη συνδέεται δηλαδή αυτόματα, αλλά να με ρωτάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Υπάρχει τρόπος να με ειδοποιεί με κάποιο τρόπο η συσκευή όταν πάει να κατεβάσει κάτι μέσω gprs/3g? Να μη συνδέεται δηλαδή αυτόματα, αλλά να με ρωτάει Δεν υπάρχει τρόπος να σε ρωτάει δυναμικά και real time όταν αναγνωρίζει προσπάθεια σύνδεσης και ανταλλαγής δεδομένων μέσω 3G/GPRS. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να είσαι σίγουρος είναι να απενεργοποιείς το Cellular Data από τις ρυθμίσεις της συσκευής όταν δεν θες να χρησιμοποιείς το δίκτυο 3G/GPRS. ;) Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HuskerDu Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Δεν υπάρχει τρόπος να σε ρωτάει δυναμικά και real time όταν αναγνωρίζει προσπάθεια σύνδεσης και ανταλλαγής δεδομένων μέσω 3G/GPRS. Αυτό που μπορείς να κάνεις για να είσαι σίγουρος είναι να απενεργοποιείς το Cellular Data από τις ρυθμίσεις της συσκευής όταν δεν θες να χρησιμοποιείς το δίκτυο 3G/GPRS. ;) Ποια ειναι η διαφορα των δυο επιλογων, 'Ενεργοποιηση 3G' και 'Δεδομενα' ? Παράθεση ... είναι τα βλέφαρά μου διάφανες αυλαίες. Όταν τα ανοίγω, βλέπω εμπρός μου ότι κι αν τύχει όταν τα κλείνω, βλέπω εμπρός μου ότι ποθώ - (Ανδρέας Εμπειρίκος) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2010 Ποια ειναι η διαφορα των δυο επιλογων, 'Ενεργοποιηση 3G' και 'Δεδομενα' ? Δεδομένα μπορείς να κατεβάζεις ακόμα κι αν δεν είσαι σε 3G δίκτυο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts