H_Panagia Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Αν και είμαι σχετικά καινούργιο μέλος, θα ήθελα να έρθω. Αν δεν με χρειάζονται για δουλειά κατα 99% θα είμαι εκεί :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Ρε παιδιά σας είδα στις φωτογραφίες και σας ζήλεψα!! :-p Τα γλυκύτατα παιδάκια ποιανού είναι? :-) Ψήνομαι να έρθω κι εγώ, βέβαια κατά πάσα πιθανότητα θα καθήσω μόνο στον καφέ, για μετά ίσως να μην μπορέσω. Σημειώστε με κι εμένα. Θανάσης λέγομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. October 6, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Eτσι ετσι να μαζευόμαστε ! Πειτε και μέλη που ισως δεν το ειδαν! η λίστα 01.makis_thess 02.stefanw595 03.Johny-B 04.Maria_B 05.savasgr 06.billakosss 07.Alexel 08.Petros the Great 09.impreza_sti 10.gogo_thess 11.p_k 12.varsamis 13.XASAPAKOS 14.petran66 15.Kostas_falcon 16.H_Panagia 17.b744pilot 10 Οκτώβριου 2009 Στις 19:00 το απογευμα ,στην Εκκλησια της Αγ.Σοφιας! Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2009 Παιδια τι ωρα θα γινει το meeting γιατι υπαρχει περιπτωση να μην μπορεσω να ρθω τελικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Εγώ θα βρίσκομαι εκτός Θεσ/νίκης και δε θα μπορέσω να έρθω! Κρίμα ρε γμτ γιατί έχει κανένα χρόνο να έρθω σε meeting! Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 εεεεεεεεεεε!!! αντε ελατε! θα περασουμε καλα!!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Και γω δεν θα μπορεσω γμτ. Αυριο πρεπει να φυγω εκτος Θεσσαλονικης..:mad::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2009 Όσοι δεν έχετε ξαναέρθει μην διστάζετε πάντως. Μια χαρά περνάμε στα myphone meatings! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Τελικα κι εγω δεν θα μπορεσω:(Μια αλλη φορα,ισως τα καταφερω...Παντως,οσοι βρεθειτε,να περασετε τελεια:!::) Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 Δυστυχως, ουτε εγω θα μπορεσω. Θα δουλευω Σαββατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Ήμουν άρρωστος μέχρι χθες αλλά σήμερα είμαι περδίκι! Επίσης δεν θα έρθω μόνος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savasgr Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 τελικα εκει που ελεγα οτι ενας-ενας την κανουν, βλεπω φως στο τουνελ Παράθεση :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Κριμα γμτ ηθελα πολυ να ερθω..:cry: Ελπιζω να μπορεσω στο επομενο. Καλα να περασετε παιδια..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Τα λέμε παιδιά στις 7! Να ρωτήσω όμως, στην Αγία Σοφία στην είσοδο ή στον προαύλιο χώρο; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Τα λέμε παιδιά στις 7! Να ρωτήσω όμως, στην Αγία Σοφία στην είσοδο ή στον προαύλιο χώρο; :p Όχι, μέσα στην εκκλησία. Πρώτα θα κάνουμε Θεία Λειτουργία (εις ένα Κύριο Myphone...) και μετά θα κάνουμε το meeting. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Όχι, μέσα στην εκκλησία. Πρώτα θα κάνουμε Θεία Λειτουργία (εις ένα Κύριο Myphone...) και μετά θα κάνουμε το meeting. :lol: Καλά εγώ θα ξεκινήσω κανα μισάωρο νωρίτερα γιατί με τα αστικά ποτέ δεν ξέρεις οπότε και Θ. Λειτουργία να κάνετε θα την προλάβω :lol: Ευτυχώς και σήμερα έχει πολύ καλό καιρό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Δυστιχως προέκυψε απρόοπτο......καλά να περάσετε, ελπίζω να μπορέσω την επόμενη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 καποιος που δεν του ετυχε κατι απροοπτο?? :ρ θα ειμαι εκει! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Σε 1 ώρα και 10 λεπτά το ζεύγος B θα δώσει για άλλη μια φορά το δυναμικό του παρόν σε myphone meeting!:p:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Είμαι στην Αγια Σοφια αριστερά της εισόδου οπως βγαίνεις. Προσοχή έχει γάμο!!! Βρήκα και τον Μπιλάκο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Είμαστε στο «Ικτινου» στην... Ικτινου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. October 10, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 teλος ο καφες εδω και μιση ωρα , τωρα ωρα για φαει ! Οσοι δεν ηρθαν χάσανε ! Περασαμε πολυ καλα γνωρισαμε και νεα μελη* (*=που καναν πρωτη φορα επίσκεψη σε meeting) http://img44.imageshack.us/img44/2686/pa106456.th.jpg http://img225.imageshack.us/img225/7448/pa106457.th.jpg http://img386.imageshack.us/img386/1046/pa106458.th.jpg http://img44.imageshack.us/img44/4641/pa106451.th.jpg http://img515.imageshack.us/img515/5065/pa106455.th.jpg Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Βλεπω ο JohnyB ειναι εμφανως αδυνατισμενος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Άλλο ένα Myphone meeting στην Θεσσαλονίκη έλαβε τέλος. Περιελάμβανε κλασσικά καφέ στην Ικτίνου και στην συνέχεια φαγητό στην Πλατεία Άθωνος. Βασικό συν το ότι για μια φορά όσοι είμασταν παρόντες περάσαμε πολύ καλά.:D Βασικό μείον οι έκτακτες απουσίες...:worry: Δεν πειράζει, λίγοι και καλοί.:whistle: Όσοι δεν μπόρεσαν να έρθουν, απλά έχασαν... Πάμε για το επόμενο τώρα.:) Edit: @varsamis ναι όντως! Και θα χάσω λίγα ακόμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b744pilot Δημ. October 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2009 Είμαι στην Αγια Σοφια αριστερά της εισόδου οπως βγαίνεις. Προσοχή έχει γάμο!!! Βρήκα και τον Μπιλάκο :) To post αυτό γράφτηκε την στιγμή που εγώ πανικοβλημένος έψαχνα να σας βρω και δεν σας έβρισκα!!!:lol: Τελικά όμως σας βρήκα και όλα κυλήσανε όμορφα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts