vanchann Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Αν και πλέον ίσως δεν έχει σημασία. Στις ρυθμίσεις για θέση υπάρχει επιλογή για να τη λήψη δεδομένων μέσω wi-fi ή/και δικτύων κινητής τηλεφωνίας, την οποία μπορείς να απενεργοποιήσεις. Η ρύθμιση για σήμα από δορυφόρους είναι ξεχωριστή. Δεν έχω δοκιμάσει το GPS και δε ξέρω πόσο καλά λειτουργεί. Το hardware πληκτρολόγιο γράφει Ελληνικά και πολλές άλλες γλώσσες, μην ανησυχείς. Παράθεση If it walks like a duck and quacks like a duck, it is a duck. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeVa Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 (edited) Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου vanchann. Λοιπόν το πήρα και εγώ.. 1. Η οθόνη είναι εξαιρετική σε σχέση με άλλες resistive που έχω. 2. Μικρόφωνο και ηχείο αρκετά δυνατό. 3. Κάμερα η "γνωστή" των 5MP που κυκλοφορεί σε πολλά κινητά. 4. Αν και πρώτη επαφή με τα android μου φαίνονται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑσε σχέση με τα win 6.1 - 6.5 που έχω στις άλλες συσκευές μου. 5. το πληκτρολόγιο είναι απλά η ΜΑΓΕΙΑ του κινητού. Με διαφορά το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει (htc pro I & II, samsung omnia pro, acer M900, nokia N97). Κάποιες απορίες... 1. Κάποιος έχει να προτείνει κάποια εφαρμογή για τo κινητό free από το market? 2. και κάποιο παιχνίδι ίσως. υγ1. μη με στείλετε σε άλλο topic ρωτάω αυτούς που έχουν δοκιμάσει εφαρμογές στο συγκεκριμένο κινητό και όχι γενικά σε android συσκευή. προσωπικά κατέβασα το APNdroid για να μην χρεώνομαι 3g internet (τσάμπα τελικά γιατί απλά έσβησα τις ρυθμίσεις από το APN του κοσμοτέ και πλέον μπαίνει μόνο από wifi) και το astro file manager που είναι πολύ καλός. υγ2. για εφαρμογές που δεν μου αρέσουν πάω απλά στις ρυθμίσεις=> εφαρμογές =>διαχείριση και τις καταργώ από εκεί όπως στο pc σωστά? Edited February 21, 2010 by LeVa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου vanchann. Λοιπόν το πήρα και εγώ.. 1. Η οθόνη είναι εξαιρετική σε σχέση με άλλες resistive που έχω. 2. Μικρόφωνο και ηχείο αρκετά δυνατό. 3. Κάμερα η "γνωστή" των 5MP που κυκλοφορεί σε πολλά κινητά. 4. Αν και πρώτη επαφή με τα android μου φαίνονται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑσε σχέση με τα win 6.1 - 6.5 που έχω στις άλλες συσκευές μου. 5. το πληκτρολόγιο είναι απλά η ΜΑΓΕΙΑ του κινητού. Με διαφορά το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει (htc pro I & II, samsung omnia pro, acer M900, nokia N97). Κάποιες απορίες... 1. Κάποιος έχει να προτείνει κάποια εφαρμογή για τo κινητό free από το market? 2. και κάποιο παιχνίδι ίσως. υγ1. μη με στείλετε σε άλλο topic ρωτάω αυτούς που έχουν δοκιμάσει εφαρμογές στο συγκεκριμένο κινητό και όχι γενικά σε android συσκευή. προσωπικά κατέβασα το APNdroid για να μην χρεώνομαι 3g internet (τσάμπα τελικά γιατί απλά έσβησα τις ρυθμίσεις από το APN του κοσμοτέ και πλέον μπαίνει μόνο από wifi) και το astro file manager που είναι πολύ καλός. υγ2. για εφαρμογές που δεν μου αρέσουν πάω απλά στις ρυθμίσεις=> εφαρμογές =>διαχείριση και τις καταργώ από εκεί όπως στο pc σωστά? Επειδη μαλλον θα ειναι το επομενο τηλεφωνο μου θα ηθελα καποια στιγμη να μου πεις σχετικα με την διαρκεια της μπαταριας (εχω ακουσει οτι τα LG δεν τα πανε καιπολυ καλα με σε αυτο τον τομεα) αφου αποτελει ενα σημαντικο παραγοντα για μενα. Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanchann Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Δεν έχω να προτείνω κάποια εφαρμογή. Δοκίμασα τον Opera mini, αλλά είναι υπερβολικά αργός όχι μόμο στο φόρτωμα, αλλά και στο scrolling. Τον αφαίρεσα σχεδόν αμέσως. Δοκίμασα κι ένα on screen qwerty προκειμένου να μην ανοίγω συνέχεια το hardware πληκτρολόγιο. Αν θυμάμαι καλά ήταν το alleasykeyboard, αλλά πέρα του ότι δεν υποστήριζε Ελληνικά, μπορούσε να αντικαταστήσει μόνο το software πληκτρολόγιο του κινητού όταν ήταν σε κατακόρυφη θέση. Όταν το γύριζα οριζόντια χρησιμοποιούσα υποχρεωτικά το hardware. Ως χρήστης python περιμένω την εμφάνιση του ASE(Android Scripting Environment) στο market. Δε θέλω να κατεβάσω εφαρμογές από αλλού, ακόμα τουλάχιστον. Θέλω να εγκαταστήσω και μια εφαρμογή για msn live messanger. Αν οι ερφαρμογές προέρχονται από το market, μπορείς να τις καταργήσεις και από market-> Οι λήψεις μου-> Διαλέγεις την εφαρμογή-> Απεγκατάσταση. Το κινητό το έχω περίπου 2 εβδομάδες. Οι μπαταρία με πάει περίπου τρεις μέρες, με χρήση wi-fi για πρόσβαση στο internet (πάνω από 2 ώρες τη μέρα). Όταν ανοίγω το wi-fi ελέγχω τη μπαταρία πριν και μετά και θέλει αρκετή ενέργεια. Σε κατάσταση αναμονής η μπαταρία πέφτει πολύ αργά. Κι εγώ είμαι ικανοποιημένος μέχρι τώρα. Παράθεση If it walks like a duck and quacks like a duck, it is a duck. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Δεν έχω να προτείνω κάποια εφαρμογή. Δοκίμασα τον Opera mini, αλλά είναι υπερβολικά αργός όχι μόμο στο φόρτωμα, αλλά και στο scrolling. Τον αφαίρεσα σχεδόν αμέσως. Δοκίμασα κι ένα on screen qwerty προκειμένου να μην ανοίγω συνέχεια το hardware πληκτρολόγιο. Αν θυμάμαι καλά ήταν το alleasykeyboard, αλλά πέρα του ότι δεν υποστήριζε Ελληνικά, μπορούσε να αντικαταστήσει μόνο το software πληκτρολόγιο του κινητού όταν ήταν σε κατακόρυφη θέση. Όταν το γύριζα οριζόντια χρησιμοποιούσα υποχρεωτικά το hardware. Ως χρήστης python περιμένω την εμφάνιση του ASE(Android Scripting Environment) στο market. Δε θέλω να κατεβάσω εφαρμογές από αλλού, ακόμα τουλάχιστον. Θέλω να εγκαταστήσω και μια εφαρμογή για msn live messanger. Αν οι ερφαρμογές προέρχονται από το market, μπορείς να τις καταργήσεις και από market-> Οι λήψεις μου-> Διαλέγεις την εφαρμογή-> Απεγκατάσταση. Το κινητό το έχω περίπου 2 εβδομάδες. Οι μπαταρία με πάει περίπου τρεις μέρες, με χρήση wi-fi για πρόσβαση στο internet (πάνω από 2 ώρες τη μέρα). Όταν ανοίγω το wi-fi ελέγχω τη μπαταρία πριν και μετά και θέλει αρκετή ενέργεια. Σε κατάσταση αναμονής η μπαταρία πέφτει πολύ αργά. Κι εγώ είμαι ικανοποιημένος μέχρι τώρα. Καταρχην καλοριzικο! Εφοσον το εχεις 2 εβδομαδες η μπαταρια εχει στρωσει και αν σου κραταει 3 ημερες εμενα με ικανοποιει σε σχεση παντα με το τι εχω ακουσει για τα Lg. Ευχαριστω για την πληροφορια. Μακαρι να τα καταφερω να το εχω και γω στα χερια μου συντομα. Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arapis19831983 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Παιδια μολις το αγορασα και εγω αλλα ακομα δεν εχω ανοιξει την συσκευασια....ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα πριν..... 1. Τελικα το GPS ειναι ΜΟΝΟ A-GPS, δηλ. σε χρεωνει καθε φορα που το χρησιμοποιεις ? 2. Τι προγραμματα GPS υποστηριζει (π.χ Navigon κλπ) και μπορεις να τα "κατεβασεις" free (οπως π.χ. κανοντας jailbreak στο iPhone?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wabs Δημ. February 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2010 Παιδια μολις το αγορασα και εγω αλλα ακομα δεν εχω ανοιξει την συσκευασια....ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα πριν..... 1. Τελικα το GPS ειναι ΜΟΝΟ A-GPS, δηλ. σε χρεωνει καθε φορα που το χρησιμοποιεις ? 2. Τι προγραμματα GPS υποστηριζει (π.χ Navigon κλπ) και μπορεις να τα "κατεβασεις" free (οπως π.χ. κανοντας jailbreak στο iPhone?) Φίλε όταν την ανοίξεις και την επεξεργαστείς λιγάκι την συσκευή, κάνε ένα preview να μασ πεις κάποια πραγματάκια, γιατί ενδιαφέρομαι αρκετά για αυτό το κινητό και θα ήθελα να μάθω για αυτό, από κάποιον που το έχει αγοράσει. Δεν είχα ποτέ ξανά κινητό σαν αυτό και με android και δεν ξέρω αν με βολέψει ή να κοιτάξω κάπου αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrw Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 (edited) Αγόρασα τη συσκευή από Multirama πριν από 2+ εβδομάδες και, προς το παρόν, όλα βαίνουν καλώς... Οπότε θα σας κάνω ένα πολύ πολύ μικρό review: 1. Η οθόνη είναι πολύ καλή, απλά χρειάζεται εξάσκηση μέχρι να τη συνηθίσει κανείς 2. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμη το GPS δυστυχώς για να σας βοηθήσω... 3. Η κάμερα είναι ικανοποιητικότατη για κινητό τηλέφωνο 4. Η μπαταρία μου κρατάει 2 ημέρες με αρκετή χρήση και ομιλία :!:5. Διαβάστε αυτό... http://gadgetsteria.com/2010/02/03/bad-news-for-canadian-android-fans-lg-and-rogers-only-pushing-lg-gw620-to-android-1-6/ Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα "τρέξει" το Android 2.x στο συγκεκριμένο τηλέφωνο :wacko: 6. Εφαρμογή για ελληνικό QWERTY πληκτολόγιο on screen υπάρχει στο Market και λέγεται Greek keyboard. Μόλις το κάνετε instal, από τις ρυθμίσεις, αλλάξτε το LG IME με το Greek keyboard 7. Τα SMS μου έχουν 160 χαρακτήρες διαθέσιμους 8. Εφαρμογές free στο Market πάρα πολλές, οπότε ξεκινάω: Advanced Task Killer free για να "σκοτώνετε" τις εφαρμογές που "τρέχουν" στο background και τρώνε πολύτιμη μπαταρία APNdroid απενεργοποιήστε το 3G Apps Organizer οργανώνει τις εφαρμογές ανά θέμα για να μην γεμίζουν τα desktop σας Buzz deck εφαρμογή με πολλές πληροφορίες για διάφορα ωραία πραγματάκια Convert me μετατροπέας νομισμάτων, αποστάσεων, βάρους κλπ Easy note σημειωματάριο Eortologio greek κάνει ό,τι λέει αλλά για ανανέωση χρειάζεται internet... Eurobank εφαρμογή της τράπεζας για το e-banking της Financisto εφαρμογή διαχείρισης εσόδων - εξόδων - λογαριασμών Fring εφαρμογή Skype, GoogleTalk κλπ Greek keyboard ελληνικό on screen πληκτρολόγιο Google Sky maps ο ουρανός με τ' άστρα στα χέρια σας! Handcent SMS εναλλακτική εφαρμογή SMS με πολύ customization... iMusic "κατεβάστε" mp3 δωρεάν Instant lyrics βρείτε τους στίχους από το τραγούδι που ακούτε, υποστηρίζει και ελληνικά τραγούδια Issuu online διάβασμα περιοδικών, υποστηρίζει και ελληνικά περιοδικά Layar Mobile Augmented Reality browser... απλά τέλειο! Phonalyzer ανάλυση των κλήσεων και των μηνυμάτων σας PKT auctions ή αλλιώς e-bay Ringdroid "κόψτε" και "ράψτε" τραγούδια και φτιάξτε ringtones SAM 3.4 κάτι σαν το Market αλλά περιλαμβάνει και κάποιες payed εφαρμογές SD card memory widget το υπόλοιπο της SD card στην οθόνη σας σε μορφή widget Shazam "ακούει" ένα τραγούδι και μέσω internet αναγνωρίζει ποιο είναι και δίνει info Shopping manager Shopping manager SMS popup αναφορά μηνυμάτων The weather channel The weather channel Viz battery αναπαράσταση του υπόλοιπου της μπαταρίας με ποσοστό σε μορφή widget Wifi anlyzer ανάλυση όλων των wifi δικτύων που βρίσκετε κάθε φορά Wiki tap Wikipedia World moxier κάτι σαν το weather channel σε άλλη μορφή World tour έχει web cams σε διάφορες πόλεις του κόσμου, επιλέγετε κάποια και στο desktop σας κάθε 30' αλλάζει η εικόνα που παίρνει από την επιλεγμένη web cam 9. Παιχνίδια: Abduction Bebbled Bonsai blast Farm frenzy Gem miner Geo quiz Jewellust Jewels Puzzle attack Edited March 2, 2010 by Yrw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskabell Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 περισσοτερες εφαρμογες απο το market Aldiko λειτουργια e-book,βιβλιοθηκη στο κινητο Mabilo ringtones, για mp3 ηχους tube downloader, να κατεβασετε βιντεακια απο youtube μεχρι 2 ταυτοχρονα zedge, για wallpapers και ringtones nubinews, για ενημερωση απο CNN,BBC,REUTERS....για ολα τα νεα του κοσμου calendar pad for android, ετησιο ημερολογιο οπου σημειωνετε τα παντα και φαινονται επι τοπου money manager, διαχειρηση οικονομικων στα ελληνικα quick uninstaller, γρηγορη απεγκατασταση εφαρμογων-παιχνιδια παιχνιδια: 2 player reactor graviturn bubbles bellshaker wiimote magicmarker pop pop popcorn lyric droid chomp sms απεικονιση sms σε φουσκες τυπου iphone favorite instruments Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibiza6 Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Για το bluetooth βρήκατε καμμία λύση? (Ευχαριστώ για τις προτάσεις fouskabell) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanchann Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Το πρόβλημα με το bluetooth αφορά το Android 1.5 - 1.6 γενικότερα και όχι κάποια συγκεκριμένη συσκευή. Δες εδώ και εδώ. Αν έχεις συσκευή bluetooth θα πρέπει να δοκιμάσεις ο ίδιος. Επίσης ίσως βοηθούσε μια αναζήτηση στο δίκτυο με λέξεις κλειδιά: - τη συσκευή bluetooth - το λειτουργικό (android 1.5 αυτή τη στιγμή στο GW620) για γνωστά προβλήματα. Επειδή αναμένεται να διατεθεί αναβάθμιση σε android 1.6 ίσως θα ήθελες να ψάξεις και για αυτό. Δε χρησιμοποιώ καθόλου bluetooth στις συσκευές μου, οπότε τα προβλήματα αυτά δε με απασχολούν. Δε μπορώ να βοηθήσω περισσότερο σχετικά με αυτό. Παράθεση If it walks like a duck and quacks like a duck, it is a duck. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djore Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Tι επεξεργαστή έχει το κινητό αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeVa Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Παιδιά είδα ότι στο site της lg υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση για το μοντέλο αυτό.Ξέρει κανείς τι παίζει? Μήπως είναι αναβάθμιση από android 1.5 σε 1.6 ή κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeVa Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 Tι επεξεργαστή έχει το κινητό αυτό ? Λοιπόν σύμφωνα με τα χαρτιά της συσκευασίας πρόκειται για Qualcomm MSM7200A στα 528 MHz και μνήμη: RAM στα 256Mb και ROM στα 512Μb (προσβάσιμη 170MB). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanchann Δημ. March 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2010 (edited) Παιδιά είδα ότι στο site της lg υπάρχει διαθέσιμη αναβάθμιση για το μοντέλο αυτό.Ξέρει κανείς τι παίζει? Μήπως είναι αναβάθμιση από android 1.5 σε 1.6 ή κάτι άλλο? Αυτό το μήνυμα το βγάζει εδώ και πολύ καιρό. Από την πρώτη μέρα που πήρα στα χέρια μου τη συσκευή (περίπου ένα μήνα πριν) είχα κοιτάξει κι εγώ στη σελίδα της εταιρείας. Βάσει αυτού του μηνύματος δοκίμασα να κάνω update στο λογισμικό της συσκευής, αλλά το μήνυμα που πήρα ήταν ότι ήδη είχα την τελευταία έκδοση εγκατεστημένη. Το είχα ξαναγράψει αυτό κάπου στο ίδιο θέμα. Δεν έχω ξαναδοκιμάσει από τότε μήπως και όντως υπάρχει κάτι νέο. Κάνε αν θέλεις μια δοκιμή και ενημέρωσε μας. Ίσως ξαναδοκιμάσω κι εγώ. Ενημέρωση: Δοκίμασα πριν λίγο. Δεν υπάρχει νέα έκδοση λογισμικού αυτή τη στιγμή. Edited March 6, 2010 by vanchann Παράθεση If it walks like a duck and quacks like a duck, it is a duck. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanchann Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Δε ξέρω πόσους ενδιαφέρει. Κάνω ξεχωριστό post, μια και είναι άσχετο με το προηγούμενο. Εγκατέστησα το ASE (Android-Scripting Environment) στο GW620. Για την ώρα φαίνεται να λειτουργεί κανονικά, αν εξαιρέσουμε ένα κόλλημα λόγω κακής εντολής στο shell. Επιπλέον εγκατέστησα python 2.6.2 interpriter και φαίνεται κι αυτός να λειτουργεί κανονικά. Με το hardware keyboard που διαθέτει η συσκευή νομίζω είναι αρκετά εύκολη η χρήση εντολών και scripts. Η συσκευή δεν έχει εγκατεστημένο πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων. Οπότε για την ώρα κάνω τη διαχείριση στα αρχεία της sdcard μέσω εντολων στο shell. Αυτό που δεν κατάφερα ήταν να δω τη συσκευή μέσω adb σε windows. Κάτι δεν πάει καλά με το driver λογικά. Θα ξαναπροσπαθήσω. Δεν έχω δοκιμάσει σε linux ακόμα. Αν κάποιος έχει καταφέρει κάτι με το adb ας ενημερώσει, αν θέλει. Παράθεση If it walks like a duck and quacks like a duck, it is a duck. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djore Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 είμαι μεταξύ του magic και του lg gw620 . τι μου προτείνεται ? Με φοβίζει λίγο η resistive touch screen . Εσύ που είδη το έχετε ποία είναι η γνώμη σας ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanchann Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Μάλλον πρέπει να ανοίξεις θέμα στους διαξιφισμούς ή να ψάξεις αν υπάρχει ήδη το ίδιο. Σχετικά με την οθόνη διάβασε το παρόν νήμα. Έχουν αναφερθεί μερικά πράγματα. Σε τι σε φοβίζει; Αντιδρά κανονικά στο άγγιγμα, αλλά βασίζεται σε άλλη τεχνολογία. Δες εδώ για περισσότερα. Αν μπορείς το καλύτερο θα ήταν να δοκίμαζες το κινητό. Κάποιος είχε γράψει ότι έχουν δείγμα σε ένα κατάστημα. Παράθεση If it walks like a duck and quacks like a duck, it is a duck. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djore Δημ. March 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2010 Μάλλον πρέπει να ανοίξεις θέμα στους διαξιφισμούς ή να ψάξεις αν υπάρχει ήδη το ίδιο. Σχετικά με την οθόνη διάβασε το παρόν νήμα. Έχουν αναφερθεί μερικά πράγματα. Σε τι σε φοβίζει; Αντιδρά κανονικά στο άγγιγμα, αλλά βασίζεται σε άλλη τεχνολογία. Δες εδώ για περισσότερα. Αν μπορείς το καλύτερο θα ήταν να δοκίμαζες το κινητό. Κάποιος είχε γράψει ότι έχουν δείγμα σε ένα κατάστημα. Το αγόρασα το κινητό τελικά . Μια απορία οι επαφές που έχω στο gmail contacts δεν έπρεπε να ΠΕΡΑΣΤΟΥΝ αυτόματα στο κινητό ? Πως τες συγχρονίζω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanchann Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Άνοιξε στο menu "Ρυθμίσεις" την επιλογή "Συγχρονισμός δεδομένων" και επίλεξε τι θέλεις να συγχρονιστεί. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις wi-fi, ώστε να μη χρεώνεσαι. Επίσης θυμήσου να κλείσεις το συγχρονισμό, για να μη χρεώνεσαι μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Παράθεση If it walks like a duck and quacks like a duck, it is a duck. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Εχει δοκιμασει κανεις το gps του να μας πει δυο λογια? Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr00 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Καλησπέρα, από αύριο θα είμαι και εγώ κάτοχος του LG GW620 αν και η αρχική μου επιλογή ήταν το samsung jet δυστυχώς ήταν σε έλλειψη με άγνωστη ημερομηνία διαθεσιμότητας... ελπίζω να έκανα καλή αγορά. το δούλεψα λίγο στο κατάστημα και μπορώ να πώ ότι μου άρεσε αρκετά και ακόμα και με τα δικά μου δάχτυλα (κάπως μεγάλα) και το touch αλλά και το πληκτροόγιο ανταποκρινόταν με μεγάλη ακρίβεια... και έγω θα ήθελα να μάθω σχετικά με το gps αν μπορείς να βρείς δωρεάν σύστημα πλοήγησης κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djore Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Μετά από δυο μέρες μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το Lg . Η μπαταρία του βγάζει μια μέρα συνεχούς χρήσης χωρίς να κλίνει το wifi ... Υπολογίζω πως με μέτρια χρήσει θα φτάνει της 3 μέρες ... Η οθόνη αφής αν και resistive κάνει πολύ καλά την δουλεία της και σε συνδυασμό με το άψογο πληκτρολόγιο μπορείς να το χειριστής άνετα ... Το android είναι το μέλλον ... Όσον αφορά το gps δυσκολεύεται χωρίς την χρήση Α-gps να κλειδώσει αλλά είναι ένα τυπικό gps υποθέτω ... Μπορείς να περάσεις igo και αλλα προγράμματα gps όμως επειδή δεν μπορείς να τα αγοράσεις θα πρέπει να πάς από πλάγια οδο ... Μικρόπροβλήματα λογο έλλειψης προγραμμάτων και καποιες δυσκολίες στο χειρισμό υπήρξαν λόγο της μετάβασης από wm αλλά τα ξεπερνας όλα με λίγο ψάξιμο και λίγη διάθεσή για πειράγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. March 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2010 Όσον αφορά το gps δυσκολεύεται χωρίς την χρήση Α-gps να κλειδώσει αλλά είναι ένα τυπικό gps υποθέτω ... Μπορείς να περάσεις igo και αλλα προγράμματα gps όμως επειδή δεν μπορείς να τα αγοράσεις θα πρέπει να πάς από πλάγια οδο ... Ευχαριστω για την απαντηση...:ninja: Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elefas Δημ. March 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2010 (edited) Καλημέρα! Μετά από πολύ καιρό επαναδραστηριοποιούμαι στο φόρουμ. Ο λόγος το lg gw620 που είδα χτες στο πλαίσιο (καιρός για επιδότηση γαρ) και μου έκανε καλη εντυπωση αρχικά, ιδιαίτερα λόγο της χαμηλής τιμής του. Το μεγάλο του μείον απότι διάβασα είναι ότι τρέχει android 1.5 ενώ ήδη έχουμε πάει στο 2 και η τεχνολογία της οθόνης του (το σύγκρινα από κοντά με το HTC Hero - και παρόλο που το 2ο έχει λιγότερα χρώματα μου φάνηκε πολύ πιο εντυπωσιακή η οθόνη του HTC) Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι το κινητό να είναι ξεκλείδωτο (να μπορώ δηλαδή να χρησιμοποιήσω όλα τα χαρακτηριστικά του π.χ. bluetooth κτλ) και να παίρνει αναβαθμίσεις (υπάρχει περίπτωση να δούμε το 2.0 ;). Μήπως να στραφώ προς Magic η Hero; Edited March 12, 2010 by elefas Παράθεση [samsung Galaxy Tab S2 8"] [Apple Iphone 6] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts