Greek_man Δημοσιεύτηκε September 12, 2009 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 12, 2009 Παιδια εχω στις εικονες ενα φάκελο με περίπου 3000 φωτο.. Μολις κανω κλικ ενω φαινεται στον φακελο πανω οι μικρογραφιες..κολλαει κ αναγκάζομαι να το κλεισω... Ολα τα αλλα ανοιγουν κανονικα.. Εκανα scan για virus ολα μια χαρά... Εκανα αντιγραφη τον φάκελο σε εξωτερικο δίσκο κ απο κει το ανοίγει κανονικα... Τι να κανω? Ευχαρισω πολυ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XPhys Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Είναι πολλά τα αρχεία...και για να βγάλει τις μικρογραφίες πρέπει να τα διαβάσει όλα και φυσικά ζορίζεται. Τώρα γιατί δεν ζορίζεται όταν τα ανοίγεις απ' έξω δεν ξέρω. Παράθεση Read The F...ing Manual First Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Μάλλον ο εξωτερικός δίσκος έχει λιγότερα αρχεία ή μεγαλύτερο χώρο και γι'αυτό "διαβάζει" τις φωτογραφίες πιο γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greek_man Δημ. September 13, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Μάλλον ο εξωτερικός δίσκος έχει λιγότερα αρχεία ή μεγαλύτερο χώρο και γι'αυτό "διαβάζει" τις φωτογραφίες πιο γρήγορα. Δεν παιζει αυτο... Ισα ισα ο εξωτερικος ειναι σχεδον γεμάτος, ενω το Laptop εχει 320gb δισκο.Κ ειναι ο μονος φακελος με φωτογραφιες που εχω.. ΤΙ να κανω? καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Ίσως έχει γίνει corrupt το αρχείο thumbs.db που δημιουργείται αν δεν έχει ενεργοποιηθεί η επιλογή Do not cache thumbnails που υπάρχει στο folder options. Αν συνέβη κάτι τέτοιο, τότε με την αντιγραφή των αρχείων σε άλλο φάκελο δημιουργήθηκε νέο (στο νέο φάκελο) που δεν έχει προβλήματα. Δοκίμασε να το διαγράψεις, ενεργοποιώντας την επιλογή να φαίνονται τα κρυφά αρχεία (πάλι στο folder options). Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. September 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2009 Θα πω μια ιδέα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει... Μπορεί ο εξωτερικός σκληρός να έχει μεγαλύτερη ταχύτητα (rpm εννοώ) και να μη ζορίζετε τόσο, για να ανοίξει έναν φάκελο με 3000 φώτο, όσο ο εσωτερικός. Και μία ερώτηση: Επειδή έχω κι εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα... Έχω κάτι φακέλος με περίπου 1000 φώτο και μόλις πάω να τις ανοίξω, κολλάει και βγάζει δεν ανταποκρίνετε στο φάκελο. Αν το κάνω όμως 2-3 φορές ξεκολάει και τις ανοίγει. Γίνετε το ίδιο και σε σένα, ή δεν ανοίγουν καθόλου?? Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2009 Απενεργοποίησε τα thumbnails, ή αν έχεις ακόμα πρόβλημα, απενεργοποίησε εντελώς την υποστήριξη των Windows για τις φωτογραφίες. Ούτως ή άλλως χάλια είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts