maximillian Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 με γεια σου κ απο μενα με τα λιγοτερα hard reset!! καλη η αγορα! χαχαχα..!! η καλυτερη ευχη ever!!!! χαχαχα...εν τω μεταξυ το μηνυμα σου ειναι το νουμερο 666 κατα σειρα...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 [αιδες σημερα ,ηγα στο πλαισιο για να παρω καρτα μνημης.οταν του ειπα οτι θελω 16αρα μου ειπε οτι δε τη σηκωνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. December 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2009 χαχαχα..!! η καλυτερη ευχη ever!!!! χαχαχα...εν τω μεταξυ το μηνυμα σου ειναι το νουμερο 666 κατα σειρα...:happy: Διαβολική Σύμπτωση!!!:devil::devil::devil: [αιδες σημερα ,ηγα στο πλαισιο για να παρω καρτα μνημης.οταν του ειπα οτι θελω 16αρα μου ειπε οτι δε τη σηκωνει... Δεν νομίζω να το έχει δοκιμάσει κανείς το 16άρι GB!!! Κάνε και μια ερώτηση στο ανάλογο θέμα με τα αξεσουάρ...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 χρονια πολλα σε ολους!υπαρχει καποιο προγραμμα με το οποιο να μεγαλωνω την γραμματοσειρα στα μνματα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 χρονια πολλα σε ολους!υπαρχει καποιο προγραμμα με το οποιο να μεγαλωνω την γραμματοσειρα στα μνματα? ευχαριστω Θα πρέπει να μεγαλώσεις τη γραμματοσειρά σε όλα τα μενού άρα και στα μυνήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 το κανα.και ενω μεγαλωνει στο μενου στα μηνυματα μενει το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 27, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thankouv Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Λοιπόν έχω μια ερώτηση, σήμερα πήρα το 5530, πως το κάνω update over the air; Όταν πάω στο μενού του update μου λέει οτι θα γίνει χρέωση όγκου δεδομένων(ή κάτι τέτοιο) δεν μπορώ να το κατεβάσω αν συνδεθώ σε router; Πως μπορώ να απενεργοποιήσω το wap ωστέ να μην συνδεθεί έστω κατα λάθος έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismas Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 θα πρεπει να συνδεθεισ μεσω lan, aka wifi, σε καποιο hot spot, ή απο το σπιτι σου. κ μετα να κανεις την αναβαθμιση, αλλιως συνδεεσαι μεσω gprs( κοινως τον παροχο σου κ χρεωνεσαι!) κανε αναζητηση lan, ανοιξε το wifi του κινητου κ μετα κανε update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daltons2000 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Χρόνια Πολλά σε όλους/ες. Ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα για το 5530 που να μετράει τον όγκο δεδομένων που 'κατεβαίνουν' από το Internet ? το χρειάζομαι γιατί έχω πρόγραμμα με free Internet 500MB το μήνα αλλά δεν έχω τρόπο να τα μετράω. Thanks in Advance. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Χρόνια Πολλά σε όλους/ες. Ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα για το 5530 που να μετράει τον όγκο δεδομένων που 'κατεβαίνουν' από το Internet ? το χρειάζομαι γιατί έχω πρόγραμμα με free Internet 500MB το μήνα αλλά δεν έχω τρόπο να τα μετράω. Thanks in Advance. :) Χρόνια πολλά!!! Ο stefanw595 έχει δώσει σε παλαιότερο post αυτό το link: http://code.google.com/p/dataquota/downloads/list Δουλευει μια χαρά στο 5530..!!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Χρόνια Πολλά σε όλους/ες. Ξέρει κανείς κανένα πρόγραμμα για το 5530 που να μετράει τον όγκο δεδομένων που 'κατεβαίνουν' από το Internet ? το χρειάζομαι γιατί έχω πρόγραμμα με free Internet 500MB το μήνα αλλά δεν έχω τρόπο να τα μετράω. Thanks in Advance. :) Το Μητρώο του τηλεφώνου προσμετρά τον όγκο δεδομένων που προέρχεται από το κυψελικό δίκτυο μόνο (δηλαδή όχι από συνδέσεις WiFi) οπότε δε χρειάζεσαι έξτρα εφαρμογή! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daltons2000 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Σ'ευχαριστώ πολύ White_butter_fly Το κοίταξα και όντως έτσι είναι άρα δεν χρειάζομαι επιπλέον προγραμματάκι όπως λέει ο mantsag1 τον οποίον βέβαια ευχαριστώ επίσης. Παιδιά πραγματικά είστε γρήγοροι : 2 απαντήσεις σε λιγότερο από 1,5 ώρα :rolleyes::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnik Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 για σας και απο εμενα ! Παρακολουθω το φορουμ αρκετο καιρο , σχεδον απο τοτε που αγορασα το 5530 μου εδω και περιπου 2 εβδομαδες . Προς το παρον ολα καλα , κανενα προβλημα , διευκρινισα και αρκετα ζητηματα , με την βοηθεια σας και σας ευχαριστω για αυτο . Ομως ( θα υπηρχε και ενα ομως ...) υπαρχει ενα μικρο ζητημα , για το οποιο προκαταβολικα ζητω συγνωμμη αν εχει απαντηθει παλι και δεν το εντοπισα: Το θεμα ειναι οτι Επαφή που εχω αποθηκεύσει κανονικά , με ονομα κ νούμερο κινητου , οταν με καλει δεν μου δειχνει το ονομα . ! ! ! και αυτο για μια συγκεκριμενη επαφη . αυτο που σκεφτικα και έκανα ηταν να την διαγράψω εντελως , και να την ξανα αποθηκεύσω , με αλλο ονομα , αλλα παλι αρνειται να μου δείξει το ονομα της επαφης κ την φοτο , οπως κανει κανονικα και σε ολες τις αλλες επαφές . το κινητο ειναι με καρτα vodafone και δεν εχει hack-αριστει , ουτε εχω εγκαταστησει τιποτα περιεργο εκτος καποιες εφαρμογες απο OVI . Εκτος απο αυτο το μικρο θεμα , το κινητο ειναι οκ , εχω δε βαλει και τα τελευταια apdates μεσω οvi suite . Αν κάποιος το εχει ξανα ακούσει και βοηθήσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 για σας και απο εμενα ! Παρακολουθω το φορουμ αρκετο καιρο , σχεδον απο τοτε που αγορασα το 5530 μου εδω και περιπου 2 εβδομαδες . Προς το παρον ολα καλα , κανενα προβλημα , διευκρινισα και αρκετα ζητηματα , με την βοηθεια σας και σας ευχαριστω για αυτο . Ομως ( θα υπηρχε και ενα ομως ...) υπαρχει ενα μικρο ζητημα , για το οποιο προκαταβολικα ζητω συγνωμμη αν εχει απαντηθει παλι και δεν το εντοπισα: Το θεμα ειναι οτι Επαφή που εχω αποθηκεύσει κανονικά , με ονομα κ νούμερο κινητου , οταν με καλει δεν μου δειχνει το ονομα . ! ! ! και αυτο για μια συγκεκριμενη επαφη . αυτο που σκεφτικα και έκανα ηταν να την διαγράψω εντελως , και να την ξανα αποθηκεύσω , με αλλο ονομα , αλλα παλι αρνειται να μου δείξει το ονομα της επαφης κ την φοτο , οπως κανει κανονικα και σε ολες τις αλλες επαφές . το κινητο ειναι με καρτα vodafone και δεν εχει hack-αριστει , ουτε εχω εγκαταστησει τιποτα περιεργο εκτος καποιες εφαρμογες απο OVI . Εκτος απο αυτο το μικρο θεμα , το κινητο ειναι οκ , εχω δε βαλει και τα τελευταια apdates μεσω οvi suite . Αν κάποιος το εχει ξανα ακούσει και βοηθήσει τον ευχαριστώ προκαταβολικά . Μήπως τον συγκεκριμένο αριθμό τον έχεις αποθηκευμένο και στην κάρτα SIM; Ή μήπως κατά λάθος έχεις τον ίδιο αριθμό καταχωρημένο σε 2 επαφές; Σε αυτές τις περιπτώσεις, λόγω διπλής καταχώρησης, δε θα σου εμφανίζει όνομα. Καλωσήρθες και χρόνια πολλά! :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnik Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Ευχαριστω ! α α δεν το σκευτικα αυτο . Τωρα αφου εχω back up των επαφων στο pc τις διεγραψα απο την καρτα (οσες ειχα) για να δουμε . . . χρονια πολλα κ . . . ευτυχισμενος ο νεος ετος . . . :D:D:D:p:p:p ευχαριστω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thankouv Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Άλλη μια ερωτησούλα :O Στο e-mail που έχει στην αρχική οθόνη συνδέται μόνο μέσω wap ή είναι η ιδέα μου; Γιατί ακόμα και αν είμαι συνδεδεμένος με lan μου βγάζει δεξιά κάτω απο το σήμα 2 βελάκια τα οποία δεν τα έχει όταν είμαι απλά στο net. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Το Μητρώο του τηλεφώνου προσμετρά τον όγκο δεδομένων που προέρχεται από το κυψελικό δίκτυο μόνο (δηλαδή όχι από συνδέσεις WiFi) οπότε δε χρειάζεσαι έξτρα εφαρμογή! ;) Ναι ρε 'συ, έχεις δίκιο!!!:) Μήπως τον συγκεκριμένο αριθμό τον έχεις αποθηκευμένο και στην κάρτα SIM; Ή μήπως κατά λάθος έχεις τον ίδιο αριθμό καταχωρημένο σε 2 επαφές; Σε αυτές τις περιπτώσεις, λόγω διπλής καταχώρησης, δε θα σου εμφανίζει όνομα. Καλωσήρθες και χρόνια πολλά! :happy: όπως λέει η White_butter_fly απλώς να προσθέσω: κάνε επεξεργασία των αριθμών απο το outlook και πέρνα τις μετά στο κινητό σου... έτσι θα μπορείς να δεις ποιους αριθμούς έχεις διπλούς... Άλλη μια ερωτησούλα :O Στο e-mail που έχει στην αρχική οθόνη συνδέται μόνο μέσω wap ή είναι η ιδέα μου; Γιατί ακόμα και αν είμαι συνδεδεμένος με lan μου βγάζει δεξιά κάτω απο το σήμα 2 βελάκια τα οποία δεν τα έχει όταν είμαι απλά στο net. αν δεν βρίσκει Wifi τότε συνδέεται μέσω wap είτε είναι email είτε είναι internet... Αν θέλεις το ορίζεις εσύ τι να "προτιμάει" απο τα δύο είδη συνδέσεων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thankouv Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 αν δεν βρίσκει Wifi τότε συνδέεται μέσω wap είτε είναι email είτε είναι internet... Αν θέλεις το ορίζεις εσύ τι να "προτιμάει" απο τα δύο είδη συνδέσεων... Α μάλιστα...Βασικά παίζει να απενεργοποιήσω κάπως τελείως το wap; Ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές με υγεία και αγάπη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos743 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Γεία σας.Θα ήθελα να κανω μια ερώτηση.Εχω το κινητο Nokia 5530 Xpress music και π.χ. το φορτιζω και η μπαταρια ειναι γεματη.Ασχολοθμε με το κινητο κανα 2ωρο ομως η μπαταρια δειχνει οτι ειναι ακομα γεματη και αν το αναβοσβησο(το κινητο)πεφτει 3 ξιλακια.Τι παει στραβα........ Ευχαριστω εκ' των προτερων!!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismas Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 θαταν καλο να του κανεις μια αναβαθμιση μεσω wifi, κ μετα να εγκαταστησεις ενα προγραμμα, που μετρα πραγματικα τη ζωη της μπαταριας, πχ ion battery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Γεία σας.Θα ήθελα να κανω μια ερώτηση.Εχω το κινητο Nokia 5530 Xpress music και π.χ. το φορτιζω και η μπαταρια ειναι γεματη.Ασχολοθμε με το κινητο κανα 2ωρο ομως η μπαταρια δειχνει οτι ειναι ακομα γεματη και αν το αναβοσβησο(το κινητο)πεφτει 3 ξιλακια.Τι παει στραβα........ Ευχαριστω εκ' των προτερων!!!!!:) απλα ο μετρητης του κινητου ειναι απαραδεκτος και πεφτει μετα απο ωρα την πρωτη φορα και συνηθως αποτομα... οπως εχω πει στο 5800 για παραδειγμα τσεκαρισμενα απο full στο να λειπει μια μπαρα το κανει στο πραγματικο 67% της μπαταριας οποτε καταλαβαινεις οτι η αντιστοιχια ειναι καπως λαθος... το ion battery εμενα με εχει βολψει παρα πολυ και οσο περνανε οι φορτισεις γινεται και πιο ακριβες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Μέχρι τώρα και σαν απαιτιτικός χρήστης αλλά ασχετος με symbian έχω βρει τα εξής μειονεκτήματα, μικρά και μεγάλα. *Η μπαταρία είναι μέτρια προς ικανοποιητική. *Η ένταση απο τα ακουστικά είναι σχετικά χαμηλή. Δηλαδή αμα μια φορά θέλω να το κάψω στο metal δεν μαφήνει :cool:. *Πιστευω το media player επρεπε ναταν λίγο πιο ευχρηστο στο να πηγαινεις στο now playing, επρεπε ναχει λίγα φανφαρε και visualizations, και τα equalizers δεν κάνουν παπάδες. *Έπρεπε ναχει τρόπο να μειώνεις την ένταση το λιγότερο ή να αλλάζεις τραγούδι με κλειδωμένο το κινητό και κλειστή την οθόνη. πχ SE W810/ *Πολύ παράξενο το γεγονός οτι δεν μπορώ να διαλέξω τις φωτος απο την καμερα να πηγαίνουν σε φάκελο που θα διαλέξω εγω. Το Gallery τα ρίχνει ολα μέσα. *Για να μαρκάρω και να μετακινήσω γρήγορα αρχεια με δυσκολευει. αφου για να μαρκάρω μια φώτο κάθε φορά πρεπει να ξανα πατάω options-->mark--> mark it Εχετε καμιά λυση οσων αφορά αυτά? με hacks? Παραθέστε και σεις αμα θέλετε Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 υπαρχουν διαφοροι players που μπορει να σαρεσουν παραπανω... παραδειγμα εμενα με βολευει το folder play καθως τα βαζω σε ξεχωριστους φακελους και με αυτο το προγραμμα επιλεγω φακελο και παιζει απο εκει και οχι χυμα απολα που τα βαζει το κινητο αναλογα με ονομα κλπ κλπ... υπαρχουν ομως διαφοροι και μαλλον δοκιμασε τους να δεις ποιος σε βολευει παραπανω... για τα ακουστικα μαλλον θελει καποια εξωτερικα αλλα καλυτερα για τη μπαταρια δε ξερω για το 5530 αλλα προσπαθα να κανεις καλες φορτισεις για να αποδισει το maximum (και καλες αποφορτισεις οσο μπορεις). για μαρκαρισμα και μετακινησεις μηπως σε βοηθησει το x-plore ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Groovy Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 καλησπερα παιδες και χρονια πολλα....απο σημερα ειμαι και εγω κατοχοσ του 5530 και μεχρη στηγμης μου φενετε πολυ καλο το κιν...εχω ενα ερωτημα σχετικα με τα singed προγραμαρακια..εχω .cer . key αρχεια αλλα οταν παω να κανο εγκατασταση μου λεει οτι δεν δοθηκε προσβαση που ζηταει η εφαρμογη τι κανω λαθος??με το ζιπ αρχειο που εχει στο σαιτ κανο το singed αν μπορει καποιος να με βοηθειση :) ευχαρηστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts