stam555 Δημ. July 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2011 Γειά σας παιδιά, μία ερώτηση έχω θέλω να φορτίζω το κινητό από το usb γίνετε? ή πρέπει να αγοράσω ειδικό usb?ty Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 Όχι, απλά σύνδεσέ το στον υπολογιστή...:)Αν δεν υποστηρίζει αυτή την λειτουργία, δες μήπως υπάρχει κανένας αντάπτορας από USB σε καρφί...:) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam555 Δημ. July 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2011 δεν έχω :cry: ευχαριστώ όμως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoul Δημ. July 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2011 Όχι, απλά σύνδεσέ το στον υπολογιστή...:)Αν δεν υποστηρίζει αυτή την λειτουργία, δες μήπως υπάρχει κανένας αντάπτορας από USB σε καρφί...:) Μόνο κάτι τέτοιο: http://europe.nokia.com/find-products/accessories/all-accessories/memory-cards-and-cables/cables/nokia-cable-ca-100 http://europe.nokia.com/MEDIA_BANK_100/R6Accessories/C/CA-100/ca-100_312x312.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. July 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2011 Α μπράβο!:)Αλλά από τιμές; Ελπίζω να το πουλάνε σε λογικά πλαίσια...:mad: Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Χεραιτώ την καλή παρέα! Έχουν περάσει απ'τα χέρια μου αρκετές συσκευές Νοκια κ Σονυ Ερικσον,και όλες φόρτιζαν τη μπαταρία τους όση ώρα τα δούλευα στο PC με καλώδιο USB. Μάλιστα σε κάποια απ'αυτές της κόρης μου που δεν το έκανε,είχα βρει σ'ένα κρυφό μενού την επιλογή ενεργοποίησης της λειτουργίας αυτής,δεν θυμάμαι όμως τη συσκευή,πάει πολύς καιρός. Τώρα έχω το 5530,αναβαθμισμένο στην τελευταία έκδοση,μ'ελληνικά,αλλά δεν φορτίζει στο PC.Και μάλιστα πριν το πάρω είδηση οτι δεν το κάνει,αγόρασα και καλώδιο φόρτισης για το αυτοκίνητο,το οποίο συνδέεται με την υποδοχή USB του κινητού,αλλά φυσικά δεν ανταποκρίνεται ούτε και εκεί. Είναι δυνατόν να μην έχει αυτή τη λειτουργία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Και όμως δεν υπαρχει η δυνατότητα φόρτισης από usb. Το ίδιο συμβαίνει και στο 5800 και γενικά στις συσκευές με symbian s60 5th edition. Προστέθηκε στο symbian^3 αυτή η δυνατότητα. sent from my iPhone 4 using tapatalk Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Ευχαριστώ! Τι να πω πάντως,απαράδεκτο... Κάτι άλλο παρακαλώ,κατέβασα με το OviSuite (στο PC) το χάρτη της Ελλάδας,μαζί και τις φωνητικές οδηγίες και το Ovi τα έστειλε στη συσκευή. Εφ'όσον δεν έχω GPS στη συσκευή,οι φωνητικές οδηγίες έχουν κάποιο νόημα? Έχω σύνδεση Cosmote,υπάρχει περίπτωση να χρεώθηκα γι'αυτά παρ'όλο που τα κατέβασα μεσω PC? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Ευχαριστώ! Τι να πω πάντως,απαράδεκτο... Κάτι άλλο παρακαλώ,κατέβασα με το OviSuite (στο PC) το χάρτη της Ελλάδας,μαζί και τις φωνητικές οδηγίες και το Ovi τα έστειλε στη συσκευή. Εφ'όσον δεν έχω GPS στη συσκευή,οι φωνητικές οδηγίες έχουν κάποιο νόημα? Έχω σύνδεση Cosmote,υπάρχει περίπτωση να χρεώθηκα γι'αυτά παρ'όλο που τα κατέβασα μεσω PC? Τις πέρασε για να μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις με κάποιο εξωτερικό GPS μέσω BT. Αφού τις κατέβασες μέσω PC δεν έχεις χρεωθεί κάτι από την Cosmote. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Και όμως δεν υπαρχει η δυνατότητα φόρτισης από usb. Το ίδιο συμβαίνει και στο 5800 και γενικά στις συσκευές με symbian s60 5th edition. Προστέθηκε στο symbian^3 αυτή η δυνατότητα. sent from my iPhone 4 using tapatalk Κι εγώ τότε πώς φορτίζω το C5-03 μου με USB καλώδιο;:wacko::blink: Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Κι εγώ τότε πώς φορτίζω το C5-03 μου με USB καλώδιο;:wacko::blink: Γιατί στα τελευταία κινητά με Symbian S60 5th edition προστέθηκε αυτή η δυνατότητα όπως και κάποιες άλλες. Απλά εγώ δεν το είπα σωστά στο προηγούμενο μου μήνυμα. :) Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. July 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2011 Ευχαριστώ και πάλι stendor,ίσως σε κάποια αναβάθμιση να μπορεί η nokia να προσθέσει αυτή τη λειτουργία. Τα λέμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafevolution Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 Ευχαριστώ και πάλι stendor,ίσως σε κάποια αναβάθμιση να μπορεί η nokia να προσθέσει αυτή τη λειτουργία. Τα λέμε! Δυστυχώς αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.. Είναι θέμα hardware. Οπότε με αναβάθμιση δε λύνεται το "πρόβλημα" :( Παράθεση http://badge.facebook.com/badge/317446008269290.3536.1752348694.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Και όμως δεν υπαρχει η δυνατότητα φόρτισης από usb. Το ίδιο συμβαίνει και στο 5800 και γενικά στις συσκευές με symbian s60 5th edition. Προστέθηκε στο symbian^3 αυτή η δυνατότητα. sent from my iPhone 4 using tapatalk Noμιζω το Ν97 φορτιζει απο USB Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakgr Δημ. September 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2011 και τι μπορω να κανω? Skigo, τι έκανες τελικά? έλυσες το πρόβλημα? εδώ και δύο ημέρες έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα και δεν ξέρω τι να κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alicegia Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 Καλησπερα δεν ξερω αν ειναι η σωστη ενοτητα που γραφω αλλα επειδη αφορα το 5530 θα το γραψω εδω. Θα σας πω απο την αρχη τι μου συνέβει κ αν μπορει καποιος να βοηθησει. Καταρχας δε ξερω πως τα καταφερα, χαλασε το κινητο κ μου αλλαξαν ολη την πλακετα απο μεσα. Το καλο ειναι οτι ηταν μεσα στην εγγυηση. Το θεμα ειναι ομως ειναι οτι τωρα εχω Product code της wind και δεν μπορω να το αναβαθμισω. Το ιδιο εγινε και οταν το πρωτο πηρα αλλα τοτε καταφερα κ το αλλαξα μεσω του ΝSS τωρα αν και δειχνει οτι αλλαξε δεν μπορω να κανω αναβαθμιση. Η παρουσα εκδοση λογισμικου ειναι v11.0.054 και ειναι μεσα στα προβληματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 μήπως είναι η τελευταία έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alicegia Δημ. October 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2011 μήπως είναι η τελευταία έκδοση; Οχι και την πρωτη φορα που ειχα αλλαξει το product code την ιδια εκδοση λογισμικου ειχε και με την αλλαγη κατεβασα την καινουρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Μόλις κυκλοφόρησε νέο firmware για τη συσκευή! Η έκδοσή του είναι η V 40.0.003 Πέρα από μικρές βελτιώσεις που είδα στην ταχύτητα και στο kinetic scrolling, η μεγαλύτερη βελτίωση είναι η υιοθέτηση του browser των Symbian^3 και η προσθήκη μεγάλου ρολογιού όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη και πατήσουμε ένα από τα κουμπί του μενού (το μεσαίο), ενώ το ξεκλείδωμα της συσκευής μπορεί πλέον να γίνει με σάρωση της μπάρας που εμφανίζεται, όπως και στα Symbian^3. Επίσης καταργήθηκε το Ovi Contacts που απλά έπιανε χώρο στις καρτέλες της εφαρμογής των επαφών. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaoticos Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Για να δούμε τί έκαναν!Ευχαριστούμε για την ενημέρωση multipetros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos63 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Μόλις κυκλοφόρησε νέο firmware για τη συσκευή! Η έκδοσή του είναι η V 40.0.003 Πέρα από μικρές βελτιώσεις που είδα στην ταχύτητα και στο kinetic scrolling, η μεγαλύτερη βελτίωση είναι η υιοθέτηση του browser των Symbian^3 και η προσθήκη μεγάλου ρολογιού όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη και πατήσουμε ένα από τα κουμπί του μενού (το μεσαίο), ενώ το ξεκλείδωμα της συσκευής μπορεί πλέον να γίνει με σάρωση της μπάρας που εμφανίζεται, όπως και στα Symbian^3. Επίσης καταργήθηκε το Ovi Contacts που απλά έπιανε χώρο στις καρτέλες της εφαρμογής των επαφών. :yahoo::yahoo:Συμφωνω κ εγω το αναβαθμησα αλλα δεν εχω αποψη για το internet Δεν το χρεισιμοποιω για διαδυκτιο Το αναβαθμησα μεσω PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Κραταει τα δεδομενα (επαφες, αρχεια κλπ) μετα την αναβαθμηση ή πρεπει να τα ξαναπερασεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos63 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 Και βεβαια τα κραταει ολα τα δεδομενα Η συσκευη αλλαζει μονο προς το καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios21 Δημ. October 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2011 (edited) Ρε παιδια εμενα σαν να εχει ξεκινησει να ξεφλουδιζει η οθονη. :S Η αφη πιανει μια χαρα παντως αλλα εχει καποια σημεια οπου φαινεται να φευγει η πανω στρωση της ! :X Edited October 27, 2011 by nektarios21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoul Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Νομίζω ότι η μπαταρία αδειάζει πιο γρήγορα τώρα... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts