Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5530 XpressMusic

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας παιδιά, μία ερώτηση έχω θέλω να φορτίζω το κινητό από το usb γίνετε? ή πρέπει να αγοράσω ειδικό usb?ty

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Όχι, απλά σύνδεσέ το στον υπολογιστή...:)Αν δεν υποστηρίζει αυτή την λειτουργία, δες μήπως υπάρχει κανένας αντάπτορας από USB σε καρφί...:)

Όχι, απλά σύνδεσέ το στον υπολογιστή...:)Αν δεν υποστηρίζει αυτή την λειτουργία, δες μήπως υπάρχει κανένας αντάπτορας από USB σε καρφί...:)

Μόνο κάτι τέτοιο: http://europe.nokia.com/find-products/accessories/all-accessories/memory-cards-and-cables/cables/nokia-cable-ca-100

http://europe.nokia.com/MEDIA_BANK_100/R6Accessories/C/CA-100/ca-100_312x312.jpg

Α μπράβο!:)Αλλά από τιμές; Ελπίζω να το πουλάνε σε λογικά πλαίσια...:mad:

• 3 weeks later...

Χεραιτώ την καλή παρέα!

Έχουν περάσει απ'τα χέρια μου αρκετές συσκευές Νοκια κ Σονυ Ερικσον,και όλες φόρτιζαν τη μπαταρία τους όση ώρα τα δούλευα στο PC με καλώδιο USB.

Μάλιστα σε κάποια απ'αυτές της κόρης μου που δεν το έκανε,είχα βρει σ'ένα κρυφό μενού την επιλογή ενεργοποίησης της λειτουργίας αυτής,δεν θυμάμαι όμως τη συσκευή,πάει πολύς καιρός.

Τώρα έχω το 5530,αναβαθμισμένο στην τελευταία έκδοση,μ'ελληνικά,αλλά δεν φορτίζει στο PC.Και μάλιστα πριν το πάρω είδηση οτι δεν το κάνει,αγόρασα και καλώδιο φόρτισης για το αυτοκίνητο,το οποίο συνδέεται με την υποδοχή USB του κινητού,αλλά φυσικά δεν ανταποκρίνεται ούτε και εκεί.

Είναι δυνατόν να μην έχει αυτή τη λειτουργία?

Και όμως δεν υπαρχει η δυνατότητα φόρτισης από usb. Το ίδιο συμβαίνει και στο 5800 και γενικά στις συσκευές με symbian s60 5th edition. Προστέθηκε στο symbian^3 αυτή η δυνατότητα.

sent from my iPhone 4 using tapatalk

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ευχαριστώ!

Τι να πω πάντως,απαράδεκτο...

Κάτι άλλο παρακαλώ,κατέβασα με το OviSuite (στο PC) το χάρτη της Ελλάδας,μαζί και τις φωνητικές οδηγίες και το Ovi τα έστειλε στη συσκευή.

Εφ'όσον δεν έχω GPS στη συσκευή,οι φωνητικές οδηγίες έχουν κάποιο νόημα?

Έχω σύνδεση Cosmote,υπάρχει περίπτωση να χρεώθηκα γι'αυτά παρ'όλο που τα κατέβασα μεσω PC?

Ευχαριστώ!

Τι να πω πάντως,απαράδεκτο...

Κάτι άλλο παρακαλώ,κατέβασα με το OviSuite (στο PC) το χάρτη της Ελλάδας,μαζί και τις φωνητικές οδηγίες και το Ovi τα έστειλε στη συσκευή.

Εφ'όσον δεν έχω GPS στη συσκευή,οι φωνητικές οδηγίες έχουν κάποιο νόημα?

Έχω σύνδεση Cosmote,υπάρχει περίπτωση να χρεώθηκα γι'αυτά παρ'όλο που τα κατέβασα μεσω PC?

Τις πέρασε για να μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις με κάποιο εξωτερικό GPS μέσω BT. Αφού τις κατέβασες μέσω PC δεν έχεις χρεωθεί κάτι από την Cosmote.

Και όμως δεν υπαρχει η δυνατότητα φόρτισης από usb. Το ίδιο συμβαίνει και στο 5800 και γενικά στις συσκευές με symbian s60 5th edition. Προστέθηκε στο symbian^3 αυτή η δυνατότητα.

Κι εγώ τότε πώς φορτίζω το C5-03 μου με USB καλώδιο;:wacko::blink:

Κι εγώ τότε πώς φορτίζω το C5-03 μου με USB καλώδιο;:wacko::blink:

Γιατί στα τελευταία κινητά με Symbian S60 5th edition προστέθηκε αυτή η δυνατότητα όπως και κάποιες άλλες. Απλά εγώ δεν το είπα σωστά στο προηγούμενο μου μήνυμα. :)

Ευχαριστώ και πάλι stendor,ίσως σε κάποια αναβάθμιση να μπορεί η nokia να προσθέσει αυτή τη λειτουργία.

Τα λέμε!

Ευχαριστώ και πάλι stendor,ίσως σε κάποια αναβάθμιση να μπορεί η nokia να προσθέσει αυτή τη λειτουργία.

Τα λέμε!

Δυστυχώς αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ..

Είναι θέμα hardware.

Οπότε με αναβάθμιση δε λύνεται το "πρόβλημα" :(

Noμιζω το Ν97 φορτιζει απο USB

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• 4 weeks later...
και τι μπορω να κανω?

Skigo,

τι έκανες τελικά? έλυσες το πρόβλημα?

εδώ και δύο ημέρες έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα και δεν ξέρω τι να κάνω.

• 5 weeks later...

Καλησπερα

δεν ξερω αν ειναι η σωστη ενοτητα που γραφω αλλα επειδη αφορα το 5530 θα το γραψω εδω. Θα σας πω απο την αρχη τι μου συνέβει κ αν μπορει καποιος να βοηθησει. Καταρχας δε ξερω πως τα καταφερα, χαλασε το κινητο κ μου αλλαξαν ολη την πλακετα απο μεσα. Το καλο ειναι οτι ηταν μεσα στην εγγυηση. Το θεμα ειναι ομως ειναι οτι τωρα εχω Product code της wind και δεν μπορω να το αναβαθμισω. Το ιδιο εγινε και οταν το πρωτο πηρα αλλα τοτε καταφερα κ το αλλαξα μεσω του ΝSS τωρα αν και δειχνει οτι αλλαξε δεν μπορω να κανω αναβαθμιση. Η παρουσα εκδοση λογισμικου ειναι v11.0.054 και ειναι μεσα στα προβληματα

μήπως είναι η τελευταία έκδοση;

Οχι και την πρωτη φορα που ειχα αλλαξει το product code την ιδια εκδοση λογισμικου ειχε και με την αλλαγη κατεβασα την καινουρια

• 3 weeks later...

Μόλις κυκλοφόρησε νέο firmware για τη συσκευή! Η έκδοσή του είναι η V 40.0.003

Πέρα από μικρές βελτιώσεις που είδα στην ταχύτητα και στο kinetic scrolling, η μεγαλύτερη βελτίωση είναι η υιοθέτηση του browser των Symbian^3 και η προσθήκη μεγάλου ρολογιού όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη και πατήσουμε ένα από τα κουμπί του μενού (το μεσαίο), ενώ το ξεκλείδωμα της συσκευής μπορεί πλέον να γίνει με σάρωση της μπάρας που εμφανίζεται, όπως και στα Symbian^3. Επίσης καταργήθηκε το Ovi Contacts που απλά έπιανε χώρο στις καρτέλες της εφαρμογής των επαφών.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

Μόλις κυκλοφόρησε νέο firmware για τη συσκευή! Η έκδοσή του είναι η V 40.0.003

Πέρα από μικρές βελτιώσεις που είδα στην ταχύτητα και στο kinetic scrolling, η μεγαλύτερη βελτίωση είναι η υιοθέτηση του browser των Symbian^3 και η προσθήκη μεγάλου ρολογιού όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη και πατήσουμε ένα από τα κουμπί του μενού (το μεσαίο), ενώ το ξεκλείδωμα της συσκευής μπορεί πλέον να γίνει με σάρωση της μπάρας που εμφανίζεται, όπως και στα Symbian^3. Επίσης καταργήθηκε το Ovi Contacts που απλά έπιανε χώρο στις καρτέλες της εφαρμογής των επαφών.

:yahoo::yahoo:Συμφωνω κ εγω το αναβαθμησα αλλα δεν εχω αποψη για το internet Δεν το χρεισιμοποιω για διαδυκτιο Το αναβαθμησα μεσω PC.

Κραταει τα δεδομενα (επαφες, αρχεια κλπ) μετα την αναβαθμηση ή πρεπει να τα ξαναπερασεις?

Ρε παιδια εμενα σαν να εχει ξεκινησει να ξεφλουδιζει η οθονη. :S Η αφη πιανει μια χαρα παντως αλλα εχει καποια σημεια οπου φαινεται να φευγει η πανω στρωση της ! :X Edited by nektarios21