Argonath Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 εμενα παντως η 30.0.009 δουλευει καλα... βεβαια τρωει κατι κολληματα αλλα καλο ειναι πιστευω να του κανω ενα hard reset για να στρωσει.. εχει πολλα προγραμματα και εφαρμογες κλπ κλπ...αυτο ομως γινεται μονο στις εφαρμογες οταν παω να μπω... δεν ξερω , το εχω και μια βδομαδα μονο...θα δειξει..οσον αφορα την γλωσσα τα ελληνικα ειναι ηδη προεγκατεστημενα.. Και εμενα ακριβως το ιδιο κανει,μονο οταν μπαινω στις εφαρμογες μερικες φορες εχω προβλημα,πιστευω με φορματ σε καρτα μνημης και στην συσκευη θα στρωσει:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 εγω να σου πω την αληθεια , βαριεμαι :D την παρασκευη το πηρα και ξερεις, περασα επαφες εκανα τις ρυθμισεις...εφαρμογες κλπ κλπ τα γνωστα δηλαδη... αλλα πρεπει να γινει... Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 εγω να σου πω την αληθεια , βαριεμαι :D την παρασκευη το πηρα και ξερεις, περασα επαφες εκανα τις ρυθμισεις...εφαρμογες κλπ κλπ τα γνωστα δηλαδη... αλλα πρεπει να γινει... Και εγω για αυτο δεν το κανω ακομα,το εχω τωρα 1,5 βδομαδα και βαριεμαι να περναω παλι εφαρμογες,θεματα κτλπ:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 τελοσπαντων, επειδη το σκεφτομαι σοβαρα εδω και....χμ.. 2 λεπτα! :P μαλλον θα το κανω σημερα και θα ενημερωσω εδω οσο πιο γρηγορα μπορω... Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 (edited) καλησπερα παιδια.... εβαλα μια γνωστη μου να παει να ρωτησει σε νοκια care(συγκεκριμενα στο γαλατσι) αν υπαρχει το 5530 σε ασπρο-μπλε επειδη δεν το βρισκω πουθενα και τις ειπαν οτι μονο σε μαυρο-κοκκινο υπαρχει και στην τιμη των 240Ε παρακαλω!! και εγω που νομιζα πως θα ειναι φθηνοτερα εκει η τουλαχιστον ισα με τις τιμες των γνωστων καταστηματων.... οποτε αποκλειεται να το παρω απο εκει! θα αρκεστω μου φαινεται στο μαυρο κοκκινο στα 190Ε περιπου!! μηπως ξερετε που υπαρχει ασπρο-μπλε ετοιμοπαραδοτο και οχι απο παραγγελια στο internet? φιλε παρε το και δες το απο το http://www.e-click.gr ειναι ενα μαγαζι στο γαλατσι που εχει πολλα ηλεκτρικα και κινητα και σου φερνει οτι κινητο θες αν δεν το εχει ετοιμοπαραδωτο σε 2-3 μερες καινουργιο με εγγυηση!!!Εγω πηρα απο αυτο το μαγαζι πριν κατι μηνες το νοκια 5530 για την γυναικα μου σε χρωμα ασημι-ροζ και ειναι τζαμι!!!το εχει σε ολα τα χρωματα και με μολις τωρα το ειδα 150 ευρω!!! Edited June 16, 2010 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 φιλε παρε το και δες το απο το http://www.e-click.gr ειναι ενα μαγαζι στο γαλατσι που εχει πολλα ηλεκτρικα και κινητα και σου φερνει οτι κινητο θες αν δεν το εχει ετοιμοπαραδωτο σε 2-3 μερες καινουργιο με εγγυηση!!!Εγω πηρα απο αυτο το μαγαζι πριν κατι μηνες το νοκια 5530 για την γυναικα μου σε χρωμα ασημι-ροζ και ειναι τζαμι!!!το εχει σε ολα τα χρωματα και με μολις τωρα το ειδα 150 ευρω!!! Θα ειναι ομως ελληνικο??:confused: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 (edited) φιλε παρε το και δες το απο το http://www.e-click.gr ειναι ενα μαγαζι στο γαλατσι που εχει πολλα ηλεκτρικα και κινητα και σου φερνει οτι κινητο θες αν δεν το εχει ετοιμοπαραδωτο σε 2-3 μερες καινουργιο με εγγυηση!!!Εγω πηρα απο αυτο το μαγαζι πριν κατι μηνες το νοκια 5530 για την γυναικα μου σε χρωμα ασημι-ροζ και ειναι τζαμι!!!το εχει σε ολα τα χρωματα και με μολις τωρα το ειδα 150 ευρω!!! καλη η ερωτηση του thePRODIGY και 2ον εγω το βλεπω στα 195 ευρω και οχι στα 150!!! μηπως το μπερδευσες με το 5230? καποιος απο το stαff ας σβησει αν μπορει το προηγουμενο post μου!! Edited June 16, 2010 by modechristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 καλη η ερωτηση του thePRODIGY και 2ον εγω το βλεπω στα 195 ευρω και οχι στα 150!!! μηπως το μπερδευσες με το 5230? καποιος απο το stαff ας σβησει αν μπορει το προηγουμενο post μου!! Eτσι... στα 195 το βλεπω και εγω:O Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. June 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2010 εγω που το πηρα απο πλαισιο παιδες στην θεσσαλονικη ειναι οκ...τελευταια εκδοση ενημερωθηκε στην 30.0.009.... μηπως στην συσκευασια τα part number etc προδιδουν απο που ειναι??? παιζει κατι τετοιο? Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 καλησπερα παιδια πηγα σημερα στο play247.gr στην πατρα!! και ρωτησα για το 5530 αλλα και για το αν φερνουν παραεισαγωγης κινητα.... στην αρχη ηταν μια κοπελια ι οποια δεν ηξερε τπτ και μου φοναζει αλλους 2!! οι οποιοι οταν τους μιλαγα με κοιταγαν περιεργα..... απο τι καταλαβα ουτε αυτοι ηξεραν περι του θεματος... τους ειπα για τυχον αλλαγη γλωσσας μετα απο αναβαθμιση και μου λεγαν δεν γινεται με τπτ και αμα παθει κατι φερτο εδω... μονο τα κινεζικα μπορει να το παθουν και εχει και 2 χρονια εγγυηση κλπ!! μαλλον τους τρομαξα παρα μου απαντησαν τελικα!! αλλα μαλλον θα το ρισκαρω και θα το παραγγειλω αυριο απο εκει σε ασπρο -μπλε και ειδωμεν τν δευτερα τα αποτελεσματα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 ενταξει, δεν ειναι τιποτα το κακο...απλως ειναι μετα μια διαδικασια ισως για μερικους πολυπλοκη , χρονοβορα και φυσικα ριψοκινδυνη...το φλασαρεις το product number και τελος... τεσπα "ακομα δεν τον ειδαμε γιαννη τον βαφτισαμε" που ελεγαν... παρτο μια με το καλο κ βλεπουμε.. Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solidus21 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 καλησπερα παιδια πηρα σημερα στα χερια μου το 5530 ολα καλα μεχρι στιγμης. μια εροτησουλα μονο πως το ξεκληδονω? εκδοση λογισμικου: V20.0.080 προσαρμοσμενη εκδοση 20,0,080c01.01 ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Τι εννοείς πως το ξεκλειδώνεις...; Το έχεις πάρει από το εξωτερικό και είναι κλειδωμένο σε κάποιο δίκτυο με αποτέλεσμα να μην μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με ελληνική sim; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solidus21 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 για να βαλεις εφαρμογες διαφορες office κ τα λοιπα αυτο ενοο, συγνωμη αλλα αποτι καταλαβες ειμαι ασχετος με τα κινιτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 18, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Εφόσον είσαι άσχετος, ορίστε τι πρέπει να διαβάσεις...! Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι. Βρίσκεις τα αρχεία εγκατάστασης των εφαρμογών που θέλεις και τα εγκαθιστάς... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 παιδια καλησπερα... τελικα το παρηγγειλα το κινητακι απο το play247.gr! λογικα μεχρι και την τριτη θα το εχω στα χερια μου.....! ελπιζω να μου το φερει σε ασπρο-μπλε γιατι του ξεκαθαρησα πως αν δεν υπαρχει δεν το αγοραζω... του εδωσα και προκαταβολη πιστευω πως θα επιστραφει λογικα σε περιπτωση μη αγορας... οσο αφορα το κινητακι θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε οταν ειμαι στο μενου και πχ θελω να μπω στις επαφες η στην μουσικη αν χρειαζεται διπλο πατημα με το δαχτυλο η μονο!!?? και αν ειναι διπλο αν μπορει να αλλαξει αυτο... εχω την εντυπωση πως στο 5800 του φιλου μου θελει διπλο γι αυτο ρωταω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 διπλο χρειαζεται...ειναι καλυτερα ετσι...σαν πρωην χρηστης windows mobile εκει επρεπε να βαλεις ενα προγραμματακι για να μπορεις να κανεις διπλο πατημα κ να μπαινεις. Βολεψε πολυ αυτο τουλαχιστον σε μενα..Οσο για την προκαταβολη φυσικα και θα την παρεις πισω..δεν κτλβα..εφοσον ξεκαθαρισες οτι θες ασπρο-μπλε κ δεν το φερει ειναι υποχρεωμενος να σου την δωσει πισω.. Υ.Γ : Για προγραμματακι δεν ξερω εαν υπαρχει να το κανεις με ενα πατημα...ψαξε λιγο στον γουγλη.. Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Σας ήρθε κανένα μήνυμα απο ΝΟΚΙΑ οτι υπάρχει καινούριο λογισμικό για το 5530d ? Γιατί εμένα μου ήρθε. Ξέρετε τίποτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 Σας ήρθε κανένα μήνυμα απο ΝΟΚΙΑ οτι υπάρχει καινούριο λογισμικό για το 5530d ? Γιατί εμένα μου ήρθε. Ξέρετε τίποτα ? εμενα μου ηρθε..και ας εχω βαλει την sim σε sony ericsson τηλεφωνο :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 19, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2010 εμενα μου ηρθε..και ας εχω βαλει την sim σε sony ericsson τηλεφωνο :wacko: Σας ήρθε κανένα μήνυμα απο ΝΟΚΙΑ οτι υπάρχει καινούριο λογισμικό για το 5530d ? Γιατί εμένα μου ήρθε. Ξέρετε τίποτα ? Το μήνυμα αυτό σας ήρθε διότι είσαστε και οι δύο σας εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία My Nokia. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Το μήνυμα αυτό σας ήρθε διότι είσαστε και οι δύο σας εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία My Nokia. Οκ. Πρέπει να βγήκε νέο λογισμικό όμως. Έτσι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 Οκ. Πρέπει να βγήκε νέο λογισμικό όμως. Έτσι ? Ναι εχει βγει καινουργιο λογισμικο:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 (edited) Το μήνυμα αυτό σας ήρθε διότι είσαστε και οι δύο σας εγγεγραμμένοι στην υπηρεσία My Nokia. οκ! παντως χθες το βραδι εκανα update (κανα 5λεπτο κρατησε) και ειδα αισθητη διαφορα στην αποκριση της συσκευης.τωρα δουλευει "σαν" καινουργιο.επισης παρατηρησα και 2 νεες εφαρμογες και διαφορετικη αναζητηση στην μουσικη βιβλιοθηκη.π.χ. αμα οταν ψαχνω τα τραγουδια....μου πεταει ενα παραθυρακι..οτι ειμαι σε λιστα που το αρχικο γραμμα ειναι το C και παει λεγοντας.. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Παιδια εχει δοκιμασει κανεις καμια θηκη για το κινητο μας.συγκεκριμενα θελω να παρω μια σιλικονης..για να εχω αμεση επαφη με το κινητο και να μην χρειαζεται να το βγαλω απο την θηκη του οπως γινεται με τις δερματινες. ψαχνωντας βρηκα διαφορες θηκες..και οι τιμες για της σιλικονης ειναι απο 8 ευρο μεχρι και 15! τωρα αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι να εχει οσο το δυνατο καλυτερη εφαρμογη.την θηκη της body glove την εχει δει κανεις σας απο κοντα η μαλλον την εχει κανεις σας στο κινητο?? :blink: Edited June 20, 2010 by RAVER Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik85 Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 ερωτηση: Hard reset γινεται σε αυτο το κινητο?αν ναι, με ποιον τροπο? Παράθεση http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR77osux49zMN-jEZsiz_QrxM6pXuHqhCy-yIClultM0HY3dy7k3w Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2010 (edited) Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 5th Edition Platform FAQ Πως κάνω format στο κινητό, στην μαζική μνήμη και στην κάρτα μνήμης; Τα τελευταία posts που αφορούσαν τις θήκες μεταφέρθηκαν στο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα). Edited June 20, 2010 by stendor Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts