stendor Δημ. May 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2010 Καλημέρα δ) Τώρα πλέον όταν ανοίγω το Χάρτες, έχω το κανονικό μενού, και μου εμφανίζει κανονικά τις πόλεις τις ελλάδας, μόνο που δεν είναι η εφαρμογή όπως την γνώριζα. Δηλαδή, πώς θα του πω να μου δώσει οδηγίες από ένα σημείο μιας πόλης σε ένα άλλο; :worry: ε) Μπορεί κάποιος να μου πει βήμα-βήμα πώς λειτουργεί το δικό του Ovi Maps; :O Για το Ovi Maps υπάρχει αντίστοιχο θέμα, Nokia Maps - OVI Maps (Smart2go). Διάβασε το και ότι απορία έχεις μπορείς να ρωτήσεις στο συγκεκριμένο θέμα. Έχουν αναφερθεί και πως κάνεις αναζήτηση και πως φτιάχνεις διαδρομές. Επίσης υπάρχει και το S60 5th Edition Platform FAQ -> GPS, A-GPS, Nokia Maps/OVI Maps και η πρώτη χρήση. στ) πώς κάνω απεγκατάσταση μια εφαρμογή Διάβασε το S60 5th Edition Platform FAQ -> Πως εγκαθιστώ αρχεία sis, sisx, jar και wgz; ζ) στην κάρτα μνήμης υπάρχουν αρκετοί φάκελοι οι οποίοι δεν έχουν μέσα κανένα αρχείο. Μπορώ να τους διαγράψω; Αν δεν υπάρχουν ούτε κρυφά αρχεία τότε μπορείς να τους διαγράψεις. η) εάν κάνω hard reset, το κιν θα επανέλθει στην κατάσταση που ήταν όταν το άνοιξα; δηλαδή με εκείνες τις εφαρμογές κλπ κλπ; Και πάλι διάβασε το S60 5th Edition Platform FAQ -> Πως κάνω format στο κινητό, στην μαζική μνήμη και στη κάρτα μνήμης; Καλό είναι να διαβάσει ολόκληρο το FAQ, θα σε βοηθήσει αρκετά και θα καλύψεις αρκετές από τις απορίες σου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasen02 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 Ευχαριστώ για όλη την βοήθεια :) Θέλει στην αρχή μέχρι να συνηθίσεις το Symbian. Τώρα βέβαια υπάρχει το μεγάλο ερώτημα που πιστεύω απασχολεί τους νέους κατόχους Symbian κινητού.. ^^ πώς θα τρέξεις unsigned symbian εφαρμογές, ή κοινώς πώς θα βρούμε έναν σωστό τρόπο να κάνουμε sign εμείς αυτές που θέλουμε.. :O Θα μου πείτε, υπάρχει ήδη ένα θέμα στο thread για κάποια site που δίνουν 17 capabilities Developer Cert. Ναι, οκ.. αλλά απλά θα ήθελα να μάθω πώς γίνεται ενώ έναν τέτοιο cert κάνει περίπου 200$ για έναν χρόνο, κάποια site -που εντελώς τυχαία βρίσκονται σε χώρες που παράγουν μεγάλο αριθμό από clone devices- να δίνουν όσα cert τέτοιου τύπου θέλεις και μάλιστα για 3 χρόνια... τέτοια φιλανθρωπία ρε παιδί μου.. :shifty: λες να βγάζουν περισσότερα μαζεύοντας ΙΜΕΙ ώστε να τα διοχετεύσουν σε διάφορες βιομηχανίες εκεί;... λέω εγώ τώρα.. γιατί ας πούμε δεν υπαρχει ένα τέτοιο site στη ευρώπη;... Πάντως, μέχρι τώρα η τελευταία έκδοση firmware φαίνεται να είναι αρκετά σταθερή, και έχει αρκετό καιρό κυκλοφορίας στο internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 παιδια χθες το βραδυ καθως εγραφα μνμ κανει κατι περιεργες γραμμες η οθονη και κανει ρεσταρτ το κινητο.το εχει κανει σε κανεναν σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 παιδια χθες το βραδυ καθως εγραφα μνμ κανει κατι περιεργες γραμμες η οθονη και κανει ρεσταρτ το κινητο.το εχει κανει σε κανεναν σας? πολλές φορές μου το έχουν κάνει Symbian κινητά που είχα κατά καιρούς και έφταιγε κάποια εφαρμογή που είχα εγκαταστήσει χωρίς να είναι 100% συμβατή με την έκδοση του symbian που έτρεχε το κινητό... π.χ. τελευταία φορά που μου το έκανε αυτό το 5530 ήταν όταν έτρεξα την εφαρμογή "pencil".. γέμισε η οθόνη γραμμές και έσβησε... όταν επανεκινήθηκε ήταν όλα ΟΚ και απλώς έσβησα την εφαρμογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 (edited) του εκανα φορματ τωρα απλα εβαλα το jbak taskman και ελεγε οτι ειναι beta και οτι δεν ειναι συμβατο με την συσκευη.λες να το βγαλω?εγω εγραφα μνμ μου εστειλαν εκεινη την ωρα και ημουν και στο facebook.απο το bookmark της συσκευης. Edited May 19, 2010 by tolispao13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 του εκανα φορματ τωρα απλα εβαλα το jbak taskman και ελεγε οτι ειναι beta και οτι δεν ειναι συμβατο με την συσκευη.λες να το βγαλω?εγω εγραφα μνμ μου εστειλαν εκεινη την ωρα και ημουν και στο facebook.απο το bookmark της συσκευης. Θα σου πρότεινα να το βγάλεις απο τη συσκευή σου αν στο ξανακάνει... :ninja: Κοίτα, πολλές φορές δεν έχεις πρόβλημα και ας λέει ότι δεν είναι συμβατή η εφαρμογή απλώς σου έκατσε η συγκεκριμένη εφαρμογή να μη δουλέψει!!!:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. May 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2010 μου εκανε και αλλο προβλημα.μου ηρθαν 2 μνμ και 2 αναπ.και οταν πηγα να το ανοιξω κολησε ολη την ωρα στη δονηση.δεν εκανα τιπ[οτα.εβγαλα μπαταρια την ξαναεβαλα και ολα οκ.ειχα αλλαξει καρτα μνημης πριν καμια 10 μερες με μια σαν ντισκ 4 γιγα.τωρα εβαλα τη μαμα πανω.ολα αυτα ξαφνικα.χωρις να το εχω ζορισει.εκδοση λογισμικου ειναι η 11.054.εβγαζε προβληματα τετοια?και οταν ειχα την αλλη καρτα ζεστοναταν η συσκευη στο πισω μερος.τωρα προς το παρων τιποτα απο αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 καλησπερα παιδια!!! το εν λογο κινητο μπορω να πω πως με ενδιαφερει.... ειμαι κατοχος του n73 και καλως η κακος ειμαι ''νοκιακος'' ... θελω να περασω στην εποχη της αφης αλλα μεχρι στιγμης κανενα απο τα νοκια αφης (5230 ,5800 ,X6 ,N97 ,N900 ,N8 τα 4 τελευταια πολυ ακριβα) δεν με εχει τραβηξει πολυ... τα θεωρω μετρια σε σχεση με την τιμη τους (εκτως του Ν8) και τις δυνατοτητες τους... θα θελα να ρωτησω πρακτικα το οτι δεν ειναι 3G περα απο τις βιντεο κλησεις τι αλλες δυνατοτητες δεν θα εχει? και 2ον αν καποιος ξερει για την αυτονομια του γιατι τα 1000 mah μου φαινονται λιγα... αμα ειχε πανω του την BL-5J οπως εχει το Χ6 θα ηταν μια χαρα... ευχαριστω εκ των προτερων....!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 H αυτονομια του ειναι μια χαρα. Ειδικα αν παιξεις λιγο και με τις ρυθμισεις θα καταφερεις ακομα καλυτερα αποτελεσματα. Για παραδειγμα οταν πατας την οθονη δεν χρειαζεται η δονηση της να ειναι ειναι στο maximum , μπορεις να την χαμηλωσεις στο "επιπεδο 1" η και ακομα να την απενεργοποιησεις (εννοω οταν πατας την οθονη που ανταποκρινεται με δονηση. Οχι την δονηση οταν σε παιρνουν τηλεφωνο.) Επισης μπορεις να ριξεις την φωτεινοτητα της οθονης στο 90%. Και παλι αψογα θα φαινεται. Και βαλε την να σβηνει στα 15 δετερα. Οπως καταλαβαινεις υπαρχουν ακομα περισσοτεροι τροποι για να επιτυχεις ακομα καλυτερη αυτονομια. Αλλα οπως ειπα και στην αρχη, ετσι κι αλλιως η αυτονομια ειναι μια χαρα (σε normal χρηση). Τις πρωτες μερες παντως που θα ψαχνεις το κινητο περισσοτερο ,λογικο ειναι η μπαταρια να τελειωνει πιο γρηγορα. Σημαντικο ειναι να κανεις 4-5 πληρεις φορτισεις και αποφορτισεις οταν πρωτο-αγορασεις το κινητο. Το 3G περα απο video κλησεις επιτυγχανει πιο γρηγορη πλοηγηση στο Internet οταν εμπαινεις μεσω του παροχεα σου. Οταν ομως μπαινεις μεσω wifi ειναι το ιδιο. Μην φοβασαι , μια χαρα γρηγορο ειναι το 5530. Με λιγα λογια ειναι μια πολυ καλη επιλογη. Μικρο σχημα, ομορφος σχεδιασμος, αρκετα καλη ποιοτητα κατασκευης (ειδικα στην εμπροσθια προσοψη), καλες μουσικες δυνατοτητες, και φοβερο touch. Go for it!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 θα θελα να ρωτησω πρακτικα το οτι δεν ειναι 3G περα απο τις βιντεο κλησεις τι αλλες δυνατοτητες δεν θα εχει? Εκτός από την video κλήση θα χάσεις σε ταχύτητα όταν κάνεις πλοήγηση μέσω GPRS. Το GSM έχει χαμηλότερες ταχύτητες από ότι το 3G. 2ον αν καποιος ξερει για την αυτονομια του γιατι τα 1000 mah μου φαινονται λιγα... αμα ειχε πανω του την BL-5J οπως εχει το Χ6 θα ηταν μια χαρα... ευχαριστω εκ των προτερων....!! Αν ρίξεις μια ματιά στις τελευταίες σελίδες θα δεις ότι οι χρήστες έχουν αναφέρει πάνω κάτω πόσο κρατάει η μπαταρία και με τι χρήση. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 H αυτονομια του ειναι μια χαρα. Ειδικα αν παιξεις λιγο και με τις ρυθμισεις θα καταφερεις ακομα καλυτερα αποτελεσματα. Για παραδειγμα οταν πατας την οθονη δεν χρειαζεται η δονηση της να ειναι ειναι στο maximum , μπορεις να την χαμηλωσεις στο "επιπεδο 1" η και ακομα να την απενεργοποιησεις (εννοω οταν πατας την οθονη που ανταποκρινεται με δονηση. Οχι την δονηση οταν σε παιρνουν τηλεφωνο.) Επισης μπορεις να ριξεις την φωτεινοτητα της οθονης στο 90%. Και παλι αψογα θα φαινεται. Και βαλε την να σβηνει στα 15 δετερα. Οπως καταλαβαινεις υπαρχουν ακομα περισσοτεροι τροποι για να επιτυχεις ακομα καλυτερη αυτονομια. Αλλα οπως ειπα και στην αρχη, ετσι κι αλλιως η αυτονομια ειναι μια χαρα (σε normal χρηση). Τις πρωτες μερες παντως που θα ψαχνεις το κινητο περισσοτερο ,λογικο ειναι η μπαταρια να τελειωνει πιο γρηγορα. Σημαντικο ειναι να κανεις 4-5 πληρεις φορτισεις και αποφορτισεις οταν πρωτο-αγορασεις το κινητο. Το 3G περα απο video κλησεις επιτυγχανει πιο γρηγορη πλοηγηση στο Internet οταν εμπαινεις μεσω του παροχεα σου. Οταν ομως μπαινεις μεσω wifi ειναι το ιδιο. Μην φοβασαι , μια χαρα γρηγορο ειναι το 5530. Με λιγα λογια ειναι μια πολυ καλη επιλογη. Μικρο σχημα, ομορφος σχεδιασμος, αρκετα καλη ποιοτητα κατασκευης (ειδικα στην εμπροσθια προσοψη), καλες μουσικες δυνατοτητες, και φοβερο touch. Go for it!! ευχαριστω για τις πληροφοριες PRODIGY..... αν το συγκρινουμε με το 5800 γιατι αυτο εχω ως μετρο συγκρισης το μονο που του λειπει ειναι το gps και το 3G στην ουσια... ετσι δεν ειναι? το Ν73 ειναι ογκοδες κινητο και δεν θελω κατι τοσο χοντροκομενο παλι οπως ειναι το 5800... πιστευω και εγω πως ειναι μια καλη επιλογη για τα λεφτα του... αλλα να μου πεις με τα ιδια περιπου λεφτα θα μπορουσα να παρω το samsung to jet... που ειναι καλυτερο αλλα οπως ειπα και παραπανω ειμαι ''νοκιακος'' ... μηπως ξερεις το sar αυτου του κινητου?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 ευχαριστω για τις πληροφοριες PRODIGY..... αν το συγκρινουμε με το 5800 γιατι αυτο εχω ως μετρο συγκρισης το μονο που του λειπει ειναι το gps και το 3G στην ουσια... ετσι δεν ειναι? το Ν73 ειναι ογκοδες κινητο και δεν θελω κατι τοσο χοντροκομενο παλι οπως ειναι το 5800... πιστευω και εγω πως ειναι μια καλη επιλογη για τα λεφτα του... αλλα να μου πεις με τα ιδια περιπου λεφτα θα μπορουσα να παρω το samsung to jet... που ειναι καλυτερο αλλα οπως ειπα και παραπανω ειμαι ''νοκιακος'' ... μηπως ξερεις το sar αυτου του κινητου?... To SAR του ειναι 0.78. Mια χαρα δηλαδη. υγ: κατα την ταπεινη μου αποψη το 5530 ειναι καλυτερο του Jet μονο και μονο λογω του εξυπνου λειτουργικου του Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. May 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2010 Πως θα γίνει να σταματήσει να μου πετάει τα διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα που υπάρχουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hazogolis Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Πως γινεται να εμφανιζονται τα emoticons στα μηνυματα??Υπαρχει μηπως καποια εφαρμογη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2010 Πως θα γίνει να σταματήσει να μου πετάει τα διαθέσιμα ασύρματα δίκτυα που υπάρχουν?? Θα πατησεις την συντομευση για τα ασυρματα δικτυα και μετα θα πατησεις επιλογες και θα επιλεξεις προβολη διαθεσιμων δικτυων-->Ποτε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. May 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2010 Το έχω ήδη κάνει αυτό κι συνεχίζει τα ίδια!! :mad: Κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 Το έχω ήδη κάνει αυτό κι συνεχίζει τα ίδια!! :mad: Κάτι άλλο? Καλημέρα. Μήπως κάποια από τις εφαρμογές που έχεις στο κινητό σου ζητάει πρόσβαση στο δίκτυο και γι' αυτό σου εμφανίζει συνέχεια το συγκεκριμένο μήνυμα? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. May 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2010 (edited) Γεια σας!μπορει να μου πει καποιος αν υπαρχει προγραμμα που να υπογραφει τις εφαρμογες για το 5530???offline? Edited May 24, 2010 by Shinig Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6230i Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Καλημέρα. Μήπως κάποια από τις εφαρμογές που έχεις στο κινητό σου ζητάει πρόσβαση στο δίκτυο και γι' αυτό σου εμφανίζει συνέχεια το συγκεκριμένο μήνυμα? Λες??? :worry: Θα το κοιτάξω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. May 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2010 Γεια σας!μπορει να μου πει καποιος αν υπαρχει προγραμμα που να υπογραφει τις εφαρμογες για το 5530???offline? Καλημέρα. Διάβασε την πρώτη σελίδα του θέματος [ΕΠΙΣΗΜΟ] Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed στο σημείο που λέει "Υπογραφή εφαρμογών μέσα στο κινητό". Για ότι άλλο θες σχετικά με υπογραφή εφαρμογών ρωτάς στο παραπάνω θέμα. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektarios21 Δημ. May 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2010 (edited) Καλησπερα συμφορουμιτες...Μολις μου εμφανιστηκε το πρωτο προβλημα με την συσκευη...Ολα ειναι μια χαρα μεχρι να με παρουν τηλεφωνο...Μολις απανταω κλεινει η μιλαω για 5 δευτερα π.χ και μετα κλεινει...Το ιδιο και οταν παιρνω εγω...Του εκανα format και παλι τα ιδια...Που προτεινετε να το παω??Στα multirama που το αγορασα?Θα το παρω γρηγοροτερα αν το παω σε καποιο nokia store?? Edited May 27, 2010 by nektarios21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 πηγαινε το σε nokia store. Μην το πας σε μεσαζωντες! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Σκεφτομαι να παω σημερα να το αγορασω,και ηθελα να ρωτησω ποση ωρα πρεπει να το αφησω στην φορτιση την πρωτη φορα??Να περιμενω πρωτα να πεσει τελειως η μπαταρια για να το βαλω να φορτισει?Τελος το καπακι της μπαταριας τοσο χαλια ειναι?Ευχαριστω:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Σκεφτομαι να παω σημερα να το αγορασω,και ηθελα να ρωτησω ποση ωρα πρεπει να το αφησω στην φορτιση την πρωτη φορα??Να περιμενω πρωτα να πεσει τελειως η μπαταρια για να το βαλω να φορτισει?Τελος το καπακι της μπαταριας τοσο χαλια ειναι?Ευχαριστω:p Εγω ολες τις φορτισεις στα κινητα τις εχω κανει..μεχρι να βγαλει ενδειξη το κινητο οτι η μπαταρι εχει φορτιστει. με'αυτο το "tip" πετυχαινω τις καλυτερες αποδοσεις. το καπακι της μπαταριας βαζωντας λιγο πλαστελινη(αυτη που κολας αφισα) ειναι συμπαγες και σταθερο. εγω ετσι εχω κανεις..και εχω ξεσασει τα τριξιματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
modechristo Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 παιδια καλησπερα οπως εχω ξαναπει και σε προηγουμενα ποστ αυτο το κινητο με ενδιαφερει ο μονος ενδοιασμος μου ειναι η μπαταρια..... κανω αρκετη χρηση γενικα ...!! μιλαω περιπου μια ωρα και 30 λεπτα την ημερα και στελνω περιπου 20 μηνυματα , χρησιμοποιω και bluetooth επισης!!! φοβαμαι πως αμα το παρω θα ειμαι με τον φορτιστη στα χερια!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts