Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5530 XpressMusic

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια πως απενεργοποιω την δονηση καθε φορα που ακουμπαω την οθονη ? πριν το παω για επισκευη και αναβαθμιση το ειχα κανει αλλα τωρα δεν μπορω να το βρω με τιποτα..ευχαριστω :)

Καλημέρα.

Θα πας Ρυθμίσεις > Προσωπικό > Προφίλ, θα επιλέξεις αυτό που χρησιμοποιείς θα πατήσεις Επιλογές > Διαμόρφωση και θα βρεις την επιλογή δόνηση οθόνης.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ποια εχεις?

11.0.054 νομιζω...παντως εχω κάνει αναβαθμιση μεσω του Nokia software updater, στανταρντ ειναι η τελευταια εκδοση για το product code μου.

Παδια εχω ενα προβλημα με το κινητο..

Κατεβασα μια εφαρμογη λεγομενη "advanced device lock"

και δεν μπορω να την διαγραψω..πηγαινω διαγραφη και μου λεει "καποιες εφαρφμογες ειναι

ανοιχτες,να κλεισουν;" παταω ναι και κανει επανεκινιση..το κανει συννεχεια αυτο..καμια ιδεα;

εκανα επαναφορα ριθμησεων αλλα δεν σβηνει τα προγραμματα παρα μονο επαναφερει τισ αρχικες ρυθμισεις..:(

Για σας παιδια ειμαι νεος στο forum σας!!!

εχει εδω και 2 εβδομαδες που αγορασα το NOKIA 5530 και θελω να μου πειτε εαν και σε εσας το δικο σας 5530 κατω εκει που μπαινουν τα ακουστικα λιγο πιο πανω υπαρχει ενα μικρο κενο μεταξυ των πλαστικων (εκι στις ενωσεις δηλαδη)

και κατι αλλο, για να κανω το Hard reset ( 7370 ) για να πετυχει το format πρεπει μετα να βγαλω την μπαταρια και να την ξαναβαλω? η δεν παιζει ρολο γινεται και χωρεις αυτην την διαδικασια!!!

Edited by frixosmjoker

και κατι αλλο, για να κανω το Hard reset ( 7370 ) για να πετυχει το format πρεπει μετα να βγαλω την μπαταρια και να την ξαναβαλω? η δεν παιζει ρολο γινεται και χωρεις αυτην την διαδικασια!!!

Καλημέρα και καλώς ήρθες.

Για να κάνεις format απλά πληκτρολόγησε στην οθόνη αναμονής τον κωδικό *#7370#. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω.

Καλό θα είναι να διαβάσεις το S60 5th Edition Platform FAQ, θα σε βοηθήσει πάρα πολύ.

Καλησπερα σας...Εχω ενα προβλημα με την εν λογω συσκευη...Η μπαταρια του δεν κραταει παραπανω απο 1,5 μερα γεματη...Απ οσο εχω διαβασει στα προηγουμενα ποστ υπαρχουν παιδια εδω μεσα που τους κραταει και 3 μερες...Υπαρχει κατι που θα μπορουσα να κανω?Οπως π.χ hard reset??Ευχαριστω για τις απαντησεις...

Και εμενα κραταει 3 μερες ι μπαταρια μου ρε φιλε, και το χρησιμοποιω πολυ!!!

Εγω προσωπικα το μονο που κανω ειναι να περιμενω να αδιασει εντελως η μπαταρια του και μετα να το φορτιζω, και οταν βγαλει οτι εχει φορτιστη πληρως να το βγαζω απο τον φορτιστη!!! Και επισης να βεβαιωνεσαι οτι δεν εκτελουνται πολλες εφαρμογες την ιδια ωρα γιατι καταναλωνουν πιο πολλη ενεργια στο κινιτο!!!

Θελω μια βοηθεια και εγω απο καποιον να γνωριζει!!!

το 5530 μου ειναι παραεισαγωγης απο Γαλλια, εχω την αναβαθμιση 20.0.80 την τελεφτεα δηλαδη, αλλα οταν κοιταζω στην σελιδα της nokia βαζωντας τον κωδικο του κινιτου μου μου βγαζει την προιγουμενη αναβαθμιση οτι ειναι διαθεσιμη, υπαρχει περιπτωση να μην μποω να το αναβαθμισω σε περιπτωση που βγει μια καινουργια αναβαθμιση?!?!?!?! ( δεν με νοιαζει ενα χασω τα ελληνικα γιατι δεν τα χρησιμοποιω )

Καλησπερα σας...Εχω ενα προβλημα με την εν λογω συσκευη...Η μπαταρια του δεν κραταει παραπανω απο 1,5 μερα γεματη...Απ οσο εχω διαβασει στα προηγουμενα ποστ υπαρχουν παιδια εδω μεσα που τους κραταει και 3 μερες...Υπαρχει κατι που θα μπορουσα να κανω?Οπως π.χ hard reset??Ευχαριστω για τις απαντησεις...

Εκτός από format στην συσκευή θα μπορούσες να δεις μήπως έχεις περάσει κάποια εφαρμογή η οποία καταναλώνει την μπαταρία. Για να κάνεις hard format ακολούθησες τις παρακάτω οδηγίες.

Θελω μια βοηθεια και εγω απο καποιον να γνωριζει!!!

το 5530 μου ειναι παραεισαγωγης απο Γαλλια, εχω την αναβαθμιση 20.0.80 την τελεφτεα δηλαδη, αλλα οταν κοιταζω στην σελιδα της nokia βαζωντας τον κωδικο του κινιτου μου μου βγαζει την προιγουμενη αναβαθμιση οτι ειναι διαθεσιμη, υπαρχει περιπτωση να μην μποω να το αναβαθμισω σε περιπτωση που βγει μια καινουργια αναβαθμιση?!?!?!?! ( δεν με νοιαζει ενα χασω τα ελληνικα γιατι δεν τα χρησιμοποιω )

Από την στιγμή που βγει καινούργια αναβάθμιση και θα είναι διαθέσιμη για το product code που διαθέτεις τότε θα μπορέσεις να την περάσεις κανονικά.

Ευχαριστω πολυ, δηλαδη να μην αλλαξω το product code, επειδη διαβασα σε πιο παλια post οτι οσα ειναι παραεισαγωγης δεν μπορουν να αναβαθμιστουν (κατι ετσι)

αν σε βοηθα το product code μου ειναι 0591911!!!

στον ελληνικο product code βγαζει την 20.0.080 (εμενα την ειχε εγκατεστημενη πανω το κινητο που αγορασα)

Edited by frixosmjoker

Προς το παρον εχω περασει το handy taskman και εχω σβησει ολα οσα ηταν ανοιχτα για να δω μεχρι ποτε θα κρατησει...Αν το συνεχισει θα του κανω φορματ..

Καλημερα..Μεχρι χθες το βραδυ κατα τις 1 το ion battery εδειχνε 56% μπαταρια ενω η ενδειξη του κινητου ηταν στο full...Τωρα το πρωι λεει 92%...Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει και δεν δειχνει σωστα τις ενδειξεις??

Καλημερα..Μεχρι χθες το βραδυ κατα τις 1 το ion battery εδειχνε 56% μπαταρια ενω η ενδειξη του κινητου ηταν στο full...Τωρα το πρωι λεει 92%...Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει και δεν δειχνει σωστα τις ενδειξεις??

Είχε γίνει η ίδια χρήση? Επίσης η ένδειξη ακρίβειας ήταν ίδια?

ρε παιδια σημερα που πηγα να μπω στο ιντερνετ απο το κινητο ειδα προς εκπληξη μου οτι εχει βαλει 2 σελιδοδεικτες η νοκια.η πρωτη ειναι nokia wallpapers κ η δευτερη ειναι nokia free apps.εχουν μπει κ σε σας αυτοι οι σελιδοδεικτες??καμια αναβαθμιση λογισμικου κ καποιο download απο ovi δεν εχω κανει.οποιος γνωριζει κατι....

μου έχει τύχει παρά πολλές φορές να μου κολλήσει ενώ σερφαρω στο διαδίκτυο με οπερα ... Και να αναγκαστώ να το ξεκόλλησω μόνο με την αφαίρεση της μπαταρίας, έχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο ;
αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...

μου έχει τύχει παρά πολλές φορές να μου κολλήσει ενώ σερφαρω στο διαδίκτυο με οπερα ... Και να αναγκαστώ να το ξεκόλλησω μόνο με την αφαίρεση της μπαταρίας, έχει τύχει σε κανέναν κάτι παρόμοιο ;

κι'εμενα μου εχει συμβει αυτο και εχω παρατηρησει οτι γινεται μονο με ενα συγκεκριμενο ρουτερ.παντως μου τυγχαινει αρκετα συχνα και οντως ειναι πολυ σπαστικο :down:

[sIGPIC][/sIGPIC]

όχι σε εμένα γίνεται ανεξάρτητος ρουτερ το εχω παρατηρήσει σε 3 διαφορετικά :(
αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης...

Καλησπέρα!

Πρώτο μου ποστ στο φόρουμ σας.

Ενδιαφέρομαι για την συγκεκειμένη συσκευή. Έχω διαβάσει και τις 82 σελίδες αυτού του τόπικ.

Όμως ρώτησα σε Γερμανό και Κοτε και δεν υπάρχει το κινητό.

Μήπως ξέρετε που υπάρχει διαθέσιμο;

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα!

Πρώτο μου ποστ στο φόρουμ σας.

Ενδιαφέρομαι για την συγκεκειμένη συσκευή. Έχω διαβάσει και τις 82 σελίδες αυτού του τόπικ.

Όμως ρώτησα σε Γερμανό και Κοτε και δεν υπάρχει το κινητό.

Μήπως ξέρετε που υπάρχει διαθέσιμο;

Ευχαριστώ!

Το κινητο υπαρχει διαθεσιμο σε αρκετα ηλεκτρονικα καταστηματα.

το κινητο αξιζει για εμενα και σου το προτεινω ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε.

Μάλλον θα χρειαστεί να ψάξω στα καταστήματα του κέντρου, γιατί τα καταστήματα της Ν.Σμύρνης που ρώτησα δεν το είχαν καν στους καταλόγους τους... :confused:

ρυθμίσεις - συνδεσιμοτητα - ασυρματο LAN - επιλογές - ρυθμίσεις - Προβολη διαθέσιμου WLAN - βάλε "ποτέ" ... αλλιώς ψάχνει π.χ. κάθε 5 λεπτά για ασύρματο δίκτυο και γίνετε αυτό που λες ότι σου τρώει τη μπαταρία...

Το έχω κλειστό από κει αλλά κάθε λίγο και λιγάκι μου πετάει τα δίκτυα... :wacko:

Πως το απενεργοποιώ? Έχει καταντήσει σπαστικό.... :mad:

Καλησπέρα σε όλες και όλους! :)

Είμαι και εγώ ένας καινούργιος κάτοχος του Nokia 5530, και έχοντας κοιτάξει τις προηγούμενες σελίδες του topic θα ήθελα κι εγώ να πω τα εξής:

1) Το κουτί από το κινητό αναφέρει έξω ως χώρα προέλευσης την ιταλία, και το κινητό είναι Made in Hungary, ενώ το κουτί δεν είχε την αυθεντική ταινία ασφαλείας της Nokia. Όμως, από ότι κατάλαβα, οι εισαγωγείς είδαν ότι δημιουργούνται διάφορα θέματα με τις αναβαθμήσεις στα κινητά που δεν έρχονται από την επίσημη Nokia, κι έτσι πλέον φαίνεται να είναι πιο οργανωμένοι.

Δηλαδή: με το *#0000# φαίνεται πως η είναι ήδη περασμένη η τελευταία έκδοση λογισμικού, η 20.0.080, η γλώσσα έχει οριστεί στα ελληνικά 07, και ο τύπος είναι RM-504. Παρόλα αυτά, στο ίδιο μενού αναφέρει ότι δεν υπάρχει κάποια πρόσφατη ενημέρωση. Άρα ίσως περνάνε κατευθείαν την τελευταία έκδοση λογισμικού με τα ελληνικά μαζί, πριν το πακετάρουν και το στείλουν στην αγορά. Αναβάθμιση ακόμα δεν δοκίμασα να κάνω. Επίσης, πλέον μέσα στο κουτί υπάρχει και ένα βιβλιαράκι στα ελληνικά, καθαρά όχι επίσημη εκτύπωση, αλλά είναι μια χαρά για όποιον δεν θέλει να διαβάζει τις οδηγίες από το pdf.

2) Το καπάκι της μπαταρίας πιο stable πάνω στο κινητό δεν γίνεται :shifty:

3) Το κουμπί κλειδώματος όντως μπορεί να ακούγεται λιγάκι όταν κουνάς το κινητό, αλλά μέχρι στιγμής (και ελπίζω για πάντα) φαίνεται να είναι αρκετά σταθερό.

4) Η απόκριση μενού και εφαρμογών είναι super fast, με feather touch, χωρίς κάποια παρατήρηση μέχρι στιγμής.

5) Έχοντας την τελευταία έκδοση λογισμικού όπως δείχνει, η free RAM είναι 71ΜΒ και όχι 72MB.

6) H μπαταρία στο κουτί όπως αναφέρει το βιβλιαράκι έπρεπε να είναι μερικώς φορτισμένη, αλλά ήταν τελείως ξεφόρτιστη. Την έβαλα να φορτίσει με κλειστό το κιν μέχρι να γεμίσει πλήρως.

Αυτά προς το παρόν..

Επίσης θα ήθελα να κάνω και μερικές ερωτήσεις για όσους ήδη γνωρίζουν καλά τις λειτουργίες του.

α) Το συγκεκριμένο κιν χρειάζεται κάποιο screen protector? γιατί αν πάθει κάτι η οθόνη το βλέπω να θέλει πολύ ακριβό ανταλλακτικό..

β) Τι εικονίδια είχατε στο κεντρικό μενού όταν περάσατε την τελευταία έκδοση. Γιατί σ'εμενα έχει "Ovi κατάστημα" αντί να λέει Ovi Maps. :O

Το Ovi Maps πώς θα το περάσω;

γ) Στο κεντρικό μενού, ο μόνος τρόπος να δεις με το χέρι τα εικονίδια που είναι πιο κάτω, είναι να σύρεις την μπάρα προς τα κάτω; εννοώ, δεν βλέπω να λειτουργεί στο μενού με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί στις επαφές ή και σε άλλα μενού, όπου μπορείς και στην μέση της οθόνης να σύρεις πάνω και κάτω για τις υπόλοιπες επιλογές.

δ) Πού θα ρυθμίσω τις επιλογές για το WLAN μου;

Ευχαριστώ!!

Edited by jasen02

5) Έχοντας την τελευταία έκδοση λογισμικού όπως δείχνει, η free RAM είναι 71ΜΒ και όχι 72MB.

Μήπως εννοείς την εσωτερική μνήμη της συσκευής? Δεν έχει τόση ελεύθερη RAM το 5530.

α) Το συγκεκριμένο κιν χρειάζεται κάποιο screen protector? γιατί αν πάθει κάτι η οθόνη το βλέπω να θέλει πολύ ακριβό ανταλλακτικό..

β) Τι εικονίδια είχατε στο κεντρικό μενού όταν περάσατε την τελευταία έκδοση. Γιατί σ'εμενα έχει "Ovi κατάστημα" αντί να λέει Ovi Maps. :O

Το Ovi Maps πώς θα το περάσω;

γ) Στο κεντρικό μενού, ο μόνος τρόπος να δεις με το χέρι τα εικονίδια που είναι πιο κάτω, είναι να σύρεις την μπάρα προς τα κάτω; εννοώ, δεν βλέπω να λειτουργεί στο μενού με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί στις επαφές ή και σε άλλα μενού, όπου μπορείς και στην μέση της οθόνης να σύρεις πάνω και κάτω για τις υπόλοιπες επιλογές.

δ) Πού θα ρυθμίσω τις επιλογές για το WLAN μου;

Ευχαριστώ!!

α) Λόγο του ότι το πάνω μέρος της οθόνης είναι πλαστικό καλό θα ήταν να βάλεις κάποιο screen protector. Θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου. Για screen protectors ρίξε μια ματιά στο θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα)

β) Άλλη εφαρμογή είναι το Ovi κατάστημα και άλλη το Ovi maps. Το ovi κατάστημα έχει να κάνει με εφαρμογές που μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου (υπάρχει και σελίδα https://store.ovi.com/) και το ovi maps είναι πρόγραμμα πλοήγησης το οποίο είναι και προ-εγκατεστημένο.

γ) Απ' όσο ξέρω έχει και στο μενού kinetic scrolling.

δ) Τι ακριβώς ρυθμίσεις θες? Ότι ρυθμίσεις υπάρχουν θα τις βρεις στο μενού Ρυθμίσεις > Συνδεσιμότητα.

Edited by stendor

Λοιπόν, έχουμε και λέμε..

α) Σε διάφορους οδηγούς που υπάρχουν στο internet λένε ότι μόλις συνδέσεις το κινητό στο pc (έχω ανοιχτή την τελευταία έκδοση του Ovi Suite), θα σου πει να κάνει εγκατάσταση το Maps στο κινητό. Στο δικό μου δεν το λέει αυτό... και επίσης στο site της nokia, αν πάει κάποιος να κάνει download την εφαρμογή για το κινητό του, δεν έχει μέσα το 5530. Μήπως ακόμα δεν υποστηρίζεται;..

Το Nokia Maps δεν νομίζω να ήταν προεγκατεστημένο. Υπήρχε ένα εικονίδιο μέσα στο "Εφαρμογές" που έλεγε "Χάρτες" αλλά όταν το άνοιγα ζητούσε σύνδεση στο Internet. Έτσι, κι εγώ, μετέφερα το sis αρχείο εγκατάστασης του 5800 και το έκανα εγκατάσταση στο κιν μου.

β) Όταν ανοίγει τώρα το Maps θέλει σύνδεση στο internet, και παρόλο που μπαίνω κανονικά με wifi, εκεί μου έχει σαν επιλογή μόνο το Cosmote GPRS, που σημειωτέον δεν έχω κάνει λήψη ρυθμίσεων για internet ωσπότε και να θέλω δεν μπορώ να μπω με GPRS.

γ) Από το Ovi Suite που έχω στο pc, όταν κοιτάω τι είναι εγκατεστημένο από χάρτες στην συσκευή μου, λέει κανονικά τον χάρτη Ελλάδας και τα 2 voice guides που έβαλα. (τα πέρασα από την αρχή, αφού διέγραψα χάρτες που είχε μέσα ακόμα και για την Κόστα Ρίκα...)

δ) Τώρα πλέον όταν ανοίγω το Χάρτες, έχω το κανονικό μενού, και μου εμφανίζει κανονικά τις πόλεις τις ελλάδας, μόνο που δεν είναι η εφαρμογή όπως την γνώριζα. Δηλαδή, πώς θα του πω να μου δώσει οδηγίες από ένα σημείο μιας πόλης σε ένα άλλο; :worry:

ε) Μπορεί κάποιος να μου πει βήμα-βήμα πώς λειτουργεί το δικό του Ovi Maps; :O

στ) πώς κάνω απεγκατάσταση μια εφαρμογή;

ζ) στην κάρτα μνήμης υπάρχουν αρκετοί φάκελοι οι οποίοι δεν έχουν μέσα κανένα αρχείο. Μπορώ να τους διαγράψω;

η) εάν κάνω hard reset, το κιν θα επανέλθει στην κατάσταση που ήταν όταν το άνοιξα; δηλαδή με εκείνες τις εφαρμογές κλπ κλπ;

Ευχαριστώ!!

Edited by jasen02