panos_vz Δημ. January 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2010 Παρτε και τις δικες μου εντυπωσεις: Μετρια προς καλη η κατασκευη του κινητου. Μου αρεσει που μπορω να χρησιμοποιησω την οθονη αφης με το ενα χερι, οχι σαν το iPhone...Αν και ημουν φανατικος Ερικσονακιας, ενθουσιαστηκα με το μενου και τις δυνατοτητες του. Καλη φαση το Symbian γενικοτερα. Τρωει κατι κολληματα το κινητο, τα οποια δεν επηρεαζουν ομως την καλη λειτουργια του...η μπαταρια ειναι μετρια, παρολο που εχει στρωσει μετα απο μερικους κυκλους φορτισης με ευλαβικο αδειασμα-γεμισμα. Πιστευω αξιζει τα λεφτα του.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Νομίζω πως δεν υπάρχει...:cry: Γι'αυτό το λόγο ακούω μουσική μέσω του folderplay http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2884357#post2884357...;) ευχαριστώ, καλό πρόγραμμα. αντικατεστησες πλήρως τον music player του κινητού? Παίζει φακέλους? κάνει playlilsts?και προσθέτει σε αυτές φακέλους? κάτσε να το δοκιμάσω Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neon_ Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 παιδια να σας ροτισο κατι μιας και το κηνητο δεν εχει 3g αν συνδεθεις στο ιντερνετ απο 3g οχι απο wifi θα μπορει να δει βιντεακια απο το youtube η γενικος απο αλλο site?(με wifi παιζει βιντεο ετσι δεν ειναι??απλα απο 3g δεν ξερο!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 παιδια να σας ροτισο κατι μιας και το κηνητο δεν εχει 3g αν συνδεθεις στο ιντερνετ απο 3g οχι απο wifi θα μπορει να δει βιντεακια απο το youtube η γενικος απο αλλο site?(με wifi παιζει βιντεο ετσι δεν ειναι??απλα απο 3g δεν ξερο!) Mε 3G δεν μπορεις να συνδεθεις γιατι το κινητο δεν εχει αυτη την λειτουργια.μονο με GPRS,αλλα μπορεις να δεις βιντεο και με χρηση WIFI ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daltons2000 Δημ. January 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2010 Mε 3G δεν μπορεις να συνδεθεις γιατι το κινητο δεν εχει αυτη την λειτουργια.μονο με GPRS,αλλα μπορεις να δεις βιντεο και με χρηση WIFI ;) Σωστός. Εχει έτοιμο shortcut για το youtube στο "menu"-"internet" Συνδέεσαι βέβαια με GPRS όχι με 3G (που σημαίνει ότι είναι λίιιιιγο αργό) αλλά βίντεο youtube βλέπεις. Προφανώς και με wifi βλέπεις youtube video (και καλύτερα γιατί είναι γρηγορότερη η σύνδεση με το wifi απ'ότι με GPRS). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 ευχαριστώ, καλό πρόγραμμα. αντικατεστησες πλήρως τον music player του κινητού? Παίζει φακέλους? κάνει playlilsts?και προσθέτει σε αυτές φακέλους? κάτσε να το δοκιμάσω λογικά τώρα θα έχεις δει τη χρήση του.. Είναι πολύ απλό, βρισκεις το φάκελο με τη μουσική που θέλεις και απλώς πατάς play και τα παίζει κανονικά με τη σειρά τα τραγούδια που είναι μέσα στο φάκελο.. Φαντάσου ότι χρησιμοποιώ μόνο αυτό...!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi_nrg Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 (edited) Να κανω μια συντομη ερωτηση...οταν εχω συνδεδεμενο καποιο bluetooth ακουστικο ή handsfree ακουστικα οι ηχοι των διαφορων ειδοποιησεων(πχ αντιστροφη μετρηση) ακουγονται μονο σε αυτα κ οχι απο το ηχειο του κινητου.Μπορει να ρυθμιστει αυτο; Το ιδιο συμβαινει κ με το gps παιδια!Αν δλδ ειμαι στο αυτοκινητο κ εχω συνδεδεμενο το κινητο με bluetooth,τοτε οι φωνητικες εντολες του gps δινονται μονο μεσω του bluetooth κ οχι απο το ηχειο της συσκευης!Ειναι πολυ σπαστικο!Δεν το εχει παρατηρησει κανεις;Please help!!! Edited January 15, 2010 by adi_nrg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Το ιδιο συμβαινει κ με το gps παιδια!Αν δλδ ειμαι στο αυτοκινητο κ εχω συνδεδεμενο το κινητο με bluetooth,τοτε οι φωνητικες εντολες του gps δινονται μονο μεσω του bluetooth κ οχι απο το ηχειο της συσκευης!Ειναι πολυ σπαστικο!Δεν το εχει παρατηρησει κανεις;Please help!!! μα αυτό εννοείται αφού "διοχετεύεις" κάθε ήχο του κινητού στο ακουστικό!!! μενού - εφαρμογές - διαχείριση εξαρτημάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi_nrg Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 (edited) Στα SE που ειχα μεχρι τωρα διοχετευοταν ο ηχος μονο κατα τη διαρκεια μιας συνομιλιας κ ετσι θεωρω οτι ειναι κ το καλυτερο!Σε καθε περιπτωση θα επρεπε να μπορω να το ρυθμιζω απο καπου!Παω εκει που μου λες αλλα μου λεει οτι δεν εχει συνδεθει κανενα υποστηριζομενο εξαρτημα. Επισης,γινεται να εμφανιζονται οι σημειωσεις στην αρχικη οθονη; Edited January 15, 2010 by adi_nrg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. January 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 Στα SE που ειχα μεχρι τωρα διοχετευοταν ο ηχος μονο κατα τη διαρκεια μιας συνομιλιας κ ετσι θεωρω οτι ειναι κ το καλυτερο!Σε καθε περιπτωση θα επρεπε να μπορω να το ρυθμιζω απο καπου!Παω εκει που μου λες αλλα μου λεει οτι δεν εχει συνδεθει κανενα υποστηριζομενο εξαρτημα. Επισης,γινεται να εμφανιζονται οι σημειωσεις στην αρχικη οθονη; λογικό είναι να μη σου βγάζει καμιά συσκευή συνδεμένη αφού σου είπα βλακεία!!!:O θα το ψάξω και θα σου πω!!!;) σημειώσεις απλές ή σημειώσεις/υποχρεώσεις ημερολογίου?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi_nrg Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Για τις απλες σημειωσεις λεω...(ευχαριστω για τη βοηθεια!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 Για τις απλες σημειωσεις λεω...(ευχαριστω για τη βοηθεια!) δυστηχώς όχι, να σου εμφανίζονται αναλυτικά στην αρχική οθόνη δεν γίνετε...(αυτό κατάλαβα)..... μόνο αν βάλεις συντόμευση στην αρχική οθόνη ώστε πατώντας τη να σε πηγαίνει στις σημειώσεις σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 (edited) Το πλαινο κουμπι κλειδωματος-ξεκλειδωματος αχρηστευτηκε, και φυσικα αχρηστευτηκε ετσι και το κινητο. Το κουμπι πλεον ειναι πιο χαλαρο και απο την εφαρμογη του αντικαπνιστικου νομου στους δημοσιους χωρους και απολυτως αχρηστο...Ανασκευαζω οσα εγραψα σε προηγουμενο μου ποστ περι μετριας προς καλη κατασκευης και υποβαθμιζω (αλα Moody's) το κινητο σε μετριας προς ασταναπανε κατασκευης. Καλο μου κουραγιο τωρα και καλη τυχη στο κινητο μου που προβλεπεται να βολοδερνει για παρα πολυ καιρο στα service της Nokia. Σωστός. Εχει έτοιμο shortcut για το youtube στο "menu"-"internet" Συνδέεσαι βέβαια με GPRS όχι με 3G (που σημαίνει ότι είναι λίιιιιγο αργό) αλλά βίντεο youtube βλέπεις. Προφανώς και με wifi βλέπεις youtube video (και καλύτερα γιατί είναι γρηγορότερη η σύνδεση με το wifi απ'ότι με GPRS). Η ποιοτητα του, σε καθε περιπτωση, ειναι ψιλοχάλια?Εμενα τουλαχιστον ειναι... Edited January 18, 2010 by stendor Συνεχόμενα μηνύματα. Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 κάτσε ρε συ ένα λεπτό!!! εμένα το κινητό μου έχει πέσει κάτω ήδη τρεις φορές (γερά πεσίματα), το δουλεύω το κινητό αρκετά δηλαδή κλείδωμα - ξεκλείδωμα και χτύπα ξύλο είναι μια χαρά...!!! Μήπως το ζόρισες χωρίς να το καταλάβεις? Πρόσεξε, δεν υποστηρίζω ότι το κινητό έχει ποιοτική κατασκευή όπως κάποια ακριβότερα ΝΟΚΙΑ αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο χάλια όσο το περιγράφεις!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 κάτσε ρε συ ένα λεπτό!!! εμένα το κινητό μου έχει πέσει κάτω ήδη τρεις φορές (γερά πεσίματα), το δουλεύω το κινητό αρκετά δηλαδή κλείδωμα - ξεκλείδωμα και χτύπα ξύλο είναι μια χαρά...!!! Μήπως το ζόρισες χωρίς να το καταλάβεις? Πρόσεξε, δεν υποστηρίζω ότι το κινητό έχει ποιοτική κατασκευή όπως κάποια ακριβότερα ΝΟΚΙΑ αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο χάλια όσο το περιγράφεις!!! Mου εχει πεσει μια φορα απο τους 30-40 ποντους υψος, τιποτα αλλο...αλλωστε δεν βλεπω με ποιον τροπο μπορει κανεις να ζορισει το συγκεκριμενο κουμπι...απλα μου εμεινε στο χερι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismas Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 εχει αναφερθει οτι το συγκεκριμενο ειναι λιγο...ιδιαιτερο κ μη μου απτου. δε θελει βιαστικες κινησεις γρηγορες. η σκληρη χρηση θα το κανει να παιζει περισσοτερο..βεβαια ο καθενας μας εχει τη δικη του εννοια περι σκληρης χρησης...παρε πρωτα ενα τηλεφωνο στα κεντρικα στο σερβις..κ μετα κοιτα μηπως βολευτεις με κανενα συνοικιακο μαγαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_vz Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 εχει αναφερθει οτι το συγκεκριμενο ειναι λιγο...ιδιαιτερο κ μη μου απτου. δε θελει βιαστικες κινησεις γρηγορες. η σκληρη χρηση θα το κανει να παιζει περισσοτερο..βεβαια ο καθενας μας εχει τη δικη του εννοια περι σκληρης χρησης...παρε πρωτα ενα τηλεφωνο στα κεντρικα στο σερβις..κ μετα κοιτα μηπως βολευτεις με κανενα συνοικιακο μαγαζι Ειναι εταιρικο τηλεφωνο οποτε θα γινει μεσω εταιρειας...αγνωστο ποτε θα το εχω πισω...ξερει κανεις αν εχει αλλο τροπο να ξεκλειδωνει?Προσωπικα δεν εχω ανακαλυψει αλλον. Με το που το ανοιγω, ειναι κλειδωμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi_nrg Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Εχω την εντυπωση οτι υπαρχουν εφαρμογες που το κανουν να κλειδωνει/ξεκλειδωνει με αλλο τροπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daltons2000 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) Η ποιοτητα του, σε καθε περιπτωση, ειναι ψιλοχάλια?Εμενα τουλαχιστον ειναι... Τι εννοείς χάλια ποιότητα video ; Εμένα μια χαρά μου φαίνεται για 360Χ640 ανάλυση (που δεν είναι και καμία σπουδαία ανάλυση) Αν περιμένεις hi def video είσαι σε λάθος συσκευή ;) Με το που το ανοιγω, ειναι κλειδωμενο. Εννοείς ότι αν είναι τελείως κλειστό και το ανοίξεις και βάλεις pin μετά σου κλειδώνει ? Γιατί σ'εμένα, αν το κάνω έτσι, πατάω το μεσαίο κουμπί (το "menu") και μου εμφανίζει κανονικά τα εικονίδια επιλογών του menu, άρα είναι ξεκλείδωτο. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited January 19, 2010 by Itchrist86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Τι εννοείς χάλια ποιότητα video ; Εμένα μια χαρά μου φαίνεται για 360Χ640 ανάλυση (που δεν είναι και καμία σπουδαία ανάλυση) Αν περιμένεις hi def video είσαι σε λάθος συσκευή ;) Χαλια ποιοτητα κατασκευης λεει το παιδι σε παραπανω post και αναφερει και τους λογους του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daltons2000 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Χαλια ποιοτητα κατασκευης λεει το παιδι σε παραπανω post και αναφερει και τους λογους του. Νομίζω ότι αναφέρεται στην ποιότητα του video από youtube που παίζει το τηλέφωνο γιατί στην απάντησή του είχε κάνει quote το εξής μήνυμα : "Αρχικό μήνυμα από Daltons2000 Εμφάνιση Μηνύματος Σωστός. Εχει έτοιμο shortcut για το youtube στο "menu"-"internet" Συνδέεσαι βέβαια με GPRS όχι με 3G (που σημαίνει ότι είναι λίιιιιγο αργό) αλλά βίντεο youtube βλέπεις. Προφανώς και με wifi βλέπεις youtube video (και καλύτερα γιατί είναι γρηγορότερη η σύνδεση με το wifi απ'ότι με GPRS)." και από κάτω είχε γράψει το : Η ποιοτητα του, σε καθε περιπτωση, ειναι ψιλοχάλια?Εμενα τουλαχιστον ειναι... Αν εννοεί την ποιότητα κατασκευής τότε είναι προφανές ότι απέχει αρκετά από το να χαρακτηριστεί κορυφαία :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ErIc Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Παιδιά καλησπέρα.. Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρώ ένα καλό photobrowser? Επίσης πώς αλλάζω ήχο μηνήματος; Πάω προφίλ,διαμόρφωση και το αλλάζω απο εκει αλλα βγάζει ολους τους ήχους που έχω και δεν βγάζω νόημα.. κανένα παρεμφερές πρόγραμμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Παιδιά καλησπέρα.. Ξέρει κανείς πού μπορώ να βρώ ένα καλό photobrowser? Resco Photo Viewer Beta! ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 20, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Για εφαρμογές ΜΟΝΟ στο αντίστοιχο θέμα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daltons2000 Δημ. January 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2010 Εκανα ένα "check for updates" και μου έδειξε ότι υπάρχει η version 20.0.080 διαθέσιμη για download. Εχω την 11.0.054. Να κάνω το update ? Ξέρει κανείς τι δίνει/διορθώνει η νέα εκδοση ? Να πάρω backup μήπως μου χαλάσει ρυθμίσεις e-mail, contacts κλπ. ? TIA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts