Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5530 XpressMusic

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να κατεβάσεις από το Ovi Store την επίσημη Youtube Εφαρμογή δωρεάν, που είναι και πιο εύχρηστη !

Σιγουρέψου ότι από το Software Update έχεις βάλει το Adobe Flash Lite 3.1

Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορείς να κατεβάσεις από το Ovi Store την επίσημη Youtube Εφαρμογή δωρεάν, που είναι και πιο εύχρηστη !

Σιγουρέψου ότι από το Software Update έχεις βάλει το Adobe Flash Lite 3.1

Που το βρισκω το Adobe Flash; Το περναω στην καρτα μνημης και το τρεχω απο εκει;

εμενα το κινητο ειχε ηδη περασμενη εφαρμογη μεσα (youtube) και ενα βιντεο που δοκιμασα το επαιξε κανονικα,μαλιστα το κατεβασε κιολας :wacko:
[sIGPIC][/sIGPIC]

Που το βρισκω το Adobe Flash; Το περναω στην καρτα μνημης και το τρεχω απο εκει;

Πήγαινε Μενού-Εφαρμογές-Software Update

Το μέλλον είναι ήδη εδώ !:p

Παιδια δεν ξερω παω να ανοιξω το κινητο και κολαει στην εισαγωγή που λεει Νοκια..

Δεν κανει τιποτα ουτε απο πανω κλεινει..μονο εαν βγάλω την μπαταρια.

Ειχα κατεβάσει πριν λιγο το οπερα και κατι αλλα θεματα κ εκλεισε απο μπαταρια δεν ξερω αν πεζει ρολο.

Το κινητο το αγόρασα μολις προχθες.!!!!!!

Δοκίμασε να το ανοίξεις χωρίς να έχεις μέσα τη κάρτα μνήμης.

Αν ανοίξει, κάνε μορφοποίηση στη κάρτα. Οδηγίες υπάρχουν εδώ.

Αν δεν το εμφανίζει στην Ενημέρωση εφαρμογών μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ: Adobe Flash Lite 3.1.

Πως εγκαθιστάς προγράμματα κλπ το μαθαίνεις από εδώ: S60 5th Edition Platform FAQ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

εμενα το κινητο ειχε ηδη περασμενη εφαρμογη μεσα (youtube) και ενα βιντεο που δοκιμασα το επαιξε κανονικα,μαλιστα το κατεβασε κιολας :wacko:

Και μενα την εχει μεσα αλλα δεν μπορω να δω βιντεο. Θα δοκιμασω να δω αν αναβαθμιζεται το Flash και θα σας πω.

Και μενα την εχει μεσα αλλα δεν μπορω να δω βιντεο. Θα δοκιμασω να δω αν αναβαθμιζεται το Flash και θα σας πω.

Δεν κανει τιποτα... Τεσπα...

Συνεχόμενα μηνύματα

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Καλή χρονιά σε όλους!

Ψάχνοντας στο θέμα δεν μπόρεσα να καταλάβω, τελικά το κινητό σε ποια χρώματα κυκλοφορεί στην ελλάδα ;

Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω μέσω wind (λόγω επιδότησης). Γνωρίζει κανείς αν το έχουν σε λευκό - μπλε ή λευκό - κίτρινο ;

Καλή χρονιά σε όλους!

Ψάχνοντας στο θέμα δεν μπόρεσα να καταλάβω, τελικά το κινητό σε ποια χρώματα κυκλοφορεί στην ελλάδα ;

Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω μέσω wind (λόγω επιδότησης). Γνωρίζει κανείς αν το έχουν σε λευκό - μπλε ή λευκό - κίτρινο ;

Απο wind μεχρι πριν 10 μερες υπηρχε μονο σε μαυρο-κοκκινο και μαυρο-μπλε.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σας εχει τυχει ποτε να συνδεθειτε σε καποιο ασυρματο δικτυο, να πατησετε αποσυνδεση, να απομακρυνθειτε και μετα απο κανα διωρο και περιπου 200 χλμ πιο περα να σας δειχνει οτι ειστε ακομα συνδεδεμενοι?

Επισης ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος στον Οπερα να εισαγεις ελληνικους χαρακτηρες?

όταν το κάνει αυτό σημαίνει ότι είναι ενεργοποιημένο το wifi, δηλαδή ψάχνει συνεχώς για ασύρματο δίκτυο ή hotspot... Για να μη σου καταναλώνει τη μπαταρία καλύτερα να το ενεργοποιείς όποτε θέλεις εσύ παρά αυτό που κάνει τώρα..

Για τον Opera δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά μιας και δεν το χρησιμοποιώ.. Αν είναι το κινητό σου ελληνικό ή έχει εγκατεστημένη την ελληνική γλώσσα γιατί δεν μπορείς να γράψεις ελληνικά? Αν μπορεί κάποιος ας απαντήσει...

όταν το κάνει αυτό σημαίνει ότι είναι ενεργοποιημένο το wifi, δηλαδή ψάχνει συνεχώς για ασύρματο δίκτυο ή hotspot... Για να μη σου καταναλώνει τη μπαταρία καλύτερα να το ενεργοποιείς όποτε θέλεις εσύ παρά αυτό που κάνει τώρα..

Για τον Opera δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά μιας και δεν το χρησιμοποιώ.. Αν είναι το κινητό σου ελληνικό ή έχει εγκατεστημένη την ελληνική γλώσσα γιατί δεν μπορείς να γράψεις ελληνικά? Αν μπορεί κάποιος ας απαντήσει...

Μα δεν μου δειχνει απλα οτι ειναι ενεργοποιημενο το wifi...μου δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο με το συγκεκριμενο δικτυο συνεχεια...και ακομα και αν πατησω αποσυνδεση, κολλαει...και δειχνει συνδεδεμενο...

Επισης ξερει κανεις αν υπαρχει τροπος στον Οπερα να εισαγεις ελληνικους χαρακτηρες?

εχω χρησιμοποιησει τον οπερα μινι σε δεκαδες κινητα νοκια και παντα μπορουσα να γραφω ελληνικα. πρωτη φορα ακου τετοιο προβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εχω χρησιμοποιησει τον οπερα μινι σε δεκαδες κινητα νοκια και παντα μπορουσα να γραφω ελληνικα. πρωτη φορα ακου τετοιο προβλημα.

Γιατί τα προηγούμενα κινητά σου είχαν hardware πληκτρολόγιο, ενώ το 5530 δεν έχει.

Το εικονικό πληκτρολόγιο της εφαρμογής δεν υποστηρίζει ελληνικά.

Η μόνη λύση είναι να γράφεις αυτό που θέλεις κάπου αλλού (μηνύματα, σημειώσεις κτλ) και να το μεταφέρεις στον Opera με Αντιγραφή/Επικόλληση. ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

Γιατί τα προηγούμενα κινητά σου είχαν hardware πληκτρολόγιο, ενώ το 5530 δεν έχει.

Το εικονικό πληκτρολόγιο της εφαρμογής δεν υποστηρίζει ελληνικά.

Η μόνη λύση είναι να γράφεις αυτό που θέλεις κάπου αλλού (μηνύματα, σημειώσεις κτλ) και να το μεταφέρεις στον Opera με Αντιγραφή/Επικόλληση. ;)

Μα μπορείς να διαλέξεις ελληνικά όταν γράφεις από το εικονίδιο με τις 3 παράλληλες γραμμές και μετά "writing language"

Δεν υπάρχουν αυτές οι επιλογές στον opera ?

Μα δεν μου δειχνει απλα οτι ειναι ενεργοποιημενο το wifi...μου δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενο με το συγκεκριμενο δικτυο συνεχεια...και ακομα και αν πατησω αποσυνδεση, κολλαει...και δειχνει συνδεδεμενο...

και στο 5800 σπανια συμβαινει και η μονη λυση ειναι το reboot και τελειωνει η υποθεση...

εχω δοκιμασει τα παντα και απο task manager να κλεισω αλλα ενω φαινομενικα εχει κλεισει πρακτικα δεν κλεινει και το reboot μεχρι τωρα εχει φανει να ειναι η μονη επιλογη...

βεβαια στους 4 μηνες που το εχω μου εχει τυχει 4 φορες το πολυ οποτε δεν ειναι κατι που με ενοχλει ιδιαιτερα...

καλη συνεχεια!!!

Ναι, συγγνώμη, έκανα λάθος.

Αν απενεργοποιήσεις από τις επιλογές το εικονικό πληκτρολόγιο του Opera,

τότε θα χρησιμοποιείται το default του τηλεφώνου και θα μπορείς να γράψεις ελληνικά.

Λάθη είμαστε, ανθρώπους κάνουμε! :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

It only ends once. Anything that happens before that is just progress.

καλησπερα παιδες.ηθελα να ρωτησω πως γινεται στην εκθεση με τις φωτ. και τα βιντεο να μου τα εμφανιζει ανα φακελο,γιατι τα βγαζει ολα τα αρχεια μαζι μπερδεμενα...!!!!

(βιντεο και φωτογραφιες),

ευχαριστω:)

καλησπερα παιδες.ηθελα να ρωτησω πως γινεται στην εκθεση με τις φωτ. και τα βιντεο να μου τα εμφανιζει ανα φακελο,γιατι τα βγαζει ολα τα αρχεια μαζι μπερδεμενα...!!!!

(βιντεο και φωτογραφιες),

ευχαριστω:)

οχι απο την κλασσικη προβολη δε γινεται...

ισως με ενα explorer για το κινητου να μπορεις να το κανεις αυτο ή καποιο προγραμμα αναλογο...

τσεκαρε στις εφαρμογες μηπως σου κανει καποιο...

άρα "τρώει" κόλλημα το κινητό...:cry:

Αν απενεργοποιήσεις από τις επιλογές το εικονικό πληκτρολόγιο του Opera,

τότε θα χρησιμοποιείται το default του τηλεφώνου και θα μπορείς να γράψεις ελληνικά.

και προτείνω εγκατάσταση της εφαρμογής "LS" ή "Language Switcher" απο τον arok (ρώσος φυσικά) η οποία σου επιτρέπει να αλλάζεις τη γλώσσα του πληκτρολογίου πατώντας το "κόκκινο κουμπί τερματισμού κλήσης", οπότε στην χρήση του Opera δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο παρά το πληκτρολόγιο της συσκευής!!!:)

Καλησπέρα

Έχω το εξής θέμα, το κινητό συνδέετε αυτόματα στο wifi του σπιτιού μου ενώ έχω απενεργοποιημένο την αυτόματα εύρηση δικτύου.

Καμιά ιδέα;

μηπως εχεις φτιαξει λογαριασμους mail και συνεχεια συνδεονται να συγχρονισουν?

γιατι και σε εμνα ετσι εκανε ενω το εβαζα να μην ειναι αυτοματα...

Να κανω μια συντομη ερωτηση...οταν εχω συνδεδεμενο καποιο bluetooth ακουστικο ή handsfree ακουστικα οι ηχοι των διαφορων ειδοποιησεων(πχ αντιστροφη μετρηση) ακουγονται μονο σε αυτα κ οχι απο το ηχειο του κινητου.Μπορει να ρυθμιστει αυτο; Edited by Itchrist86

γεια σας παιδες!

περασα διαφορα τραγουδια απο τον υπολογιστη αλλα μερικα απο αυτα μου τα βγαζει με κινεζικα γραμματα.τι μπορω να κανω?η αρχικη γραμματοσειρα του πς ηταν ελληνικα στα τραγουδια που βγαζει με αλλη γλωσσα

γεια σας παιδες!

περασα διαφορα τραγουδια απο τον υπολογιστη αλλα μερικα απο αυτα μου τα βγαζει με κινεζικα γραμματα.τι μπορω να κανω?η αρχικη γραμματοσειρα του πς ηταν ελληνικα στα τραγουδια που βγαζει με αλλη γλωσσα

Ο λογος που φαίνονται έτσι είναι επιδή το encoding δεν είναι unicode που το αναγνωρίζουν και τα κινητά. κατέβασε ένα tag editor, σου προτείνω το mp3tag είναι και δωρεάν. φτιάχνε απο εκει τον τίτλο και τον καλλιτέχνη και θα τα διαβάζει το κινητό σου.

Να κάνω και γω μια απορία. Υπάρχει τρόπος να μην φαίνονται στον music Player τα Ringtones?

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Υπάρχει τρόπος να μην φαίνονται στον music Player τα Ringtones?

Νομίζω πως δεν υπάρχει...:cry: Γι'αυτό το λόγο ακούω μουσική μέσω του folderplay

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2884357#post2884357...;)

Edited by mantsag1