Jump to content

[Επίσημο] Nokia 5530 XpressMusic

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν το πολυ-χρησιμοποιώ αλλά όποτε το έχω κάνει είται είμαι μέσα στο αμάξι είται στο δρόμο με κίνηση είμαι ευχαριστημένος...:)

Τώρα, είναι υποκειμενικό το θέμα.. μπορεί εσύ π.χ. να θέλεις επίπεδο ήχου σαν μεγάφωνο:lol:!!!!

Το κινητό το αγόρασα τελικά. Είναι άψογο! Όσον αφορά την ανοικτή ακρόαση είναι μία από τις καλύτερες που έχω ακούσει. Φοβερή συσκευή, ειδικά για την τιμή. Γνώμη μου, και πάντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις μου.

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα.

Το κινητό το έχει φέρει η Wind. Το είδα σε κατάστημά της στο Ν. Ηράκλειο (246 ευρώ).

αναφέρεσαι στο μπλε - άσπρο..?:confused:

Πάντως για αυτους που ακομα ψαχνονται και δεν μπορουν να αποφασισουν ποιο ΝΟΚΙΑ touch κινητο να παρουν, χαρακτηριστικα προχτες πηγαινοντας σε ενα πολυκαταστημα ειδα ολα τα ΝΟΚΙΑ κινητα touch και κατεληξα οτι η τιμη του 5800 ειναι καταπληκτικη σε σχεση με οσα προσφερει. Κοιτώντας το 5530 μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα ακομα πιο πολυ, βεβαια αποτελει μια επιλογη για καποιον που δεν χρειαζεται gps... Ενω, το Ν97 ρε παιδια πολυ ακριβο και οι διαφορες του με το 5800 δεν μπορει να κοστιζουν 350€ πανω! Πολυ υπερβολικο κινητο και το μονο που μου αρεσε πιο πολυ εμενα ειναι μονο οτι ειναι ελαφρως πιο γρηγορο στο ανοιγμα εφαρμογων και μενου... το 5800 δεν θα σταματα να πουλαει και μεχρι το τελος του χρονου αλλα και του χρονου! κατι που ενισχυει τις εικασιες για εκδοση νεου firmware... Ειδικα με την εκδοση Navi να το εχουμε σχεδον σιγουρο το update που θα ερθει και θα θωρακισει το κινητο... Προτεινω λοιπον για αλλη μια φορα το 5800 κι αισθανομαι πως ειναι απο τις λιγες φορες που αγοραζω κατι τοσο "φθηνα" και μου βγαινει σε καλο... Ειλικρινα απο την τεραστια γκαμα των κινητων που εβλεπα γυρω μου προχτες δεν μπορουσα να διακρινω ενα κινητο που να κοντραριζει το 5800 σε ολους τους τομεις και μαλιστα με τιμη στα 230-300€!!!

Εγώ επέλεξα το NOKIA 5530 επειδή δεν χρειάζομαι το 3G και το GPS... :rolleyes:

κατα τ'άλλα είναι παρόμοια στη χρήση του λογισμικού..

Εξωτερικά ψήφισα και αγόρασα το 5530 εγώ...:cool:

Εγώ επέλεξα το NOKIA 5530 επειδή δεν χρειάζομαι το 3G και το GPS... :rolleyes:

κατα τ'άλλα είναι παρόμοια στη χρήση του λογισμικού..

Εξωτερικά ψήφισα και αγόρασα το 5530 εγώ...:cool:

Και εγω μαζι σου λοιπον και καλα εκανες!... αλλα να κανω μια ερωτηση? Το 5530 δεν εχει βιντεοκλησεις με αυτα που λες? Αυτο ομολογω πως δεν το ηξερα κατι που δινει ενα ακομα + στο 5800...!

Αη - Phone

Και εγω μαζι σου λοιπον και καλα εκανες!... αλλα να κανω μια ερωτηση? Το 5530 δεν εχει βιντεοκλησεις με αυτα που λες? Αυτο ομολογω πως δεν το ηξερα κατι που δινει ενα ακομα + στο 5800...!

βιντεοκλήσεις κάνω μόνο απο το Skype στο PC...

Απο το κινητό δεν έχω κάνει ποτέ μου ΚΑΙ ούτε πρόκειται να κάνω για τον απλούστατο λόγο ότι δεν ασχολούνται τα άτομα που επικοινωνώ με βιντεοκλήσεις και ας έχουν ανώτερα κινητά απο το δικό μου...

Το 5800 το θεωρώ ανώτερο απο το 5530 αλλά για εμένα δεν άξιζε τα παραπάνω ευρώ για την χρήση που κάνω και θέλω να κάνω...

Η διαφορά στην τιμή των δύο συσκευών δεν είναι μεγάλη.

Το 5800 το βρίσκεις και με 230 ευρώ πλέον (αν ψάξεις και με λιγότερα) ενώ το 5530 με 200. Απο εκεί και πέρα ολα εξαρτώνται απο τα κριτήρια του καθενός. Ας πούμε εγώ ήθελα πάνω απο όλα ένα κινητό κομψό και σε αυτόν τον τομέα το "χοντρό" 5800 υστερεί πολύ. Επίσης στο αυτοκίνητο έχω GPS ενώ ένα φιλαράκι που δουλεύει στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας θα μου δώσει απο εβδομάδα και μια κεραιούλα για το 5530 οπότε θα έχω και σε αυτό GPS. Βιντεοκλήσεις δεν έχω κάνει ποτέ απο το κινητό και ούτε ξέρω κανέναν που να κάνει, την στιγμή που το χαμηλότερο SAR του 5530 (0,78 έναντι 0,97 του 5800) το θεωρώ πολύ σημαντικό παράγοντα αφού το κινητό θα το έχω συχνά πυκνά κολλημένο στο αυτί μου.

Κάποιος άλλος που δεν έχει συσκευή GPS πρέπει να σκεφτεί σοβαρά την αγορα του 5800, όπως και κάποιος που πραγματοποιεί συχνά βιντεοκλήσεις.

Κώστας

παιδια ανυπομονω να μου πειτε τη γνωμη σας για το προβλημα που σας ειπα οτι εχει το κινητο μου(μονο επιγουσες) οταν παω να κανω μια κληση...απο οτι ειδα κ με αλλη καρτα το ιδιο αποτελεσμα αντιμετωπισα..αμα κανω hard format θα εχω αποτελεσμα?περιμενω να μου πειτε τις αποψεις σας για το θεμα γιατι ειναι κριμα μιας κ το κινητο ειναι αξιοπιστο...

παιδια οποιος μπορει ας γραψει καποιες εντυπωσεις γ τ 5530 ...πως σας φανηκε τελικα? δε θελω ν δαπανησω πολλα λεφτα γ κινητο κ πιστευω οτι γ τ τιμη του ειναι αξιολογο...ετσι δεν ειναι??

παιδια ανυπομονω να μου πειτε τη γνωμη σας για το προβλημα που σας ειπα οτι εχει το κινητο μου(μονο επιγουσες) οταν παω να κανω μια κληση...απο οτι ειδα κ με αλλη καρτα το ιδιο αποτελεσμα αντιμετωπισα..αμα κανω hard format θα εχω αποτελεσμα?περιμενω να μου πειτε τις αποψεις σας για το θεμα γιατι ειναι κριμα μιας κ το κινητο ειναι αξιοπιστο...

Μπορείς να κάνεις ένα φορμάτ στην συσκευή και αν δεις ότι συνεχίζεται το πρόβλημα που έχεις τότε καλύτερα να το πας σε κάποιο nokia store να το κοιτάξουν μήπως έχει κάποιο άλλο πρόβλημα και δεν φταίει η κάρτα sim. Αυτό στο κάνει και με κάρτες sim vodafone και wind ή μόνο με cosmote?

παιδια οποιος μπορει ας γραψει καποιες εντυπωσεις γ τ 5530 ...πως σας φανηκε τελικα? δε θελω ν δαπανησω πολλα λεφτα γ κινητο κ πιστευω οτι γ τ τιμη του ειναι αξιολογο...ετσι δεν ειναι??

Διάβασε τα τελευταία ποστ και 1-2 σελίδες πίσω και θα λυθούν τα ερωτήματα σου. Αναφέρεται συχνά ότι είναι μια καλή πρόταση για όσους δεν χρειάζονται GPS και 3G.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Η διαφορά στην τιμή των δύο συσκευών δεν είναι μεγάλη.

Το 5800 το βρίσκεις και με 230 ευρώ πλέον (αν ψάξεις και με λιγότερα) ενώ το 5530 με 200. Απο εκεί και πέρα ολα εξαρτώνται απο τα κριτήρια του καθενός. Ας πούμε εγώ ήθελα πάνω απο όλα ένα κινητό κομψό και σε αυτόν τον τομέα το "χοντρό" 5800 υστερεί πολύ. Επίσης στο αυτοκίνητο έχω GPS ενώ ένα φιλαράκι που δουλεύει στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας θα μου δώσει απο εβδομάδα και μια κεραιούλα για το 5530 οπότε θα έχω και σε αυτό GPS. Βιντεοκλήσεις δεν έχω κάνει ποτέ απο το κινητό και ούτε ξέρω κανέναν που να κάνει, την στιγμή που το χαμηλότερο SAR του 5530 (0,78 έναντι 0,97 του 5800) το θεωρώ πολύ σημαντικό παράγοντα αφού το κινητό θα το έχω συχνά πυκνά κολλημένο στο αυτί μου.

Κάποιος άλλος που δεν έχει συσκευή GPS πρέπει να σκεφτεί σοβαρά την αγορα του 5800, όπως και κάποιος που πραγματοποιεί συχνά βιντεοκλήσεις.

Κοίτα, τώρα δεν είναι μεγάλη η διαφορά στη τιμή... όταν αγόρασα το NOKIA 5530 στις αρχές Σεπτεμβρίου η διαφορά ήταν 55 ευρώ, δηλαδή το 5800 έκανε 300 ευρώ και το 5530 έκανε 245 ευρώ...

Θεώρησα καλύτερο να γλυτώσω τα 55 ευρώ αφού δεν με ενδιέφερε το 3G και το ενσωματωμένο GPS μιας και εγώ έχω ένα εξωτερικό Bluetooth GPS...

Αν μου βρεις ένα άτομο που ξέρεις ότι κάνει συχνά βιντεοκλήσεις σου στέλνω ΑΜΕΣΑ ένα μπουκάλι ρακί!!!:p

Καταρχήν καλύτερα να διαβάσεις τα προηγούμενα post για λεπτομέρειες...

Εμένα η γνώμη μου σαν κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού εδώ και 3 μήνες είναι πάρα πολύ καλή τόσο απο πλευράς Symbian 60 5th Edition όσο και απο πλεύράς ποιότητας κατασκευής για τα χρήματα που κοστίζει!!!:cool:

οπως ανεφερα κ σε προηγουμενα post δεν ειναι η καρτα μου cosmote ειναι vodafone.απλα δοκιμασα την cosmote επειδη ειναι πιο καινουρια για να δω αν ευθυνεται η sim.το κινητο δεν το εχω παρει απο καταστημα της nokia αλλα απο το πλαισιο(δεν ειναι παραεισαγωγης).θα δοκιμασω format και θα σας αναφερω το αποτελεσμα.

οπως ανεφερα κ σε προηγουμενα post δεν ειναι η καρτα μου cosmote ειναι vodafone.απλα δοκιμασα την cosmote επειδη ειναι πιο καινουρια για να δω αν ευθυνεται η sim.το κινητο δεν το εχω παρει απο καταστημα της nokia αλλα απο το πλαισιο(δεν ειναι παραεισαγωγης).θα δοκιμασω format και θα σας αναφερω το αποτελεσμα.

κάνε backup επαφές και μηνύματα... μην κάνεις backup στις ρυθμίσεις του κινητού που έχεις...

καλησπερα παιδια...εχω προβλημα με το κινητο...το εχω απο το Σεπτεμβρη και απο την πρωτη εβδομαδα εχω τα εξης προβληματα: μου κανει restart μονο του, ειτε οταν μιλαω με καποιον, ειτε οταν απλα ειναι σε αναμονη...επισης κολλαει συνεχεια οταν το περιστρεφω και αλλαζει view mode το μενου..και κατι αλλο εκνευριστικο:οταν χτυπαει το κινητο, τις περισσοτερες φορες την "κοβει"την μελωδια (ακουγεται διακεκομμενος ο ηχος) οπως οταν ενεργοποιησεις την αναγγελια ονοματος, που παρεμβαλλεται το ονομα του καλουντος (μονο που δεν αναγγελει κατι γιατι δεν το εχω ενεργο πλεον)αυτα επιδεινωθηκαν οταν εγκατεστησα το photo browser..δεν ξερω αν εχει να κανει αυτο, αλλα αυτο τουλαχιστον παρατηρησα....και κατι ακομα:το ακουστικο, ξαφνικα σταματησε να ειναι τοσο δυνατο οσο πριν..πλεον οταν ειμαι εξω απο το σπιτι μονο με ανοικτη ακροαση μιλαω..!!εκανα την αναβαθμηση, απενεργοποιησα και τον αισθητηρα, αλλα δεν λυθηκε το προβλημα καθολου..δεν ξερω τι να κανω.σκεφτηκα να το πουλησω οσο ειναι καιρος, αλλα απο την αλλη ειπα να κανω μια τελευταια προσπαθεια πριν παραδωσω τα οπλα..τι λετε οτι μπορει να βοηθησει? reset?? hard reset??πεταμα στη θαλασσα???:blink:

Υ.Γ το τηλεφωνο δεν ειναι χακαρισμενο και εχω βαλει και αλλες δυο εφαρμογες..το phone torch και ενα παιχνιδι..τα προβληματα ομως τα ειχε και απο πριν..

Υ.Γ 2: ο λογος που δεν ανεφερα καν το σερβις της nokia ειναι γιατι ξερω οτι εαν το στειλω ισως και να το παρω πισω μετα απο κανενα μηνα/διμηνο και οχι απαραιτητα επισκευασμενο..

Δοκιαμσε να κανεις hard format. Δεν νομιζω να λυθει αλλα ποτε δεν ξερεις.

Επισης εχεις την τελευταια εκδοση λογισμικου? Αν οχι να την περασεις.

Αν παρολαυτα δεις οτι τα προβληματα συνεχιζουν πανε απο κει που το πηρες και ρωτα τι μπορουν να κανουν (μεταξυ μας δεν θα βρεις ακρη αλλα απο να το πεταξεις ετσι καλυτερα).

Δοκιαμσε να κανεις hard format. Δεν νομιζω να λυθει αλλα ποτε δεν ξερεις.

Επισης εχεις την τελευταια εκδοση λογισμικου? Αν οχι να την περασεις.

Αν παρολαυτα δεις οτι τα προβληματα συνεχιζουν πανε απο κει που το πηρες και ρωτα τι μπορουν να κανουν (μεταξυ μας δεν θα βρεις ακρη αλλα απο να το πεταξεις ετσι καλυτερα).

μαλιστα..:cry: δλδ υπαρχει περιπτωση και με hard reset να μην γινει τιποτα??....καλα, μαλλον θα το βαψω μπλε και θα το πεταξω στη θαλασσα...και να φανταστεις οτι δεν ειχα ξαναπαρει νοκια ποτε μου γιατι δεν τα θεωρουσα αξιοπιστα...και μολις αλλαξα γνωμη και το αγορασα, αναγκάστικα να γυρισω στην αρχικη μου αποψη...

κάνε hard reset:cry:!!! *#7370#

αυτο θα κανω τελικα...δεν με βλεπω να το γλιτωνω...:wacko: ωστοσο δεν θελω να χασω τα μηνυματα μου..υπαρχει τροπος να τα αποθηκευσω καπου??

μα τι λες τώρα!!!! όλα τα τηλέφωνα ανεξαρτήτως μάρκας και κόστους είναι για πέταμα στη θάλασσα:cry:!!!! Απλώς τα παλεύουμε για να διορθώνουμε τα προβλήματα!!!;)

Αυτό θα κάνεις κι εσύ λοιπόν... Κάνοντας Hard - Reset ΛΟΓΙΚΑ θα διορθωθούν τα προβλήματα που έχει απο τη μαμά του το κινητό...!!!:)

Μέσω του OVI Suite κάνε backup μόνο τα μηνύματα και τις επαφές σου (επίσης κάνε και ένα συγχρονισμό των επαφών σου με το OUTLOOK για extra σιγουριά)... Μην κάνεις backup τις ρυθμίσεις!!!!

μα τι λες τώρα!!!! όλα τα τηλέφωνα ανεξαρτήτως μάρκας και κόστους είναι για πέταμα στη θάλασσα:cry:!!!! Απλώς τα παλεύουμε για να διορθώνουμε τα προβλήματα!!!;)

Αυτό θα κάνεις κι εσύ λοιπόν... Κάνοντας Hard - Reset ΛΟΓΙΚΑ θα διορθωθούν τα προβλήματα που έχει απο τη μαμά του το κινητό...!!!:)

Μέσω του OVI Suite κάνε backup μόνο τα μηνύματα και τις επαφές σου (επίσης κάνε και ένα συγχρονισμό των επαφών σου με το OUTLOOK για extra σιγουριά)... Μην κάνεις backup τις ρυθμίσεις!!!!

χαχαχα εχεις απολυτο δικιο!!:lol::p ναι το ειχα δει οτι το ovi suite μου κρατησε τα μηνυματα, οταν εκανα αναβαθμηση, αλλα δεν ηξερα οτι γινεται γενικα (και σε ενεργειες εκτος της αναβαθμησης)...οκ, θα το παλεψω αποψε μαλλον...ευχαριστω πολυ παντως κι εσενα και τον stefanow595.....αντε να δουμε τι θα γινει...:blink:

ευχαριστω παιδια!!!αν δω κ συνεχιζει το προβλημα θα αναγκαστω να κανω ετσι κλησεις γιατι αμα το παω στο πλαισιο "σωθηκα":p.να δοκιμασω hard reset αμεσως η να δοκιμασω κ soft πρωτα? να επισημανω οτι πριν το hack μου εκανε κανονικα τις κλησεις χωρις να συμβαινει τιποτα απο αυτα!

ευχαριστω παιδια!!!αν δω κ συνεχιζει το προβλημα θα αναγκαστω να κανω ετσι κλησεις γιατι αμα το παω στο πλαισιο "σωθηκα":p.να δοκιμασω hard reset αμεσως η να δοκιμασω κ soft πρωτα? να επισημανω οτι πριν το hack μου εκανε κανονικα τις κλησεις χωρις να συμβαινει τιποτα απο αυτα!

ψηφίζω hard - reset!!! ;)

παιδια το hard reset ειχε αποτελεσμα!!!βρηκα και τι ευταιγε.ειχα κατεβασει μερικα θεματα που ηταν για το 5800 κ δεν μου εγραφε καν στην αρχικη οθονη το δικτυο(vodafone gr).τωρα μετα την ολοκληρωση δηλαδη του hard format κ το αρχικο θεμα προεπιλεγμενο πραγματοποιω τις κλησεις κανονικα κ μου εμφανιζεται κ η ενδειξη του δικτυου στην αρχικη οθονη!απλα το προβλημα ηταν το θεμα απο οτι καταλαβα...παρολο που το ειχα αλλαξει κ εβαζα το αρχικο μου ειχε κολισει το κινητο κ δεν εβλεπα αποτελεσμα!θα ηθελα να σας ευχαριστησω για τις αποψεις κ τις ιδεες σας κ να αναφερω οτι ειναι πολυ χρησιμο να μην κατεβαζουν οι χρηστες του 5530 θεματα που ειναι για το 5800 γιατι μπορει κ εκεινοι να αντιμετωπισουν το ιδιο προβλημα με εμενα!αν υπαρχει καποιος τροπος να βρουμε θεματα αποκλειστικα για το 5530 πιστευω θα ειναι πολυ χρησιμο!!!καποια διευθυνση για να βρουμε μερικα θεματα υπαρχει?ευχαριστω:D

Παιδες μιας και θελω να τσιμπησω το κινητακι ξερετε αν το εχει πουθενά σε ασπρο-μπλε;

Γιατι παντου ρε παιδια κόκκινο το χουνε....:blink:

Ρώτησα & στο thread 5800 ,αλλα αν βάλετε αυτές από ebay τις άσπρες προσόψεις, χάνεται η εγγύηση?

Επίσης το 5800 το είχε για 2 μέρες το Mediamarkt στα 200euro, και σε φυλλάδιο στα 240 άρα ίσος πέσει & το 5530( αφού σε άλλες χώρες ειναι κάτω από 200 επίσημα)

Ναι χάνεται η εγγύηση μόλις ανοίξεις το κινητό. Αν κάποιος θέλει να το κάνει άσπρο-μπλε θα πρέπει να πάει σε κάποιο nokia store. Εκτός και αν πιάνουν τόσο πολύ τα χέρια του και επιπλέον έχει και τα κατάλληλα εργαλεία, εξαρτήματα και βίδες ώστε να το δέσει ξανά όπως ήταν, ώστε σε περίπτωση που πάει σε nokia store για επισκευή να μην το καταλάβουν ότι έχει ανοιχτεί η συσκευή.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4