Jump to content

Το πιο όμορφο κινητό

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ανταποδίδω αγαπητε...και αν δεν εισαι προσεκτικος στον καφε σου και γλυστρανε και πεφτουν τα νερα πανω στο κινητο, γιατι εγω δεν εχω δει κατι τετοιο σε οσες φορες εχω βγει για καφε, τοτε μηπως πρεπει να το κοιτάξεις?

ρωτα σε καποιο σερβις κινητων να σου πουνε αν ειναι συνηθες ή οχι... εκτος και αν θεωρεις τα εμπειρικα σου δεδομενα ως αξιοπιστα..

ΥΓ. ειπα πουθενα οτι συνεβη κατι τετοιο σε μενα? :wacko:

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

αν κοιτας τα δικα σου (κανοντας αυτοκριτικη ) συμφωνουμε.

εν ολιγεις πρεπει να καταλαβεις :

το πιο ομορφο κινητο ειναι υποκειμενικο

το πιο λειτουργικο κινητο ειναι υποκειμενικο.

επισης δεν μπορεις να προσβαλεις τοσο κοσμο με αυτον τον τροπο.

αλλο η αποψη σου (που με μια δυσφορια διαπιστωσες ; ) οτι εχουμε δημοκρατια και αλλο η ασυδοσια..

οσο για το φιλτατε, τα αισθηματα δεν ειναι αμοιβαια.. αν και σκορπιος

Κοιταχτε να δειτε τι εχει συμβει τωρα. Ουτε εμενα θα με ενδιεφερε να γινεις φιλος μου. Δεν προσβαλα κανεναν. Λακωνικα. Μεχρι εκει μου επιτρεπει ο τροπος αντιδρασης σου. Δεν θα διαφωτισω τις απαντησεις μου περαιτέρω. Και ασυδοσια? Τωρα το διαβασα. Το ακουσα κι αυτό...

Edited by scorpios44
Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

Κοιταχτε να δειτε τι εχει συμβει τωρα. Ουτε εμενα θα με ενδιεφερε να γινεις φιλος μου. Δεν προσβαλα κανεναν. Λακωνικα. Μεχρι εκει μου επιτρεπει ο τροπος αντιδρασης σου. Δεν θα διαφωτισω τις απαντησεις μου περαιτέρω.

μπα οχι... απλα ειπες βλακες οσους θεωρουν το z1 ομορφοτερο απο το note 2..

nokia 3330 - sony ericsson t310 - siemens cx60 - nokia 3250 - nokia n78 - nokia lumia 800 - google nexus 4 - google nexus 5 - google nexus 5X - xiaomi redmi note 4 - xiaomi redmi note 5 - xiaomi mi9t pro - samsung galaxy s21 ultra - samsung galaxy s24 ultra

Δεν θελω να φανω υπεροπτικος ουτε και συγκαταβατικος με ειρωνικες διαθεσεις. Υποκειμενικος ο παραγοντας επιλογης και αποψης. Αν παρολα ταυτα συγκρινετε σε εμφανιση και λειτουργικοτητα(γιατι παιζει και αυτό στην συμβολή ομορφιας ενός κινητου) υποδεέστερες, κατ`εμε, συσκευες όπως το Ζ1, τοτε ειχε δικιο ο Αινσταιν....

Αν αυτό εννοεις ασυδοσια και προσβολή....εγω το κατονομάζω αποψη, θεση, συμπερασμα...

Εδώ θεωρεί υποδεέστερη συσκευή το Ζ1 που είναι δύο γενιές μπροστά και του ρίχνει στα αυτιά από υλικά μέχρι νεότερο wifi module. Τι συζητάμε περαιτέρω;

http://www.versus.com/en/sony-xperia-z1-vs-samsung-galaxy-note-ii

[sIGPIC][/sIGPIC]

μπα οχι... απλα ειπες βλακες οσους θεωρουν το z1 ομορφοτερο απο το note 2..

Ορισε το αυτό που λες. Οσο για τον Αινσταιν εχει πει πολλα σοφα, όπως και ο Καραθεοδωρης. :)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εδώ θεωρεί υποδεέστερη συσκευή το Ζ1 που είναι δύο γενιές μπροστά και του ρίχνει στα αυτιά από υλικά μέχρι νεότερο wifi module. Τι συζητάμε περαιτέρω;

http://www.versus.com/en/sony-xperia-z1-vs-samsung-galaxy-note-ii

Οι πωλήσεις, οι εκτιμησεις σε παρα πολλα reviews, είναι η δικη μου απαντηση. Επισης ότι το ένα κινητο είναι παγκοσμια καινοτομια και το άλλο μια συνεχεια κινητών με πωλήσεις όχι τοσο καλες για να την ξεπερασει η LG με τα νεα μοντελα της. Οσον αφορα τις εταιριες, ως κορυφη των μοντελων, να μην το συζητήσουμε καλυτερα. Αλλωστε δεν γνωριζω πολλα κινητα που να ξεπερασαν τις 1000 σελιδες μεσα στο φορουμ που ειμαστε.

Οι πωλήσεις, οι εκτιμησεις σε παρα πολλα reviews, είναι η δικη μου απαντηση. Επισης ότι το ένα κινητο είναι παγκοσμια καινοτομια και το άλλο μια συνεχεια κινητών με πωλήσεις όχι τοσο καλες για να την ξεπερασει η LG με τα νεα μοντελα της. Οσον αφορα τις εταιριες, ως κορυφη των μοντελων, να μην το συζητήσουμε καλυτερα. Αλλωστε δεν γνωριζω πολλα κινητα που να ξεπερασαν τις 1000 σελιδες μεσα στο φορουμ που ειμαστε.

Εγώ σου μιλάω με γεγονότα και vs σε ένα άστοχο παράδειγμα σύγκρισης τεχνολογικού περιεχομένου από σένα ενώ τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους (στα καθαρά specs) και δεν υπάρχει υποκειμενικότητα και εσύ το πας αλλού νταλού. Τότε να σου αναφέρω και εγώ τον Βieber ως τον καλύτερο μουσικό καλλιτέχνη της γενιάς μας καθώς οι πωλήσεις του αυτό δείχνουν...συμφωνείς; :rolleyes:

Τεσπα, τέλος το off topic από μένα. Οι θέσεις μας νομίζω ότι κατέστησαν σαφείς.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ σου μιλάω με γεγονότα και vs σε ένα άστοχο παράδειγμα σύγκρισης τεχνολογικού περιεχομένου από σένα ενώ τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους (στα καθαρά specs) και δεν υπάρχει υποκειμενικότητα και εσύ το πας αλλού νταλού. Τότε να σου αναφέρω και εγώ τον Βieber ως τον καλύτερο μουσικό καλλιτέχνη της γενιάς μας καθώς οι πωλήσεις του αυτό δείχνουν...συμφωνείς; :rolleyes:

Τεσπα, τέλος το off topic από μένα. Οι θέσεις μας νομίζω ότι κατέστησαν σαφείς.

Μαλλον η ηλικια σου θα ταιριαζει και με τις προτιμήσεις σου(Bieber). Περα από τα αποτελέσματα που λες, κλεινοντας το οφ τοπικ και από την πλευρα μου, στα specs, που είναι φυσικο για ένα κινητο δυο γενιες μετα. Διαφερουν στα αλλα που παρεθεσα γράφοντας. Καινοτομια, επαγγελματικο εργαλειο(σε μενα ειδικα που το χρειαζομαι), και είμαι 45 ετων για να παιζω με κινητα. Αυτο δεν μου στερει να εχω ομως αποψη για αυτό που κατεχω. Θελω να σε ρωτησω κατι όμως.Πες μου εσυ αν το Ζ1 θα εχει τοση απηχηση μετα από δυο χρονια.

τοτε λοιπον το iphone ειναι το καλυτερο και το ομορφοτερο μιας και εχει μεγαλυτερη ακομα απηχηση.

τοτε λοιπον το iphone ειναι το καλυτερο και το ομορφοτερο μιας και εχει μεγαλυτερη ακομα απηχηση.

Το μηλο (iPhone)καινοτομει? Εγω στηρίζω πολλα στην καινοτομια του κινητου που αναφέρομαι.Μιλαω για το spen της wacom και τις βοηθητικες λειτουργιες που μπορει να δωσει επαγγελματικα. Και στην αισθητικη του.

Edited by scorpios44

Μαλλον η ηλικια σου θα ταιριαζει και με τις προτιμήσεις σου(Bieber). Περα από τα αποτελέσματα που λες, κλεινοντας το οφ τοπικ και από την πλευρα μου, στα specs, που είναι φυσικο για ένα κινητο δυο γενιες μετα. Διαφερουν στα αλλα που παρεθεσα γράφοντας. Καινοτομια, επαγγελματικο εργαλειο(σε μενα ειδικα που το χρειαζομαι), και είμαι 45 ετων για να παιζω με κινητα. Αυτο δεν μου στερει να εχω ομως αποψη για αυτό που κατεχω. Θελω να σε ρωτησω κατι όμως.Πες μου εσυ αν το Ζ1 θα εχει τοση απηχηση μετα από δυο χρονια.

Θα μας βγάλεις και bieberικους εσύ. Φίλε μου ο δογματισμός είναι κακό πράγμα. Θα έπρεπε στην... ηλικία σου να το ξέρεις. Παρόλα αυτά ποτέ δεν είναι κακό να ξεκινήσουμε να μαθαίνουμε βασικά πράγματα και να διαμορφώσουμε χαρακτήρα. Οπότε προλαβαίνεις.:)

Επειδή ρωτάς εμένα για μετά από δύο χρόνια, δεν έχω ιδέα τι μέλει γενέσθαι. Δεν είμαι μάντης. Η επιτυχία του Note 2 είναι δεδομένη, πώς αυτό το κάνει το πιο όμορφο κινητό (για να επιστρέψουμε και on topic) μόνο εσύ το ξέρεις.

Καλή συνέχεια.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το μηλο (iPhone)καινοτομει? Εγω στηρίζω πολλα στην καινοτομια του κινητου που αναφέρομαι.Μιλαω για το spen της wacom και τις βοηθητικες λειτουργιες που μπορει να δωσει επαγγελματικα. Και στην αισθητικη του.

πλεον δεν καινοτομει. Καινοτομησε το note 1. Τωρα βρισκομαστε στην τριτη γενια που καμια δεν καινοτομησε οπως την πρωτη. Γιατι ετσι καινοτομει και το 5s μιας και εχει ακομα capacitive οθονη.

το note ειναι κινηταρα συμφωνω και εμενα μαρεσει( ειχα το 1 ) αλλα αυτο δεν σημαινει πως ειναι το καλυτερο ουτε το ομορφοτερο. Στο ειδος του μπορει, γενικα οχι

Θα μας βγάλεις και bieberικους εσύ. Φίλε μου ο δογματισμός είναι κακό πράγμα. Θα έπρεπε στην... ηλικία σου να το ξέρεις. Παρόλα αυτά ποτέ δεν είναι κακό να ξεκινήσουμε να μαθαίνουμε βασικά πράγματα και να διαμορφώσουμε χαρακτήρα. Οπότε προλαβαίνεις.:)

Επειδή ρωτάς εμένα για μετά από δύο χρόνια, δεν έχω ιδέα τι μέλει γενέσθαι. Δεν είμαι μάντης. Η επιτυχία του Note 2 είναι δεδομένη, πώς αυτό το κάνει το πιο όμορφο κινητό (για να επιστρέψουμε και on topic) μόνο εσύ το ξέρεις.

Καλή συνέχεια.:)

Δογματισμο εχω μονο στην Θρησκεια μου ως καλος Χριστιανος Ορθόδοξος.Στα υπολοιπα ένα χαμογελο.....καλη συνεχεια...

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πλεον δεν καινοτομει. Καινοτομησε το note 1. Τωρα βρισκομαστε στην τριτη γενια που καμια δεν καινοτομησε οπως την πρωτη. Γιατι ετσι καινοτομει και το 5s μιας και εχει ακομα capacitive οθονη.

το note ειναι κινηταρα συμφωνω και εμενα μαρεσει( ειχα το 1 ) αλλα αυτο δεν σημαινει πως ειναι το καλυτερο ουτε το ομορφοτερο. Στο ειδος του μπορει, γενικα οχι

Δεν ειπα ότι είναι το ομορφοτερο ολων και ότι δεν υπαρχει αλλο, ειπα ότι αισθητικα μου αρεσει εμενα, συνδυάζοντας και τα επιτεύγματα του και το χαραχτηριζω ομορφο κινητο ως βουληση(κατοχη και αποψη). Το νοτε1 οντως ηταν η αρχη της καινοτομιας. Όμως χωρις τις επιπλεον δυνατότητες που εχτισε πανω στο νοτε2 η εταιρια και το ολοκληρωσε επαγγελματικα. Πολλοι θεωρουν πως το νοτε 2 είναι μεχρι στιγμης η κορυφη και των τριων. Δεν είναι λιγοι αυτοι που περιμενουν το νοτε4.

Edited by scorpios44

Δογματισμο εχω μονο στην Θρησκεια μου ως καλος Χριστιανος Ορθόδοξος.Στα υπολοιπα ένα χαμογελο.....καλη συνεχεια...

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν ειπα ότι είναι το ομορφοτερο ολων και ότι δεν υπαρχει αλλο, ειπα ότι αισθητικα μου αρεσει εμενα, συνδυάζοντας και τα επιτεύγματα του και το χαραχτηριζω ομορφο κινητο ως βουληση(κατοχη και αποψη). Το νοτε1 οντως ηταν η αρχη της καινοτομιας. Όμως χωρις τις επιπλεον δυνατότητες που εχτισε πανω στο νοτε2 η εταιρια και το ολοκληρωσε επαγγελματικα. Πολλοι θεωρουν πως το νοτε 2 είναι μεχρι στιγμης η κορυφη και των τριων. Δεν είναι λιγοι αυτοι που περιμενουν το νοτε4.

αλλο εσενα. Εσενα με γεια σου με χαρα σου. Επειδη σε αλλους δεν αρεσει δεν σημαινει οτι ειναι ηλιθιοι ομως. Πολλοι το θεωρουν οντως, αλλοι θεωρουν το iphone ομως και αλλοι αλλο. Οπως βλεπεις οι αποψεις διιστανται οπως και οι αναγκες. Για σενα λοιπον ειναι καλυτερο για αλλους οχι.

αλλο εσενα. Εσενα με γεια σου με χαρα σου. Επειδη σε αλλους δεν αρεσει δεν σημαινει οτι ειναι ηλιθιοι ομως. Πολλοι το θεωρουν οντως, αλλοι θεωρουν το iphone ομως και αλλοι αλλο. Οπως βλεπεις οι αποψεις διιστανται οπως και οι αναγκες. Για σενα λοιπον ειναι καλυτερο για αλλους οχι.

Δεν νομιζω πως επεβαλα σε κανεναν να ενστερνιστεί τις αποψεις μου. Μια παραθεση εκανα. Οσον αφορα το μηλον της εριδος με τον Αινσταιν, δεν θελησα να θιξω καποιον, αλλα η συγκριση ηταν ανομοια. Δες το όμως και από μια άλλη πλευρα. Μολις αναφερθηκα στο κινητο μου,για την αισθητικη και την λειτουργικοτητα, ποσοι βγηκαν να το αντιστρεψουν. Προσωπικα και αισθητικα εμενα μου αρεσει.Δεν επελεξα εγω ολη την συνεχεια, όπως και δεν μπορουσα και να μην απαντησω στα λεγομενα.

για μενα το πιο ομορφο κινητο ειναι το μαυρο Μι3 και μετα το Mx3 Meizu.

αυτα τα δυο μου αρεσουν πολυ σαν κατασκευες.

Και το μαυρο Find5 ηταν ομορφο αλλα πλεον ειναι παλιο.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Εμ φίλε έτσι είναι..!

Plastic is plastic....!!

Πως λεμε μεταλ ιζ μεταλ ???? Τι διαφορα ας πουμε εχει το ατσαλι απο το απλο σιδερο, η χεβι απο την παουερ ???? :p

Ρητορικες διαστρεβλωσεις φιλε Νικο ... Το χρεπιρια που εχω εχει σκισμενο το πισω καπακι, ακριβως επειδη ειναι φλουδα φαση Samsung .. Ο slide μηχανισμος ειναι ο καλυτερος που εχω δει, μαζι με το N97 .. Σημασια δεν εχει το "εξωφυλλο", σημασια εχει η συνολικη κατασκευη ..

Εχει δυστυχως τα Samsung ειναι τα τελευταια των τελευταιων ..

Nokia N9 & S.E.X. Play User x )

Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις !

το μηλοφωνο το 5 αν ειχε το πλατος του 4 θα ηταν τελειο

τωρα θυμιζει λιγο τηλεκοντρολ αλλα ειναι παναλαφρο και σαν μηκος δεν ειναι παντοφλα

Μα ίδιο πλάτος έχει. Το μήκος το κάνει τηλεκοντρόλ.

Ετσι λενε οσοι δεν το εχουν πιασει στα χερια τους. Γιατι οταν το πιανουν λενε: " τελικα δεν ειναι και σαν τηλεκοντρολ που λενε".

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Επειδη η κουβέντα ξέφυγε,για εμένα το πιο όμορφο εμφανιςιακα ήταν το Xperia Arc με διαφορα και κανένα αλλο εως σήμερα δεν με εχει κερδίσει ως προς αυτο το κριτήριο.:)

Άντε μετά θα έλεγα το n9/925.

Στο iPhone 5s μονο η πλάτη του μου αρέσει,οταν το γυρίσουμε απο μπροστα παει χαλάει μετα:lol:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ετσι λενε οσοι δεν το εχουν πιασει στα χερια τους. Γιατι οταν το πιανουν λενε: " τελικα δεν ειναι και σαν τηλεκοντρολ που λενε".

Έχεις δίκιο τελικά :)

Το Ν9 εφερε επανασταση,τωρα πιστευω οτι το 925 ειναι κομψοτεχνημα.....

• The topic was unpinned