Enema Δημ. August 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2005 Δε μπορώ να καταλάβω τι ωραίο βρήκες στα 7650 :blink: , 6600 :wacko: πόσο δηλαδή στο 9300 :X To 7650 μου αρεσει παρα πολυ γιατι ειναι slide up. Ειναι το πρωτο slide up που επιασα στα χερια μου (και το πρωτο symbian)Τωρα θα μου πεις οτι υπαρχουν και αλλα slide up αλλα αυτο ρε παιδι μου εχει το κατι αλλο. Ειναι ισως το ομαλο ανοιγμα του? (οχι οπως το d500 που ανοιγει μολις το σπρωξεις λιγο αυτοματα) Κυριολεκτικα δεν ξερω αλλα αυτο το κινητο το θεωρω απο τα ποιο ομορφα που εχω δει. :love: Το 6600 ειναι και αυτο ενα πολυ ομορφο κινητο και αυτο που μου αρεσει πανω του ειναι το σχημα της διχρωμιας του (που ανοιγει το μαυρο κοντα στην οθονη και το αντικαθηστα το ασπρο) και ο τροπος που ειναι τοποθετημενα τα πληκτρα του αναλογα με το χρωμα (τα soft και τα αριθμητικα στο ασπρο και ολα τα υπολοιπα στο μαυρο - menu, μολυβακι, c) Επισης γιατι ειναι παχουλο κινητο και οταν το κραταω μου δινει την αισθηση του στιβαρου και του συμπαγους κινητου. Σε αντιθεση με το 3230 π.χ. που ειναι μονοκομματο. Οσο για το 9300... Το μικρο μεγεθος του (για communicator) και το πολυ ομορφο εμπρος μερος του με μαγεψε οταν το πρωτοκρατησα στα χερια μου :w00t: :happy: . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 καλά τι να πω δύσκολο.. - - - - - - - - - - V3 - - - - - - - - - - MOTO Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2005 καλά τι να πω δύσκολο.. - - - - - - - - - - V3 - - - - - - - - - - MOTO :up: :up: Hello Moto! Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2005 V3 και το ΜΡΧ-220 απλά πανέμορφα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 8800 απλά κόσμημα! ξέρω ξέρω πολύ ακριβό γιά τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 8800 απλά κόσμημα! ξέρω ξέρω πολύ ακριβό γιά τηλέφωνο. Πολύ ακριβό γενικώς. Αλλά ωραίο το άτιμο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Πολύ ακριβό γενικώς. Αλλά ωραίο το άτιμο... ta kosmimata den exoun orio timis.einai genikws akriva ;) Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Ξέχασα να αναφέρω το κινητό του avatar μου! Panasonic VS7 :up: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios1988 Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 re paidia to VERTU ti kinhto einai?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 re paidia to VERTU ti kinhto einai?? Απο τα πιο σπάνια και ακριβότερα μοντέλα στον κόσμο! Είναι θυγατρική της νοκια(ετσι διάβασα σε σχετικό περιοδικό) και διακοσμεί τα κινητά της με διαμάντια,ζαφυριά κ.α. Επίσης μπορείς να τα αγοράσεις μόνο με τηλεφωνική παραγγελία και υπάρχουν ελάχιστα στον κόσμο. Παρεπιπτόντως, το κινητό που μου αρέσει αυτή τη στιγμή είναι το Νοκια 8800 :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 omg και ποσο εχει αυτο το VERTU? :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Δεν είναι θυγατρική της ΝΟΚΙΑ είναι ξεχωριστή εταιρεία η οποία χρησιμοποιεί την τεχνολογία της ΝΟΚΙΑ στα δικά της κινητά τηλέφωνα, τα οποία επενδύονται με δερμάτινα καλύμματα, χρυσό - ασήμι - πλατίνα και όπως προαναφέρθηκε, πολύτιμους λίθους. Φυσικά μην περιμένεις τίποτα 2mp και τρίτη γενιά και τρελλή μνήμη. Τα κινητά αυτά είναι εντελώς απλά (στο εσωτερικό βέβαια). Τα κινητά δεν είναι σπάνια, απλά δεν υπάρχουν στα καταστήματα, λόγω αξίας. Αν δεν κάνω λάθος το πιο φτηνό της μοντέλο είναι γύρω στα 800 ευρώ (το πιο απλό), ενώ το ακριβότερο είναι όσο θες! Το είδα για πρώτη φορά σε μια προθήκη σε ένα κατάστημα στη Ζυρίχη. Για ρίξε ένα βλέφαρο στην ιστοσελίδα...VERTU Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 nomizw oti einai thugatriki tis nokia.to diavasa kai egw kapou.mallon ston idio periodiko me ton mitsos :) exw tin entupwsi oti to pio ftino arxizei apo 8000 kai to pio akrivo gurw sta 25-30000.milaw gia kinita paragwgis oxi gia eidiki paraggelia(logika tha dexontai kai eidikes paraggelies) opou vazeis oti thes panw kai mporei na paei kai 1000000 i kai parapanw :P Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2005 Ena kinhto thlefono,toy opoioy o sxediasmos moy kentrise to endiaferon,einai to QTEC 8310.To theoro os ena apo ta omorfotera smartphones olon ton epoxon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 8310 qtec?? exeis kana link ? Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 8310 qtec?? exeis kana link ? Vevaios,mporeis na koitakseis edo:http://www.gsmarena.com/qtek_8310-1253.php kai edo:http://www.qtek.fi/qtek8310.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. August 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2005 nomizw oti einai thugatriki tis nokia.to diavasa kai egw kapou.mallon ston idio periodiko me ton mitsos :) exw tin entupwsi oti to pio ftino arxizei apo 8000 kai to pio akrivo gurw sta 25-30000.milaw gia kinita paragwgis oxi gia eidiki paraggelia(logika tha dexontai kai eidikes paraggelies) opou vazeis oti thes panw kai mporei na paei kai 1000000 i kai parapanw :P Αν και πουθενά στην ιστοσελίδα δεν αναφέρει τίποτα σχετικό, εντούτοις όλα δείχνουν πως τελικά είναι θυγατρική της ΝΟΚΙΑ. Υπάρχουν τρεις κατηγορίες, η Signature, η Ascent και η κατηγορία των ειδικών εκδόσεων. Και για να χάσετε εντελώς την μπάλα, υπάρχει εξουσιοδοτημένος εισαγωγέας - αντιπρόσωπος των κινητών τηλεφώνων Vertu, στην Κύπρο, στην Λευκωσία. Οι τιμές των κινητών (στο εξωτερικό), ξεκινάνε από τις 6.000 ευρώ και μπορούν να φτάσουν (για τα κινητά παραγωγής) στις 22.000 ευρώ. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. July 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2006 Star Tack130 :love: :love: και V3 black της ΜΟΤΟ και Τ28 της ERICSSON με το πρώτο να ξεχωρίζει..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billstamaniac Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 SL 55/75 & CX65:) :) :) :) Παράθεση εφαρμογές για Windows Phone BlueShyMonkey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CtR Δημ. July 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2006 Moto V3 και Nokia 8800... :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 nokia 7270 makran... Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 Sony Ericsson T28s Sony ericsson T610.... Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 BenQ EF81 Samsung D820 οποιος και αν τα βλεπει , λυγιζει στη γοητεια τους... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. July 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2006 s65 SIEMENS Τέτοια κομψότητα δεν υπάρχει σε κανένα άλλο κινητό... Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. July 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2006 emena mou aresei kai to 8800 aston martin edition !!!milame ola ta lefta 1200euro peripou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts