egodemis Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Motorola V70. Μακράν το πιο ξεχωριστό design σε κινητό που έχω πιάσει στα χέρια μου! το είχα αυτό............. το κλέψανε (η το έχασα δεν είμαι σίγουρος) αυτά είναι κινητά άεργα τέχνης...... :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplika Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Το sony xperia m σε μώβ χρώμα είναι πανέμορφο . είναι βολικό και δν το βαριέμαι ποτέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
summit1_1 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Huawei Ascend P6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Για εμένα : HTC One/One Mini iPhone 5 Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoss Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Και για εμένα HTC ONE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samarithan Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Nokia 6303i clasic:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Xperia ARC S και αν γυρισω πολλα χρονια πισω ειχα τρελα8ει με το Νοκια 8850 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Xperia ARC S και αν γυρισω πολλα χρονια πισω ειχα τρελα8ει με το Νοκια 8850 Καλά το arc ήταν μακράν ακόμα και τώρα το πιο όμορφο android mobile Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Ηταν και 8α ειναι για πολυ καιρο ακομα!! Ισως κανα htc sony κινητο καταφερει και το ξεπερασει σε 8εμα ομορφιας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik_pap Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 θα έλεγα απο καθαρά αισθητικής άποψης το htc one και μετά το iphone 5! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gete Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Σε θέμα ομορφιάς κινητού η sony με έχει εντυπωσιάσει καθώς έχει βγάλει πολύ όμορφα κινητά που δύσκολα τα βαριέσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Συμφωνώ. Από αυτή την γενιά, ομορφότερο βρίσκω το Xperia Z σε μωβ. Από τα πιο παλιά, ε εντάξει, το N9 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Παιδια, καθε χρονι υπαρχει 2-3 πολυ ομορφα μοντελα. Φετος ηταν το one, το Ζ το 925 , κλασικα το iphone και το s4 (πλακα κανω :p ). Σε γενικες γραμμες το τετραγωνισμενο design της sony μου αρεσει πολυ. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Γιατί το λες αυτό? Το Sony Xperia Z έχει πολύ ωραίο σχεδιασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Γιατί το λες αυτό? Το Sony Xperia Z έχει πολύ ωραίο σχεδιασμό. Σε πολύ κόσμο δεν αρέσει και δεν το βρίσκουν καθόλου πρακτικό.. Μεταξύ αυτών και εγώ, γούστα είναι αυτά :p Προσωπικά κινητό που βρήκα πολύ όμορφο τα τελευταία χρόνια είναι το HTC One. Σαν tablet μου άρεσε αρκετά το nexus 10 το οποίο και ακόμα κρατάω (και δεν αλλάζω lol) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Για μένα φοβερό σχεδιασμό είχε το Arc!Από τα κουμπιά μέχρι το "τόξο" στα πλάγια!!! :) Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erartemis Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Για μένα φοβερό σχεδιασμό είχε το Arc!Από τα κουμπιά μέχρι το "τόξο" στα πλάγια!!! :) Ναι πραγματικά! Το είχα δει στο Πλαίσιο και είχα μείνει έκπληκτος. Ήταν προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toldiamant Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Huawei p6 απλα πανεμορφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolcegusto Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Huawei p6 απλα πανεμορφο Με προλαβε ο φιλος!! Συμφωνω απολυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Huawei p6 απλα πανεμορφο Με προλαβε ο φιλος!! Συμφωνω απολυτα Συμφωνώ κι εγώ.Δεν υπάρχει αντίπαλος για το Huawei P6 στο θέμα "ομορφιά".:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRG13 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Huawei P6 και το HTC ONE. Το μεταλλο δίνει πολύ premium αίσθηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Huawei P6 και το HTC ONE. Το μεταλλο δίνει πολύ premium αίσθηση Θα συμφωνήσω σε Huawei P6 αρκετά όμορφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MORRISSEY4 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Πάντως και το Lenovo S960 Vibe X είναι απίθανο! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377162 Παράθεση Π.Α.Ο.Κ. 1926 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 υποκειμενικό ως προτίμηση γιατί διαφέρει για τον καθένα αυτό όμως που επί χρόνια κρατάει τα σκήπτρα λόγω πωλήσεων και κρατώντας σταθερή τη βασική του σχεδιαστική γραμμή με ελάχιστες τροποποιήσεις είναι το iphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Μου αρεσουν περισσοτερο με την παρακατω σειρα Nexus 5, htc one, lg flex,lg g2, s3, s4. Αλλα το πιο ομορφο κινητο ειναι αυτο που βλεπουν πιο ομορφο τα ματια του καθενος. Οποτε ειναι καθαρα υποκειμενικο και μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts