Jump to content

Sony Ericsson Xperia X2

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα την ερώτηση.

Ηθελα να ρωτησω, μετα από hard reset να μην κανει την εγκατασταση των cabs αρχειων και να εγκαταστήσω εγω αυτα που θέλω.....

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

• Απαντήσεις 643
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ηθελα να ρωτησω, μετα από hard reset να μην κανει την εγκατασταση των cabs αρχειων και να εγκαταστήσω εγω αυτα που θέλω.....

Πάντως τελικά βρηκα την λύση μεσω του xda-developers εγκατεστησα δηλ μονο τα απαρετιτα cabs και το κινητο "πετει" χωρις κανενα κολυμα.

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

• 3 weeks later...
αν το ριξω στα 160?αξιζει σαν συσκευη η βγαζει προβληματα?

Εξαρταται φιλε για ποιο σκοπο το θες το κινητο. Με δεδομενο οτι τα WM 6.5 ειναι πλεον παροχημενα, θα σου προτινα κατι σε android ή WP7, διαφορετικα αν δεμν σε απασχολει αυτο, παρτο ανεπιφυλαχτα. Ειναι πληρες τηλεφωνο και με τις αναβαθμισεις που δεχτηκε χωρις(?) κοληματα

I fly with ASICS DynaFlyte 2

το κινητο κάνει ηχογράφιση? αν ναι που ειναι? προτείνεται καποιο προγραμμα για ηχογραφιση ?

επισης θελω ενα λεξικο να του βάλω, που θα βρω ?

• Administrators

Για ηχογράφηση να του βάλεις το Vito Audio Notes Touch.

Για λεξικό εννοείς ελληνο-αγγλικό για παράδειγμα; Lingvosoft Greek English Talking Dictionary.

Modpic.gif

Για ηχογράφηση να του βάλεις το Vito Audio Notes Touch.

Για λεξικό εννοείς ελληνο-αγγλικό για παράδειγμα; Lingvosoft Greek English Talking Dictionary.

ναι ευχαριστώ. αρα δεν εχει απο μονο του ηχογραφηση.

ξερεις και που θα τα βρω ? :) (full)

μι μασάς μαριε έχει κ από μονo του ηχογράφηση πάνε στις σημειώσεις πάτα νέα σημείωση κάτω το εικονίδιο κ θα σου βγάλει μενού πάτα το rec και έτοιμος!!! :)
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...

Γεια σας παιδιά. Είχα βάλει αυτό το κινητό στο μάτι εδώ και 1 χρόνο+ και χτες το πήρα τελικά. Θέλω να μου εξηγήσετε λίγο τι είναι το ROM που λέτε. Γιατί η συσκευή μου είναι από Γερμανία αλλά έχει και ελληνικά και μπορώ να ρυθμίσω το πληκτρολόγιο να έχει ελληνικά μόνο που είναι με το γερμανικό layout το QWERTY αλλά συμπεριφέρεται σαν να ήταν με το ελληνικό αν γυρίσω την ρύθμιση στα ελληνικά. Εν πάση περιπτώσει έχω κανονίσει να το στείλω πίσω στο μαγαζί να μου περάσουν άλλα πλήκτρα.

Ακόμα δεν έχω κάνει τα updates κλπ γιατί θέλω να δω αν πρέπει πρώτα να αλλάξω ROM και έτσι.

Σόρρυ για το μακροσκελές ποστ.

• 2 weeks later...

Δεν βλέπω ιδιαίτερη κινητικότητα σ'αυτό το φόρουμ, μάλλον το x2 δεν "περπάτησε" πολύ

Πως να περπατησει... αφου μπουσουλωντας να πηγαινε πιο γρηγορα θα ερχοταν στην αγορα. ;)

Η καθηστερηση αυτη το εκανε να περασει απαρατηρητο, ασε που κυκλοφορησε στην Ελλαδα την στιγμη που εγινε το μεγαλο μπραφ με τα androids smartphones.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• 3 weeks later...

Παιδιά γεια χαρά...

Ήθελα να ρωτήσω αν τα πενάκια του xperia x1 κάνουν στο x2 ή αλλιώς από που μπορώ να προμηθευτώ πενάκια και ζελατίνες για το x2....Ευχαριστώ.

• Administrators

Εννοείς αν κουμπώνουν; Όχι.

Αγορά συνιστώ μόνο από ebay καθαρά για οικονομικούς λόγους αλλά και ποικιλία επιλογών.

Modpic.gif

Θα συμφωνήσω με τον athanaso77 δεν είναι ιδια και ebay και μόνο δυστυχώς.

Η SE δεν τουλάχιστον στην Ελλάδα δέν έχει φέρει και σε επικοινωνία που είχα με το global support με παρέπεμψαν στο Ελληνικό τμήμα που δεν μου απάντησε ποτέ, αρα ebay...

δες τη διαφορά που έχουν εδώ

Χ2

http://www.mytrendyphone.com/images/Sony_Ericsson_Xperia_x2_stylus_black_21092010.jpg

Χ1

http://www.mytrendyphone.com/images/Sony%20Ericsson%20P1i%20Stylus%20Pen%203pcs%20bulk-p.jpg

δες και αυτο εδω στο ebay

http://cgi.ebay.com/P203-3X-Stylus-Pen-Sony-Ericsson-Xperia-X2-X-2-NEW-/350355291169?pt=PDA_Accessories&hash=item5192cd7c21#ht_574wt_905

.....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes:

• Administrators
Στην λύση του ebay δεν θα έβαζα το "δυστυχώς" όπως εσύ όμως. Ακόμα και στην Ελλάδα να είχε έρθει επίσημα, από το ebay τα βρίσκεις φθηνότερα.

Modpic.gif

το δυστυχώς αφορούσε την "περιπέτεια μου" με την se και όχι το ebay, αλλα έτσι κι αλλιώς δεν θα έπρεπε να περιμένω κατι διαφορετικό, έχει γενικότερα μια συνήθεια να καίει τα προιόντα της τα τελευταία χρόνια
.....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes:

Υπό αυτή την έννοια... συμφωνούμε. :rolleyes:

παιδιά σας ευχαριστώ πολυ για τις πληροφοριες και τον χρόνο σας.

παιδιά, είμαι πολύ απογοητευμένος από τη συσκευή..περίμενα κάτι καλύτερο από τον αντικαταστάτη του x1, αλλά μέχρι στιγμής όλο bugs

α) δεν φορτίζει ποτέ 100%

β) ο ήχος των μηνυμάτων παίζει όποτε θυμηθεί

γ) ο ήχος κλήσης όταν με καλούν (έχω mp3 ringtone) πάλι αναπαράγεται όταν θυμηθεί αλλιώς γυρνάει μόνο του μόνο σε δόνηση..

• Administrators
Έχεις κάνει κανένα hard reset; Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν διαπιστώθηκε καλύτερο από τη συσκευή που αντικατέστησε.

Modpic.gif

φαντάσου ότι όπως το πήρα, δεν έχω περάσει σχεδόν τίποτα..μόνο το igo και τον resco file explorer, χρησιμοποιώ το spb mobile shell panel που έχει, το οποίο είναι εκνευριστικά αργό και με κάθε ενέργεια κάνει refresh τα εικονίδια της desktop...σκέτο δράμα είναι το τηλέφωνο..

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X2
  • The topic was unpinned