TiZiaNo Δημ. October 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2010 και εγω ελληνική έχω, το τελευταιο update απο το προγραμμα της sony ericsson. Αλλά θα παίξει κανένα ρόλο αν ξαναπεράσω την ίδια ????? Η ιδια η Sony Ericsson ειναι αυτη που σε προτρεπει να κανεις τετοιο! Διαβασε το σχετικο portal στην επισημη ιστοσεληδα της εταιριας στην ''υποστηρηξη'' στο updare service:) Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 θα το δοκιμάσω φίλε το σαββατοκυρίακο, εσένα ούτε κολλάει ούτε τιποτα? Ούτε χρειάζεται restart ? Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 θα το δοκιμάσω φίλε το σαββατοκυρίακο, εσένα ούτε κολλάει ούτε τιποτα? Ούτε χρειάζεται restart ? Μια χαρα δουλευει, χωρις το παραμικρο κολλημα! Μη ξεχασεις να κανεις αντιγραφα ασφαλειας. Καλη επιτυχια και θα περιμενω να μου πεις αποτελεσματα:rolleyes: Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 (edited) "Με το λογισμικό υπολογιστή της Sony Ericsson, μπορείτε να αναβαθμίσετε το Xperia™ X2 σας, ώστε να εξασφαλίσετε τη μέγιστη απόδοσή του και να επωφεληθείτε από νέες και βελτιωμένες λειτουργίες. Ακόμα και αν έχετε το τελευταίο λογισμικό, καλό είναι να κάνετε τακτικά αναβάθμιση. " ξαναεβαλα το λογισμικο και δεν κολλαει. !!!!!!!!!!!!!!! :-) Edited October 28, 2010 by kyprianou Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2010 καλησπέρα Εχω ενα Χ2 που ειναι γερμανικό, πως περναω την ελληνική ή την Αγγλικη rom? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Διάβασε εδώ, υπάρχουν τα πάντα. Θα βρεις και ελληνική και αγγλική rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2010 Διάβασε εδώ, υπάρχουν τα πάντα. Θα βρεις και ελληνική και αγγλική rom. σε ευχαριστω πολυ, το εκανα ελληνικο. εχω προβλημα, εχω βαλει το igo και δεν "βλέπει" το GPS, τι να κανω? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Βάλε το GPS Test να βρει μόνο του τη θύρα και περίμενε σε ανοιχτό ουρανό μέχρι να κλειδώσει δορυφόρους. Μετά άνοιξε το iGO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 (edited) Βάλε το GPS Test να βρει μόνο του τη θύρα και περίμενε σε ανοιχτό ουρανό μέχρι να κλειδώσει δορυφόρους. Μετά άνοιξε το iGO. Το εκανα αλλα κανει συνεχεια "scaning" και δεν το βλέπει...... Μήπως ξερεις πως δεν αφηνουμε το κινητό να εγκαταστίσει τα cabs μετά το reset? Edited November 4, 2010 by steliosk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Μήπως ξερεις πως δεν αφηνουμε το κινητό να εγκαταστίσει τα cabs μετά το reset? Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα την ερώτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2010 Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα την ερώτηση. Ηθελα να ρωτησω, μετα από hard reset να μην κανει την εγκατασταση των cabs αρχειων και να εγκαταστήσω εγω αυτα που θέλω..... Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2010 Ηθελα να ρωτησω, μετα από hard reset να μην κανει την εγκατασταση των cabs αρχειων και να εγκαταστήσω εγω αυτα που θέλω..... Πάντως τελικά βρηκα την λύση μεσω του xda-developers εγκατεστησα δηλ μονο τα απαρετιτα cabs και το κινητο "πετει" χωρις κανενα κολυμα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 αξιζει να το αγορασω στα 180 ευρω?μεταχειρισμενο ενος μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Δεν θα το έλεγα και ευκαιρία πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 αν το ριξω στα 160?αξιζει σαν συσκευη η βγαζει προβληματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 αν το ριξω στα 160?αξιζει σαν συσκευη η βγαζει προβληματα? Εξαρταται φιλε για ποιο σκοπο το θες το κινητο. Με δεδομενο οτι τα WM 6.5 ειναι πλεον παροχημενα, θα σου προτινα κατι σε android ή WP7, διαφορετικα αν δεμν σε απασχολει αυτο, παρτο ανεπιφυλαχτα. Ειναι πληρες τηλεφωνο και με τις αναβαθμισεις που δεχτηκε χωρις(?) κοληματα Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 (edited) ακυρο τελικα το παιδι που το πουλαει μενει θεσσαλονικη. Edited November 26, 2010 by tolispao13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 το κινητο κάνει ηχογράφιση? αν ναι που ειναι? προτείνεται καποιο προγραμμα για ηχογραφιση ? επισης θελω ενα λεξικο να του βάλω, που θα βρω ? Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 30, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Για ηχογράφηση να του βάλεις το Vito Audio Notes Touch. Για λεξικό εννοείς ελληνο-αγγλικό για παράδειγμα; Lingvosoft Greek English Talking Dictionary. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyprianou Δημ. November 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2010 Για ηχογράφηση να του βάλεις το Vito Audio Notes Touch. Για λεξικό εννοείς ελληνο-αγγλικό για παράδειγμα; Lingvosoft Greek English Talking Dictionary. ναι ευχαριστώ. αρα δεν εχει απο μονο του ηχογραφηση. ξερεις και που θα τα βρω ? :) (full) Παράθεση Xperia SP..... https://www.youtube.com/user/vrefcd/videos?flow=grid&view=0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 μι μασάς μαριε έχει κ από μονo του ηχογράφηση πάνε στις σημειώσεις πάτα νέα σημείωση κάτω το εικονίδιο κ θα σου βγάλει μενού πάτα το rec και έτοιμος!!! :) Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 8, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 To vito audio notes touch είναι πάντως περισσότερο user & finger friendly. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zeichef Δημ. December 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2010 Γεια σας παιδιά. Είχα βάλει αυτό το κινητό στο μάτι εδώ και 1 χρόνο+ και χτες το πήρα τελικά. Θέλω να μου εξηγήσετε λίγο τι είναι το ROM που λέτε. Γιατί η συσκευή μου είναι από Γερμανία αλλά έχει και ελληνικά και μπορώ να ρυθμίσω το πληκτρολόγιο να έχει ελληνικά μόνο που είναι με το γερμανικό layout το QWERTY αλλά συμπεριφέρεται σαν να ήταν με το ελληνικό αν γυρίσω την ρύθμιση στα ελληνικά. Εν πάση περιπτώσει έχω κανονίσει να το στείλω πίσω στο μαγαζί να μου περάσουν άλλα πλήκτρα. Ακόμα δεν έχω κάνει τα updates κλπ γιατί θέλω να δω αν πρέπει πρώτα να αλλάξω ROM και έτσι. Σόρρυ για το μακροσκελές ποστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Δεν βλέπω ιδιαίτερη κινητικότητα σ'αυτό το φόρουμ, μάλλον το x2 δεν "περπάτησε" πολύ Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2011 Δεν βλέπω ιδιαίτερη κινητικότητα σ'αυτό το φόρουμ, μάλλον το x2 δεν "περπάτησε" πολύ Πως να περπατησει... αφου μπουσουλωντας να πηγαινε πιο γρηγορα θα ερχοταν στην αγορα. ;) Η καθηστερηση αυτη το εκανε να περασει απαρατηρητο, ασε που κυκλοφορησε στην Ελλαδα την στιγμη που εγινε το μεγαλο μπραφ με τα androids smartphones. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts