Jump to content

Sony Ericsson Xperia X2

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και εγω ελληνική έχω, το τελευταιο update απο το προγραμμα της sony ericsson. Αλλά θα παίξει κανένα ρόλο αν ξαναπεράσω την ίδια ?????

Η ιδια η Sony Ericsson ειναι αυτη που σε προτρεπει να κανεις τετοιο! Διαβασε το σχετικο portal στην επισημη ιστοσεληδα της εταιριας στην ''υποστηρηξη'' στο updare service:)

I fly with ASICS DynaFlyte 2

• Απαντήσεις 653
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θα το δοκιμάσω φίλε το σαββατοκυρίακο, εσένα ούτε κολλάει ούτε τιποτα? Ούτε χρειάζεται restart ?

θα το δοκιμάσω φίλε το σαββατοκυρίακο, εσένα ούτε κολλάει ούτε τιποτα? Ούτε χρειάζεται restart ?

Μια χαρα δουλευει, χωρις το παραμικρο κολλημα! Μη ξεχασεις να κανεις αντιγραφα ασφαλειας. Καλη επιτυχια και θα περιμενω να μου πεις αποτελεσματα:rolleyes:

"Με το λογισμικό υπολογιστή της Sony Ericsson, μπορείτε να αναβαθμίσετε το Xperia™ X2 σας, ώστε να εξασφαλίσετε τη μέγιστη απόδοσή του και να επωφεληθείτε από νέες και βελτιωμένες λειτουργίες. Ακόμα και αν έχετε το τελευταίο λογισμικό, καλό είναι να κάνετε τακτικά αναβάθμιση. "

ξαναεβαλα το λογισμικο και δεν κολλαει. !!!!!!!!!!!!!!!

:-)

Edited by kyprianou

• 2 weeks later...

καλησπέρα

Εχω ενα Χ2 που ειναι γερμανικό, πως περναω την ελληνική ή την Αγγλικη rom?

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

Διάβασε εδώ, υπάρχουν τα πάντα. Θα βρεις και ελληνική και αγγλική rom.

σε ευχαριστω πολυ, το εκανα ελληνικο.

εχω προβλημα, εχω βαλει το igo και δεν "βλέπει" το GPS, τι να κανω?

• Administrators
Βάλε το GPS Test να βρει μόνο του τη θύρα και περίμενε σε ανοιχτό ουρανό μέχρι να κλειδώσει δορυφόρους. Μετά άνοιξε το iGO.

Modpic.gif

Βάλε το GPS Test να βρει μόνο του τη θύρα και περίμενε σε ανοιχτό ουρανό μέχρι να κλειδώσει δορυφόρους. Μετά άνοιξε το iGO.

Το εκανα αλλα κανει συνεχεια "scaning" και δεν το βλέπει......

Μήπως ξερεις πως δεν αφηνουμε το κινητό να εγκαταστίσει τα cabs μετά το reset?

Edited by steliosk

• Administrators
Μήπως ξερεις πως δεν αφηνουμε το κινητό να εγκαταστίσει τα cabs μετά το reset?

Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα την ερώτηση.

Modpic.gif

Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα την ερώτηση.

Ηθελα να ρωτησω, μετα από hard reset να μην κανει την εγκατασταση των cabs αρχειων και να εγκαταστήσω εγω αυτα που θέλω.....

Ηθελα να ρωτησω, μετα από hard reset να μην κανει την εγκατασταση των cabs αρχειων και να εγκαταστήσω εγω αυτα που θέλω.....

Πάντως τελικά βρηκα την λύση μεσω του xda-developers εγκατεστησα δηλ μονο τα απαρετιτα cabs και το κινητο "πετει" χωρις κανενα κολυμα.

• 3 weeks later...
αν το ριξω στα 160?αξιζει σαν συσκευη η βγαζει προβληματα?

Εξαρταται φιλε για ποιο σκοπο το θες το κινητο. Με δεδομενο οτι τα WM 6.5 ειναι πλεον παροχημενα, θα σου προτινα κατι σε android ή WP7, διαφορετικα αν δεμν σε απασχολει αυτο, παρτο ανεπιφυλαχτα. Ειναι πληρες τηλεφωνο και με τις αναβαθμισεις που δεχτηκε χωρις(?) κοληματα

το κινητο κάνει ηχογράφιση? αν ναι που ειναι? προτείνεται καποιο προγραμμα για ηχογραφιση ?

επισης θελω ενα λεξικο να του βάλω, που θα βρω ?

• Administrators

Για ηχογράφηση να του βάλεις το Vito Audio Notes Touch.

Για λεξικό εννοείς ελληνο-αγγλικό για παράδειγμα; Lingvosoft Greek English Talking Dictionary.

Modpic.gif

Για ηχογράφηση να του βάλεις το Vito Audio Notes Touch.

Για λεξικό εννοείς ελληνο-αγγλικό για παράδειγμα; Lingvosoft Greek English Talking Dictionary.

ναι ευχαριστώ. αρα δεν εχει απο μονο του ηχογραφηση.

ξερεις και που θα τα βρω ? :) (full)

μι μασάς μαριε έχει κ από μονo του ηχογράφηση πάνε στις σημειώσεις πάτα νέα σημείωση κάτω το εικονίδιο κ θα σου βγάλει μενού πάτα το rec και έτοιμος!!! :)
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

• 4 weeks later...

Γεια σας παιδιά. Είχα βάλει αυτό το κινητό στο μάτι εδώ και 1 χρόνο+ και χτες το πήρα τελικά. Θέλω να μου εξηγήσετε λίγο τι είναι το ROM που λέτε. Γιατί η συσκευή μου είναι από Γερμανία αλλά έχει και ελληνικά και μπορώ να ρυθμίσω το πληκτρολόγιο να έχει ελληνικά μόνο που είναι με το γερμανικό layout το QWERTY αλλά συμπεριφέρεται σαν να ήταν με το ελληνικό αν γυρίσω την ρύθμιση στα ελληνικά. Εν πάση περιπτώσει έχω κανονίσει να το στείλω πίσω στο μαγαζί να μου περάσουν άλλα πλήκτρα.

Ακόμα δεν έχω κάνει τα updates κλπ γιατί θέλω να δω αν πρέπει πρώτα να αλλάξω ROM και έτσι.

Σόρρυ για το μακροσκελές ποστ.

• 2 weeks later...

Δεν βλέπω ιδιαίτερη κινητικότητα σ'αυτό το φόρουμ, μάλλον το x2 δεν "περπάτησε" πολύ

Πως να περπατησει... αφου μπουσουλωντας να πηγαινε πιο γρηγορα θα ερχοταν στην αγορα. ;)

Η καθηστερηση αυτη το εκανε να περασει απαρατηρητο, ασε που κυκλοφορησε στην Ελλαδα την στιγμη που εγινε το μεγαλο μπραφ με τα androids smartphones.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X2
  • The topic was unpinned