Jump to content

Sony Ericsson Xperia X2

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.netimes.com/shop/clear-screen-protector-for-sony-ericsson-xperia-x2-p-2638.html?cPath=70_758

Πολύ καλή εταιρία και φθηνή με καλά screen protectors, αγοράζω απο εκεί, σε 1 εβδομάδα περίπου το έχεις.

Έχω δει οτι έχει και ο Γερμανός universal που τα κόβεις εκεί που θες. ;)

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

• Απαντήσεις 643
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

όχι δεν ειδα για τον γερμανο αλλά θανε πολυ δυσκολο να το κόψειςς αφου, αφου πρεπει να κόψεις και για την κάμερα και για το μεγάφωνο, οτι προεξέχει κτλ.

αυτό που μου έδειξες εχει τρυπες για τα κάτω πληκτρα(δεξια και αριστερα)?

Ναι έχει, τα βγάζουν ειδικά για την κάθε συσκευή.

Του Γερμανού, το κόβεις όσο είναι η οθόνη. Την δουλειά του την κάνει, σαν πιο πρόχειρη λύση. Το πακέτο με τρία νομίζω έχει 5€.

kyprianou said:
Σιγουρα ρε φιλαράκι? δεν θέλω να κάνω καμια ******* ειναι κ τοσα λεφτα κινητο. :(

Όπως τα λεει ο keras φίλε μου. Διάβασε κι αυτό για περισσότερες πληροφορίες. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

μαλιστα, επειδη αγορασα μια λαλακια απο το e-click, και ειναι αηδία. και χανει την ομορφια του το κινητο και δεν εχει κάτω τρυπες.

θα προτιμούσα κάτι απο ελλάδα γιατι φευγω για Κυπρο σε μια εβδομάδα. εχτός αν βρω κυπρο καλως.

Θα δω, ευχαριστώ. πάντως μην πάρετε αυτο που έχει το e-click.

παιδια χρειαζετε να βάλω καποιο antivirus? η έχει πανω ? τι προτείνετε? Edited by kyprianou

Μια πολύ καλή εφαρμογή (IMAG to Date) που μετονομαζει τα αρχεία φωτογραφιών και βίντεο που λαμβάνουμε με τη συσκευή μας, με όποιο όνομα θέλουμε ή με την ημερομηνία λήψης (απο το EXIF αρχείο) θα την βρείτε εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=276660

Είναι πολυ χρήσιμη, για να ξεχάσουμε τον αύξοντα αριθμό που δίνει σαν όνομα η συσκευή και να μπορούμε να αρχειοθετούμε πολύ καλύτερα στη συσκευή αλλά επίσης και στον υπολογιστή μας.

Edited by keras

παιδια πρεπει να κάνω κάθε φορα νέα συνδεση ad hoc για να παιρνω ιντερνετ με wireless απο το laptop? ή ειναι κάποια δυσλειτουργία του κινητού? Δηλαδή μόλις κάνω την σύνδεση είναι ολα οκ. μετα άμα θελω να ξανασυνδεθώ δεν με ενωνει και πρέπει να κάνω νέα συνδεση.

Παιδιά μια βοήθεια πως απενεργοποιείται το 3G??? Ψάχνει συνέχεια για 3G και καταναλώνει μπαταρία....

stef587 said:
Παιδιά μια βοήθεια πως απενεργοποιείται το 3G??? Ψάχνει συνέχεια για 3G και καταναλώνει μπαταρία....

Πας τηλεφωνο, εργαλεια, επιλογες, ζωνη συχνοτητων και επιλεγεις gsm.

Και μια άλλη ερώτηση πως αλλάζουμε ποιο software πληκτρολόγιο θέλουμε αλλά για να μείνει μόνιμα όμως...γιατί κάθε φορά που το ανοίγω ξεκινάει πάλι με το εργοστασιακό πληκτρολόγιο...

παιδιά στο Χ1 μπορούσες να κάνεις κλικ στο εικονίδιο της μπαταρίας και να δεις τη φόρτιση (και γενικά σε όλα τα σύμβολα της task bar) . Έχω το Χ2 (από Κύπρο, με ελληνική rom) και γενικά η task bar δεν λειτουργεί. Σε όποιο εικονίδιο και να πατήσεις δεν ανταποκρίνεται. Επίσης η μπαταρία φορτίζει για ώρες, αλλά να πας στις ρυθμίσεις βλέπεις ότι είναι 100%. Κανείς καμιά ιδέα??

kmaxos said:
παιδιά στο Χ1 μπορούσες να κάνεις κλικ στο εικονίδιο της μπαταρίας και να δεις τη φόρτιση (και γενικά σε όλα τα σύμβολα της task bar) . Έχω το Χ2 (από Κύπρο, με ελληνική rom) και γενικά η task bar δεν λειτουργεί. Σε όποιο εικονίδιο και να πατήσεις δεν ανταποκρίνεται. Επίσης η μπαταρία φορτίζει για ώρες, αλλά να πας στις ρυθμίσεις βλέπεις ότι είναι 100%. Κανείς καμιά ιδέα??

κανείς καμια ιδέα :) φιλε έτσι είναι, εχτός και αν έχει κανενα κολπάκι. Πρίν το update το taskbar λειτουργούσε κανονικά, τώρα για να δεις την μπαταρία πόσο φορτίστικε πρέπει να μπείς σε πανελ όπου έχει ένδειξη για την μπαταρία.

Απο Κύπρο ε? έδωσες 550ευρό φιλε μου? :( και εγώ απο Κύπρο είμαι και γιαυτο ξέρω τις τιμές.

Πατώντας στην taskbar ανοίγει απο κάτω κυλιόμενη (δεξιά-αριστερά) μπάρα (των WM 6.5) με επιλογές, εκεί έχει και την μπαταρία, που πατώντας σε βάζει στο μενού της.

Έχω την R3AA035.

EDIT: Σε ποιό update αναφέρεσαι;

Edited by keras

ναι φιλε, εχεις δικαιο. απλα δεν ασχολουμε πολυ με το κινητο αυτες τις μερες να τελειωσει η εξεταστικη μου και μετα.

Να ρωτησω κατι, εσας μέσα στο κουτι είχε θήκη δερμάτινη sony ericsson? Επειδή εμένα είχε και σε όσα unboxing video είδα δεν έχει. Επίσης είχε και μια κάρτα 4GB μέσα στο κινητό.

Παιδιά ότι προγράμματα είχαμε στο Χ1 δουλεύει στο Χ2 ??? Κάποια πάντως που δοκίμασα ή θα το κολλάνε ή δεν θα λειτουργούν καθόλου....Και γενικά βλέπω κολλάει...γιατί έτσι??? Καμιά cooked rom δεν υπάρχει ακόμα ε?

Τελικά δεν ήρθε το κινητο στην Ελλαδα ε?Το ειχα παραγγειλει απο το πλαισιο 20/12/2009 αν θυμαμε καλα και μετα απο 2 μηνες με ενημερωσαν οτι τελικα δεν θα ερθει :p

Μια χαρα Ελλάδα ειναι το κινητο φιλε, αλλα κάποιοι δεν 8ελουν να βγαλουν χρημα φαινετε. κοιτα εδώ.

http://www.skroutz.gr/s/96972/Sony-Ericsson-Xperia-X2.html?keyphrase=sony+ericsson+xperia+x2

Έπεσε επιτέλους το κινητό στα χέρια μου και μπορώ να πω ότι είναι πολύ κάλο στιβαρό από θέμα ποιότητας πάντως σαν ποιότητα από εμπειρία μπορώ να πω πως το χ1 είναι ανώτερο σε αυτό παίζει πιο πολύ πλαστικουρα στο χ2 μόνο το πίσω καπάκι είναι μεταλλικό πάλι καλά!!!στην αρχή σερνόταν τα windows δεν ένιωθαν κολουσε απίστευτα με το παλιό λογισμικό μετά το μεγαααλο update έστρωσε πάει καλά!!! τώρα του έβαλα μερικά προγραμματακια resco και spb τα πιο πολλά λειτουργουνε που είχα στα 6.1 στο χ1.Έχω ένα πρόβλημα δεν ξέρω αν έγινε μετά το update όταν πάω στις ειδοποιήσεις για να βάλω τι ήχο θέλω για διάφορα συμβάντα είδα ότι για χαμηλή μπαταρία δεν μπορώ να επιλέξω τίποτα δεν με αφήνει ούτε φωτισμό για τα led και έτσι δεν έχω ειδοποιήσει όταν αδιαζει η μπαταρία ούτε ήχο ούτε λεντ. Τέλος στης αναπάντητες μπορώ επιλέγω όταν έχω αναπάντητη κλήση να βλέπω τα led αν λοιπο ας πούμε και δω μετά το κινητό έχει επιλογή έβαλα φωτισμός χωρίς όριο όταν όμως έχω αναπάντητη δεν αναβοσβήνει τίποτα όπως στο x1, ανάβουν τα λεντ μόνο κατά την διάρκεια της κλήσεις !! και σας έτσι είναι ? επισεις κανένα tweak για το χ2 υπάρχει με κολπάκια??
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
  MaIdeN said:
Έπεσε επιτέλους το κινητό στα χέρια μου και μπορώ να πω ότι είναι πολύ κάλο στιβαρό από θέμα ποιότητας πάντως σαν ποιότητα από εμπειρία μπορώ να πω πως το χ1 είναι ανώτερο σε αυτό παίζει πιο πολύ πλαστικουρα στο χ2 μόνο το πίσω καπάκι είναι μεταλλικό πάλι καλά!!!

Παράξενο! Το Χ1 είναι διάσημο για την άσχημη ποιότητα κατασκευής του αλλά και τις αμέτρητες περιπτώσεις για αδικαιολόγητα ρήγματα στην κάσα της συσκευής.

Modpic.gif

ναι έκτος βέβαια από τα ραγίσματα τα οποία ήτανε στην ασημί συσκευή δεν λέω αλλά γενικά το χ1 από ποιότητά για μένα και τώρα που είδα το χ2 είναι ανώτερο!! προσωπική μου άποψη!σαν ομορφιά πάντως χ2 πιο πολύ μαρεσει!! :)

MaIdeN said:
τώρα του έβαλα μερικά προγραμματακια resco και spb τα πιο πολλά λειτουργουνε που είχα στα 6.1 στο χ1.

προσοχή το full spb mobile shell ΔΕΝ ειναι συμβατό με το Χ2 μόνο το customised που το συνοδεύει δουλεύει....

MaIdeN said:

επισεις κανένα tweak για το χ2 υπάρχει με κολπάκια??

βάζεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αυτο

http://rapidshare.com/files/389695879/X2_SDFix.cab

και περισσότερα στο

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=647

MaIdeN said:
ναι έκτος βέβαια από τα ραγίσματα τα οποία ήτανε στην ασημί συσκευή δεν λέω αλλά γενικά το χ1 από ποιότητά για μένα και τώρα που είδα το χ2 είναι ανώτερο!! προσωπική μου άποψη!σαν ομορφιά πάντως χ2 πιο πολύ μαρεσει!! :)

δεν έχεις δίκιο το Χ2 δεν συγκρινετε με το Χ1

Edited by a66fm
.....Φιλικά Σταύρος.....:rolleyes:

ευχαριστώ πολύ φίλος θα τα κατεβάσω!! μπορεί να έχω άδικο αλλά δεν συγκρίνω δυνατoτητες απλά στην ποιότητα μίλησα όχι και για τρελή διαφορά νταξει... αλλά για δυνατότητες καμιά σχέση με το 1 accelometer, στερεοφωνικά ηχεία ,καλύτερη και πιο μεγάλη οθόνη ... καλύτερο πληκτρολόγιο χωρίς να κολαει όπως στο 1, καλύτερη κάμερα, video out πιο πολλές επιλογές στα πάνελ, ωραίο multimedia menu... εντάξει φυσικά ανώτερο :)

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X2
  • The topic was unpinned