impreza_sti Δημ. September 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2011 Επανεκκίνηση, soft & hard reset στη συσκευή Μορφοποίηση (format) της μαζικής μνήμης και της κάρτας μνήμης Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. September 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2011 Από χθες το x6 μου παρουσίασε κάτι παρίεργο. Όταν μου έρχεται sms δεν ακούγεται ο ήχος ειδοποίησης ούτε καν εμφανίζεται κάτι στην αρχική οθόνη πως έχω νέο μήνυμα.Το καταλαβαίνω μόνο από το φωτάκι που αναβοσβήνει όταν έχεις κάποια ειδοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 Από χθες το x6 μου παρουσίασε κάτι παρίεργο. Όταν μου έρχεται sms δεν ακούγεται ο ήχος ειδοποίησης ούτε καν εμφανίζεται κάτι στην αρχική οθόνη πως έχω νέο μήνυμα.Το καταλαβαίνω μόνο από το φωτάκι που αναβοσβήνει όταν έχεις κάποια ειδοποίηση. Κάποια λύση;Είναι πολύ σπαστικό γιατί μου έρχεται sms και δεν το καταλαβαίνω εκτός και αν κοιτάξω το κινητό.Τι μπορώ να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Από χθες το x6 μου παρουσίασε κάτι παρίεργο. Όταν μου έρχεται sms δεν ακούγεται ο ήχος ειδοποίησης ούτε καν εμφανίζεται κάτι στην αρχική οθόνη πως έχω νέο μήνυμα.Το καταλαβαίνω μόνο από το φωτάκι που αναβοσβήνει όταν έχεις κάποια ειδοποίηση. Και στο δικό μου (c5-03) το κάνει...:mad:(αν και έχει καιρό να το ξανακάνει φτου φτου!:p:lol:) Απλά το κάνεις επανεκκίνηση...;) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Και στο δικό μου (c5-03) το κάνει...:mad:(αν και έχει καιρό να το ξανακάνει φτου φτου!:p:lol:) Απλά το κάνεις επανεκκίνηση...;) Του έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα.Του έκανα και soft reset αλλά δεν είχε αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. September 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2011 Τότε πρέπει να το πας να το δουν ;) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Τότε πρέπει να το πας να το δουν ;) Εννοείς σε κάποιο κατάστημα τύπου γερμανός; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 καλύτερα σε νοκια care Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 καλύτερα σε νοκια care Τι παίζει σε αυτά τα καταστήματα από θέμα αναμονής και κόστους; ΥΓ.Επειδή έχω χάσει την απόδειξη αγοράς πόσο ισχύει η εγγύηση;Το πήρα από κατάστημα cosmote πριν 1,5 χρόνο περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Εντυπώσεις από το επίσημο ελληνικό service της Nokia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdgeorges Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Επανεκκίνηση, soft & hard reset στη συσκευή Μορφοποίηση (format) της μαζικής μνήμης και της κάρτας μνήμης στο δικό μου Νόκια x6 το οποίο μετά τo πέρασμα του τελευταίου up date software άρχισε να κολλά πότε πότε η οθόνη και να μου αναβοσβήνει αργά η παύλα που δείχνει όταν έχει μήνυμα η κλίση (χωρίς να έχω κάτι τέτοιο), μπορώ να κάνω hard reset? γιατί είδα την υποσημείωση για το OVI STORE και OVI MAPS στην έκδοση symbian 3rd Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Φυσικά και μπορείς,δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdgeorges Δημ. September 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2011 Ευχαριστώ πολυ, το έκανα κ συνήλθε το κινητό. !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Πως μπορώ να κρατήσω όλες μου τις επαφές για να κάνω hard reset στο κινητό μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Πως μπορώ να κρατήσω όλες μου τις επαφές για να κάνω hard reset στο κινητό μου; Πήγαινε στις επαφές, επέλεξε τις όλες και μετά μέσα από τις επιλογές διάλεξε αντιγραφή σε μαζική μνήμη. Με αυτό θα δημιουργηθεί ένας φάκελος Contacts στην διαχείριση αρχείων ο όποιος περιέχεται μέσα στον φάκελο Others ή Άλλα. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία μπορείς να πάρεις τον φάκελο και να τον κρατήσεις στον υπολογιστή σου. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Πήγαινε στις επαφές, επέλεξε τις όλες και μετά μέσα από τις επιλογές διάλεξε αντιγραφή σε μαζική μνήμη. Με αυτό θα δημιουργηθεί ένας φάκελος Contacts στην διαχείριση αρχείων ο όποιος περιέχεται μέσα στον φάκελο Others ή Άλλα. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία μπορείς να πάρεις τον φάκελο και να τον κρατήσεις στον υπολογιστή σου. Σε ευχαριστώ. Μετά το φορμάτ πως μπορώ να τις ξαναφορτώσω στο κινητό από τον υπολογιστή μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Σε ευχαριστώ. Μετά το φορμάτ πως μπορώ να τις ξαναφορτώσω στο κινητό από τον υπολογιστή μου; Θα πάρεις ξανά τον φάκελο Contacts, θα τον τοποθετήσεις στον φάκελο Others ή Άλλα, ύστερα θα πας στις επαφές και θα επιλέξεις αντιγραφή από μαζική μνήμη. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Ευχαριστώ, το έκανα. Πάντως εντύπωση μου έκανε πως αν και στο κινητό μετά το hard reset δεν υπήρχε τίποτα, όταν το σύνδεσα στον υπολογιστή είδα όλα μου τα αρχεία να υπάρχουν στους αντίστοιχους φακέλους.Για παράδειγμα οι επαφές υπήρχαν ήδη στον φάκελο contacts οι φωτογραφίες μου στον φάκελο pictures κ.τ.λ.Μέσα από το κινητό δεν υπάρχει τίποτα μόνο από το pc τα βλέπω όταν το συνδέω με το καλώδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Μήπως αυτά που βλέπεις στον υπολογιστή είναι από συγχρονισμό που έχεις κάνει μεταξύ της συσκευής σου και του αντίστοιχου προγράμματος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Δεν έχω ιδέα.Πάντως το πρόβλημα με την ειδοποίηση στα νέα sms που περιγράφω παραπάνω λύθηκε οπότε δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdgeorges Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Δεν έχω ιδέα.Πάντως το πρόβλημα με την ειδοποίηση στα νέα sms που περιγράφω παραπάνω λύθηκε οπότε δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.:) και εμένα με το kard reset επανήλθε!!! ξέρετε σε ποιο τοπικ μπορώ να δω πως να το συνδέσω με το nokia messasing και να συνδέσω τον provider μου (οι οδηγίες της νοκια δεν βοηθουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 (edited) Καλημέρα παιδιά.Για όποιον ενδιαφέρεται βρήκα ένα εκπληκτικό modding για το Χ6 όπου το λογισμικό έχει αντικατασταθεί με αυτό του C6.Widgets στην αρχική οθόνη με 2 αρχικές οθόνες,effects,emoticons στα μηνύματα,ταχύτερη ανταπόκριση,ξεκλείδωμα με πολύ καλύτερο swaping από τα κλασικά προγράμματα,νέα γραφικά στα εικονίδια από S^3,νέος browser και πολλά άλλα νέα και ωραία πράγματα κάνουν την συσκευή εντελώς διαφορετική.Εγώ προσωπικά την απολαμβάνω πολύ περισσότερο τώρα.Εδώ είναι κάποιες εικόνες,βέβαια σε low quality: http://img809.imageshack.us/img809/8827/02homescreen.jpg http://img813.imageshack.us/img813/8938/03menu.jpg http://img836.imageshack.us/img836/2711/11messagingemoticons.jpg http://img820.imageshack.us/img820/2747/09media.jpg http://img26.imageshack.us/img26/8848/12musicsuite.jpg http://img706.imageshack.us/img706/3038/29fullscreenqwerty1.jpg Όποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μήνυμα να του δώσω το link όπου ανέβασα τo CFW για να το φλασάρει.Προτιμάται πρίν από αυτό Hard Format σε C και E μνήμες :) Και μετά το flash,άν τα εφέ θέματος είναι απενεργοποιημένα,για όποιον θέλει εφέ να τα ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις στα θέματα Edited September 29, 2011 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdgeorges Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 έχει και ελληνικά ? στο μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2011 έχει και ελληνικά ? στο μήνυμα Όχι φίλε δεν έχει.Αλλά έχω δεί αν θυμάμαι καλά σε ένα thread εδω μέσα όπου γράφει πώς μπορούμε να εισάγουμε γλώσσα στην συσκευή.Εγώ προσωπικά το έχω στα αγγλικά.Δεν με προβλιματίζει Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. September 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2011 (edited) Καποιος οδηγος για το πως γινεται γιατι μονο για 5800 εχω βρει. Καποιο site που να εχει διαφορα coustom fw. Ελληνικα πως γινεται να βαλουμε μετα? Edited September 28, 2011 by lefteris112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts